![]() |
#4831 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Moze kiedys, jak trafię do elitarnego klubu, co by mnie nikt nie powołany nie lookał ![]() gryps? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Wtajemniczenie
|
Czołem wizażoholiczki
![]() ![]() Lady, fewcia, ale Wy się macie z tymi nockami. Współczuję strasznie, bo to się ciągnie u Was tyyyle czasu... A rady jakiejkolwiek brak... ![]() fewcia, dawaj co tam Ci na sercu leży. Wiesz, że na nas można liczyc ![]() nawijko, z tym chlebem bankowo bedzie pychotka! ![]() ![]() co do blendera, to u mnie też jest tak, że jak dam więcej wody, to ładniej zblenduje ![]() miłego dnia! do wieczora ![]() mój tż ma dzisiaj huurodziny ![]()
![]() |
#4833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, tak piszecie o tym wzroku... moj też się pogorszył chyba...ale nie wiem jak bardzo... musze isc do vision express zbadać wzrok haha...a tak serio, to do Wawy jezdze ale tam wizyta ok 400zl aaaaaaaaaaa i przydałoby się zeby Amelce sprawdzić wzrok bo ja mam astygmatyzm i nie wiem czy Amelka też może to mieć.
![]() |
#4835 |
Zakorzenienie
|
lady pamietam, ile spalas w ciazy... Nigdy sie nie chwalilam, ale w tej kwestii dotrzymywalam Ci kroku i az sie kolejnej ciazy boje...
nawijko u nas tez roznie z nocami. Do tej pory byla jedna lepsza, druga gorsza, a teraz jest jedna lepsza i dwie gorsze. |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A bujaczek oddaliśmy już miesiąc temu. Młoda tylko pełza, ale w nim już nie usiedzi, wyłaziła i się wkurzała. Cytat:
![]() ![]() No i reszta już identyczna, tylko jak pierwszy raz zrobi się całe badanie, to zakrapla się oczy (nie lubię, bo chujowo się po tym widzi i oczy pieką, ale nie boli), czeka 10-15 minut i z powrotem do gabinetu. Wtedy się powtarza to badanie z dokładaniem soczewek i czytaniem liter. Bo ten płyn chyba źrenice rozszerza i się po prostu porównuje ![]() Ale tu na pewno nic nie boli, przy robieniu tego zdjęcia to nawet cliwi oko ![]() No to mu zorganizuj tugezę! ![]() -------------------------------- ![]() Nocka u nas spoko, pobudka o 2 i 6.30, potem jeszcze drzemka 8-9. Wczoraj chwaliłam Polę za samodzielne zasypianie na noc, ale jest też druga strona medalu. Niestety sama ją nauczyłam i jeśli nie zaśnie w dzień przy butli, to pomaga tylko lulanie. Choć na pewno mamy wersję light, w porównaniu do niektórych, bo wystarczy góra 10 minut i śpi, a czasem to nawet tylko ją przytulę i też zasypia ![]()
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-10-01 o 09:14 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Zadomowienie
|
Hejka laseczki ;*
Udalo mi sie odezwac jeszcze w starym watku ... postaram sie cos nadrobic, ale nie obiecuje ... Lady, Fewciu wspolczuje nocy, mam nadzieje, ze to w koncu minie ![]() Deli gratuluje zebola i staniecia w lozeczku ![]() Black gratuluje 2 zebola ![]() Silver super, ze mamusia juz w domku, bedzie cos robic z tym szpitalem, tzn bedzie ich sadzic ??? Bokeh najlepszego z okacji 1 rocznicy .. kurde a ja pamietam niedawno jak wstawialas foty ze slubu ![]() Wiecej nie pamietam, mloda ostatnio jeczydlowata sie zrobila, musze sie caly czas z nia bawic, nic sie sama soba nie zajmie .. Mamy problem z psem, dostal jakiejs kontuzxji i michu pojhechal z nim wczoraj do weta i okazalo sie, ze ma zwyrodnieniowe zapalenie stawow kolanowych, cos w ten desen .. dostal sterydy, leki i ma zakaz ruchu wiekszego, krotkie spacerki ... zostaje juz ze mna w domu bo zimno jest ... mam nadzieje, ze to bedzie krok w kierunku oswajania sie z mloda ... chociaz kurde ja mu i tak nie ufam i on to chyba wyczuwa, przy tz zachwuje sie na luziku, chociaz i tak zdaza mu sie warknac na nia ... ![]() Moj TZ jest chory, wczoraj przyszedl z katarem, dzis juz rano kaszlal, nos zapchany, zalamana jestem. mamy 1 pokoj, wspolne lozko, mloda z nami spi ... nie wiem czy sie nie zarazimy od niego ... mowie mu zeby sie trzymal sie z daleka, to ta tempa dzida lazi za mna, przytula mnie, obrazil sie dzis na mnie bo morde na niego wydarlam zeby sie trzymal z daleka .... zachowuje sie gorzej niz dziecko ... spadam troche nadrobic bo mloda spi ![]()
#4838 | |||
Wtajemniczenie
|
elllmi no co za gejos
![]() Zazwyczaj jedną dziennie, ale zdarzają się 1-2 dniowe przerwy. Dłużej niż 2 dni nigdy na kupę nie czekaliśmy, też bym się martwiła na Twoim miejscu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Aaaa nie przywitałam się ![]() ![]()
![]() |
#4839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Zakorzenienie
|
Hje, tak, juz czuć drugą jedynkę
![]()
![]() |
#4841 |
Zakorzenienie
|
Kurde, u mnie młoda też coś jojcząca od rana, a zazwyczaj właśnie o tej porze ma najlepszy humor
![]() Spróbujemy ululać za jakąś godzinkę albo pójdziemy na spacerro. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4842 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() ktoś mnie pamięta jeszcze? :P Nie nadrobię za cholerę aczkolwiek coś tam Was podczytywałam i mniej więcej wiem o co chodzi. Ja dołączam do grona zdołowanych jak stąd do wieczności, w weekend byłam na uczelni i jeszcze bardziej się zdołowałam. Pewnie niedługo będziecie mnie w Tworkach odwiedzać buuu ![]() Blanka w niedzielę skończyła 8 miesięcy. Umie już raczkować po całym mieszkaniu, stawać,siedzieć, dawać buzi, klaskać,i jak ma dobry humor to naśladuje moje miny ![]() Mamy jednak problem bo nie schodzi nam odparzenie, niby nie jest duże ale ciagle jest, takie krosty czerwone na pupie.Wydaje mi się że to alergiczne.Zmieniłam jej babydreamy na pampersy, zobaczymy ![]() Do tego co jakiś czas wyskakują jej na buzi plamki, raz suche, raz pojedyńcze czerwone kropki i nie mam pojęcia od czego. ![]() I tak myślę, że przetrzymam Jąkilka dni na samym nutramigene i jak to zniknie to od początku będę jej po jednym produkcie wprowadzać, bo tak to chyba się nie dowiem inaczej.Myślicie że to dobry pomysł?? ![]() Marsi pytałaś o wzrok. U mnie jest masakerjos,już w ciąży mi sie popsuł o 2 dioprie do dołu, ale okulista mówił że po karmieniu wróci do normy ale guzik , szukam właśnie okulisty bo jestem ślepa jak kret. Aha i brawa ogromne dla Leosia za kroczek !!! ![]() Charlizz,Fewcia mogę się wprosić z Wami na kawkę? ![]() Evel ale zszokowana jestem, że Maja ma już tyle zębów. Pędzidzie jak szalone ! U nas brak ![]() Aśka współczuje jęczydła i plus do tego chorego psiaka i tż,Teraz wszystko pewnie na Twojej głowie ;/ Deli jak przyjedziesz do Wawy na badanie wzroku to tam się odezwij do mnie ![]() Hope Badanie nic a nic nie boli ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeeeeej, jak Kuba jeczy od rana ![]() O 8 wstalam, a nic nie zrobilam! Glodna jestem jak wilk... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Zadomowienie
|
Meneq zapomnialam napisac zebys sie na mnie nie obrazala za tekst o azjatach ... ja sie strasznie duzo naogladalam zlych rzeczy ktore oni robia ... ale wiadomo ze nie wszyscy sa tacy sami
![]()
#4845 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 |
Wtajemniczenie
|
heej
![]() u nas noc średnia:/ Hania się co chwilę budziła, w nocy odkurzacz włączaliśmy, żeby odciągać. temperatury chyba dostała bo była trochę rozpalona i miała wypieki, tylko nasz termometr cały czas pokazuje 34:/ o kant dupy te elektorniczne szity. kaszel w nocy nie męczył tylko ten katar tragiczny ![]() ![]() a jeszcze dzisiaj 8 miesięcy kończy ![]() charlizz brawa dla Oli za wstawanie i za MAMA ![]() Debrah Hania robi różnie, ale zazwyczaj jedna kupa dziennie, czasem 2 a nawet 3 ![]() elllmi swego czasu sexi papi była Hani ulubioną piosenką ![]() hje brawa dla Poli za usypianie ![]() ninagg muszę wypróbować ten kisiel ![]() hope moja co prawda nie raczkuje, ani nie siedzi ale bujaka już sprzedałam ![]()
#4847 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://rodzicewkuchni.blogspot.com/s...0miesi%C4%85cu Jakby ktos poszukiwał inspiracji ![]() A jest tu jeszcze ktos, kto nie ma fotelika do karmienia? ![]() Edytowane przez treselle0 Czas edycji: 2013-10-01 o 10:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
misiael, ![]() ![]() Ale mam podly humor :| |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Wtajemniczenie
|
aska jak idzie sprzedaż Blankowych ubranek?
