Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVII - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-30, 22:57   #1561
Munkaa
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVII

Cytat:
Napisane przez ahmily Pokaż wiadomość
gratuluję! z ciekawości, dawno zaczęłaś palić? ja się głupia wciągnęłam, ale na mojej uczelni to się nie da rzucić.. chociaż mam nadzieję, że jak wrócę na fitness to mi przejdzie

dzieki

7 lat temu zaczelam...
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-30, 23:03   #1562
KolorowaJa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lovically Pokaż wiadomość
ale mi przypomniałyście jak bardzo uwielbiam takie miksy z Haribo, gdzie jest w cholerę rodzajów żelek. i taka dobra lukrecja w polewie ugh, odchudzam się
Coś Ty, żelki nie tuczą.
KolorowaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-30, 23:26   #1563
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Mam za soba caly dzien bez papierosa i musze sie tym pochwalic, choc pewnie nikogo to nie obchodzi (i pewnie są wątki dla rzucajacych, aby sie wspierali) - wybaczcie po prostu dla mnie to ogromne osiagniecie i poczatek czegos nowego (dla niepalacych brzmi to pewnie idiotycznie )

czesto mnie tu wspieracie dziolszki moje pikne, za co dziekuje
Gratsy!

I jeszcze dementuję plotkę, którą zasiałam. Świeczki LaRissa w szklankach są nadal w Biedronce, tylko w innym miejscu. U mnie tam gdzie zawsze leżą podgrzewacze są tylko takie nowe świeczki w szklankach z nadrukami, niebieskie, różowe i zielone, a LaRissa jest przy kasie na specjalnej nowej półce, tak jak kosmetyki. Mi i tak jedna świeczka starcza na pół roku, bo rzadko palę, po prostu lubię jak stoi w przedpokoju.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-30, 23:29   #1564
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Mam za soba caly dzien bez papierosa i musze sie tym pochwalic, choc pewnie nikogo to nie obchodzi (i pewnie są wątki dla rzucajacych, aby sie wspierali) - wybaczcie po prostu dla mnie to ogromne osiagniecie i poczatek czegos nowego (dla niepalacych brzmi to pewnie idiotycznie )

Trzymam kciuki za udane rzucanie - papierosy to zło
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-30, 23:35   #1565
Atenya
summer vibes;)

Cytat:

Gratki Munka Najważniejsze są dwa pierwsze tygodnie w gruncie rzeczy (bo nadal jest ochota choć coraz słabsza), a później to już z górki, przynajmniej u mnie tak było.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 00:14   #1566
kiss of night
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Gratsy!

I jeszcze dementuję plotkę, którą zasiałam. Świeczki LaRissa w szklankach są nadal w Biedronce, tylko w innym miejscu. U mnie tam gdzie zawsze leżą podgrzewacze są tylko takie nowe świeczki w szklankach z nadrukami, niebieskie, różowe i zielone, a LaRissa jest przy kasie na specjalnej nowej półce, tak jak kosmetyki. Mi i tak jedna świeczka starcza na pół roku, bo rzadko palę, po prostu lubię jak stoi w przedpokoju.
Też dzisiaj widziałam je przy kasie.
kiss of night jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 00:54   #1567
Hadassah
Zadomowienie

Już widzę jak to będzie od początku zajęć - trochę podczytać, ale zanim napisze posta to dziesięć stron przeleci
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 00:58   #1568
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
Już widzę jak to będzie od początku zajęć - trochę podczytać, ale zanim napisze posta to dziesięć stron przeleci

Aaaaa tam, nie będzie źle. Może produkcja postów trochę zwolni.

A co to za ostrzeżenie? Za nasz wątek?
Stary 2013-10-01, 01:17   #1569
Hadassah
Zadomowienie

Nasz, nasz, szkoda gadać, za offtop. W wątku, który ma 'offtop' w tytule . (I, rzecz jasna, ten offtop był pisany na kolorowo, ale kto tam się przejmuje.)

