Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-29, 23:26   #3901
irracjonalna_
Raczkowanie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

cude suknia numer 4 wygląda świetnie! troche nie w moim stylu, ale oglądając wasze zdjęcia, coraz bardziej przekonuję się do princessek. Teraz wiem, że muszę taką chociaż przymierzyć
Mój TŻ też jest tyle wyższy ode mnie. Ja na pewno kupie buty na słupku, bo wiem, że w typowych szpilkach nie dam rady. Platforma to też dobry pomysł. Zastanawiam sie tylko czy jest sens kupować mega wysokie buty. Na 7 cm będzie mi dużo wygodniej niż na 14 i chyba nie ma sensu się męczyć dla tych kilku cm. Daj znać jak zdecydujesz się na jakieś

swiat_katarzyny płacisz 400zł za 2 obrączki? Nie jesteś przypadkiem z Krakowa, żeby polecić jubilera? :P my właśnie też będziemy robić z własnego złota.
A i dlaczego uważasz, że buty do tańca są idealne? Bardziej wygodne? Widzę, że sporo PMek wspomina o szytych butach do tańca.

justynkie
świetnie, że Twój TŻ się angażuje. Chciałabym, żeby mój też się bardziej udzielał, mówi, że zacznie w połowie listopada

Też będę musiała zaciągnąć TŻ to Factory w poszukiwaniu slima, on nie dość że bardzo wysoki to jeszcze chudy, co go jeszcze 'wyciąga'.
Kate Noir orientujesz się ile kosztuje szycie garnituru?

missmalezji powodzenia na przymiarkach!
irracjonalna_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-29, 23:46   #3902
czekooczekolada
Zakorzenienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
ja napewno będę buty miała z zapinaniem, bo mi wiecznie wysokie spadają i małej platformie
mi też wszystkie buty bez zapinania spadają.. tłumaczę to sobie tym, że mam za małą stope poprostu a Ty jaki masz nr buta?

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-09-29, 23:55   #3903
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez irracjonalna_ Pokaż wiadomość

swiat_katarzyny płacisz 400zł za 2 obrączki? Nie jesteś przypadkiem z Krakowa, żeby polecić jubilera? :P my właśnie też będziemy robić z własnego złota.
A i dlaczego uważasz, że buty do tańca są idealne? Bardziej wygodne? Widzę, że sporo PMek wspomina o szytych butach do tańca.
niestety nie jestem z Krakowa ale poszukaj w mniejszych miejscowościach, czasem warto podjechac gdzieś nawet 30 km

a co do butów, to chyba coś pokreciłaś ja nie mam butów tanecznych ani szytych na miarę, kupiłam nine west do tańczenia do kościoła i na sesję będę miała inne, księzniczkowate
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-29, 23:58   #3904
irracjonalna_
Raczkowanie

swiat_katarzyny najwyraźniej pokręciłam ;P ale i tak dziękuję za odpowiedź
irracjonalna_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-30, 07:34   #3905
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
RELACJA Z PRZYMIAREK!
Ta w Grochy jest śliczna! Ale jeszcze poszukaj Gala Bora, bo na zdjęciu wygląda niesamowicie

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
w pierwszej się chyba zakochałam
Nie dziwię się, bo jest przepiękna! Jeśli dekolt jest prosty a nie w serduszko, to bardzo podobnie do mojej wygląda

Witam nową PMkę!

Byliśmy wczoraj na pierwszym spotkaniu w poradni... 60 zł na dzień dobry za materiały (3 książeczki cienkie jak kolorowanki dla dzieci i płytka CD "jak rozpoznawać płodność" ). Następne spotkanie za miesiąc, a trzecie ostatnie za 2 miesiące :P A w międzyczasie 3 indywidualne nas czekają

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-30, 07:57   #3906
enzunio
BAN stały

Dzień dobry, witam też nowe PMki!

Wstawiłam do klubu zawieszki na wódkę.
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-30, 08:03   #3907
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

cześć

ze spraw ślubnych to byliśmy u dekoratora za kilka szarf na sufit wiklinowe serce za PM i wiklinowe koła na środek sufitu obrusy na stół i tiul oraz ustrojenie stołu z szampanem liczy sobie 1500 zł
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-30, 08:04   #3908
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
Mówicie o tych outletach z garniturami. A była któraś z Was w fashion house w Piasecznie? Tak chyba też jest bytom, vistula? Może tam będziemy szukać garnituru )