#4850 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Zakorzenienie
|
Kupka poszła, dałam pół czopka jak obudziła się z płaczem wielkim i prężeniem z prostowaniem nóżek.
Dla wyjaśnienia: gdyby nie te wymioty 2 razy to bym nie podała jeszcze, ale ogólnie to się wystraszyłam, że ją coś przytkało... Kupka zielona, normalna, nie zbita ale duużo jej, kąpiel zaliczyliśmy od razu. Ale chyba ulgę poczuła. Wymiotów nie było i mam nadzieję, że już nie będzie. Zaraz jej spróbuję podać gruszkę z jabłkiem, może zje chociaż 2-3 łyżeczki... A potem na obiad ziemniaka jej ugotuję, kawałek brokuła i mięska i będziemy walczyć. Strasznie mnie temat jedzenia dołuje, w dodatku nie mogę laktatora znaleźć, a nie wiem nawet czy bym dała radę z odciąganiem jak ona teraz tak często je i laktacja ustabilizowana.. a tu weekend na uczelni przede mną. Lenova: co cię na uczelni zdołowało? Ja też mam doła w temacie, bo muszę coś na piątek zrobić, a w ogóle nie mam siły/czasu, wczoraj miałam czytać ale po 2 stronach mała się obudziła i była "akcja kupa" więc nic nie zrobiłam.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
Kurcze tak piszecie że dzieciaczki Wam daja buzi czy biją brawo lub robią papa.... Hania nie robi nic takiego. Jedyne co to umie zrobić "buc" w czoło
![]() ![]() nie wiem cyz się martwić...
#4853 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Marsi gratulacje dla Leosia za pierwszy kroczek ![]() Gratuluję dzieciaczkom zębów i kolejnych miesięcy ![]() Domcia nadal ma katar, to już ponad tydzień. Ja znowu w pracy od dzisiaj - ciężko mi było małą zostawić, bo już przywykłam do spędzania z nią całych dni. A, kupiliśmy wreszcie blender - w kauflandzie był za 105 zł, firmy Sencor, świetny jest - ma 800 wat i robi miazgę z warzyw i mięska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zakorzenienie
|
Lenova: a jaka działka cię interesowała i czemu teraz odpada?
Pamiętaj, że to szeroki zawód, sporo możliwości, i na pewno znajdziesz obszar dla siebie. Może zbyt wiele wymagasz od siebie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Wtajemniczenie
|
Hope ale fajny Dadol <3 , u nas fotelik już dawno na strychu.
Ewik jo pamiętam ! ![]() Zdrówka dla Domci ![]() Mamy dziewczynek, jakby któraś była zainteresowana to moja znajoma sprzedaje ciuchy na allegro. Poświadczam że stan idealny bo kiedyś od niej kupowałam, obecnie mnie na nią nie stać ;/ tu macie linka : http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1714596 |
![]() ![]() |
![]() |
#4858 | ||
Wtajemniczenie
|
Zboczuszek z Ciebie
![]() ![]() Cytat:
![]() Ill, wyszły górne dwójki- może teraz dolne idą, ale jeszcze ich nie widzę ![]() Cytat:
zluzuj stringi jak to Illusion mówi ![]() ![]() nie kojarzę, kim Pani jest i co tutaj robi? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Głównie interesują mnie dwie działki: stricte kliniczna czyli praca na oddziale psych. lub terapeuta uzależnień,współuzależnie ń,DDA. Czemu odpada? Bo chyba jestem zbyt nieśmiała i nie umiem tego zmienić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.