Źle nie będzie, ale podświadomie wiem, że będę raczej w grupie podczytujących

Ulubieńcy u Hani
http://www.youtube.com/watch?v=xfjp1tg_N-A

i u Zoelli
http://www.youtube.com/watch?v=suDQawJizb4

One są na pewno w moim top 5 vlogerek
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 01:19   #1570
201607131106
Konto usunięte

Trafiłam na stare filmy Aggie81irl. Jak ona się zmieniła...
Szokłam totalnie, zbieram szczenę z podłogi.

Stary 2013-10-01, 01:40   #1571
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
Napisałabym delikatnie, że prowadzenie działalności a prowadzenie działalności to może być różnica I nie, nie zgadzam się, że ktoś, kto nie zdobył zbyt wielu umiejętności (vide szusz) będzie na takiej samej pozycji co sprzedawczyni, która ma niewątpliwie umiejętności. Kilka dziewczyn ma jakieś zainteresowania, umiejętności, cokolwiek robi, a niektóre zatrzymały się na poziomie, na którym ja teraz jestem - po studiach i tyle.
Trochę się nie zgadzam. Sprzedawczyni w tesco czy nawet w HM super trudnych zajęć nei ma. Ot, obsługa klienta i kasa fiskalna. Obsługi kasy fiskalnej to góra tydzień (aby dojść do biegłości), doradzanie, opanowanie stresu i nauka technik sprzedaży to kilka miesięcy.

Branża e-commerce rozwija się naprawdę dynamicznie. Sama pracuję na etacie i mam dzialalność gosp, która obecnie żyje własnym życiem. Dorobiłam się 1 podwładnego, który generalnie zajmuje się wszystkim. Ale też kilkanascie osob pracuje na zleceniach. Są osoby zajmujące sie buzz marketingiem, prowadzeniem fanpage'ów, seocopywritingiem, prowadzeniem blogów, stron internetowych, konkursów, sprzedawaniem domen i linków itp. Generalnie praca dla młodych, dla których Google analytics to biblia. Zarobki są zależne od rodzaju pracy i ilości zleceń, ale dla 20-latka 2000-3000zł jest całkiem dobrym zarobkiem, zwłaszcza, że praca jest zdalna. Oczywiście Szusz bym nie zatrudniła, ale kogoś na miarę Karoliny tak.
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 01:53   #1572
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KathleenAnn Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=ftU_jIS4fFY

Spójrzcie na komentarz Maxineczki
ona jest tak podobna do grażynki asd25 czy jakoś tak, że aż nie mogę na nią patrzeć!
niczym skóra zdarta!
Stary 2013-10-01, 05:05   #1573
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Nasz, nasz, szkoda gadać, za offtop. W wątku, który ma 'offtop' w tytule . (I, rzecz jasna, ten offtop był pisany na kolorowo, ale kto tam się przejmuje.)

what?! wyjasnij dokładniej na pw, bo coś tu nie gra..

tak tak, nie śpie bo trzymam kredens
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 07:46   #1574
Labirynth
Zakorzenienie

Kretka chyba jako jedyna z zagranicznych dostała Conversy , nie wiem, poprawcie mnie, jeśli ktoś jeszcze dostał.
Stary 2013-10-01, 08:39   #1575
Munkaa
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=tYRqiKSw_jU polecam zaczac dzien z ta piosenka

dzieki za wszystkie graty dziewczyny budzilam sie troche w nocy, ale czuje sie super

http://www.youtube.com/watch?v=QsoK3IlutwA kucyk na siostrze karoliny, wykonany przez karoline

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość

what?! wyjasnij dokładniej na pw, bo coś tu nie gra..

tak tak, nie śpie bo trzymam kredens
znowu nie spisz?
Stary 2013-10-01, 09:24   #1576
Plotkarrra
Rozeznanie

Cytat:
ja chyba najwiecej czasu na internety mialam na 4 i 5 roku studiow,jak jeszcze mieszkalam z rodzicami...teraz praca,mieszkanie z narzeczony i jeszcze podyplomowka sie zaczyna wiec chyba sie trzeba bedzie z wizazem pozegnac...

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość
Trochę się nie zgadzam. Sprzedawczyni w tesco czy nawet w HM super trudnych zajęć nei ma. Ot, obsługa klienta i kasa fiskalna. Obsługi kasy fiskalnej to góra tydzień (aby dojść do biegłości), doradzanie, opanowanie stresu i nauka technik sprzedaży to kilka miesięcy.

Branża e-commerce rozwija się naprawdę dynamicznie. Sama pracuję na etacie i mam dzialalność gosp, która obecnie żyje własnym życiem. Dorobiłam się 1 podwładnego, który generalnie zajmuje się wszystkim. Ale też kilkanascie osob pracuje na zleceniach. Są osoby zajmujące sie buzz marketingiem, prowadzeniem fanpage'ów, seocopywritingiem, prowadzeniem blogów, stron internetowych, konkursów, sprzedawaniem domen i linków itp. Generalnie praca dla młodych, dla których Google analytics to biblia. Zarobki są zależne od rodzaju pracy i ilości zleceń, ale dla 20-latka 2000-3000zł jest całkiem dobrym zarobkiem, zwłaszcza, że praca jest zdalna. Oczywiście Szusz bym nie zatrudniła, ale kogoś na miarę Karoliny tak.
No prosze,jak rok temu szukalam pracy to wszystkie ogloszenia typu "praca zdalna,wysokie zarobki" omijalam bo mi sie podejrzane wydawaly
Ja to mysle,ze nasze guru licza np. na to,ze uda im sie do tv wkrecic,jakis programik poprowadzic (jak Macademian Girl czy jak jej tam)
Plotkarrra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 09:58   #1577
jula09
Przyczajenie

Hej dziewczyny. Pisze do Was z zapytaniem. Uwielbiam oglądać filmy o biżuterii tylko nie chodzi mi o jakiś złom za 5 zł ale o prawdziwą srebrną, złotą lub platynową biżuterie. Znalazłam może tylko jakieś 4 filmiki nakręcone na ten temat. Może wiecie jakie dziewczyny nakręciły takie filmiki. Pozdrawiam i z góry dzięki
jula09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 10:00   #1578
Atenya
summer vibes;)

Cytat:

Źle nie będzie, ale podświadomie wiem, że będę raczej w grupie podczytujących

Trochę to dziwne, nastąpiła chyba jakaś pomyłka. Widziałam ten post, był w innym kolorze-jasnym. Dziwne.

Haul niezbędnik jesień-zima u Alicji.

Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 10:18   #1579
arrachne
Zadomowienie

Chcecie powiedzieć, że jedna osoba uczestnicząca w dyskusji o dysleksji (a sama dyskusja nie była AŻ takim OT - bo całość kręciła się wokół Zmalowanej) dostała ostrzeżenie? W dodatku w wątku z zaznaczonym offtopem, gdzie mod obiecał, że skoro zaznaczony to kar nie będzie? Ostatnio coraz mniej miło na tym Wizażu

https://www.youtube.com/watch?v=VzD6...mRdDb0juk3ViAA
20+ minut o ipadzie Karoliny

arrachne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 10:18   #1580
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
To dobrze, że nauczycielki w pierwszych latach na to zwracają uwagę - to zostaje (wiekszość dzieci to nie dyslektycy - potem się zarzuci niedbalstwo, że porządnie pisać nauczyły...) Najważniejsze jest to, żeby dyslektyków 'wyławiać' i robić coś z tym dalej, a nie krzyczeć i stawiać jedynki.

U mnie dysleksja nie przeszkadza, bo nauczyciele w najmłodszych klasach pilnowali (chociaż z piewszego dyktanda otrzymałam c i nie wiedziałam dlaczego). Później opanowałam pisanie, widocznie nie byłam ciężkim przypadkiem Ale nadal pożyczając notatki, ludzie mi mówią, że brakuje liter, są pozamieniane (nie robię błędów ort.), pisząc test czytam polecenie omijając jedną linijkę (zawsze wychodzę ostatnia, kilka dwój nauczyło mnie sprawdzać pracę trzy razy), obce nazwiska czytam zamieniając kolejność liter (po obejrzeniu ekranizacji Harry'ego Pottera było zdziwko, połowa bohaterów nazywała się inaczej niż czytałam ). I dlatego denerwuje mnie usprawiedliwianie dyslektyków, bo na szybko to nie ma się co czepiać, ale jak się biorę do czegoś 'do ludzi' to myślę że można się przygotować - sprawdzić angielskie nazwy, nawet napisać sobie tekst jak KB - może nie zredukuje błędów o 100%, ale będzie poprawa!
A dlaczego tylko Ty dostałaś punkty za ten post, przecież inni też offtopowali? Ktoś Cię musiał zgłosić, przecież tak wybiórczo się nie wlepia punktów.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 10:22   #1581
mantas
Zakorzenienie

https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/...91774678_n.jpg

susz w 2007.
Stary 2013-10-01, 10:22   #1582
Noely
Raczkowanie

Jest! Udało mi się nadrobić całą tę część wątku! Siedziałam wczoraj i czytałam bo ostatnio to tylko ogarniam mieszkanie i próbuję się odnaleźć w nowym mieście :/

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
A ja polecam febrisan
Mi ostatnio pomógł tabcin, a nawet palce u stóp mnie bolały przez pseudo grypę

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=mSK3dQW0JCM ogladacie?
babeczka wcina slodycze z roznych stron swiata - tutaj polskie akurat ja bardzo lubie tego typu rzeczy, ale no... moze sie okazac, ze to moj kolejny odchyl

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

na blogu princessiny znow tydzien w telefonie
Właśnie ktoś tu kiedyś na wątku dawał linka do jej kanału i od tamtej pory jest w moich subach

Cytat:

Gratulację!!!! Ja jestem chyba jedną z większych przeciwniczek papierosów. Nigdy nie zapomnę jak moja mama rzucała i ile ją to kosztowało... depresja i leki do końca życia. Dla mnie to największe świństwo i nigdy nie zrozumiem dlaczego ludzie w ogóle zaczynają palić ( nie mam do nikogo pretensji ani nie piję do ciebie tylko ogólnie po prostu po tym co przeżyłam i widziałam to tak mam, ale najważniejsze to to, że postanowiłaś rzucić bo to jednak z lepszych rzeczy jaką możesz dla siebie zrobić Trzymam kciuki!!!!!

W ogóle Munkaa te filmiki o słodkościach mega!!! Dzięki za linki Ja uwielbiam piec i gotować, właśnie mam zamiar dzisiaj przetestować piekarnik w nowym mieszkaniu Chyba zrobię szarlotkę, siostra z rodzinką przychodzą więc akurat będzie
Stary 2013-10-01, 10:26   #1583
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
a dyplom nadal nie podpisany ....
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 10:30   #1584
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrachne Pokaż wiadomość
Chcecie powiedzieć, że jedna osoba uczestnicząca w dyskusji o dysleksji (a sama dyskusja nie była AŻ takim OT - bo całość kręciła się wokół Zmalowanej) dostała ostrzeżenie? W dodatku w wątku z zaznaczonym offtopem, gdzie mod obiecał, że skoro zaznaczony to kar nie będzie? Ostatnio coraz mniej miło na tym Wizażu
Dziewczyny o co chodzi z tymi punktami?? Co jest grane?

