|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | |
|
Killing me softly
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVII
Cytat:
![]() Tak czy inaczej, cała trójca przerzuciła się nagle na konkurenta Glossy. Hajs, hajs, hajs.
|
|
#1412 |
|
Konto usunięte
|
Ale to naprawdę głupio wygląda, że wszystkie przerzuciły się na drugie pudełko... Tak otwarcie. Razem.
Mogły jakieś odstępy czasu dać, dla zasady, że niby jakoś próbowały mydlić oczy Zgasiły mnie
|
|
|
|
#1413 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie wiem czy kiedyś nadrobię Was i jutuba, przeprowadziłam się i póki co nie mam neta
Ale jeszcze tylko ze dwa dni. Do tego jestem chora, biorę jakiś gripeks maks od wczoraj i sama nie wiem czy wolałabym teraz rzygać na odległość, budować mosty gołymi rękami czy dostać palpitacji serca bo wali jak młot
|
|
|
|
#1414 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szkoda tylko, że RLM nie powiedziała sama z siebie, które pudełko woli, myślałam, że tak będzie (taak, wkleilam link przed obejrzeniem do końca ).
|
|
#1415 |
|
Konto usunięte
|
Ja paliłam tylko w liceum i na pierwszym roku studiów. Ale to głupie było...
[1=10d3114ef3d862beaa91202 3ff1278e051468e2e_611d910 7d3b9e;43056823]Ja nie wiem czy kiedyś nadrobię Was i jutuba, przeprowadziłam się i póki co nie mam neta Ale jeszcze tylko ze dwa dni. Do tego jestem chora, biorę jakiś gripeks maks od wczoraj i sama nie wiem czy wolałabym teraz rzygać na odległość, budować mosty gołymi rękami czy dostać palpitacji serca bo wali jak młot [/QUOTE]No widzisz, studenci się nie uczą - wina Tuska! Co studiujesz?
|
|
|
|
#1416 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1417 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=KreXQ...RdD5D9&index=8 http://www.youtube.com/watch?v=QWQG_...RdD5D9&index=5 pamiętam, że swojego czau oleska była dość mocno niezadowolona z szajni. |
|
|
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1419 |
|
Konto usunięte
|
[1=10d3114ef3d862beaa91202 3ff1278e051468e2e_611d910 7d3b9e;43056929]Mechanikę i budowę maszyn
[/QUOTE]Naaajs. ![]() Wczoraj ktoś wrzucił film kajmanowej o pędzlach Sunshade minerals. Przejrzałam dzisiaj, co tam oferuje ten podlinkowany sprzedawca na allegro. Mam mieszane uczucia.. Miała któraś z Was te pędzle? To jest jakaś nowa (?) marka od Lancrone, a z tego co wiem ta firma nie cieszy się jakąś bardzo dobrą opinią. Pędzle na zdjęciach wyglądają super, bardzo przypominają eco tools (Przypadek? Nie sądzę! ). Taki zestawy jak dla mnie są średnim rozwiązaniem, bo albo nie ma tego, co potrzebuję i tak, albo mają za dużo podobnych nieprzydatnych dla mnie pędzelków. Np. tutaj jest prawie wszystko. To ten zestaw miała kajmanowa. http://allegro.pl/pedzle-do-makijazu...555855484.html Ale tu 3 płaskie, podobne pędzelki języczkowe, po co mi? http://allegro.pl/flat-top-long-hand...577305656.html Tutaj to samo. http://allegro.pl/pedzle-do-makijazu...589191184.html Tutaj nie ma pędzla do różu, nie ma skośnego do brwi, obydwa dla mnie ważne. http://allegro.pl/pedzle-do-makijazu...560897370.html No i cena pojedynczego pędzla jak na taką markę jest dość wysoka. Jak już miałabym kupić ten za 20 zł, to pewnie bym dołozyla do Hakuro. http://allegro.pl/flat-top-pedzel-su...555803095.html |
|
|
|
#1420 |
|
Zadomowienie
|
Miałas już zabiegi na twarz, szyję i dekolt (zajecia na pracowni)?
zapowiada się ciekawie my na nastepnym zjezdzie juz dzialamy i robimy henne, oczyszczanie twarzy i coś tam jeszcze :p nawet nam pracę o dermokosmetykach już zadała na ten moment podoba mi sie ta szkoła ![]() Sent from my ST21i using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#1421 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja palilam 7 lat, wiec nie ma sie czym chwalic, ale musze w koncu sie tego pozbyc, bo czuje sie zatruta, 'ogolocona' z hajsu no i przede wszystkim - czuje sie niewolnikiem durnej, papierowo-tytoniowej rurki. nie dam sie! nie moge. ale dlugo chyba nie tkne piwka, bo do piwka papierosek zawsze byl dobrze, ze nie sprawia mi problemu brak alkoholu w moim zyciu ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
no to chyba wybralas lepsza szkole.. ja mialam tylko 3 h angielskiego, a na koniec babka powiedziala, ze nie wie co na nastepnym zjezdzie bedzie, bo plan uloza dopiero za tydzien... ![]() takze ja nic nie wiem poki co gdzie chodzisz? w jakim miescie znaczy ?
|
||
|
|
|
#1422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę ,że dają radę. A nie mam kasy na nic lepszego |
|
|
|
|
#1423 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do zestawu - cóż, są pędzle które są do tyłka a niektóre są w porządku. tak jak kocham pędzel skośny z białym włosiem tak nienawidzę pędzla do pudru czarnego bo kłuje (kuje?) jego włosie i ogólnie jest tragiczny. Reszta pędzelków - pędzelki do oczu - są okej, nie widzę w sumie żadnych wad u nich. Swojego czasu Maxineczka zrecenzowała pędzel z LancrOne, że jest odpowiednikiem Sigmy. |
|
|
|
|
#1424 | ||
|
summer vibes;)
|
Aaa nawet nie wiem o co chodzi, ale może się zorientuje nawet. Cytat:
Przytylam parę kilo, ale potem wróciłam do wcześniejszej wagi. Zajadałam się landrynkami i gumą do żucia - polecam.Dasz radę, wierzę w Ciebie. ![]() Cytat:
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-09-30 o 13:22 |
||
|
|
|
#1425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakością nie odbiegają od hakuro i ecotools, jak dla mnie super. Mimo nawet codziennego mycia nie wypadł ani jeden włos, włosie miękkie, syntetyczne co dla mnie jest na plus bo jestem alergiczką i naturalnego włosie nie znoszę i nie mogę stosować. Najstarszy zestaw mam ten - kilka lat, wygląda jak nowy używam do minerałów i podkładu (jak dla mnie jakością takie same jak EDM): http://allegro.pl/bambo-kabuki-flat-...555808380.html Teraz używam te - kupiłam 2 zestawy i połączyłam w jedno: http://allegro.pl/pedzle-do-makijazu...555855484.html http://allegro.pl/pedzle-do-makijazu...560897370.html Polecam. Jak dla mnie jakość nawet lepsza niż Hakuro.
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2013-09-30 o 13:26 |
|
|
|
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam slonecznik, landrynek nie lubie ![]() tez pewnie przytyje, kocham jesc, a teraz to dopiero ![]() |
|
|
|
|
#1427 |
|
Konto usunięte
|
Te pędzelki wyglądają jak miks Ecotools i Hakuro
![]() Sama mam zamiar mieć zbiór pędzli Hakuro, lub Kozłowski i Maestro. Ciekawe jak sprawują się te pędzle i jak są wytrzymałe, nie oceniam nigdy produktu po cenie, ale pędzle za 38 zł... Ładne są, ale ciekawe jak się zachowują po kilka myciach, a co najważniejsze - jak rozprowadzają produkty i jakie jest włosie w dotyku. Ale widzę, że dziewczyny są zadowolone. |
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=aX2JANb0yp4
ootd u zmalowanej kurtka jak od mlodszej siostry :< |
|
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 1 ecotools, 1 hakuro i 7 maestro. Maestro mam najdłużej, bo równe 3 lata. I wsyztskie 7 trzyma się dobrze, jeden chyba lekko się rusza.Hakuro jest już drugi, bo poprzedniemu wypadała głowka po jakimś roku, a ecotools średnio mi się widzi, no ale jak kupiłam, niech leży. Swoje maestro kupiłam po recenzji Nieesi, od razu siedem podstawowych, już nie wiem jakie numerki, bo się pościerały. Mam do dziś, wsyzstkie działają, z jednego do bronzera tylko lekko czasem włosek wyleci, ale to od samego poczatku, a tak jest git
|
#1430 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
shoelook a gdzie romwe? ![]() No i co ona ma ostatnio z tymi włosami, non stop tluste, matowe, brudne, tapiry (niepotrzebne skreślić). |
|
|
|
|
#1431 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale nie udało się, więc służy mi czasem do pudru i jestem z niego zadowolonaJa po recenzji Nissiax strasznie się napaliłam na pędzle Kozłowski Maestro, do oczu, są fajnie, bo mają kilka rozmiarów, a Hakuro jakoś tak wizualnie mi się podobają (baba) |
|
|
|
|
#1432 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na ang tez byla nuda, bo kilka osob nie znalo jezyka w ogole, ale dostalysmy jakas ankiete i teksty o salonie kosmetycznym do tlumaczenia + słowka typu kosmetyczka, fryzjer.. Musimy tez kupic fartuch, buty, bagietke i kieliszek do henny i pesete, ale troche sie boje że jakies dziewuszysko mi cale brwi wyskubie, zwlaszcza że połowa wyglada jak te ruskie laleczki, pomaranczowy podklad, czarne nitkowe brwi i czerwone od rozu poliki! Afe... Ja do Szczecina chodzę Sent from my ST21i using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#1433 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1434 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ładnie Olga wygląda w tym z października
|
|
#1435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i shelook
|
|
|
|
|
#1436 |
|
Zadomowienie
|
Nawet nie wchodzę, nie będę im nabijała kasy, skoro i tak już im za film zapłacono
|
#1437 |
|
Rozeznanie
|
Co do Glossy to ja kupowalam go jak mieszkalam jakis czas zagranica,jakos tam fajniejsze te rzeczy daja niz u nas...i cena bardziej przystepna,biorac pod uwage tamtejsze zarobki
(caly weekend mnie nie bylo itera zw pracy cichaczem probuje nadrabiac) |
|
|
|
#1438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do dziewczyn, u mnie podobnie
|
|
|
|
|
#1439 |
|
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=720074
Czyzby jakas fanka szusz?
|
|
|
|
#1440 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak jak napisała Olenkasz: Cytat:
Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2013-09-30 o 14:25 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.

Ale jeszcze tylko ze dwa dni. Do tego jestem chora, biorę jakiś gripeks maks od wczoraj i sama nie wiem czy wolałabym teraz rzygać na odległość, budować mosty gołymi rękami czy dostać palpitacji serca bo wali jak młot

i też najbardziej mnie ciągnie przy alkoholu , ale już tego nigdy nie tknę