| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-09-29, 09:40 | #871 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2010-05 
				 | 

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIII + przeogromna dawka plotek!

Hanan,ciekawe jak długo będzie mi się podobał...Chociaż myślę,że to jest taki lakier który nigdy się nie nudzi i ma w "sobie to coś"    | 
|     | 
|  2013-09-29, 10:11 | #872 | |||||
| szef wszystkich szefów Zarejestrowany: 2012-03 Lokalizacja: gabinet Prezesa 
				 | 

Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIII + przeogromna dawka plotek!

Cytat: 
  Ja jestem podatna na wpływy. Poszukam najpierw u siebie, może znajdę, żeby Ci głowy nie zawracać. Cytat: 
   Cytat: 
  Cytat: 
  A tak mi się coś wydawało, że u Śnieguska kolor był bardziej intensywny, ale myślałam, że mi się wydawało tylko  Cytat: 
  Mgiełko, napiszesz mi u kogo kupowałaś?   
				__________________ "Nie należy oszukiwać brzydkich dziewcząt."Prezio paczy. Widzi. Kontroluje. | |||||
|     | 
|  2013-09-29, 10:58 | #873 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-05 
				 | 

Dobry! Cytat: 
  Dziękuję  Cytat: 
  Ooo mamo! Wygląda świetnie  Naturo nadchodzę! Cytat: 
    Dzięki, chodź wycałuję      Cytat: 
  Tak, piękny  Numer 81  Jeju, dziękuję!    Ołłłł :/ Strasznie niefajnie  Ale może jednak spróbuj z innym kartonikiem, może nawet jeśli będzie takiej samej jakości, to dojdziesz do wprawy w obsłudze  [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;43042142]Chyba jestem chora: Marmurki podobają mi się na kimś,mogłabym mieć jedynie ten gołębi. Ruletki mnie już nie kręcą nie chce ich mieć. 3D,Carnival z GR to mi się może jeden podoba. Piasków mam już dość,żaden z nowości mi się nie podoba. Na Chinke Winter Holy przeszła mi ochota. Jedynie czego chce to CC -WaH.[/QUOTE] Może po prostu precyzuje Ci się w głowie czego dokładnie chcesz  To jest dobre - więcej kasy zostaje w kieszeni, a w kolekcji masz te kolory, których używasz, a nie zachcianki  ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Dżisss, łaziłam sobie po blogach i... KLIK   
				__________________ | ||||
|     | 
|  2013-09-29, 11:41 | #874 | ||
| leśny stwór Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: Wlkp 
				 | 

[1=5b5d99de58a13445bbbddfb  9cef436b5e5bc9934_64ac8d7  278bfa;43042142]Chyba jestem chora: Marmurki podobają mi się na kimś,mogłabym mieć jedynie ten gołębi. Ruletki mnie już nie kręcą nie chce ich mieć. 3D,Carnival z GR to mi się może jeden podoba. Piasków mam już dość,żaden z nowości mi się nie podoba. Na Chinke Winter Holy przeszła mi ochota. Jedynie czego chce to CC -WaH.[/QUOTE] spoko, mam podobnie. Marmurki mi się podobają ale nie chcę żadnego. Tak samo ruletki. Carnivale dwa bym wzięła. Piasków - musi mnie coś zachwycić. WH już mam  CC na razie nie pragnę. ja lubię w ogóle muzykę folkową różnych narodów  Cytat: 
  Cytat: właśnie  łee.... ale to ładne   | ||
|     | 
|  2013-09-29, 11:58 | #875 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-06 Lokalizacja: Asa bay 
				 | 

Cytat: 
  Ale dziwne, że mają 2 odcienie :/ ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;43042142]Chyba jestem chora: Marmurki podobają mi się na kimś,mogłabym mieć jedynie ten gołębi. Ruletki mnie już nie kręcą nie chce ich mieć. 3D,Carnival z GR to mi się może jeden podoba. Piasków mam już dość,żaden z nowości mi się nie podoba. Na Chinke Winter Holy przeszła mi ochota. Jedynie czego chce to CC -WaH.[/QUOTE] Spoczko, każda chyba z Nas tak ma  Mi się piaski podobają na kimś, GR JJ nie podoba mi się w ogóle (tylko ten jeden jasny, który ma Cooone), Carnival jeden mi się podoba, Rultke też mam jedną- wszystko z Tobą w porządku  a CC- WaH musisz mieć! ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:  Za każdym razem jak coś wstawiasz to muszę to mieć  ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Ten Kiko też urywa  KLIK ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Dziękuję, dobranoc... KLIK i jeszcze tu inny słocz KLIK KLIK KLIK Jaki słodziak: KLIK 
				__________________ "Now You all know The bards and their songs When hours have gone by I'll close my eyes In a world far away We may meet again..." Edytowane przez ameljja Czas edycji: 2013-09-29 o 11:59 | ||
|     | 
|  2013-09-29, 12:05 | #876 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: Szczecin 
				 | 