Cytat:
OMG zaraz wkleję swoje

Cytat:
Napisane przez Noely Pokaż wiadomość
Gratulację!!!! Ja jestem chyba jedną z większych przeciwniczek papierosów. Nigdy nie zapomnę jak moja mama rzucała i ile ją to kosztowało... depresja i leki do końca życia. Dla mnie to największe świństwo i nigdy nie zrozumiem dlaczego ludzie w ogóle zaczynają palić ( nie mam do nikogo pretensji ani nie piję do ciebie tylko ogólnie po prostu po tym co przeżyłam i widziałam to tak mam, ale najważniejsze to to, że postanowiłaś rzucić bo to jednak z lepszych rzeczy jaką możesz dla siebie zrobić Trzymam kciuki!!!!!
W jakim mieście teraz mieszkasz? Mnie chyba też czeka zmiana
Munka ja trzymam kciuki za to, żebyś wytrwała w walce z nałogiem, masz te moc dziewczyno

A co do słodkości, lubię jeść, ale wolę jak ktoś mi przygotuje, sama nie lubię piec
Stary 2013-10-01, 10:46   #1585
arrachne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Labi, tam wyżej coldold (10:28) zacytowała wypowiedź Hadassah, za którą ta dostała punkty karne za off top (z Waszej dyskusji o dysleksji)

Edytowane przez arrachne
Czas edycji: 2013-10-01 o 10:48
arrachne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 10:57   #1586
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość

Haul niezbędnik jesień-zima u Alicji.

[/COLOR] [/COLOR][/COLOR]
Lubię styl Czarodziejki, chociaż nie do końca pokrywa się w moim, np tych kratowych bym już sobie nie kupiła... ale zamiast Hunterów już wolałabym sobie kupić ugg takie wysokie fajne na suchą zimę

Cytat:
Napisane przez arrachne Pokaż wiadomość
Labi, tam wyżej coldold (10:28) zacytowała wypowiedź Hadassah, za którą ta dostała punkty karne za off top (z Waszej dyskusji o dysleksji)
Ok, dzięki. Juz się połapałam, tylko szkoda, że nie wiadomo dlaczego akurat Hada dostała.

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2013-10-01 o 11:03
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 10:59   #1587
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Noely Pokaż wiadomość
Jest! Udało mi się nadrobić całą tę część wątku! Siedziałam wczoraj i czytałam bo ostatnio to tylko ogarniam mieszkanie i próbuję się odnaleźć w nowym mieście :/

Mi ostatnio pomógł tabcin, a nawet palce u stóp mnie bolały przez pseudo grypę

Właśnie ktoś tu kiedyś na wątku dawał linka do jej kanału i od tamtej pory jest w moich subach

W ogóle Munkaa te filmiki o słodkościach mega!!! Dzięki za linki Ja uwielbiam piec i gotować, właśnie mam zamiar dzisiaj przetestować piekarnik w nowym mieszkaniu Chyba zrobię szarlotkę, siostra z rodzinką przychodzą więc akurat będzie

no mnie jakos idzie, ale latwo nie jest dzieki za kciuki, kazde kciuki sie przydaja

no i ciesze sie, ze cie zainspirowalam linkami
juz w Wawce jestes, rozumiem ?
czy cos pokrecilam?
w jakich okolicach masz mieszkanie, jesli moge zapytac?

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość

OMG zaraz wkleję swoje

W jakim mieście teraz mieszkasz? Mnie chyba też czeka zmiana
Munka ja trzymam kciuki za to, żebyś wytrwała w walce z nałogiem, masz te moc dziewczyno

A co do słodkości, lubię jeść, ale wolę jak ktoś mi przygotuje, sama nie lubię piec

dziekiiiiiiii jestescie niezastapione
Stary 2013-10-01, 11:14   #1588
L e n a a
Rozeznanie

http://instagram.com/p/e4zV1fOeWj/

Szusz Ciekawe czy Szusz rzeczywiście myśli, że tak wygląda? Zdjęcie udane, ale dalekie od prawdy.
L e n a a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 11:23   #1589
Plotkarrra
Rozeznanie

Cytat:
Te perly troszke jak u starej babci
Plotkarrra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 11:24   #1590
201703241651
Konto usunięte

To zdjęcie z Insta... Boję się jej... oczu

Edytowane przez 201703241651
Czas edycji: 2013-10-01 o 11:25
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości