Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVII - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-01, 21:35   #1681
201607131106
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVII

Cytat:
Napisane przez 19Agniesiaa Pokaż wiadomość
Ja ostatnio mam faze na paznokcie w kolorze nude i co jestes zadwolona z hybrydy? dzisiaj w naturze, z essence widzialam zestaw z lampa UV do robienia zelowych paznokci w domu,zastanawialm sie,ale w koncu nie wizelam
Za ile?
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 21:38   #1682
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Za ile?
lampa-99zl

zestaw(plyn czyszczacy,baza pod lakier peel off,base coat,top coat)- ok.40 zl no i niby ma to dzialac w przypadku kazdego lakieru kolorowego czy to z essence,opi czy essie czy wibo itd...

Edytowane przez 19Agniesiaa
Czas edycji: 2013-10-01 o 21:39
19Agniesiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 21:50   #1683
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
lampa-99zl

zestaw(plyn czyszczacy,baza pod lakier peel off,base coat,top coat)- ok.40 zl no i niby ma to dzialac w przypadku kazdego lakieru kolorowego czy to z essence,opi czy essie czy wibo itd...

dzięki.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 21:53   #1684
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lukrecja_Borgia Pokaż wiadomość
Jak trafiłam na kanał, to baardzo podobała mi się Justyna teraz nie wiem, dlaczego, bo bardzo rzucają mi się w oczy jej obwisłe policzki- taka budowa, nic nie poradzi, no ale ja to widzę A Kasia mi się nie podobała- przez diastemę i w ogóle. Teraz właśnie Kasia mi się podoba, o wiele bardziej niż Justyna i lubię na nią patrzeć I ma fajne gęste włosy Czyli u mnie to był zwrot o 180 stopni.

Oj, u mnie odwrotnie, uwielbiam malować paznokcie i zmieniać kolory. Któraś z dziewczyn na forum ma podpis, że życie jest zbyt krótkie, żeby przez tydzień nosić 1 kolor paznokci- mogłabym się pod tym podpisać Szminki, lakiery, perfumy- moje szaleństwo.
Ja z LGS mam dziwnie: Justyna nie do końca odpowiada mi wizualnie, bo ma ten sam problem co ja - owalna, duża buzia, która też jest moją zmorą Ale za to ma tą samą cerę, typ urody i obie lubimy bardziej kosmetyki, niż ciuchy.
Podoba mi się uroda Kasi, choć nie jest szablonowa, bardziej niż uroda Justyny, choć oczywiście nie mówię, że Justyna jest brzydka Po prostu Kasia ma plastyczną, trójkątną buzię, mój bzik Za to u Kasi drażni mnie czasem to uwielbienie i podporządkowanie życia modzie, trendom. Justyna wydaje się bardziej wyluzowana i normalna. No i od Kasi nie podpatrzę żadnych kosmetyków, bo ma inny typ urody i cery.
Lubię obie. Na Kasię lubię patrzeć, ale od Justyny za to mogę się czegoś dowiedzieć, przydatnego dla mnie i mam wrażenie, że bardziej byśmy się zrozumiały.

Też lubię szminki, zapachy, ale mam taką jedną dobrą, tak myślę, cechę, że zbyt duża ilość kosmetyków mnie bardzo irytuje i zaraz robię porządki

W ogóle, to kupiłam już te największe szufladki Moppe z Ikea, jutro się w nią pakuję, tą swoją marną kolekcję kosmetyków
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 22:03   #1685
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
dzięki.
prosze bardzo

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Ja z LGS mam dziwnie: Justyna nie do końca odpowiada mi wizualnie, bo ma ten sam problem co ja - owalna, duża buzia, która też jest moją zmorą Ale za to ma tą samą cerę, typ urody i obie lubimy bardziej kosmetyki, niż ciuchy.
Podoba mi się uroda Kasi, choć nie jest szablonowa, bardziej niż uroda Justyny, choć oczywiście nie mówię, że Justyna jest brzydka Po prostu Kasia ma plastyczną, trójkątną buzię, mój bzik Za to u Kasi drażni mnie czasem to uwielbienie i podporządkowanie życia modzie, trendom. Justyna wydaje się bardziej wyluzowana i normalna. No i od Kasi nie podpatrzę żadnych kosmetyków, bo ma inny typ urody i cery.
Lubię obie. Na Kasię lubię patrzeć, ale od Justyny za to mogę się czegoś dowiedzieć, przydatnego dla mnie i mam wrażenie, że bardziej byśmy się zrozumiały.

