|
|
#3451 |
|
ż o n a i d e a l n a
|
Dot.: Panny Młode 2016
Tak
i w ogóle umowa z właścicielem jest na mnie i jeszcze jedna koleżanke i tak jakby jestem "odpowiedzialna" za to mieszkanie---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Jadę właśnie pociągiem
|
|
#3452 |
|
Japońska rzepa
|
Stokrotko,sto lat w zdrowiu,szczęściu i pomyślności,zeby z tż Ci się zawsze super układało i żeby robił wszystko po Twojej myśli
No i życzę szybkiego przyklęku
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko, wszystkiego dobrego A ja już nie jadę na studia |
|
|
|
#3454 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko, szczęścia i wytrwałości w związku oraz samych najpiękniejszych chwil w życiu
A czy przesadzasz z reakcja na Tża to uważam, ze nie, bo tez bym myślała, ze szczeroscia nie ma problemu, ale ja akurat nie przywiazywalabym do tego wagi, bo akurat urodziny, ale ja to ja ![]() Promyku, super ze możecie razem zamieszkać Dostałam dziś maila z odpowiedzią od zespołu, który przypadł mi gustu i napisali mi, ze mogę zarezerwować termin nawet i dziś,a tak to rok przed weselem zeby sie nie martwić ![]() Ja dziś czestuja sernikiem z czekolada na jesienna deprechę
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach ![]() 25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające Edytowane przez Meitsa Czas edycji: 2013-09-30 o 15:23 |
|
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
Juz w domu jestem
ale mnie brzuch boli![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3458 |
|
Japońska rzepa
|
Promyk no i super z tym mieszkaniem! Wreszcie zaczyna się wam układać,bardzo się cieszę
Mam nadzieję,że mi też się jakoś ułoży z tym mieszkankiem po powrocie,a przede wszystkim z pracą,bo Stokrotko,a co do tż,to uważam,że absolutnie nie przesadzasz. Dla mnie to bardzo nierozsądne zachowanie z jego strony,przyznam szczerze,że ja bym nie puściła faceta na wieczór męski do klubu z półnagimi tancerkami w sumie mój w ogóle sam do klubu nie chodzi,bo dla mnie wyjście do klubu wiąże się z tym,że kobiety zaczepiają facetów a faceci kobiety niezależnie od chęci,a nie życzę sobie,żeby inne baby obłapiały mojego faceta Także on w ogóle nie chodzi do klubów beze mnie,ja rzadko,jak z koleżankami tylko,ale to też głównie,zeby posiedzieć,albo potańczyć sobie z boczku,tak żeby nie natrafiać na ten tłum spoconych pseudo-tancerzy.W każdym razie wracając do tematu. Uważam,że nie przesadzasz,bo facet powinien przede wszystkim spytać CIEBIE czy nie masz nic przeciwko oraz czy chcesz z nim iść,skoro mówisz,że było mieszane towarzystwo.Nawet jeśli chciał iść sam,to powinien Cię przynajmniej poinformować,dlaczego i wytłumaczyć,myślę,że wtedy inaczej by to wyglądało. No i nie mogę przeżyć tych półnagich tancerek,serio Jakbym po d*pie dała chłopcu,to by się nie pozbierał. Pasem!
|
#3459 | |
|
Zadomowienie
|
Hejo. Jestem już w Warszawie. Wróciłam wczoraj wieczorem, bo dziś na 8 (!!) miałam już zajęcia
. Oddałam moją ukochaną parkę do reklamacji . I miło się zaskoczyłam, bo Pani w Zarze od razu zaczęła wypełniać druczek, a myślałam, że bardziej będę musiała się nagimnastykować. Teraz 2 tygodnie oczekiwania na werdykt.Ah. I zabrałam TŻ-a na rurki z bitą śmietaną do Grycana ![]() Cytat:
![]() Stokrotko, wszystkiego co najpiękniejsze, dużo uśmiechu i grzecznego TŻ-a( )! Swoją drogą to wcale Ci się nie dziwię. Ja rozpętałabym piekło.
![]() |
|
|
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie ze cieszycie sie ze mna mam nadzieje ze wypali
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3461 |
|
Japońska rzepa
|
Meitsa chyba znalazłam suknię w Twoim stylu
![]() http://www.weddingretailer.com/image...N-B.jpg%29.jpg
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę studiującym tych przeprowadzek do studenckich mieszkanek
|
|
|
|
#3463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lolusl fajna suknia![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3464 |
|
Japońska rzepa
|
Czemu studenckich mieszkanek? W sensie do innego miasta?
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wróciłam własnie z uczelni po moim pierwszym dniu, ponieważ zmieniłam kierunek po licencjacie. Na razie na plus Teraz piję herbatę i zaraz lecę się kąpać. O 19.00 będziemy z siostrą na Skypie rozmawiac, na następny poniedziałek ma termin porodu
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
Większych, tętniących życiem miast; knajp, spontanicznych imprez i zabawy
Przez 5 lat październik był dla mnie początkiem czegoś nowego a teraz tak łyso, bo brat wrócił na nasze mieszkanie a zostałam w mieścinie ![]() To ostatnie nawet mi tak bardzo nie przeszkadza, bo przyjaciół mam u siebie- tylko nie bardzo jest gdzie wyjść No i tżta tutaj nie ma ![]() Od piątku mam za to małą rekompensatę bomieszkam z przyjaciółką u kumpla, którego nie ma i do połowy grudnia nie będzie w domu Miałyśmy się wczoraj wynieść a w końcu dziś zrobiłyśmy zakupy i postanowiłyśmy jeszcze zostać, ile się da
|
|
|
|
#3467 |
|
Zadomowienie
|
Mi całe wakacje brakowało tętniącej życiem o każdej porze Warszawy. Nawet jak w środku nocy zachciało mi się spaceru, to było gdzie pójść
Nie to, co w mojej mieścince.Ogólnie to chyba nie mogłabym przenieść się na wieś. Tyn, raz na jakiś czas, żeby wypocząć tydzień to owszem. Ale nie na stałe ![]() Zrobiłam trening Ewki z nowego Shape. W tle rozpraszali mnie umięśnieni panowie |
|
|
|
#3468 | ||
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
![]() Ja tego tak nie odbieram,bo w sumie na codzień mieszkam w dużym mieście,więc nie jest to dla mnie nowość i też nigdy z tego nie korzystam.Nie robię wypadów nocnych,nie chodzę na imprezy za bardzo,bo mieszkam na obrzeżach i ciezko mi wrócić do domu.Także nie prowadze typowo studenckiego życia No i mieszkam z rodzicami we Wrocławiu,więc też nie jest tak,że robię co chcę,kiedy chce,bo jednak mam pewne obowiązki wobec domu.Cytat:
Ja dzisiaj byłam na siłowni,przebiegałam 40 min a potem ćwiczylam brzuch,bo się załamałam jak wygląda dzisiaj
|
|
#3469 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ta etola mi sie nie podoba Stokrotka ja bym mojego w leb strzelila, za klamstwo. w tamtym roku pojechal do zakopca i tak zrobil i chwalil sie przez tel po pijaku. rozstalismy sie na parenascie dni.. juz tak nie robi nie bylo co prawda nagich dziewczyn ale byly "kolezanki"lolusl mam takie samo zdanie
|
|
|
|
|
#3470 |
|
Konto usunięte
|
dzien dobry
dziewczyny zapraszam do klubu!
|
|
|
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam to
|
|
|
|
#3472 |
|
Japońska rzepa
|
W sumie nigdy nie jest tak,że się robi co się chce i kiedy chce,bo albo studia,albo praca,albo tż i tego nie zmieni się raczej
W sumie ja do tego normalnie podchodzę,nigdy imprezowym typem nie byłam,więc mi to nie przeszkadza.
|
#3473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale lubię spotykać się z moimi przyjaciółmi, spędzać z nimi dużo czasu i wkurzam się, jeśli nie mogę, bo coś tam trzeba robić innego A już zupełnie nie wyobrażam sobie, żeby mój facet mi tego zabronił To są ludzie, których znam od lat i z którymi ogromnie wiele mnie łączy. Są jak rodzina. No i nie lubię też, jak ktoś mówi mi, że np dziś muszę sprzątać a jutro coś innego- nigdy tego nie zrobię W takich sprawach jestem kompletną indywidualistką. Nienawidzę, kiedy ktoś próbuje rozporządzać moim czasem wbrew mojej woli. I mną w ogóle
|
|
|
|
|
#3474 | |
|
Japońska rzepa
|
Powiem wam,że mnie tż dzisiaj rozczulił
Siedzimy sobie,siedzimy i mówię mu,że na aplikacje zdaje się jednak na końcu września,a nie tak,jak mówił mi parę dni temu- na początku. Na co on chwilę pomyślunku i mówi "to dobrze,będę miał od maja więcej czasu na naukę". Ja tak myślę,myślę,jakiego maja? Pytam się go a on "No przecież ślub bierzemy,zapomniałaś?" ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
Takie totalne olewanie wszystkiego to jest nazywane egoizmem Jak mama prosi mnie,żebym posprzątała dom,a widzę ,że jest zabiegana to nie powiem jej "wal się" bo ja nie mam ochoty tu i teraz,tylko to zrobię,chociażby z szacunku do niej. Tak samo jak mój facet nie zgodzi się na to,żebym poszła na pokaz striptizerów,to też nie pójdę,bo szanuję jego zdanie.
|
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem domatorką i imprezy nie dla mnie.
![]() Spotkać się ze znajomymi bardzo chętnie, ale najlepiej w domu
|
#3476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tego już się nie przeskoczy i każda robi po swojemu ![]() A co do striptizerów czy striptizerek- my pewno nie poszlibyśmy wcale albo razem
|
|
|
|
|
#3478 |
|
Konto usunięte
|
wogole wykonczona jestem, na szczescie jutro jeszcez ostatnie chwile wolnego przed..... OSTATNIM SEMESTREM INZYNIERKI!
PIJEMY
|
|
|
|
#3479 |
|
Zadomowienie
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4306651 1]wogole wykonczona jestem, na szczescie jutro jeszcez ostatnie chwile wolnego przed..... OSTATNIM SEMESTREM INZYNIERKI!
PIJEMY [/QUOTE]![]() Czekam aż TŻ wróci z pracy i chyba zaraz zasnę
|
|
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jutro mam wolne, bo jutrzejsze zajęcia zaczynają się dopiero za tydzień
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.

i w ogóle umowa z właścicielem jest na mnie i jeszcze jedna koleżanke i tak jakby jestem "odpowiedzialna" za to mieszkanie

No i życzę szybkiego przyklęku

Także on w ogóle nie chodzi do klubów beze mnie,ja rzadko,jak z koleżankami tylko,ale to też głównie,zeby posiedzieć,albo potańczyć sobie z boczku,tak żeby nie natrafiać na ten tłum spoconych pseudo-tancerzy.
.