Bry   Nie wiem o czym pisałaś ale ok ja stara dupa jestem   Ale ładnie tańczę i od czasu do czasu mam ładne paznokcie  Cytat: 
  Śnieguś dla mnie taki wyjazd z domu to pierwszy krok , taki świadomy, do założenia swojego gniazda. Przetrwałam pójście do szkoły- dość łatwo, pierwsze imprezy- już nie tak łatwo  . pierwszą miłość - dramat ( jakieś obce dziewuszysko synka mi zabiera   ), zawód miłosny baaardzo ciężko i on i ja teraz ( jeszcze nie w tym roku ale w przyszłym) prawdopodobny wyjazd Młodego na studia do innego miasta  Dobrze że jeszcze Młoda w domu  Cytat: 
  W przyszłym roku teraz matura. Już teraz sobie imaginuję jak to bedzie  Wejdę do pustego pokoju i  Z drugiej strony jak założy rodzinę to wolę żeby mieszkał troszkę dalej. Mam wpierdzielający  się charakter i lepiej żebym zbyt często ich nie odwiedzała  Zdrowiej dla niego i dla mnie  Piasek z Pierre Rene  i jest faaajjjjnyyyyyyy  Ok ok dobra 15 %??   Cytat: 
  Cytat: 
  Z GR kupiłam oststnio 58 a fiolet mam z Pierre Rene  Kurcze dziwne  ja kupowałam razem z Lemaxami i są ,,normalne" Fajnie sie je nakłada i są bezproblemowe   
				__________________ Zawsze wybieraj najtrudniejszą drogę. Tam nie ma konkurencji. -Charles de Gaulle 9/2016   | ||||
|     | 
|  2013-09-29, 12:16 | #877 | |
				 | 

[1=5b5d99de58a13445bbbddfb  9cef436b5e5bc9934_64ac8d7  278bfa;43042142]Chyba jestem chora: Marmurki podobają mi się na kimś,mogłabym mieć jedynie ten gołębi. Ruletki mnie już nie kręcą nie chce ich mieć. 3D,Carnival z GR to mi się może jeden podoba. Piasków mam już dość,żaden z nowości mi się nie podoba. Na Chinke Winter Holy przeszła mi ochota. Jedynie czego chce to CC -WaH.[/QUOTE] Ja tylko holosia pożądam, czarnego najlepiej i odwyk, wygrałam Essiaki  a i jeszcze top z EF i basta  Cytat:  Piękny jest  Zauważyłam, że mamy podobny gust  Za każdym razem jak coś wstawiasz to muszę to mieć  [/COLOR]Ten Kiko też urywa  KLIK ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Dziękuję, dobranoc... KLIK i jeszcze tu inny słocz KLIK KLIK KLIK Jaki słodziak: KLIK[/QUOTE] Boszzzzzz ten brązowy  jest cudny co to????? Amelcia chyba Cię lekko obciełam - sorki   
				__________________ Zawsze wybieraj najtrudniejszą drogę. Tam nie ma konkurencji. -Charles de Gaulle 9/2016   | |
|     | 
|  2013-09-29, 12:33 | #878 | ||
				 | 

Cytat:  Widziałam go kiedyś, gdy buszowałam po Amazonie. Ale chyba nie wysyłali do PL. Nie pamiętam  EDIT: Jednak nie wysyłają  Cytat:    
				__________________ "Nie należy oszukiwać brzydkich dziewcząt."Prezio paczy. Widzi. Kontroluje. Edytowane przez Prezes Kuli Ziemskiej Czas edycji: 2013-09-29 o 13:01 | ||
|     | 
|  2013-09-29, 12:38 | #879 | ||
				 | 

Cytat:  Cytat: 
 haha  No co Ty mówisz, jaka stara dupa  nie wiem, jak tańczysz, ale paznokcie masz cały czas ładne   | ||
|     | 
|  2013-09-29, 12:40 | #880 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-11 
				 | 

[1=5b5d99de58a13445bbbddfb  9cef436b5e5bc9934_64ac8d7  278bfa;43042291]Hanan,ciekawe jak długo będzie mi się podobał...Chociaż myślę,że to jest taki lakier który nigdy się nie nudzi i ma w "sobie to coś"   [/QUOTE] on jest wyjątkowy   Cytat: 
   no cudeńko  kolejne cudeńko   Cytat: 
   Cytat:   Cytat: 
  zawsze byłam córeczką tatusia, chociaż cała ta więź między nami była cholernie ciężka ze względu na nałóg ojca i nastawienie całej rodziny ;/ no i do tego rozstanie rodziców dwa lata temu, niedawny rozwód... nie wiem, czy on przeżywa tą moją wyprowadzkę, tak rzadko rozmawiamy... ale mama nadrabia przeżywanie   
				__________________ Jeżeli czegoś nie wolno, a się bardzo chce, to można.  | ||||
|     | 
|  2013-09-29, 12:55 | #881 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ "Nie należy oszukiwać brzydkich dziewcząt."Prezio paczy. Widzi. Kontroluje. | |
|     | 
|  2013-09-29, 12:57 | #882 | ||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-06 Lokalizacja: Lublin 
				 | 

Cytat: 
    Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  oj... to niedobrze z tymi naklejkami  Cytat: 
  Cytat:   | ||||||
|     | 
|  2013-09-29, 13:19 | #883 | |||
| Lwiątko z Cintry Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

no nie wierzę  Cytat: 
 Cytat: no chyba Was wywiozę na kółkach stąd w pięknych kaftanikach  ale najpierw się poślinię  Cytat: 
 wyczuwasz u niego już zawód miłosny?  co Ty, medium jakieś, czy co?  kurcze.. dogadamy się na miejscu  no wiem, ale ja tam nigdy nie zaglądam i jakoś tak mnie podkusiło  ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- dobra, ja się zbieram, bo jadę na 18 dziadka  a muszę się wypięknić  miłego dnia wszystkim   
				__________________ look in the mirror, see that badass bitch?  that's the only person you should ever worry about. | |||
|     | 
|  2013-09-29, 13:34 | #884 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Mnie w oóle ciężko puszczać Stonkę w świat  Zaraz mam czarne wizje przed oczami    
				__________________ Zawsze wybieraj najtrudniejszą drogę. Tam nie ma konkurencji. -Charles de Gaulle 9/2016   | ||
|     | 
|  2013-09-29, 13:36 | #885 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-05 
				 | 

Tak tylko, że drogie i trudno dostępne, ehh  Cytat: 
  Gargantuan Green Grape, którym kiedyś zarzuciłaś męczy i nęci mnie od tamtej pory non stop, nawet dziś szukałam go na All  Wszystkie holo cudne, Kiko też  Ale ten przedostatni z Pointless powoduje drgawki i ślinotok   Cytat: 
    To bardzo, bardzo blisko  No chyba, że będziesz na tym wydziale obok Majdanka...  Cytat: 

__________________ | |||
|     | 
|  2013-09-29, 13:40 | #886 | |
				 | 

Cytat: 
  Pierwsza dziewczyna, pierwsza miłość,  2 lata razem i po powrocie z wakacji nagle podziękowała, tak ło, po prostu  Potem zmieniła zdanie ale Młody chyba też dzięki mnie dużo zrozumiał, uwierzył w siebie i teraz jest OK. Miłych urodzin i wyściskaj dziadka od nas    
				__________________ Zawsze wybieraj najtrudniejszą drogę. Tam nie ma konkurencji. -Charles de Gaulle 9/2016   | |
|     | 
|  2013-09-29, 13:51 | #887 | |||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-02 Lokalizacja: Somewhere over the rainbow 
				 | 

Cytat: 
 Ale widzisz mam te naklejki kwiatkowe, całkiem z innego źródła i sa na tak cienkiej folii, ze nawet przy dużej naklejce nie ma tych załomków... Cytat: 
  Kupiłam stąd i to są te kiepskie... a mam inne podobne do tych tylko gdzieś indziej zamawiane i sa rewelacyjne... no technologia całkiem inna.. Cytat: 
  Cytat: 
 na górze masz.. ale może to tylko ja nie umiem ich obsłuzyć... no calkiem inne sa niz te moje poprzednie.. Cytat: 
 Popróbuję, jak będę mogła swobodnie zmarnować mani :/ ja też z lemaxami kliknęłam, przyjdą niedługo i te powinny być ok, bo mam stare własnie takie. A te nowe beznadziejne to całkiem inne, na górze jest aukcja... 
				__________________ It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed  You're dead, and dead, and dead -- indeed. | |||||
|     | 
|  2013-09-29, 15:33 | #888 | ||
				 | 

Cytat: 
   Cytat: 

__________________ "Nie należy oszukiwać brzydkich dziewcząt."Prezio paczy. Widzi. Kontroluje. | ||
|     | 
|  2013-09-29, 15:33 | #889 | ||
| Oby do wiosny Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

[1=5b5d99de58a13445bbbddfb  9cef436b5e5bc9934_64ac8d7  278bfa;43042142]Chyba jestem chora: Marmurki podobają mi się na kimś,mogłabym mieć jedynie ten gołębi. Ruletki mnie już nie kręcą nie chce ich mieć. 3D,Carnival z GR to mi się może jeden podoba. Piasków mam już dość,żaden z nowości mi się nie podoba. Na Chinke Winter Holy przeszła mi ochota. Jedynie czego chce to CC -WaH.[/QUOTE] To jest zaraźliwe?? Ratunku! Cytat: 
 Cytat: 
 Jesteśmy... Zmęczone i usytasy  Co mnie drażniło? Mnogość stoisk z permanentnym makijażem i hybrydami. Oto nasze łupy  Prawie wszystkie. Jednego nie pokażę bo to niespodziewanka  Biały puchatek z Maestro... Coone! Jest Twój IMG_20130929_150117.jpg Motylki i listki sa maleńkie. Mają ze 4 mm, a bulionik, to mikro perełki  IMG_20130929_154201.jpg Poddałam się zabiegowi ujedrniającemu twarzy, Sylwia nałożyła sobie folię transferową na pazurka i obie miałyśmy zabieg nawilżający Apis z jagodami goi.   
				__________________ Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2013-09-29 o 15:47 | ||
|     | 
|  2013-09-29, 15:55 | #890 | |
				 | 

Cytat: 
  to po kablach idzie kurcze trza się bać  Oj Śnieguś  smutna pjonteczka  Zakupy zacne  piękne ozdoby i eklerek cudny. Co to za serum ?? A ja wstawiam weekendowe mani  Piaseczek - bo co innego  , GR 58 i chcialam zakomunikować że jestem w nim zakochana - juz go sobie wyobrażam z topem  No to tadam  Ps. Ostatnie niewyraźne żeby było widac blink  ale pewnie już i tak wszystkie wiecie jak on wygląda   
|     | 
|  2013-09-29, 16:00 | #891 | |
				 | 

Cytat: 
  Eklarek jest z linii termo (Ewalucja ma bananowo truskawkowy ) Ten na ciepło ma być niebieski   | |
|     | 
|  2013-09-29, 16:01 | #892 | ||
				 | 

niestety   Cytat: 
 a widziałam tego sprzedawcę - ma duży wybór. Któraś z blogerek na FB wrzucała link do jego aukcji. Piękne te kwiatki z drugiego linku... Cytat: 
  Super   | ||
|     | 
|  2013-09-29, 16:02 | #893 | 
				 | 

I mam jeszcze jedną fajną   za 2 tygodnie zobaczycie   | 
|     | 
|  2013-09-29, 16:05 | #894 | |
				 | 

Cytat: 
  boski jest - właśnie 58 kupiłam jako pierwszy  ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- oho, czekam z niecierpliwością   | |
|     | 
|  2013-09-29, 16:05 | #896 | |
				 | 

Cytat: 
  U mnie jest stoisko Eklarka ale oczywiście termicznych nie maja ale do hybryd oczywiście tak   
|     | 
|  2013-09-29, 16:08 | #897 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-10 Lokalizacja: Mazowieckie 
				 | 

Cytat: 
           Dziękuję, wyślij dane na PW to puszczę przelew  Eclair  Cytat: 

__________________ Nie wiem jak Ty, ale ja często myślę o świecie, który dawno przestał istnieć. Tęsknię za ludźmi, do których było jakoś bliżej, prawdziwie i spontanicznie... Gutek | ||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-09-29, 16:12 | #898 | |
				 | 

To prezent dla pewnego misia   Cytat: 
  Najperw wyślę, bo nigdy nie pamiętam jakie są koszty.  Jaką przesyłką chcesz i daj dane do wysyłki | |
|     | 
|  2013-09-29, 16:14 | #899 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-09-29, 16:18 | #900 | 
				 | 

| 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Paznokcie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:26.

obadam sprawę
 obadam sprawę