Też lubię szminki, zapachy, ale mam taką jedną dobrą, tak myślę, cechę, że zbyt duża ilość kosmetyków mnie bardzo irytuje i zaraz robię porządki

W ogóle, to kupiłam już te największe szufladki Moppe z Ikea, jutro się w nią pakuję, tą swoją marną kolekcję kosmetyków
A mnie w Kasi denerwuje jak sie "tlumaczy" w haulach, z tego co kupila..ze np. bluzka kosztowala 180zl,ale przeciez jest w kartke to bedzie jej napewno pasowac do dzinsow,spodnic jest z dobrego materialu, blablabla zauwazylyscie to?jakby usprawiedliwiala sie przed widzami,nie wiem jak to ujac?
Stary 2013-10-01, 22:03   #1686
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Ja ostatnio mam faze na paznokcie w kolorze nude i co jestes zadwolona z hybrydy? dzisiaj w naturze, z essence widzialam zestaw z lampa UV do robienia zelowych paznokci w domu,zastanawialm sie,ale w koncu nie wizelam
Jestem zadowolona, bo wreszcie mogę olać temat paznokci i się ich nie wstydzę Naprawdę, bawienie się przy pazurkach mnie nigdy nie kręciło, nie cierpiałam zmywać lakieru, malować, potem czekać aż wyschnie, a i tak za 2 dni miałam odpryski... Specjalne półki, szafki, szuflady na kolekcję lakierów były dla mnie abstrakcją, do tego mało kolorów mi się podoba, a jeśli spodoba, to mogę nosić długi czas, bo nie przykładam do tego dużej wagi... Więc hybryda okazała się dla mnie idealna. Szybko rosną paznokcie, są utwardzone, lakier bez zarzutu kilka tygodni, niczego nie muszę przy nich robić... Mam już spore odrosty, wypadałoby się przejść i zrobić nową, teraz strzelę sobie bardzo rozbielony fiolet Aktualnie mam wściekły róż "Barbie", a na środkowych neonowy pomarańcz ( w sam raz na taką pogodę, jaka teraz w mazowieckim... )
Stary 2013-10-01, 22:08   #1687
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lukrecja_Borgia Pokaż wiadomość
Jak trafiłam na kanał, to baardzo podobała mi się Justyna teraz nie wiem, dlaczego, bo bardzo rzucają mi się w oczy jej obwisłe policzki- taka budowa, nic nie poradzi, no ale ja to widzę A Kasia mi się nie podobała- przez diastemę i w ogóle. Teraz właśnie Kasia mi się podoba, o wiele bardziej niż Justyna i lubię na nią patrzeć I ma fajne gęste włosy Czyli u mnie to był zwrot o 180 stopni.

Oj, u mnie odwrotnie, uwielbiam malować paznokcie i zmieniać kolory. Któraś z dziewczyn na forum ma podpis, że życie jest zbyt krótkie, żeby przez tydzień nosić 1 kolor paznokci- mogłabym się pod tym podpisać Szminki, lakiery, perfumy- moje szaleństwo.
ja maluje paznokcie srednio co 3 dni.
od 4 lat mam pomalowane w zasadzie zawsze (z wyjątkiem niektórych nocy, kiedy wcieram w nie olejki i witamine A)
jakbyscie wiedzialy ile mam lakierow, to byscie mnie wysmialy

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
Nie, tylko Marzenkę i Waniliowego Księcia.
Mała bphaterka filmu jest chya córką kuzynki.

przypomnialam sobie 'tamten' post na jego blogu...
az mi sie palic bardziej zachcialo
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 22:10   #1688
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
Jestem zadowolona, bo wreszcie mogę olać temat paznokci i się ich nie wstydzę Naprawdę, bawienie się przy pazurkach mnie nigdy nie kręciło, nie cierpiałam zmywać lakieru, malować, potem czekać aż wyschnie, a i tak za 2 dni miałam odpryski... Specjalne półki, szafki, szuflady na kolekcję lakierów były dla mnie abstrakcją, do tego mało kolorów mi się podoba, a jeśli spodoba, to mogę nosić długi czas, bo nie przykładam do tego dużej wagi... Więc hybryda okazała się dla mnie idealna. Szybko rosną paznokcie, są utwardzone, lakier bez zarzutu kilka tygodni, niczego nie muszę przy nich robić... Mam już spore odrosty, wypadałoby się przejść i zrobić nową, teraz strzelę sobie bardzo rozbielony fiolet Aktualnie mam wściekły róż "Barbie", a na środkowych neonowy pomarańcz ( w sam raz na taką pogodę, jaka teraz w mazowieckim... )
No napewno jest to wygoda kurczeee tez o tym myslalam,ale ja niestety lubie zmieniac kolorki i robie to czesto,ale tez nie znosze momentu wysychania,ewentualnych odpryskow itd...moze zrobie sobie na probe i wtedy bede wiedziec,czy to dla mnie czy nie rozbielony fiolet,a dokladnie 'lilacism' z Essie nosilam pol wakacji ekstra kolorek.

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
ja maluje paznokcie srednio co 3 dni.
od 4 lat mam jej pomalowane w zasadzie zawsze (z wyjątkiem niektórych nocy, kiedy wcieram w nie olejki i witamine A)
jakbyscie wiedzialy ile mam lakierow, to byscie mnie wysmialy

ja tez jakos tak..i rowniez od ponad 3 lat mam zawsze praktycznie pomalowane,jak nie pomaluje czuje sie jakbym byla gola(wieem,glupie myslenie). Ile masz,wiecej niz Oleska?

Edytowane przez 19Agniesiaa
Czas edycji: 2013-10-01 o 22:12
Stary 2013-10-01, 22:10   #1689
201703241651
Konto usunięte

Cytat:

A mnie w Kasi denerwuje jak sie "tlumaczy" w haulach, z tego co kupila..ze np. bluzka kosztowala 180zl,ale przeciez jest w kartke to bedzie jej napewno pasowac do dzinsow,spodnic jest z dobrego materialu, blablabla zauwazylyscie to?jakby usprawiedliwiala sie przed widzami,nie wiem jak to ujac?
Wiesz, ona po prostu ma ogromną zajawkę na ciuchy, interesuje się modą, wymyśla stylizacje i tak dalej... Dlatego tak wszystko tłumaczy, opowiada... Widać, że się tym pasjonuje. Ja wolę kosmetyki niż ubrania, styl 90% manekinów z sieciówek mi kompletnie nie odpowiada, sama nie mam jakiegoś super oryginalnego stylu... Owszem, lubię zakupy i fatłaszki, ale do wszystkich trendów mam ambiwalentny stosunek, kupuję to, co mi się podoba, chodzę jak lubię i nie dorabiam do wszystkiego jakieś teorii, taki przeciętny człowiek ze mnie... Więc wolę słuchać Justyny, bo gadka o szmince odpowiada mi bardziej niż o kraciastej koszuli z Zary Każdy ma jakiegoś bzika.
Stary 2013-10-01, 22:11   #1690
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Dokładnie, raz się nabawiłam takiej grypy czy co to było, że miesiącami męczył mnie po niej kaszel. Taki zaduch, taki gorac, kurz, bo wszędzie wykładziny... eh
I jeszcze lubię sobie umyć buzię lodowatą wodą.

Nie mam zielonego pojęcia, ale zawsze rano otwieram okno niezależnie od temp. czy 10, czy -20, okno jest otwarte na prawie cały dzień. Teraz też mam otwarte w kuchni i sypialni, niech sie wietrzy przed snem Jedyne co wkurza mnie, że grzejnika w łązience nie da sie zakręcić, bo duszę sie w nocy przez to powietrze suche.

Włacha, ale coś Ci napisali, dlaczego, jakieś wyjaśnienie?
Labi, to zazdroszczę Ci, bo mi często jest bardzo zimno i właśnie u mnie jest odwrotnie - kiedy za długo mam otwarte okno albo jest chłodno, to szybko choruję. W domu mam ok 21 stopni i teraz i zimą. Nie wyobrażam sobie mieć mniej. I tak chodzę w polarze.
A co do tego punktu, to jest wyjaśnienie - niszczenie wątku off topem...
Cytat:
Mnie też irytuje za duża ilość kosmetyków, ale i tak mam za dużo-szczególnie szminek Zauważyłam, że Celia z serii nude przestała się sprawdzać i każdą skórkę podkresla, choć stan ust nawet się polepszył, nie pogorszył. Muszę ją wyrzucić chyba.