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ja byłam w piasecznie w Fashion House pod koniec maja bo TŻ zmieniał pracę i kupował sobie nowy garnitur

kupił w Vistuli, super slim, siwy i w pasie zwężali mu i wydłużali nogawki w cenie garnituru , marynarka była idealna, zapłaciliśmy 700 zł,
tam też będziemy szukać na ślub ale to w przyszłym roku na pewno ,
chcemy granatowy i babeczki poradziły, żeby pytać bo z granarów docierają do nich często pojedyncze sztuki tylko, albo możemy też zostawić telefon i jak coś w rozmiarze TŻ się pojawi to będą dzwonić więc obsługa bardzo miła

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-30, 08:08   #3909
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

dziewczyny! dziś dzień chłopaka kupujecie coś swoim? czy macie "wymówkę" typu "jesteś chłopiec czy mężczyzna?"
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-30, 08:15   #3910
Dotka90
Zakorzenienie

Nie kupuję, my obchodzimy dzień mężczyzny - 10.03
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-30, 08:27   #3911
KasiaK_080290
Zadomowienie

nie obchodzimy ani dnia chłopaka ani dnia mężczyzny ale pewnie jakiś drobiazg TŻtowi kupię, bardziej żeby zrobić mu niespodziankę

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-30, 08:31   #3912
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
dziewczyny! dziś dzień chłopaka kupujecie coś swoim? czy macie "wymówkę" typu "jesteś chłopiec czy mężczyzna?"
A my obchodzimy O Dniu Mężczyzny w ogóle nie słyszałam
TŻ dostanie spinki do mankietów "I love my wife" (prezent praktyczny )i żółtą klapke do telefonu - taką jaką sobie wymarzył (o ile przesyłka dziś dotrze )

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2013-09-30, 08:37   #3913
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez irracjonalna_ Pokaż wiadomość
świetnie, że Twój TŻ się angażuje. Chciałabym, żeby mój też się bardziej udzielał, mówi, że zacznie w połowie listopada
O nie nie, mój TŻ się w ogóle nie angażuje! To w zasadzie pierwszy raz, kiedy z takim entuzjazmem zaczął mówić o swoim ślubnym stroju. Poza tym to niezły cwaniak, chce w ten sposób kupić sobie wymarzony kaszkiet i ten pasek do zegarka bo wie, że inaczej musiałby jeszcze dłuuuuugo czekać

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Ta w Grochy jest śliczna! Ale jeszcze poszukaj Gala Bora, bo na zdjęciu wygląda niesamowicie
Teraz ta Bora jest dla mnie trochę łysa. Poszukam jej dla świętego spokoju. Podzwonię po salonach, jeśli mają ją gdzieś w okolicach Trójmiasta to pojedziemy zobaczyć. Jak nie to trudno, biorę grochy

Cytat:
cześć

ze spraw ślubnych to byliśmy u dekoratora za kilka szarf na sufit wiklinowe serce za PM i wiklinowe koła na środek sufitu obrusy na stół i tiul oraz ustrojenie stołu z szampanem liczy sobie 1500 zł
Mi za zawieszenie papierowych żurawi też zaśpiewali ponad 1000 zł Trochę sporo jak na 3-4 godz roboty...

Cytat:
Ja swojemu kupię paczkę pistacji. Miały być słodycze ale w sobotę byliśy u dentysty i TŻ ma tyle zębów do zrobienia, że zapłacimy majątek Więc na jakiś czas ograniczamy słodycze. On ma bardzo słabe zęby, praktycznie co kilka lat trzeba robić wszystko od nowa...

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-30, 08:42   #3914
enzunio
BAN stały

Ja kazałam mojemu wybierać czy jest chłopcem czy mężczyzną... Powiedział, że karnetu na siłownię potrzebuje na cito, więc jest chłopcem
Znając życie w marcu zapomnę o tym i znowu każę mu wybierać
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-30, 08:53   #3915
docik10
Zakorzenienie

Z tż obchodzimy dzień chłopca. Nie kupujemy prezentów z tej okazji, aby uczcić ten dzień idziemy do kina, na pizze lub na obiad do sphinx-a i tak co roku. Dla nas ważne jest to, żeby w tym dniu pobyć ze sobą.
Dziś zamówię spinki tż do mankietów "I love my wife" już na wesele cieszę się jak dziecko.

