![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Nawijko śliczny Kubuś!
![]() ![]() Nancy bo wcześniej nie napisałam, strasznie mi przykro z powodu pracy ![]() ![]() A gdzie Laurka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Człowiek serial spokojnie ogląda..a tu impreza...i co? Przyszłam..Hje się zmyła bez rozchodniaka-tak się kochana nie robi...
![]() ![]() Debrah..będzie dobrze-tylko trzeba być cierpliwym, wierzę że wtedy nadejdzie dzień...i dziecie nas zaskoczy..mój obiadkow niet-tylko 3 sloiczki:-zupka jarzynowa bobovity, -kurczak z jablkiem tez bobovitu no i rybka w delikatnych jarzynkach gerbera-wszystkie te są slodkawe i pewnie dlatego.ale jutro spróbuję dać mu dynie...tylko co-ugotowac troche miąższu na wodzie i dodać maselka?oliwy? Która robila?? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-10-01 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Ja robiłam dynię, bo mamy w ogrodzie swoje i musiałam do czegoś wykorzystać, jak już otworzyłam. Ugotowałam, dodałam właśnie masełka, zblendowałam na gładko i była pyszna. Sama bym zjadła - bardzo delikatna, podobna do cukinii.
Ja w ogóle muszę mojej gotować, bo ona słoiczków nie ruszy, nie smakują jej ani trochę, a jak sama coś jej zrobię, to zjada. A zrobić taki obiadek dla maluszka to żadna robota, chwila moment i gotowe. |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
Przychodzę , a tu już wszystko rozlane
![]() ![]() ![]()
#95 |
Zakorzenienie
|
Jakby co to możemy black poprosić....może da jedną butle z poslubnej winniczki
![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
To ja sie chociaz przywitam. 4 strony poszalaly
![]()
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziekuje Wam za wszystkie mile slowa nt. mojego synka ![]() Przystojniak? Lepiej mu nie powiem, bo jeszcze bardziej rozwydrzony bedzie ![]() ![]() Co do tablicy - fakt, wydaje sie mniej bezpieczna niz allegro, nie ma komentarzy, itp. Ale tablica z zalozenia jest serwisem ogloszen lokalnych (swoja droga nalezy do grupy allegro). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |||
Zakorzenienie
|
hej
![]() stary i nowy nadrobiłam pleciugi dzięki za zgejowanie szefa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na dodatek zepsuła nam się lodówka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- cholercia, TŻ napalił się na kurtkę z Top Secret i w sklepie nie było rozmiaru i miałam mu zamówić online, a teraz już są niedostępne na stronce ![]() ![]()
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
aaaaa, Black, zapomniałam Ci kiedyś napisać - śniło mi się, że byłam na Waszym ślubie
![]() ![]()
#100 |
Zakorzenienie
|
Dzwoń albo napisz wiadomość. Jak bardzo Ci zależy to zadzwoń a jak nie to napisz wiadomość.
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
Sylwia super ze wrocilas ... i ze humorek lepszy
![]() ale mnie tz wku.rwia chory jest juz jsk diabli, nos zatkany, kaszlec juz zaczal. steczy jeczy ale do bzykania 1 ... jeszcze mi jakies glupie teksty wali w stylu ze on jest facetem. jak zarazi mnie albo blanke to go chyba zabije ... jutro ma jeszcze szkolenie psow ktorego ocxywiscie nie odwola ... strasznie sie trykam .. nie pozwalam mu sie zblizac do siebie. od jutra ma zakaz do mlodej tez. podaje jej wit c profilaktycznie 2x 6 kr ...