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2013-10-01 o 22:12
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 22:14   #1691
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:

A ja mam za dużo kosmetyków i teraz nie mogę tego wszystkiego ogarnąć. Muszę też poszukać jakiegoś pudełka lub czegoś, żeby je zorganizować. Niestety komoda z ikei nigdzie mi się nie zmieści Ale chyba i tak się do niej wybiorę i rozejrzę się za czymś innym...
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 22:16   #1692
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
No napewno jest to wygoda kurczeee tez o tym myslalam,ale ja niestety lubie zmieniac kolorki i robie to czesto,ale tez nie znosze momentu wysychania,ewentualnych odpryskow itd...moze zrobie sobie na probe i wtedy bede wiedziec,czy to dla mnie czy nie rozbielony fiolet,a dokladnie 'lilacism' z Essie nosilam pol wakacji ekstra kolorek.

ja tez jakos tak..i rowniez od ponad 3 lat mam zawsze praktycznie pomalowane,jak nie pomaluje czuje sie jakbym byla gola(wieem,glupie myslenie). Ile masz,wiecej niz Oleska?

tez czuje sie 'golo' i nie nazwalabym tego 'glupim mysleniem'. Czlowiek sie do czegos przyzwyczaja i tak jak bez noszonego cale zycie pierscionka - mozna czuc sie dziwnie - tak i bez lakieru na pazurach

nie no cooo tyyy... mniej niz 50
Stary 2013-10-01, 22:19   #1693
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
Wiesz, ona po prostu ma ogromną zajawkę na ciuchy, interesuje się modą, wymyśla stylizacje i tak dalej... Dlatego tak wszystko tłumaczy, opowiada... Widać, że się tym pasjonuje. Ja wolę kosmetyki niż ubrania, styl 90% manekinów z sieciówek mi kompletnie nie odpowiada, sama nie mam jakiegoś super oryginalnego stylu... Owszem, lubię zakupy i fatłaszki, ale do wszystkich trendów mam ambiwalentny stosunek, kupuję to, co mi się podoba, chodzę jak lubię i nie dorabiam do wszystkiego jakieś teorii, taki przeciętny człowiek ze mnie... Więc wolę słuchać Justyny, bo gadka o szmince odpowiada mi bardziej niż o kraciastej koszuli z Zary Każdy ma jakiegoś bzika.
Zle mnie zrozumialas,ja lubie kiedy Kasia stara sie zwizualizowac jak dana rzecz bedzie wygladac,sama lubie tak samo i ciuszki i kosmetyki,takze nie o to mi chodzilo. Bardziej o to,ze jak podaje cene automatycznie sie z tego tlumaczy, dlaczego dana rzecz kupila(szczegolnie tyczy sie to drozszych rzeczy),ale w sumie nie pomyslalam,ze robi to dlatego,ze pozniej pod filmikiem jest milion komentow "jak mozna dac za bluzke 300 zl"
Stary 2013-10-01, 22:20   #1694
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość

Mnie też irytuje za duża ilość kosmetyków, ale i tak mam za dużo-szczególnie szminek Zauważyłam, że Celia z serii nude przestała się sprawdzać i każdą skórkę podkresla, choć stan ust nawet się polepszył, nie pogorszył. Muszę ją wyrzucić chyba.
Ile masz szminek?

Cytat:
Napisane przez Aishowa Pokaż wiadomość
A ja mam za dużo kosmetyków i teraz nie mogę tego wszystkiego ogarnąć. Muszę też poszukać jakiegoś pudełka lub czegoś, żeby je zorganizować. Niestety komoda z ikei nigdzie mi się nie zmieści Ale chyba i tak się do niej wybiorę i rozejrzę się za czymś innym...
Może kuferek jakiś? Albo pudełko i do środka organizer?
Ja dziś się przeraziłam wielkością Ikea
Stary 2013-10-01, 22:21   #1695
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Labi, to zazdroszczę Ci, bo mi często jest bardzo zimno i właśnie u mnie jest odwrotnie - kiedy za długo mam otwarte okno albo jest chłodno, to szybko choruję. W domu mam ok 21 stopni i teraz i zimą. Nie wyobrażam sobie mieć mniej. I tak chodzę w polarze.
A co do tego punktu, to jest wyjaśnienie - niszczenie wątku off topem...

