|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
czekamy na pozwolenie i lejemy jeszcze w tym roq fundamenty ![]() Yeaaaaaaaaaaaaa:d Amelka mi dala pocwiczyc abs:d
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-09-30 o 20:14 |
|
|
|
#4742 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4743 | |
|
Zakorzenienie
|
Lady-gratulacje4 dla męża
Cytat:
no i gratulacje za wstawanie mam nadzieję,że smuteczki już nie wroca a Ty wrócisz na dobre moje dziecie padło po basenie bez wieczornej kąpieli, był tak zmęczony,że dał sobie wcisnąć butelkę z kaszką zamiast cycka
|
|
|
|
|
#4744 |
|
Zakorzenienie
|
smacznie i cenowo nie tak strasznie, wiadomo mcdonald's to nie ejst
ale np najdroższy obiad to chyba stek za 55zł a tak to zupy za 8zł kanapki dobre dośc tanie a wszystko robią sami, np pieczywo do kanapek. Ja uwielbiam to miejsce ![]() W ogóle..... mieszkamy blisko a nigdy nie byłyśmy na spacerze ani nic
|
#4745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marsi, aleś dziecko omamiła |
|
|
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
Elmi super szef,nie ma co
![]() Charliz Wracaj do nas! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4747 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4748 |
|
Zakorzenienie
|
Że tak się wetnę z pytaniem...
jak często wasze dzieci kupki robią?
|
|
|
|
#4749 |
|
Konto usunięte
|
Jestem... mało mnie tu coś ostatnio
Jaj z panią część dalsza, wymiękam powoli i am ochotę wyszarpać za kudły ![]() Jutro jadę z dzieciakami z pracy tu: http://wiejskachata.gliwice.pl/warsztaty/ może się odstresuję
|
|
|
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
raz na dobę, przeważnie rano, czasem zdarzy się że nie robi półtora doby max.
A czemu? ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43064804]Jestem... mało mnie tu coś ostatnio Jaj z panią część dalsza, wymiękam powoli i am ochotę wyszarpać za kudły ![]() Jutro jadę z dzieciakami z pracy tu: http://wiejskachata.gliwice.pl/warsztaty/ może się odstresuję [/QUOTE]potwierdzam ![]() ooo super miejscówa!
|
#4751 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dooobry!
Ja na szybciutko, jak zwyle czytam was i czytam, a na pisanie brak czasu lecę teraz na randewu z chodakowską a na 21 się umówiłam z TŻ na oglądanie filmu i picie winka Cytat:
![]() brak słów na Twoją mamę... szkoda, że powiedziałaś, ie zarabia, no ale po ptokach. Teraz tylko musisz nie dać się jej i nie spowidać się no bo bez przesady ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tyle, że ja tak czy siak marudzę TŻowi, to nic że nie rozumie, ale przynajmniej się wygadam i jest mi lżej Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
powiem ci, że by mi ch.j złoty strzelił, gdyby mi po domu w buciorach łazili pomijam fakt, że odkąd Ania raczkuje mam obsesję na punkcie podłóg, myję PRZYNAJMNIEJ raz dziennie a i tak mam wrażenie, że jest brudna... Cytat:
![]() Cytat:
ale co do pogrubionego - to zależy od blendera. Jak miałam pożyczony 400W to faktycznie nie ywchodziła mi gładka masa, ale jak dostałam od męża blender 700W to jest czad już nawet chciałam jej robić powoli z kawałeczkami ale nie da rady ![]() przepraszam ale a w ogóle to dzisiaj, po rocznym urlopie zdrowotnym, byłam pierwszy raz na zajęciach na uczelni. czuję się jak alien
|
|
|
#4752 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
3x dziennie Każda inna
|
||
|
|
|
#4753 |
|
Wtajemniczenie
|
codziennie między 8:45 a 9:30
|
|
#4755 |
|
Zadomowienie
|
Rano i po południu
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Szaja, wytargaj za kudły,należy się! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
Bo u nas 5 dzień kupki nie ma. Nie płacze ani nic, czasem się napręży, pierdnie i wsio.
Normalnie się zachowuje, z tym, że pisałam Wam, że wymiotowała i zaczynam panikować. Czopek czy lekarz od razu? 1 raz mam taką sytuację. A u nas, odkąd dietę rozszerzam kupa jest co 2-3 dni. Kiedyś było 4-5 dziennie. |
|
|
|
#4757 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie jestem. Pojechałam dziś na pół dnia do rodziców przywitać mamę bo ze szpitala wyszła. Miesiąc Darii nie widziała. Taaaaaaak się stęskniła za nią
![]() Zobaczę co tam naskrobałyście.
|
#4758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do blendera - pewnie racja Wlasnie, od kiedy nie trzeba miksowac na gladko? 8 miesiac? |
|
|
|
|
#4759 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43064804]Jestem... mało mnie tu coś ostatnio
Jaj z panią część dalsza, wymiękam powoli i am ochotę wyszarpać za kudły ![]() Jutro jadę z dzieciakami z pracy tu: http://wiejskachata.gliwice.pl/warsztaty/ może się odstresuję [/QUOTE]hehhe ja zaś jutro jadę do opery ze starszakiem jako opiekun klasowy to się odhamie mam pytanie do Was laski,czy któraś z Was zauważyła,że po ciąży posuł się bardzo wzrok? mi się wyć chce, miałam wadę + 1,5, w lutym było 3,8 i do tego ślepa---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
bo jak dzieci wcześnie mają ząbki to nie ma potrzeby na gładko jeśli poradzi sobie z kawałeczkami z kolei moj zębów nie ma ale kawałeczki baaardzo lubi i świetnie sobie radzi dziś zrobiłam mu kopytka i ładnie sobie radził są dzieciaki co dłuuugo długo preferują tylko gładkie papki acha, jutro zrobię małemu kluseczki dyniowe, przepis jak na klasyczne kopytka, tylko zamaist ziemniaczków dynia właśnie
|
|
|
|
|
#4760 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 dziennie. Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#4761 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już zaczęłam ćwiczyć przed szpitalem. Obmyśliłam sobie co i kiedy ćwiczyć i du.pa. Daria trafiła do szpitala i nie miałam jak Wyszłam ze szpitala w piątek. W sobotę i niedzielę odpoczywałam więc od dziś postanowiłam wrócić do ćwiczeń na dobre ! Chcę płaski brzuuuuuuuuch ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zgadzam się z neti Nie znasz dnia ani godziny ![]() Daria ciągle nic a tu nagle jeden już jest a drugi widzę że też się przebija. Ale jaki marud jest masakra. Już wiem że przez zęby ![]() Napisz jak było.
|
|
#4762 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
: http://nomart.istore.pl/pl/garnek-do...-5-czesci.html
|
|
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
Silver, nie wiem, czy doczytałaś, ale jednak nie byłam, bo się nie wyrobiliśmy z kąpielą na czas.
Wszystko wina TŻ, kazałam mu iść szykować łazienkę o 18:50, a on nie, nie i poszedł o 19:00. A te 10 minut by mnie zbawiło. Marsi, mi się w ogóle zepsuł w ciąży - przed ciążą nie miałam problemów, w czasie zaczęło mi się coś psuć, nawet okulary sobie wtedy zrobiłam, bo ślepa bym była na uczelni, miałam nadzieję, że po ciąży wróci do normy - ale nie wróciło, dalej noszę okulary i nie widzę z daleka, także słabo... Na razie się chyba nie pogorszyło, ale sam fakt, że właśnie w ciąży mi się zepsuł jest do bani. |
|
|
|
#4764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dla Oli U mnie tak samo z hula hopem na razie większość czasu stało i się kurzyło. Ale mam zamiar teraz codziennie hulać i do tego ABS Dziś właśnie rano robiłam ABS i potem hulałam hopem ![]() Bjikora ja mam hula hop z masażerem właśnie ale na razie mało hulałam więc nie mogę nic napisać o efektach. Mala daj znać jak tam wizyta u fryzjera. I obowiązkowo fotaaaaa
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-09-30 o 21:16 |
||
|
|
|
#4765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pola robi róóóżnie, dzisiaj zrobiła 3, wczoraj 1. A teraz doczytałam, spokojnie
My nie tak dawno miałyśmy chyba też właśnie 5 dni przerwy i potem poszło normalnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- W ogóle, to kocham moje dziecko Zrobiłam jej teraz kaszkę i chciałam nakarmić, ale jeszcze nie usypiać, bo drzemkę skończyła o 17, to żeby przetrzymać do 22 chociaż. No ale Pola skończyła papać (wyduldała do dna), na boczek i zasypia! To ją szybko rozebrałam, już zostawiłam bodziak, który miała pod spodem. A ona nagle takie śmiechy, uśmieszki, wywijała nóżkami i wiła się jak żmijka mała Zgasiłam światło, przykryłam ją. Ona mnie pomiziała po twarzy, obróciła się na boczek, przytuliła do mego cyca, pogadała, powierciła się chwilę i zasnęła W ogóle, to muszę ją pochwalić, bo to już chyba 5 noc z rzędu, kiedy sama zasypia. Tak to zawsze albo przy jedzeniu, albo musiałam szuszać. Moja duża dziewczynka ![]() No i jeszcze tż dzwonił i jednak zjeżdżają też w ten weekend |
||
|
|
|
#4768 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja rano robię ABS bo wtedy Daria ma fajny humorek i mi nie przeszkadza
![]() Różnie. Czasem 1 na dzień a czasem dwie. Dziś były dwie ale małe ![]() Ale ostatnio np przez cały dzień wogóle nie robiła. Cytat:
Więc napisz w środę jak było Jestem ciekawa bo u nas też się można zapisać i myślałam nad tym ![]() Ellmi co za świnia z tego szefa!!!! Współczuję
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-09-30 o 21:30 |
|
|
|
|
#4769 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też tak moją ubieram, ale my sie nosimy w nosidle Jest postęp cyckowy, Ola już na nim tak często nie wisi, a zasypiając szuka, zmienia pozycję. No i tż już parę razy ją uspał Cytat:
I też Ola nie tolerowała grudek dopiero teraz się przekonuje do nichCytat:
![]() Dobry wieczór |
|||
|
|
|
#4770 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jak Ty tak smutki zamieniasz na działanie, to nieźle, bo ja zajadam czekoladą i zapijam winem chyba lepiej na tym wychodzisz ale by jak najmniej takich dnihehe, a ja myslałam, że dziewczyny takie niepoprawne politycznie tylko ![]() Cytat:
to będę miała kasy jak loduuuuuu (bo co innego na umowie, a co innego dostawałam) pewnie akurat tak ważną podpowiedź jak żonę uszczęśliwić przegapi![]() może mu przynajmniej pypeć na języku wyrośnie dzieki temu ![]() odkąd rozszerzamy dietę, to zawsze jest loteria, bo czasem 2 razy, a czasem 5 [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43064804] Jutro jadę z dzieciakami z pracy tu: http://wiejskachata.gliwice.pl/warsztaty/ może się odstresuję [/QUOTE]ale super miejsce Cytat:
moja mama jak dzień Fiifka nie widzi, to na drugi tylko usłyszy, że młody się obudził i już jest pod drzwaimi żeby go zabraćnie wiem od kiedy trzeba, ale Filip od jakichś 2 miesięcy je grudkowate bez oporów żadnych
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

ale już brakło sił i czasu na odpisywanie.
poza tym jakbym się miała odnosić do wszystkiego, na co bym chciała, to bym miała robotę na cały tydzień, dziękuję ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

lecę teraz na randewu z chodakowską a na 21 się umówiłam z TŻ na oglądanie filmu i picie winka 

pomijam fakt, że odkąd Ania raczkuje mam obsesję na punkcie podłóg, myję PRZYNAJMNIEJ raz dziennie
a i tak mam wrażenie, że jest brudna...