|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: magistrantki - jak Wam idzie?
Cytat:
).Świat jest jednak mały. |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bronię się w sobotę... Ech... Cały czas mam wrażenie, że nic nie wiem... Ale musi być dobrze!
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() No ja tez na starym miescie Informatyke koncze Moze jakies trunskie spotkanie po obronach??
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Hej Connie!
My to na 100% sie musialysmy minac bo ja tez informatyke studiuje Co prawda nie bronie mgr-a i zadko jestem na wydziale ale czasmi bywam.... Do "harmonijki" nie zagladam ale moze DS-y... Edytowane przez zatoka Czas edycji: 2005-06-09 o 23:22 |
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie jestem w trakcie drukowania. Drukuję sama, bo na Kotłownię (Toruń wie o co chodzi, wyjaśnienie dla innych - punkt ksero) się obraziłam
Okazało się, że tam się samemu drukuje - a sama to mogę w domu. Oczywiście wczoraj w połowie drukowania skończył mi się tusz, to dzisiaj załadowałam (całe szczęście jeszcze się dało) i teraz męczę tę moją ledwie zipiącą drukarkę dalej. A pracę mam o instytucjonalnej obsłudze rynku pracy i już mi ten temat bokiem wychodzi Pozdrawiam gorąco! |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Goniu, Powodzienia!!!
Ja się też napociłam przy magisterce )Co do promotora - MagJo, myślę że należy poprosić o sprawdzanie po rozdziale (chociażby po to byś mogła poprawić błędy formalne i językowe). Albo może spytaj dlaczego promo nie chce czytać pracy po rozdziale (i oby miał ważne powody ) Może pogadaj też z kimś innym z profesorstwa (np szefem katedry lub wydziału). Nie że od razu na skargę ale powiedz że masz problemy i potrzebujesz pomocy.Trzymam kciuki! A z perspektywy - teraz kiedy dostaję zlecenia tłumaczeniowe wielkości pracy magisterskiej (i np miesiąc na wykonanie) i sama się sobie dziwię czemu tak trudno mi było napisać PZDR Natalia
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
No prosze!!
Ej, naprawde trzeba te znaczki wprowadzic!! No i Torunianki SPOTKAC SIE MUSIMY!! Swoja droga dzisiaj mialam ostatnie zajecia i troche mi smutno Pracy juz sporo napsialam, ale jeszcze duzo poprawek mnie czeka, no i musze dokonczyc program... . Ale co tam, musi byc dobrze
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
No, ja już po obronie. Czwóreczka.
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
O super! Gratuluję.
Ja prawdopodobnie za jakieś dwa tygodnie.Te moje nieszczęsne formalności ruszyły na szczęście trochę do przodu.
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje!!!
Goniu - kogo miałaś w komisji ciekawam bo pamiętam jak kiedyś pisałaś, że studiujesz na łódzkiej anglistyce.PZDR Natalia
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że sporo nas tutaj
A mi dalej idzie jak krew z nosa ![]() Ale przynajmniej w kupie raźniej ![]() Gonia1 - gratulacje
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehehehhe To już może na priva Zresztą ja też mam do Ciebie pytanko.
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.

).

Co prawda nie bronie mgr-a i zadko jestem na wydziale ale czasmi bywam.... 
)