|
|
#2071 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Takie zachowanie nie oznacza cipki. Jest bardzo fajne zresztą. Nie obrażaj w ten sposób dobrych facetów. W ten sposób odrzucając ich tworzy się ta cała banda samolubnych zwyroli, którzy żyją od imprezy do imprezy i dymają co popadnie, bo się naczytali, że laski na chamów lecą. A kijem takiego pogonić...
|
|
#2072 |
|
Zakorzenienie
|
A mój ex'ik zarejestrował się na portalach różnych, randkowych i nietylko
i mam śmiechy do jakich pasztetów pisze Dobrze,że zdecydowałam się,aby wkońcu się wyprowadził, bo bez sensu miałam nadzieję na cokolwiek.
|
#2073 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, czy często Wam się śnią EX i jak się po tym czujecie psychicznie?
Pytam, bo ja chyba całkiem zwariowałam. 2 lata temu rozstałam się z ex, bardzo Go kochałam i byłam szczęśliwa, ale musiałam zerwać, bo zawiódł moje zaufanie pisząc z innymi dziewczynami nie tak jak powinien. Pierwsze miesiące po rozstaniu codziennie się śnił i ogólnie mega depresja,a on nie dawał zapomnieć i chciał być ze mną,cały czas pisał itp.. Musiałam zerwać kontakt całkowicie.Ostatnio to nawet nie pomyślałam o nim raz na miesiąc tj przeszło mi. Do wczoraj.wczoraj 3 osoby zapytały się mnie o niego, tj. czy wiem co z nim, itp ciekawe co u niego taki zbieg okolicznośći, i przyśniło mi się ,że wróciliśmy do siebie. Długi sen ze szczegółami i mi dosłownie odbiło. Pierwszy raz od 2 lat mam wątpliwości, czy dobrze zrobiłam. Nie wiem o co mi chodzi, ale jakiś nawrót mam i boję się że może to była miłość mojego życia. Dodam, że spotykałam się z innymi chłopakami przez te 2 lata i z jednym byłam nawet 0,5 roku. O co mi chodzi?
|
|
|
|
#2074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A skąd wiesz, do kogo wypisuje? |
|
|
|
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
|
mycha weszłam na maila z ciekawości (wiem,że to złe), bo wcześniej wywijał mi podobne numery. Ale teraz to przegiął, nie mógł poczekać do jutra jak się wyprowadzi...
|
#2076 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
On wie, że znasz hasło do jego maila? Bo mój eks nie wie. Tylko, że ja od ponad tygodnia nie zaglądałam na jego maila. Wiem, że już załozył sobie profil na portalu randkowym, ale uznałam, że skoro się z nim rozstałam i nie zamierzam do niego wracać to nie powinno obchodzić mnie jego życie prywatne. Dlatego powstrzymuję moją ciekawość i nie zaglądam na jego pocztę, im szybciej z tym przestanę, tym szybciej o nim zapomnę. |
||
|
|
|
#2077 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak btw., wczoraj w klubie był z inną dziewczyną niż w zeszłym tygodniu, w dodatku zalany i zaćpany...biedny wygłodniały pies spuszczony ze smyczy, hahaha jak Go zobaczyłam to nie poczułam zupełnie nic, zero. Bardzo mi z tym dobrze. Muszę tylko jeszcze pomyśleć jak odebrać od Niego moje klucze do mieszkania
|
|
|
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, ze na taki sam egzemplarz trafilismy
Ja nie będę na pewno do niego pisac i blagac, aby wrocil, bo tak sie zblaznilam wlasnie przez ostatni czas ciagle go blagajac abysmy sobie dali wiecej szans. Obwinialam sie , ze to cos ze mna nie tak... ale ten człowiek nie nadaje się do poważnego zwiazku. To jeszcze szczeniak, , aczkolwiek ma 27lat. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2079 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A pomijając na chwilę powyższe powód rozstania był aż tak istotny? ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cóż, były postawił wysoko poprzeczkę pod względem odpowiedzialności i dosyć dorosłego podejścia do życia, a ma skubany dopiero 22 lata. Niejeden starszy nie jest taki dojrzały. No ale że trudny, bo z dysfunkcyjnej rodziny to druga sprawa. Dosyć, że lepszego rzeczywiście ciężko będzie znaleźć, ale jakoś mi nie jest tęskno do nowego chłopa
|
|
#2080 |
|
BAN stały
|
rockandrollqeueen
Ja tez szukam,i próbuje na normalna umowę ale to strasznie trudne. To co dzieje,sie u nas w kraju przechodzi ludzkie pojęcie ![]() Do tego ten nienormowany czas pracy,dlatego u mnie w zakładzie trzeba pracować 7 dni w tygodniu i tak juz prawie 3 tygodnie ![]() Wszystkiego sie odechciewa,czytałam na internecie o tym ninormowanym czasie pracy i podobno trzeba zachować 40 godzin w tygodniu,a gdzie indziej piszą co innego i juz sama nie wiem jak to jest ![]() Pogodzić studia z praca ja sobie tego nie wyobrażam,bo wiem ze u nas takich osób nie chcą do pracy co biorą dużo wolnego i takie co nie chcą chodzić w wekendy
|
|
|
|
#2081 |
|
Przyczajenie
|
Czy jest na forum dziewczyna, która zrobiła coś głupiego i dlatego chłopak z nią zerwał? Czytałam kilka postów i odniosłam wrażenie, że każda z Was miała związek, w którym ten zły był facet. A może ktoś miał sytuację odwrotną? W której winę tylko ponosi partnerka?
Nie chciałabym być jedyna na forum... |
|
|
|
#2082 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koleżanka powiedziała mi, że po prostu za wcześnie się spotkaliśmy. On się jeszcze nie wyszalał, a pakował w związek. Może dopiero za kilka lat poczuje potrzebę ustatkowania się i nie będzie miał już takiej ochoty na ciągłe flirty z innymi. Wtedy może będzie wierny swojej wybrance. Szkoda tylko, że nam się nie udało, no ale cóż, widocznie tak miało być.
|
|
|
|
|
#2084 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2085 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Konta na erotycznych portalach są jednak bardzo niepokojące i kto wie czy nie doszłoby wtedy do faktycznej zdrady, gdybyś się z nim została. Jeżeli szukał wrażeń to nie sadzę by i dziś z tego wyrósł. Jakoś trudno mi uwierzyć, że ktoś kto kiedyś szalał w przeszłości nagle jest w stanie się ustatkować.a to, że nie jesteś taka szczęśliwa? Cóż, to siedzi w Twojej głowie. Od chłopa Twoje szczęście nie powinno zależeć. Zwróć uwagę na ten fakt i może zacznij nad nim pracować. Usunięcie tego pana całkowicie z Twego życia powinno rozchmurzyć trochę niebo nad Tobą
|
|
#2086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie rozumiem po co tacy ludzie pakują się w związki i robią nadzieje takim jak my?
|
|
#2087 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja miałam swoje za uszami, ale nie były to rzeczy typu zdrady,flirty nieczyste zagrywki. |
|
|
|
|
#2088 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Dzięki za rady. |
|
|
|
|
#2089 |
|
Zakorzenienie
|
Będzie dobrze dziewczyny! gdzieś na nas czekają normalni faceci
|
#2090 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też mi imponowało to, że był taki zdystansowany, nie miział się itd Szkoda że to nie idzie w parę z prawdziwym uczuciem i szacunkiem :/
|
|
|
|
|
#2091 |
|
Przyczajenie
|
To prawda bo przyroda nie znosi próżni ;-) moja przyjaciółka po tym jak zostawiła faceta po 3 letnim związku 4 lata była sama... Bo jakoś tak się spinala, chciała chyba zaprezentować facetom lepszy obraz samej siebie... Kiedy odpuscila "przyblakal" się naprawdę fajny egzemplarz
to trochę trwało ale przynajmniej jest czystą wchodząc w nowy zwiazek
|
|
|
|
#2092 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2093 |
|
Przyczajenie
|
Dlatego co począć? Odpuścić i codziennie w lustrze sobie po kilkanaście razy dziennie powtarzać NIE JEST CIEBIE WART!
to musi zadziałać ![]() I zająć się sobą...co często bywa trudniejsze niż odpuszczenie sobie faceta |
|
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
DOkładnie, zająć się sobą, nie myśleć
|
#2095 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam nieraz doły ale zdrowieje![]() nie pisałam tutaj od jakiegoś czasu...wszystko przemyślałam i teraz wiem,że zasługuje na kogoś lepszego zajęłam się sobą![]() ![]() i wszystkim to radzę |
|
|
|
|
#2096 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2097 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie jedynie teraz śmieszy fakt,że jeszcze w lipcu wtulałam się w niego i byłam przekonana,że ten człowiek będzie moim mężem i już na zawsze będziemy razem a teraz jego życie to chlanie i palenie a mi zarzucał,że nie mam ambicji i robił z siebie wielce dojrzałego i poważnego studenta,pozostaje mi zazdrościć mu takiego głębokiego życia pełnego transcendentnych przeżyć i wspaniałego samorozwoju,wreszcie się chłopak odnalazł
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end. The cost of not following your heart is spending the rest of your life wishing you had. Bieganie i ćwiczenia moją nową miłością.
Książki przeczytane od 07.2014: 40 Edytowane przez Olvnia Czas edycji: 2013-09-30 o 14:11 |
|
|
|
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Był problem, ze siedzialam w domu bez pracy,ale jej szukalam. A takze , ze siedzę ciągle na laptopie czy komórce. Ale jak NIE siedzieć, gdy facet ani na spacer ani nigdzie nie zabierze, nic nie zaproponuje. Tylko jak weekend przychodził to było do mnie: "Co robimy?" .
|
|
#2099 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to chyba klasyk zachowań po rozstaniu - jestem taki męski, wszystko idzie super,nic się nie stało,biere wszytkie
braknie mi słów i powiem Prawdę : jesteśmy stworzeni dla siebie ja dla siebie ty dla siebie odchodząc zawstydzona aż brzydka zrozum że naprawdę razem można się tylko rozstawać Edytowane przez taktaktoja Czas edycji: 2013-09-30 o 14:16 |
|
|
|
|
#2100 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Z tego człowieka,z którym spędziłam 4 lata,który wydawał się rozsądny,wiedział co jest w życiu ważne,który marzył o domu i rodzinie nic nie zostało,po prostu zero.
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end. The cost of not following your heart is spending the rest of your life wishing you had. Bieganie i ćwiczenia moją nową miłością.
Książki przeczytane od 07.2014: 40 Edytowane przez Olvnia Czas edycji: 2013-09-30 o 15:21 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

jak Go zobaczyłam to nie poczułam zupełnie nic, zero. Bardzo mi z tym dobrze. Muszę tylko jeszcze pomyśleć jak odebrać od Niego moje klucze do mieszkania