#102 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
sylwietta ciesze sie Twoim sukcesem!! Zostan juz z nami!! Byly jakies wiesci od miki? silver nie martw sie na zapas. Juz limit chorob wykorzystalyscie. hje ani razu nic nie prasowalam dla Yae. Prasuje tylko na wielkie wyjscia dla nas i fartuchy tz. lady jestes swietna dziewczyna i czy po studiach czy bez nie zmieni tego. hope czasami forma "tatowi" nie jest regionalizmem i w Twoim regionie nie jest uznawana za poprawna? debrah Yae ostatnio miala katar i pozwolilam noskowi samemu sie oczyscic. Amelka tez juz ruchliwa, to chociaz nieestetyczne, ale powinno samo wyleciec. pstryczku tez juz czekam az Yae sie tak tulic bedzie ![]() deli u nas odwrotnie, kiedy udaje placz, Yae podchwytuje i mi wtoruje. To nic, ze nie potrafi sie uspokoic, kiedy ja juz przestane. Tyle stron zostawilyscie do czytania a ja tylko tyle zapamietalam... |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny! Witam się na nowym wątku pleciugi wy moje
![]() Wszystko nadrobione, pocytowane i dupa zżarło mi jakoś buuuu A więc gratulacje za zębale ( doczytałam że do roczku powinno być ich ok 8 ewentualnie 12 więc jedna z nas ma już z górki hehehe) Lady, Fefcia współczuję nocek! Nieprzespane noce to również nasza domena. Ale ja zwalam na zębole. Zastanawiam się jak to zrobić by przedłużyć sen Krzysia i np sam smoczek i przytulenie nie da rady on budzi się z głodu! dopiero jak dostanie cyca to przestaje sie drzeć eh. dziś idę do rossa może poszukam czegoś na noc. polecacie coś w szczególności - mój jest wszystko żerny sasasasa Ja mam skończone studia a i tak siedzę w innym biznesie! Liczy się pomysł na siebie, chęć samorealizacji i konsekwencja. Z prawkiem tak samo było. Jak już po wielkich bojach za 8 razem zdałam fizykę (chyba wam pisałam że nie chodziło o brak wiedzy a o nazwisko) to stwierdziłam że świat zawojuję i prawko też zdam ! i co? za pierwszym razem ![]() Co tam jeszcze ?! Nie wiem czy mogę się wtrącić i coś poradzić ale aż mnie korci. Szaja ja jestem za siłową formą rozwiązania tego wynajmu przez tę babę ! skrzyknij kilka kolegów wykorzystaj moment kiedy jej nie będzie, pewno trzeba będzie sie włamać do pokoju, spakuj kutwę w kartony i za drzwi. Zmień zamek i tyle w temacie a jak będzie wzywać policję to powiedz że ma już lokal inny przyznany. Ja bym nie wpuściła Krowy a jak bardzo jej zależy to niech ci założy sprawe. ona wtenczas już będzie musiała poszukać sobie innego lokum i odpuści. tacy ludzie duszą z innych jak z cytryny tzn ILE SIĘ DA a jak widzą że już się nie da to dalej próbują hehehe trzeba dać wyraźny sygnał. Inny przypadek gdy ona ma tam meldunek ?! ale jak tak to czy was bóg opuścił żeby obce osoby meldować?! Boże Silver co Ty komu złego zrobiłaś że teraz tak się życie na Tobie mści ?! Mama, Daria a teraz Ty - masakrama ! Współczuję kobito Debrah czytam twój blog i powiem że Szaja miała rację ! pięknie piszesz i z sensem hehehe Hje podziwiam za prasowanie bo u mnie to tylko górka rośnie a chęci brak hehehe Co tam jeszcze ??? Oj już nie pamiętam ! My dalej się szykujemy do sezonu. Nawet musiałam maliznę wziąć ze sobą i mężem na giełdę bo we wrocławiu nie mam z kim go zostawić. Czarował wszystkich hehehehe To takie cygańskie dziecko. Nikogo się nie boi. Kończę papa do następnej wolnej chwili - oj mało coś ich mam ![]() Edytowane przez jakajakaja5 Czas edycji: 2013-10-02 o 05:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Hejka!
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() My już po śniadanku. Nocka, nie wiem jaka byś bo karmiłam na śpiąco więc Zuzka spała z nami ![]() Pogoda ehh szkoda gadać ![]() ![]() Buziaki miłego dnia ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#106 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jaki fryz!!!! ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43082359] GETRY wybrałam ![]() http://allegro.pl/legginsy-getry-raj...562720158.html nr 27 http://allegro.pl/dzieciece-ocieplac...572817350.html 7 i 10, te w groszki dla Dorki, bo zieloną kurtałkę ma.[/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() ------ ostatnio dziec daje mi sie przebierac na przwijaku, normalnie szokęsowaty szokęs! ![]() przebralam go rano, znaczy sie teraz, umylam dupcynke i co za 5 minut slysze ze steka ![]() ![]() ale kochana zaba dala sie przebrac drugi raz na przewijaku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Szaja rozłożyłaś mnie na łopatki wybranymi w końcu getrami i sposobami na lokatorkę ![]() Insolito wreszcie jesteś ![]() Nawijko Śliczny Kubuś! Lady jak noc? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Elllmi wczoraj Twój szef miał kontrol w biurze ![]() Meneq nie. Przynajmniej nie wśród osób z otoczenia. Mam zagwostke.. Otóż od 25.09 przestawiam Młodego na zwykłe mm. wszystko było niby ok, ale ostatnio, od weekendu chyba w nocy pobudki co dwie godziny, jęczydło, zżerał całe butle i szedł spać i znowu za dwie h.. Codziennie rano srulowate kupy. Nie płakał przy robieniu ich ani nic. I wczoraj w nocy podobnie, z tym, że bączki szły (nie wiem czy poprzednimi nocami też, bo na śpiocha koło niego robiłam). Kazałam TZtowi nie mieszać mleka, tylko samo nutra mu w nocy dawać. No i zjadł po 2 nutra i spał do 6:20. Kupkę zrobił, zbitą, ale nie srule i teraz się zastanawiam. Czy to wina mleka i trzeba mm zmienić, czy skazowe to znowu, z tym, że nic na skórze mu nie wyskoczyło ![]() Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2013-10-02 o 07:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Hejo!
Piotrus dzisiaj przeszedl sam siebie jezeli chodzi o pobudki w nocy. Chyba nie zostaje mi nic innego jak sie po prostu do tego przyzwyczaic ![]() Dalej mu furczy w nosiu/gardziolku i kaszle, juz nie wiem, kolejny raz sie z nim wybrac do lekarza??? Dziekuje dziewczyny za wszystkie odpowiedzi, kopy w d.upe itd, jestescie niezawodne i przekochane! Wiecie, to moja mama mi tak od paru lat wkreca(odkad M.mgr obronil), ze jak nie zrobie studiow nie bede o siebie dbac to M.mnie zostawi znajdzie chudsza madrzejsza ladniejsza bardziej zadbana..... I tak wlasnie odnosnie tego awansu mi sie bardzo wkrecilo ![]() ![]() ![]() Swoja droga, wiecie ile ja lez wylalam w ciazy przez to? (Tu moja mama tez miala wplyw, jak przychodzila - ja praktycznie cala ciaze lezalam - zdarzalo mi sie miec dola, tluste wlosy, nie chcialo mi sie ubierac, wiadomo, jak to w ciazy ![]() ![]() ![]() No i tak to roslo roslo roslo i sie zdolowalam. Ale juz mi lepiej, dziekuje dziewczyny! Czekamy na info w sprawie podwyzki malza i ide sie zapisac na prawko! A studia za rok jak wsio pojdzie dobrze ![]() ![]() Debrah, studiowalam na awf wych fizyczne, potem na uś filologie polska, awf nie skonczylam ze wzgledu na kontuzje(paskudna, wtedy tez skonczylam biegac na biezni) no i....zdolowalam sie totalnie po praktykach, stwierdzilam, ze bycie nauczycielem jest totalnie nie dla mnie, jeszcze pechowo trafilam na klase z oddzialami integracyjnymi i byla masakra jednym slowem. Na filologii szlo mi super, ale mialysmy z mama i siostra takie problemy finansowe, ze musialam isc do pracy, a ze bylam kierownikiem to wyjechalam przed wszystkimi zaliczeniami i egzaminami na sezon, sezon sie przedluzyl ostro i nie zdazylam na drugie terminy i tak sie skonczyla przygoda z filologia. Debrah, kochana, a probowalas malej dawac z kubeczka mleka? Ale takiego doroslego? Babel to wczoraj nawet pol porcji kaszki wypil ![]() ![]() No i - karmienie u nas na hustawce ![]() Szaja ![]() Meduzka, super, ze mama przyjezdza, jejku, ale beda emocje!!! ![]() Bokeh, ale z tego co pamietam, wstawialas zdjecia jak Hanulka sylabizuje? ![]() Uwaga uwaga, Pietraszko powiedzial wczoraj DA-DA!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z rana sie rozpisalam, maly zaczyna marudzic wiec mam nadzieje na drzemerke ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Kurcze, piszecie, ze u was taka paskudna pogoda, u nas owszem, zimno, ale slonce tak w twarz daje ![]() ![]() Fewciu, no nocka tragiczna, od 22do2 10 (tak tak, dziesiec!!!)pobudek, na dodatek spal w takich pozycjach, ze ja wymiekalam po prostu. Chwile nawet M.na glowie spal ![]() A jak u was??? Szajus, brawa za wybor geterkow!!! ![]() No iiii laski macie wciry za wieczorna tugeze!!!!!!! Ja to sie chyba nigdy nie zalapie, bo wlaczyl nam sie z malzem mohermode i o 21-22 zazwyczaj w lozkach lezymy ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bezapelacyjie wygralas konkurs na najdluzszy wpis na wizazu ![]() ale zeby nie bylo - wprzeczytalam wsjo ![]() podlączam sie! 200 latek, a co tam! ![]() Lady - baty dla mamy i brawa dla męza! ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- http://fakty.interia.pl/galerie/swia...,90813#1214099 ![]() ![]() ![]() najwazniejsze zeby zdjecie ladnie wyszlo!!!! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- w koncu udalo nam sie pierwszy raz umyc zębolka! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
![]() Jadę dziś do lekarza z moimi oczami bo nie ma poprawy ![]() Ja już naprawdę ![]()