Powiem Wam kawał roku moja teściowa wczoraj powiedziała "Kurcze nie pomyśleliśmy, przecież Ty mogłaś wziąć suknię do ślubu od E... (jej druga synowa) ona jej nie sprzedała, mogłaś nie kupować swojej. Myślałam, że padnę jak to usłyszałam, pierwsze co mi przyszło do głowy to powiedzieć, że swojej z pierwszego małżeństwa nie sprzedałam bo dałam kuzynce ona na procesje w Kalwarii w niej chodzi. To wystarczy tam zajechać i suknia jak znalazł Bratowa Tż miała ślub 4 lata temu ale to szczegół. Teściowej nawet nie przyszło do głowy, że może ja nie chce mieć takiej sukni jak miała E... No przecież aż taka biedna nie jestem ,żebym musiała z rodziny kieckę brać. Trochę mi się przykro zrobiło bo zabrzmiało to tak, jakby miała na myśli "przecież, to tylko cywilny miałaś już ślub więc nie marzysz już o sukni do ślubu" Ciekawe czy Tż też pójdzie do ślubu w garniturze brata??
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:

Edytowane przez docik10
Czas edycji: 2013-09-30 o 09:02
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-30, 08:56   #3916
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Dziś zamówię spinki tż do mankietów "I love my wife" już na wesele cieszę się jak dziecko.
Są piękne! I urocze TŻ dziś dostanie

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2013-09-30, 09:13   #3917
201605100
Konto usunięte

Cześć
cholera dzień chłopaka, zapomniałam wpadnę do niego w czasie przerwy ja TZtowi kupuję jakieś bzdury, czekoladki/kubek/podkubek dziś dostanie coś słodkiego

i mam dwójkę z przodu

299 dni do ślubu

Edytowane przez 201605100
Czas edycji: 2013-09-30 o 09:14
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-30, 09:21   #3918
exist_
Zakorzenienie

Ja mojemu kupiłam sweter w sobotę - tzn dołożył do niego resztę kasy bo nie miałam takiego ogromnego budżetu na te zakupy
Wczoraj już w nim paradował dumny
Stary 2013-09-30, 09:24   #3919
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
Cześć
cholera dzień chłopaka, zapomniałam wpadnę do niego w czasie przerwy ja TZtowi kupuję jakieś bzdury, czekoladki/kubek/podkubek dziś dostanie coś słodkiego

i mam dwójkę z przodu

299 dni do ślubu
o kurde, u mnie 333 dni

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2013-09-30, 09:28   #3920
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
mój określił się jako "mężczyzna" a więc obchodzimy dzień mężczyzny

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-09-30, 09:37   #3921
poznanianka1990
Zakorzenienie

Hej

Nie nadrabiam, bo nie dam rady. Nie mieliśmy neta bo nam pies przegryzl kabel... A aplikacja,w telefonie coś mi sie ostatnio nie chciała uruchomić... Ale już jest wszystko dobrze, kabel naprawiony, aplikacja działa, więc mogę być na bieżąco.

Mój nie obchodzi dnia chłopaka, dnia mężczyzny raczej też nie. Jedynie życzenia mu składam, ale prezentów nie daję

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-30, 10:01   #3922
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
ja daje zawsze jakiś drobiazg, dziś modle się aby to zawiadomienie z poczty to było to na co czekam

Cytat:
A my obchodzimy O Dniu Mężczyzny w ogóle nie słyszałam
TŻ dostanie spinki do mankietów "I love my wife" (prezent praktyczny )i żółtą klapke do telefonu - taką jaką sobie wymarzył (o ile przesyłka dziś dotrze )
na to czekam własnie, ale
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-30, 10:14   #3923
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
ja daje zawsze jakiś drobiazg, dziś modle się aby to zawiadomienie z poczty to było to na co czekam

na to czekam własnie, ale
Hehe, do mnie przyszły jakiś tydzień temu i ostatnio TŻ wypalił tekstem "Kiedy dostanę to co przyszło pocztą, czego nie chciałaś mi pokazać, ukrywałaś i nawet się nie domyślasz, że ja wiem co to jest?"
No trudno, nie będzie efektu zaskoczenia

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2013-09-30, 10:16   #3924
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Hehe, do mnie przyszły jakiś tydzień temu i ostatnio TŻ wypalił tekstem "Kiedy dostanę to co przyszło pocztą, czego nie chciałaś mi pokazać, ukrywałaś i nawet się nie domyślasz, że ja wiem co to jest?"
a to przebiegła bestia
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-30, 10:22   #3925
Lemon_Drop
Zadomowienie

Hej!
Cytat:
Hahaha jaki spryciarz

Tak piszecie o tych spinkach, że chyba też swojemu kupię, tylko nie wiem czy teraz czy raczej na dzień mężczyzny (nie pamiętam jak to było w tamtym roku) Zamówiłam

Co do sukni to moja wisi w salonie i czeka na dopasowanie do czerwca. Nawet gdybym miała już gotową to też wolałabym żeby wisiała w salonie - tam są lepsze warunki.

Edytowane przez Lemon_Drop
Czas edycji: 2013-09-30 o 10:32
Lemon_Drop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-30, 10:22   #3926
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

Dziękuję Wszystkim Wam bardzo dziękuję za opinie
Jestem coraz bardziej na tak na kropki. Ja nigdy nie byłam fanką grochów więc powoli się z nimi oswajam. Teraz oglądam tą Borę i rzeczywiście ona jest łysa... Znalazłam sporo zdjęć PM w sukni w grochy i coraz bardziej mi się to podoba. A najbardziej podoba mi się, że TŻ wykazał ogromną chęć na stylizację z lat 60. Opcja pomarańczowej muchy i szelek baaaaardzo mu się podoba, ostatnio jest wielkim fanem kaszkietów więc juz sobie znalazł kaszkiecik do sesji. I co więcej! Mój TŻ jest ogrooooomnym miłośnikiem zegarków. Jakiś czas temu znalazł w domu rodzinnym stary zegarek po dziadku, taki na łańcuszku. Totalny oldschool. Wynalazł jakiegoś gościa w Warszawie, który robi skorzane paski na rekę, żeby ten zegarek można było nosić na ręku. Ale taki pasek to koszt ok. 350 zł więc na razie nie stać nas na kolejną zabawkę dla TŻ. I on teraz wymyślił że przecież do stylizacji na lata 60 KONIECZNIE musi mieć ten pasek i ten zegarek, bo to będzie dopełnienie jego stroju Cwany lis mnie teraz szantażuje! Nawet rano się sprzeczaliśmy że jeśli nie wezmę grochów to z lat 60, on idzie ubrany normalnie
Brzmi super!

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
No właśnie w salonie miałaby lepsze warunki. Wierzę w uczciwość salonu - mają taki sam model na stanie, więc nie powinny mojego dawać do mierzenia itp. Zresztą zawsze mogę jakiegoś szpiega wysłać A w domu - pomimo pokrowca wisiałaby w mieszkaniu, teraz idzie zima, ogrzewanie będzie chodziło itp. Nawet mama mówi, żeby zostawić w salonie chociaż na początku była za zabraniem do domu. A Wy jak robiłyście

A suknię sprowadzali mi jakieś 1.5 m-ca, szybko ale ja mam model spod lady, który dostało kilka salonów na próbę i jak będzie miał wzięcie to będzie w kolekcji w 2015. Na początku salon miał ją tylko wypożyczać, ale dzwonili do producenta i nie było problemem z dosłaniem modelu do sprzedaży. I mam
Ja zostawiłam w salonie. Dla mnie bez sensu było zabieranie jej do domu, bo w marcu jadę na dopasowanie i potem na jeszcze jedne przymiarki. Chciałabym ją odebrać najlepiej tuż przed samym ślubem

Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
My póki co mamy tylko salę i zespół. Mamy problem z fotografem i kamerzystą.....

Jeśli chodzi o suknię i obrączki to zaczniemy chyba czegoś szukać pod koniec roku.

Dziewczynki, a ile przed ślubem wysyła się zaproszenia? Wychodzę za mąż 2 sierpnia i nie mam pojęcia kiedy się za to wziąć....

I jeszcze jedno pytanko - oprócz wódki na weselu chciałabym mieć też wino (choć większość oczywiście będzie wolało wódeczkę). Na ile osób przypada średnio jedna butelka wina? Jakie wino będzie najbezpieczniejszym rozwiązaniem?
Cięzko powiedzieć ile u Was pójdzie wina. ..

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
dziewczyny, jutro idę na przymiarki. stresuję się że nic nie znajdę i wogóle będę we wszystkim źle wyglądać
Też tak gadałam

Cytat:

Teraz ta Bora jest dla mnie trochę łysa. Poszukam jej dla świętego spokoju. Podzwonię po salonach, jeśli mają ją gdzieś w okolicach Trójmiasta to pojedziemy zobaczyć. Jak nie to trudno, biorę grochy
Ja trzymam kciuki za grochy

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Z tż obchodzimy dzień chłopca. Nie kupujemy prezentów z tej okazji, aby uczcić ten dzień idziemy do kina, na pizze lub na obiad do sphinx-a i tak co roku. Dla nas ważne jest to, żeby w tym dniu pobyć ze sobą.

Powiem Wam kawał roku moja teściowa wczoraj powiedziała "Kurcze nie pomyśleliśmy, przecież Ty mogłaś wziąć suknię do ślubu od E... (jej druga synowa) ona jej nie sprzedała, mogłaś nie kupować swojej. Myślałam, że padnę jak to usłyszałam, pierwsze co mi przyszło do głowy to powiedzieć, że swojej z pierwszego małżeństwa nie sprzedałam bo dałam kuzynce ona na procesje w Kalwarii w niej chodzi. To wystarczy tam zajechać i suknia jak znalazł Bratowa Tż miała ślub 4 lata temu ale to szczegół. Teściowej nawet nie przyszło do głowy, że może ja nie chce mieć takiej sukni jak miała E... No przecież aż taka biedna nie jestem ,żebym musiała z rodziny kieckę brać. Trochę mi się przykro zrobiło bo zabrzmiało to tak, jakby miała na myśli "przecież, to tylko cywilny miałaś już ślub więc nie marzysz już o sukni do ślubu" Ciekawe czy Tż też pójdzie do ślubu w garniturze brata??
Super!

A teściowa to niezłe poczucie humoru ma

Cytat:

299 dni do ślubu

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Ja mojemu kupiłam sweter w sobotę - tzn dołożył do niego resztę kasy bo nie miałam takiego ogromnego budżetu na te zakupy
Wczoraj już w nim paradował dumny
A ja zapomniałam, że dziś dzień chłopca! Na szybko może coś upiekę i ładnie się ubiorę

Cześć!

Mam dziś trochę pracy i sprzątania klatki- malują nam klatki i mam tak umazane drzwi,że głowa mała. Klatkę też niby myją, a pełno kurzu, że niczego dotknąć się nie można
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-30, 10:30   #3927
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
a to przebiegła bestia
Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Hej!

Hahaha jaki spryciarz
Tak tak dziewczyny, spryciarz i cwana bestia Ale jak go zapytałam co by chciał dostać to "Nie kupuj nic, zwariowałas chyba"

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2013-09-30, 10:38   #3928
misia880
Zakorzenienie

ja mojemu nakupilam slodyczy i zapakowalam w kolorowy papier - takiego cukierka

Sent from my GT-I9070 using Wizaz Forum mobile app

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-30, 10:43   #3929
inezwiza_90
Przyczajenie

Hey dziewczyny!
Dzięki za podpowiedź z tymi spinkami do mankietów. Też takie mojemu kupię ale na urodziny, ma w grudniu.

Ja z moim TŻ jesteśmy razem 5 lat i 7 miesięcy. W dniu ślubu będziemy razem ponad 6 lat (do ślubu zostało 9 miesięcy). A zaręczyn jako takich nie było. Nie mam pierścionka (TŻ mówi, że jak przyjdzie czas do będzie, ale ja jakoś nie mam potrzeby go tak mieć), wybraliśmy datę ślubu, załatwiliśmy salę i tyle Jestem szczęśliwa i nie mogę się doczekać ślubu ale chyba jak wszyscy.

Co do sukienki, mam wybraną jedną, może niedługo kupię. Obrączki chcieliśmy takie proste zwykłe, ale jeszcze nie byliśmy wybrać, ale niedługo pójdziemy.
inezwiza_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-30, 10:47   #3930
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

ooo kurcze, a ja nie mam nic Dam mu słodkiego buziaka z tej okazji

Ja też mam zamiar kupić tżtowi spinki "i love my wife" - są świetne! Będzie je miał na poprawiny i sesję plenerową Kupię mu w grudniu na urodziny, zamówię te i jeszcze jedne klasyczne, eleganckie na dzień ślubu i wesela
Ja mam urodziny w marcu i już sobie zażyczyłam ślubną biżu (kolczyki i bransoletka)

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
Napisane przez inezwiza_90 Pokaż wiadomość

Ja z moim TŻ jesteśmy razem 5 lat i 7 miesięcy. W dniu ślubu będziemy razem ponad 6 lat (do ślubu zostało 9 miesięcy). A zaręczyn jako takich nie było. Nie mam pierścionka (TŻ mówi, że jak przyjdzie czas do będzie, ale ja jakoś nie mam potrzeby go tak mieć), wybraliśmy datę ślubu, załatwiliśmy salę i tyle Jestem szczęśliwa i nie mogę się doczekać ślubu ale chyba jak wszyscy.
Byłam niedawno na ślubie znajomych - PM dostała pierścionek zaręczynowy dzień przed ślubem
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości