|
|
#4351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar L
Cytat:
co się staneło ? Cytat:
bez ososi bez fhrąsuskich win i serów
|
||
|
|
|
#4352 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Jakby kts szukal to juz wszedzie so zimowe kurtki w rezerwacie duzo
|
|
#4353 |
|
Wpisz tu zomzing
|
typowe; moja szyla jako pazurny przeciwny ciętopazurnym tylko lekki uszczerbek na powierzchni uszu
---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- o, wierszyk |
|
|
|
#4354 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wybiera sie ktos na warsztaty yasmeen?
|
|
#4355 |
|
Panaroja
|
Krówki zrobiłłam i coś spieprzyłłam - masa zamiast się ujednolicić wzięłła i się rozdzieliłła na osobno masło i osobno grudkowaty cukrośmietan wylałłam toto wg przepisu na płask i zebrałłam nadmiar wydzielonego masła papierem i zobaczymy co dalej . Wydaje mi się , że swobodnie można dać mniej masła . Albo coś , nie wiem co , zrobiłam nie tak W każdym razie nawet jeżeli nie da się pokroić i czeba będzie jeść łyżko i tak się zje albo wrzuci do kawy
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#4356 |
|
Mother of Cats
|
Na 90% nie będzie mnie w Krk wtedy
Więc nawet nie rezerwowałam miejsca.
|
|
|
|
#4357 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja bede-juz nawet zapłaciłam ![]() moze sie ktos skusi
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4359 |
|
grozi wypollizowaniem
|
w sumie ślązaczki mogłyby zwieźć swe zadki-byłby zlocik przy okazji
|
|
#4360 |
|
Zakorzenienie
|
bałam się, że to powiesz,
bo umieram na gardłowy wirus - tzn walczę dzielnie ale no gorączka wraca chyba się pokroję a tak btw są miejsca jeszcze? zawsze marzyłam o warsztatach ale no nie odzywam się bo mnie zachorzało
|
|
|
|
#4361 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ja opłakije warsztaty z durbano,wiec sie chociaz tymi warsztatami pociesze ![]() normalnie mnie skręca jak ogladam te foty z quality
|
|
|
#4362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
relacja jest tak "żywa" i na gorąco, ze skręca mnie jeszcze bardziej jeszcze przyjeeedzie zobaczysz |
|
|
|
|
#4363 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- chuop mi zrobił kasie tusk na guowie ![]() potem mnie farbnął ![]() a za 3 tyg bedzie mi robił keratynowe prostowanie
|
|
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() klask i: będzie poka?
|
|
|
|
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
mogłyby jakby mogły, ale nie fiem jeszcze czy mogę a zapewne zanim się dowiem to już nie będzie miejsc
Cytat:
![]() Znad kawy |
|
|
|
|
#4366 | |
|
Panaroja
|
Znad kawy jeszcze bez krówki
![]() Cytat:
![]() a jak kasiatusk właściwie wyglonda ![]() Rano krówka a właściwie krowi placek była dość zastygnięta ale i tak chiba za rzadka do pokrojenia , więc będzie jedzona łyżko , za to dziś jest jeszcze bardziej niż wczoraj i nie jest ciongliwa ino taka kruchawa , a kciałam ciongliwo
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i tak ![]() A ja dziś mam pms-ową poranna kawe z mlekiem, cukrem, rozpuszczoną krówką i kawałkiem czekolady
|
|
#4368 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(jakaś masakra jest, byłam parę razy rano, baa nawet nie zaraz po otwarciu i po prostu ). Ale dla przykładu mam dla Didki piżamy z Lidla i z Biedro - z Lidla ma min. ślady użytkowania, a z Biedro cała sprana jest, a kupiona o wiele później Podobnie było z rajstopami, legginsami, bluzkami Cytat:
Lidlową kurtkę (całkiem przypadkiem, ostatnia se leżała i czekała aż ją ktoś zanabędzie ), niestety już na Nią na ten rok z lekka przykrótka, ale wygląda jak nówka Ja też tylko tam te bluzki zazwyczaj są ogromne i trzeba S brać ![]() No jak nie urok to sraczka Najpierw Didka chorowała, potem Tż, a teraz ja i ja oczywiście najgorzej Cytat:
Napieprzające gardło, katarzysko i wieczorem gorączka Po 2 anginach w tym roku i czarnej wizji , poszłam dziś do likarza, no i mam gardło "czerwone jak ogień" ( to akurat se sama zobaczyłam ) i dostałam antybiot jakby mi się nie polepszyło ![]() Na razie se płukam, psikam i ssę?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2013-10-01 o 11:04 |
|||
|
|
|
#4369 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no nic innego nie znam poza wymienionymi |
||
|
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
No teraz to mi się wzięło z tego, że Did i Tż mnie na pewno zarazili
Zresztą wcześniej było podobnie, przy pierwszej i chyba drugiej andżelinie najpierw zachorował Tż ...
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2013-10-01 o 11:21 |
|
|
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4372 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Ostatnio wysłałam przyjaciółkę po legginsy do Lidla, ledwo udało jej się dostać, podobno ludzie już przed otwarciem stali w kolejce przed drzwiami ![]() Ja to mam chyba najgorzej- albo dziecko ze szkoły coś przynosi, albo ja w pracy łapię coś od pacjentów
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4373 |
|
BAN stały
|
Ja mam właśnie na doopie leginsy z lidla
![]() Ale nie wiem - albo schudłam, albo się rozciągnęły No i oczywiście już mają dziurę w kroku.A w Biedrze, trochę z innej beczki, kupiłam ostatnio stolik łóżkowy pod laptopa |
|
|
|
#4374 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Dziś czekam na dowózkę salami z orzechami i kozi ser
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4375 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to właśnie zauważyłam, że pierwsza nie zachoruje (przynajmniej ostatnimi czasy) tylko się od kogoś zarażam No ale nic zobaczymy jak to dalej będzie ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#4376 |
|
BAN stały
|
Ja chcę zobaczyć co słychać w moim lidlu
Poza tym nie mam nawet chleba, ani mleka. Ale muszę siedzieć w domu i czekać na kuriera
|
|
|
|
#4377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo właśnie nadejszła, a i mnie lepiej - choć tfu tfu tfu nie zapeszam 2. a widziałaś szturm, bo ja tak moja Mama mówiła mi, że kto pierwszy był przy koszach to ładował hurtem kilkadzieścia par np spodni do wózka a potem an spokojnie wyjmował co mu nie pasiło
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-01 o 11:44 |
|
|
|
|
#4378 |
|
Nindżopesz
|
Hurtowo nadrabiam:
Murszafko, jesteś mistrzem rzeźbienia w żarciu Parabelko, daj przepis na krówkę! Win, nie jest tak źle być mną, będziesz sobie siedzieć w domu i się obijać Melk, ad sinupret wpisu z Narzekalni Polly, pokaż Kasiętusk już po, kurtkę ze śmietnika, Twoją kurtkę o ile to jakaś inna i karła-żebraka
|
|
|
|
#4379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A, no i sprzedaż na allegro zarówno produktów z Biedro jak i Lidla, po spooro większej cenie ![]() Jak się będę dobrze czuła wieczorem albo jutro to skoczę szybko zobaczyć bluzki z wczorajszej dostawy, choć Mama mówi, że oglądała i że jakieś bardzoo duże (tzn większe niż zazwyczaj ) Hmm tylko ciekawe czy jeszcze coś zostało
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4380 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
przypomniało mi się: http://vader.joemonster.org/upload/z..._dwielaski.png Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.

co się staneło ? 

wylałłam toto wg przepisu na płask i zebrałłam nadmiar wydzielonego masła papierem 
Więc nawet nie rezerwowałam miejsca.

chyba się pokroję 

klask i:
). Ale dla przykładu mam dla Didki piżamy z Lidla i z Biedro - z Lidla ma min. ślady użytkowania, a z Biedro cała sprana jest, a kupiona o wiele później
Lidlową kurtkę (całkiem przypadkiem, ostatnia se leżała i czekała aż ją ktoś zanabędzie 

bo właśnie nadejszła, a i mnie lepiej - choć tfu tfu tfu nie zapeszam