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
hej, poczytałam Was wczoraj na tel ale nie miałam siły pisać, Tż późno wrócił ale zdążyliśmy razem wykąpać Kubunia. W nocy pobudki co 2 h tak jak wczoraj także spoko. Za to rano mieliśmy przygodę aż wstyd pisać ale jeszcze się trzęsę. No więc śpię z Kubusiem a tż w dużym pokoju. Ja śpię od zewnątrz, żeby Kubuś przypadkiem się nie zsunął. A on od środka. o 5:30 budzę się bo Kubuś strasznie płaczę, patrzę a on na podłodze leżę. Zamarłam, zaczęłam drzeć się do tż. Chyba nic się nie stało, bo po chwli przytulenia zaczął się w najlepsze chichrać. Nie wiem, jak on to zrobił, czy przepełz czy co
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
![]() Silver sciskam Lady kochana współczuję Ci tych nocek strzasznie, my mieliśmy taki etaap z 2 tygodniowy to mi ciezko było a Ty masz tak ciągle ![]() Meneq,Hope nie wiem o co chodzi w dyskusji poprawnych odmian ale u mojego tz niektórzy mówią co mnie strasznie dziwi, zamiast "oczy po tatusiu" to "oczy po tatusiowi " o co kaman nie wiem ![]()
#115 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() Hania nockę przespała ![]() ![]() ![]() szaja o kurde co za babsztyl:/ to ja wybrałabym wszystkie z tych opcji wykurzenia jej ![]() no i brawa za wybór getrów ![]() elllmi najczęściej tak jest, że coś się psuję chwilę po zakończeniu gwarancji ![]() ![]() aska nie ma nic gorszego jak chory facet ![]() hope może mleka wina? ale skoro wysypki nie ma to chyba nie skazowe? ja nie wiem:/ i podłączam się pod życzenia! ![]() Lady widze wsparcie masz w swojej Mamie jak ja w swojej ![]() ![]() no i brawa dla Pietraszka za dada ![]() pstryczku brawa za mycie, no i wczoraj nie napisałam, że Kuba jest cudny ![]() silver ![]() ![]()
#116 |
Zakorzenienie
|
http://www.pudelek.pl/artykul/59511/..._przez_pieklo/
bo jakby tak po nieprzespanej nocy sama musiala ogarniac dziecia przez caly dzien, z rana jeszcze zrobic sie na wysoki polysk, do tego wysprzatac chalupe, zrobic obiad dla malucha i szanownego ksieciunia, isc po cos slodkiego do biedry, a w miedzy czasie lajzazingowac co by byc na bieząco z lasencjami to by jej sie w momencie depresji odechcialo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Witam się z kawką! |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wiesz jaki ja mam patent na cos takiego? mlody spi w spiworku i ciezko jest mu sie w tym poruszac a co sie nasteka wtedy to jego... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Lurker ;)
|
Cytat:
Mam kilka par stopek, poki co kazda spadala! Nie wiem czy one musza byc odpowiednio mniejsze, zeby idealnie przylegaly do stopek ale u nas sie nie sprawdzily- moze za jakis czas jak girki urosna ;p Lady a jestes pewna, ze tam wszyscy maja mgr? Podam Ci przyklad mojej firmy- kierownictwo wyksztalcenie srednie, sa tacy po zawodowce! Serwis- wyksztalcenie mgr inzynierowie infy. A to niby taka wielka, amerykanska korporacja. Jesli potrzebujesz studiow, samorealizacji to pojdz na cos co Cie ciekawi. Ja chcialabym pojsc na studia tyle, ze nie podoba mi sie system naucznia wiec chyba odpuszcze i moze zrobie jakis kurs ![]() Sylwietta gratuluje!! Teraz tylko do przodu! Znowu nie moge sie ogarnac na tych popoludniowkach... Dzis ide na 16 i koncze o 4 rano ![]() ![]() ![]() Laski szok, pisze pisze a tu mi mala obok sama usiadla ![]() ![]()
![]() |
#120 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.