a ja mam tylko jedna szminke - ochronna z alterry chyba nie ma tu takiej drugiej, co ma jedna szmine i to bezbarwna
Stary 2013-10-01, 22:21   #1696
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Zle mnie zrozumialas,ja lubie kiedy Kasia stara sie zwizualizowac jak dana rzecz bedzie wygladac,sama lubie tak samo i ciuszki i kosmetyki,takze nie o to mi chodzilo. Bardziej o to,ze jak podaje cene automatycznie sie z tego tlumaczy, dlaczego dana rzecz kupila(szczegolnie tyczy sie to drozszych rzeczy),ale w sumie nie pomyslalam,ze robi to dlatego,ze pozniej pod filmikiem jest milion komentow "jak mozna dac za bluzke 300 zl"
Pamiętam jakiś filmik, w którym Kasia tłumaczyła przy każdej rzeczy, że to będzie pasować do tego, to do tamtego, a to się z tym zestawi, ale brzmiało to trochę tak jakby nie byla pewna tego czy dobrze zrobiła kupując te ubrania. Bardzo się gorączkowała przy tym.
Stary 2013-10-01, 22:22   #1697
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
tez czuje sie 'golo' i nie nazwalabym tego 'glupim mysleniem'. Czlowiek sie do czegos przyzwyczaja i tak jak bez noszonego cale zycie pierscionka - mozna czuc sie dziwnie - tak i bez lakieru na pazurach

nie no cooo tyyy... mniej niz 50
w sumie racja,jak sie do czegos czlowiek przyzwyczai to pozniej ciezko ale dziewczyny ode mnie z grupy czesto sie dziwia jak mi sie chce malowac paznokcie, podmalowac sie na zajecia..no nie wiem ,jak sie nie ogarne to czuje sie naprawde jakbym byla gola

uuuuf myslalam,ze jednak wiecej. Ja tez mam gdzies tyle
Stary 2013-10-01, 22:22   #1698
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Ile masz szminek?
Podlicze i Ci napiszę, bo nawet nie wiem.
Cytat:
a ja mam tylko jedna szminke - ochronna z alterry chyba nie ma tu takiej drugiej, co ma jedna szmine i to bezbarwna
O jaaaa nie picuuuj No nie znam takiej drugiej jak Ty Jak to wytrzymujesz?
Stary 2013-10-01, 22:23   #1699
lovically
Zadomowienie

A mi się podoba to jak Kasia tłumaczy co z czym założy w haulu. Nic mnie tak nie wkurza jak moja siostra biorąca milion rzeczy z innej parafii i później płacząca, że nic jej do niczego nie pasuje.
Ja nie mam takiego problemu bo czorny z czornym zawsze spoko.
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 22:23   #1700
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Spoczi.
Mnie się wydaje, że po prostu Kasia jest wielką fanką mody, może gadać o ciuchach w nieskończoność (sama tak powiedziała) i mniejszy pasjonat tego nie zrozumie Nakręcona jest strasznie, ja tak to odbieram.
Stary 2013-10-01, 22:24   #1701
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Ile masz szminek?

Może kuferek jakiś? Albo pudełko i do środka organizer?
Ja dziś się przeraziłam wielkością Ikea
Chyba właśnie będę czegoś takiego szukać Pewnie w tym tygodniu się do Ikei wybiorę jak znajdę chwilkę czasu
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 22:24   #1702
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
Pamiętam jakiś filmik, w którym Kasia tłumaczyła przy każdej rzeczy, że to będzie pasować do tego, to do tamtego, a to się z tym zestawi, ale brzmiało to trochę tak jakby nie byla pewna tego czy dobrze zrobiła kupując te ubrania. Bardzo się gorączkowała przy tym.
Ooooo wlasnie! o to mi chodzilo,ale nie umialam tego ubrac w slowa tak ladnie jak Ty dokladnie, wyjelas mi to z ust
Stary 2013-10-01, 22:25   #1703
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
w sumie racja,jak sie do czegos czlowiek przyzwyczai to pozniej ciezko ale dziewczyny ode mnie z grupy czesto sie dziwia jak mi sie chce malowac paznokcie, podmalowac sie na zajecia..no nie wiem ,jak sie nie ogarne to czuje sie naprawde jakbym byla gola

uuuuf myslalam,ze jednak wiecej. Ja tez mam gdzies tyle
Ja ma tak z brwiami, jak ich nie podkreślę to jestem wręcz chora i mam ochotę schować się do nory
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 22:26   #1704
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez lovically Pokaż wiadomość
A mi się podoba to jak Kasia tłumaczy co z czym założy w haulu. Nic mnie tak nie wkurza jak moja siostra biorąca milion rzeczy z innej parafii i później płacząca, że nic jej do niczego nie pasuje.

W sumie...

Też nie mam raczej takiego problemu, jakoś tak kupuję, że stylowo do siebie wszystko pasuje. Kolorystycznie w większości też.
Stary 2013-10-01, 22:26   #1705
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Powiem Ci, że ja miałam tak samo długi, długi czas
Teraz, co prawda, mam kilka kolorowych szminek, ale leżą nietknięte i też żyję tylko z pomadką ochronną
Pjona
Stary 2013-10-01, 22:26   #1706
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
w sumie racja,jak sie do czegos czlowiek przyzwyczai to pozniej ciezko ale dziewczyny ode mnie z grupy czesto sie dziwia jak mi sie chce malowac paznokcie, podmalowac sie na zajecia..no nie wiem ,jak sie nie ogarne czuje sie naprawde jakbym byla gola

uuuuf myslalam,ze jedak wiecej. Ja tez mam gdzies tyle

ja czasem na egzamin jade niepomalowana, bo nie spie cala noc, a rano stres i nie mejkapy mi w glowie, ale na zajecia chodze pomalowana. Ogolnie lubie sie malowac, lubie te czynnosc często bardziej niz sam efekt

wiesz - mniej niz 50 to moze byc 10, a moze byc 48
Stary 2013-10-01, 22:26   #1707
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Ooooo wlasnie! o to mi chodzilo,ale nie umialam tego ubrac w slowa tak ladnie jak Ty dokladnie, wyjelas mi to z ust
Spoko loko.
Stary 2013-10-01, 22:31   #1708
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lovically Pokaż wiadomość
Cytat:
Spoczi.
Mnie się wydaje, że po prostu Kasia jest wielką fanką mody, może gadać o ciuchach w nieskończoność (sama tak powiedziała) i mniejszy pasjonat tego nie zrozumie Nakręcona jest strasznie, ja tak to odbieram.
Atenya jednak lepiej przekazala moja mysl dotyczaca Kasi

Ja tez nie lubie wszystkiego z innej parafii,sama unikam takiego jarmarku

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Cytat:
ja czasem na egzamin jade niepomalowana, bo nie spie cala noc, a rano stres i nie mejkapy mi w glowie, ale na zajecia chodze pomalowana. Ogolnie lubie sie malowac, lubie te czynnosc często bardziej niz sam efekt

wiesz - mniej niz 50 to moze byc 10, a moze byc 48
Ja tez lubie sama czynnosc,bardziej niz efekt! one sie dziwia,ze mimo,ze dojezdzam(przez pierwsze 2 lata wynajmowalam mieszkanie,teraz dojezdzam ok.50 km) to przychodze z kreska na oku,pomalowanymi rzesami itd. a ja nie widze w tym nic dziwnego,mnie robienie mejkapu odstresowuje i "pobudza"

jesi chodzi o lakiery..raczej ta gora granica bardziej ponad 40
Stary 2013-10-01, 22:32   #1709
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:

O jaaaa nie picuuuj No nie znam takiej drugiej jak Ty Jak to wytrzymujesz?
no moj wybor kochana
czuje sie idiotycznie w czymkolwiek na ustach
ciemne kolory mi nie pasuja, nawet klasyczna czerwien
pomadki nude sa okej, ale ja po prostu czuje w gadle ciagle taka suchosc jakby, jak mam cos na ustach
a blyszczyki są dla mnie zmora!
Stary 2013-10-01, 22:33   #1710
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Oto moje:
Wibo Eliksir - 01, 03, 04, 05
Rimmel - Airy Fairy i 14 Rosetto Rouge A Levres (LOL)
Miss Sporty - 024 Love Me
Żadnej czerwieni , a Miss Sporty chcę szybko zużyć.
Pewnie coś mi z Oriflame wpadnie, na bank
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości