|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() Ja póki co piję kawę, śniadanie zjem potem, bo mam odruch wymiotny ![]() A idź, pod jedną to się nie da spać
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() Nie mam narazie zadnych planow Jakos w tym roku zupelnie nie mam weny zeby cos zaplanowac, moze jakis spontan? ![]() Przypomnialas mi o skakance
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
]{}{}:{:::::::::::{}}}}}}
Cytat:
![]() A ja miałam pobudke o 3 nocy Plutek sie wkurza, że do łóżka go nie chcemy wpuścić i szaleje wtedy
|
|
|
|
|
#64 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a śniadanko wszamane, 2 kromki pełnoziarnistego z chudą wędlinką i pomidorkiem, a na rozgrzanie herbatka pomarańczowo-cynamonowa
|
|
|
#65 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spontany są najlepsze ![]() Ejjj, Ty uważaj z tą skakanką delikatnie ![]() Cytat:
niezły rozrabiak z niego ![]() Cytat:
o kurde, jak Ty śpisz z odkrytymi nogami? W życiu bym nie zasnęła moje stópki muszą być solidnie opatulone bywa, że zasypiam w skarpetkach jak jest strasznie zimno (w nocy ściągam jak już się zagrzeję )
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#66 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pisalam do Ciebie wczoraj czy wiesz co u medzik ale chyba nie zauwazylas ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
Pozniej sb i nd jestem na uczelni, caly pazdziernik mam zjadzy co tydzien, na nic zupelnie nie bedzie czasu ![]() A ze skakanka no musze zrobic podejscie, zobaczyc czy to przejdzie w ogole
|
||
|
|
|
#67 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
Zamiast tego wprowadzam rozgrzewkę, np. dzisiaj były pajacyki, skakanka, rozciąganie i trochę lekkiego "joggingu"
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Macie wszystkie pozdrowienia ![]() Ja już od godziny latam za tym grzdylem a on pełen energii a to miotłę sobie dorwał a to po stole biega życzcie mi dużo cierpliwości
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez ja tam pozdrow jak najcieplej od Nas!! Jezu widze ze wesoło teraz masz Kto bedzie z nim zostawał jak nikogo nie bedzie?
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro mam zajęcia na szczęście są godziny rektorskie wiec wychodzi tylko 1,5h zajec ale to pewnie organizacyjne. Właśnie sie obawiam jak sie będzie zachowywał sam w domu
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
Melduje się i ja
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już się powoli zbieram... jeszcze tylko kosmetyki spakuję i mogę wsiadać do auta także odwiedzę Was wieczorkiem mam nadzieję
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
A ja byłam dzisiaj w końcu u tego fryzjera
Efekty w albumie Wyprostowała mi jeszcze na koniec włosy. Ehh, czemu one takie nie mogą być zawsze ![]() Dzisiaj z dietą wszystko ok, za ćwiczenia zabieram się wieczorem, bo szkoda mi włosów myć
|
|
#74 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do prześcignięcia Ciebie nie śmiem marzyć nawet. Niewykonalne:P---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Jesteś hardkorem Chociaż Napoleon ponoć 4 h ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Da się da się ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
A ja muszę się pochwalić.. Przychodzę dziś do domku wchodzę do sypialni a tu wiącha róż czerwonych, ot tak bez okazji. . Aż zapytałam czy jakąś rocznicę pierwszego pocałunku mamy czy jak
Ehhh.....i trzeba będzie wynagodzić mu ten romantyzm |
|
|
|
#77 |
|
Wtajemniczenie
|
Internetu już dziś nie było z Netii ale mój aero2 dał radęPodszyłam się dziś pod mamę i oferty zbierałam od innych dostawców ale niestety nic ciekawego nie byłoTż wczoraj dojechał do mnie i już była wojna o kołdrę Siostra dziś na stancję do Lublina uciekła Dieta nadal nie jest idealna, a nawet średnio dobra nie jest ![]() makaron
Będzie 55kg na 160cm Edytowane przez Margot85 Czas edycji: 2013-09-30 o 18:13 |
|
|
|
#78 | |
|
Zadomowienie
|
No jak u siebie
Przydałoby się do końca tego wątasa w końcu cel osiągnąć, a on zamiast coraz bliżej, to coraz dalej ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
tzn nadal mam, bo mój berneńczyk wciąż mały, ale już tam dziewczyn nie zamęczam tym tematem jak dla mnie możesz pisać nonstop o Plutku
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wreszcie wróciłam z wycieczek po dziekanacie i w sumie jutro powtórka z rozrywki bo nic nie załatwiłam na obiadek zjedzony schab z papiruska ( chudziutki był ), kasza gryczana i trochę surówki colesław
|
|
|
#80 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gawd, ale mi wstyd Ja dziś na bank pokręcę HH, może się z Jillian przeproszę też jednak po przerwie dłuższej niż tydzień ( u mnie praktycznie 3 ) ciężko sie zmobilizować :<---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
![]() Mój rodzicom tak ogródek przekonał, że brat na niego wołał per "Harvester" albo siadał mamie w takich dużych doniczkach z bratkami- ja wyglądam za okno, a on siedzi w donicy i mu tylko spod du.py wystają kwiotki ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
Ja chcę sobie do tableta Aero 2 zamówić, bo w sumie nie zawsze mam dostęp do wifi, a w mieszkaniu tylko mobilny, a nie wetknę w tableta przecież usb a lapka nie zawsze mi się chce wlaczyc, bo trza czekać troche nim się rozgrzeje ![]() Ej!! ogarnij się z dietą, dziołcha! Jutro 1 października, co sobie we wrześniu pojadłas to Twoje, ale ogarnąć się ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- ja dziś nienajgorzej- tylko trochę słonecznika pojadłam ale mam zamiar poćwiczyć wieczorem, więc liczę, że spalę aktywnie i dietowo wejdę w październik, a co
|
|
|
#81 | |||
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
ale to tylko efekt po fryzjerze ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
Oj koniecznie musisz mu to jakoś wynagrodzić jakaś kolacja itd? ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
ale to tylko radiówka..Hehe, wojna o kołdrę Dlategomy mamy dodatkowy koc :PDziękuję gęstę są, ale wciąż wysuszone ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
Dziękuję Też byłam w szoku jak wyszłam od niej ![]() Uwielbiam mięso z papirusaaa To bardzo ładny będziesz miała jadłospis
|
|
|
#82 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jestem
nogi wchodzą mi do po spotkaniu organizacyjnym jestem zadowolona zobaczymy jak jutro będzie na zajęciach Zaraz Was nadrobię ![]() Czbasia Przeeepiękny bukiet ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
jeszcze przed zaśnięciem ogrzewam się gorącą herbatą ![]() Cytat:
energia na cały dzień ja kawę pije ok 10 nie wiem czemu jakoś tak się przyzwyczaiłam, a teraz jak będę jeździć rano na uczelnie to muszę wprowdzić kawę o poranku ![]() Cytat:
mój też jest taki ma chyba ADHD lata za każdą miotłą, mopem ostatnio byłam z nim rano na dworze, a przed blokiem zamiatają chodniki taka mitłą z patyków, a on chwycił ją i zaczął szarpać myślałam, że się spale ze wstydu Cytat:
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
czbasia, dopiero teraz zobaczyłam, ale piękne te różyczki
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
W Biedronce przecena 30% na wszystkie czekolady
![]() ![]()
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
wiem
mój TŻ zjadł już dwie tabliczki to niesprawiedliwe że oni mogą tak jeść i dalej są szczupli a my całe życie na diecie
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale później ugryzłam się w język Chłopaczyna starał się żeby było milo a wyszłoby jak zawsze, haha!! Ale w porę się opamiętałam i ohy i ahy jakie to piękne i jak dziękuję. No podobają mi się nie powiem.. i bardzo miłe to---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Jutro chyba się pofatyguję,. Na czarną godzinę trzeba kupić
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chyba też bo bardzo lubię gorzką czekoladę Biedronkową a to zawsze mniejszy grzech ![]()
|
|
|
#90 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje rozmyslania nad psem sa wlasnie tej kategorii, ze zniszczy mi wszystko podczas mojej nieobecnosci![]() Dlatego nie zdecyduje sie bo obawialabym sie strat, ale miejmy nadzieje ze Twoj sie ogarnie, jeszcze młody jest ![]() Cytat:
![]() Co bedziesz cwiczyc? Jezu ja zawsze byłam hardcorem A napoleon na bank miał kaca, podczas snu trzezwiał wstawał, pil szedl w melanz i tak w kołko, taka mam teorie na to wszytsko Cytat:
![]() Ja nie pamietam juz jak kwiaty wygladaja
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

a A o której jedziecie do rodziców
ja zaraz idę szykować sobie owsiankę
a Wy co dziś macie na śniadanko?

ooo, psie przedszkole 

łeb umyłam, kawę siekierę żłopię 

mam nadzieję

i proszę mnie pilnować żeby to nie było jak zwykle czcze gadanie "od jutra"
a nutella już zjedzona?
ale nie będę tego uznawać za słodycze
ale mój aero2 dał radę
jestem z niego dumna