Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-01, 21:29   #91
szklanka19
Zadomowienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X

Nawijko śliczny Kubuś! Normalnie uwielbiam go, taki mały kombinator

Nancy bo wcześniej nie napisałam, strasznie mi przykro z powodu pracy i też wierzę, że wyjdzie Ci to na lepsze

A gdzie Laurka?
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 21:41   #92
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Człowiek serial spokojnie ogląda..a tu impreza...i co? Przyszłam..Hje się zmyła bez rozchodniaka-tak się kochana nie robi...

Debrah..będzie dobrze-tylko trzeba być cierpliwym, wierzę że wtedy nadejdzie dzień...i dziecie nas zaskoczy..mój obiadkow niet-tylko 3 sloiczki:-zupka jarzynowa bobovity, -kurczak z jablkiem tez bobovitu no i rybka w delikatnych jarzynkach gerbera-wszystkie te są slodkawe i pewnie dlatego.ale jutro spróbuję dać mu dynie...tylko co-ugotowac troche miąższu na wodzie i dodać maselka?oliwy? Która robila??
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2013-10-01 o 21:43
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 21:44   #93
BlackSanctum
Zakorzenienie

Ja robiłam dynię, bo mamy w ogrodzie swoje i musiałam do czegoś wykorzystać, jak już otworzyłam. Ugotowałam, dodałam właśnie masełka, zblendowałam na gładko i była pyszna. Sama bym zjadła - bardzo delikatna, podobna do cukinii.

Ja w ogóle muszę mojej gotować, bo ona słoiczków nie ruszy, nie smakują jej ani trochę, a jak sama coś jej zrobię, to zjada. A zrobić taki obiadek dla maluszka to żadna robota, chwila moment i gotowe.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 21:45   #94
bijkora
Rozeznanie

Przychodzę , a tu już wszystko rozlane nic mi się nie dostanie

Włosomaniaczka

Stary 2013-10-01, 21:53   #95
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
Przychodzę , a tu już wszystko rozlane nic mi się nie dostanie
Jakby co to możemy black poprosić....może da jedną butle z poslubnej winniczki

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 22:13   #96
aska27adopcje
Zadomowienie

To ja sie chociaz przywitam. 4 strony poszalaly
Stary 2013-10-01, 22:45   #97
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
śliczny i taką czapę chcę Fifkowi kupić na zimę, tylko bez przymiarki nie kupię, bo ma taką małą główkę, że wszystkie są za duże na niego; teraz np. chodzi w czapkach, które kupiłam mu z myślą o byłej wiośnie
U nas to samo - Kubie ubieram czape na 3msce

Dziekuje Wam za wszystkie mile slowa nt. mojego synka
Przystojniak? Lepiej mu nie powiem, bo jeszcze bardziej rozwydrzony bedzie

Co do tablicy - fakt, wydaje sie mniej bezpieczna niz allegro, nie ma komentarzy, itp. Ale tablica z zalozenia jest serwisem ogloszen lokalnych (swoja droga nalezy do grupy allegro).

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-01, 22:45   #98
elllmi
Zakorzenienie

hej
stary i nowy nadrobiłam pleciugi
dzięki za zgejowanie szefa jakoś cały dzień chodziłam wkurzona przez to, że byłam rano w biurze siedzę sama jak ciołek w osobnym pokoju na dole, a wszystkie dziewczyny są u góry, gdzie już nie ma miejsca; na dodatek tam jest tak cholernie zimno, że mi ręce skostniały muszę pogadać z tym pajacem, że chcę w domu pracować; mam argument, że marnuję godzinę na ogarnięcie się rano i dojście do biura, a tak mogłabym ją poświęcić na papierzyska mam nadzieję, że na to pójdzie

na dodatek zepsuła nam się lodówka w zamrażarce jest -30, a w lodówce temperatura pokojowa; a gwarancja skończyła się w kwietniu

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Kuba i jego glowa xxl w nowej czapie
A drugie zdjecie normalne, zebyscie serio nie pomyslaly, ze ma łeb jak dzban
śliczny i taką czapę chcę Fifkowi kupić na zimę, tylko bez przymiarki nie kupię, bo ma taką małą główkę, że wszystkie są za duże na niego; teraz np. chodzi w czapkach, które kupiłam mu z myślą o byłej wiośnie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Na zimę jesteśmy wyposażone, zostały mi tylko rękawiczki, ale tu zielona jestem, więc nie kupuję na razie. Pewnie na sznurku i z jednym palcem. A dzieci nie robią wszystkiego co się da aby rękawiczki zdjąć?
robią mama kupiła młodemu takie cieniutkie na sznureczku, bo czasem lodowate łapki miał po spacerze i to co się działo, jak mu założyła...

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytanie apropo Tablicy.pl

Jak chcę kupić jakiś przedmiot to co??? muszę dzwonić na ten telefon co jest podany czy można jakoś inaczej? i trzeba dzwonic czy można sms?:P

I tam jest jaka informacja o uzytkownikach w sensie komentarze itp?
hope już napisała, a ja dodam jeszcze tyle, że jak kupujesz coś, co i tak ktoś musiałby Ci wysłać, bo nie odbierasz osobiście, to możesz poprosić o wysyłkę za pobraniem albo ze sprawdzeniem zawartości, albo poprosić o wystawienie na all i wtedy jest bezpieczniej

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

cholercia, TŻ napalił się na kurtkę z Top Secret i w sklepie nie było rozmiaru i miałam mu zamówić online, a teraz już są niedostępne na stronce a "u nas w mieście" tylko jeden sklep jest taki

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 22:48   #99
elllmi
Zakorzenienie

aaaaa, Black, zapomniałam Ci kiedyś napisać - śniło mi się, że byłam na Waszym ślubie zapamiętałam tylko tyle z tego snu, że trzymałaś Oliwkę na rękach i ona była ubrana w byle jakie body i rozciągnięte rajstopy wyciągnięte pod paszki, a ja sobie cały czas myślałam, czemu Ty ją tak ubrałać na taką impreze, jak kupiłas jej taką piękną sukienkę

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 23:05   #100
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytanie apropo Tablicy.pl

Jak chcę kupić jakiś przedmiot to co??? muszę dzwonić na ten telefon co jest podany czy można jakoś inaczej? i trzeba dzwonic czy można sms?:P

I tam jest jaka informacja o uzytkownikach w sensie komentarze itp?
Dzwoń albo napisz wiadomość. Jak bardzo Ci zależy to zadzwoń a jak nie to napisz wiadomość.
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 23:22   #101
aska27adopcje
Zadomowienie

Sylwia super ze wrocilas ... i ze humorek lepszy

ale mnie tz wku.rwia chory jest juz jsk diabli, nos zatkany, kaszlec juz zaczal. steczy jeczy ale do bzykania 1 ... jeszcze mi jakies glupie teksty wali w stylu ze on jest facetem. jak zarazi mnie albo blanke to go chyba zabije ... jutro ma jeszcze szkolenie psow ktorego ocxywiscie nie odwola ... strasznie sie trykam .. nie pozwalam mu sie zblizac do siebie. od jutra ma zakaz do mlodej tez. podaje jej wit c profilaktycznie 2x 6 kr ...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-02, 05:13   #102
meneq
Zakorzenienie

Czesc!
sylwietta ciesze sie Twoim sukcesem!! Zostan juz z nami!!
Byly jakies wiesci od miki?
silver nie martw sie na zapas. Juz limit chorob wykorzystalyscie.
hje ani razu nic nie prasowalam dla Yae. Prasuje tylko na wielkie wyjscia dla nas i fartuchy tz.
lady jestes swietna dziewczyna i czy po studiach czy bez nie zmieni tego.
hope czasami forma "tatowi" nie jest regionalizmem i w Twoim regionie nie jest uznawana za poprawna?
debrah Yae ostatnio miala katar i pozwolilam noskowi samemu sie oczyscic. Amelka tez juz ruchliwa, to chociaz nieestetyczne, ale powinno samo wyleciec.
pstryczku tez juz czekam az Yae sie tak tulic bedzie
deli u nas odwrotnie, kiedy udaje placz, Yae podchwytuje i mi wtoruje. To nic, ze nie potrafi sie uspokoic, kiedy ja juz przestane.
Tyle stron zostawilyscie do czytania a ja tylko tyle zapamietalam...
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 05:53   #103
jakajakaja5
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny! Witam się na nowym wątku pleciugi wy moje

Wszystko nadrobione, pocytowane i dupa zżarło mi jakoś buuuu
A więc gratulacje za zębale ( doczytałam że do roczku powinno być ich ok 8 ewentualnie 12 więc jedna z nas ma już z górki hehehe)
Lady, Fefcia współczuję nocek! Nieprzespane noce to również nasza domena. Ale ja zwalam na zębole. Zastanawiam się jak to zrobić by przedłużyć sen Krzysia i np sam smoczek i przytulenie nie da rady on budzi się z głodu! dopiero jak dostanie cyca to przestaje sie drzeć eh. dziś idę do rossa może poszukam czegoś na noc. polecacie coś w szczególności - mój jest wszystko żerny sasasasa
Ja mam skończone studia a i tak siedzę w innym biznesie! Liczy się pomysł na siebie, chęć samorealizacji i konsekwencja. Z prawkiem tak samo było. Jak już po wielkich bojach za 8 razem zdałam fizykę (chyba wam pisałam że nie chodziło o brak wiedzy a o nazwisko) to stwierdziłam że świat zawojuję i prawko też zdam ! i co? za pierwszym razem Tak więc Bokeh nie smęć nam tu, tylko do roboty (chyba Fefcia dała Ci konkretne wskazówki ! A tymbardziej że jakaś kumpela po twoim przeszkoleniu jest i siedzi w tym biznesie ! spinaj poślady i do roboty!!!) A Lady jak masz kompleksy to idź na studia - ale one osobiście nie są dla mnie żadnym wykładnikiem wiedzy i zaradności życiowej no chyba że się kocha i robi później w życiu to co studiowało. najlepszy przykład to mój bliski kolega po AWF kiedyś piękny wysportowany Adonis z mega gadką. Każdego przegadał, zawsze miał smykałkę do gier słownych, negocjacji. osobiście jak miałam jakiś problem z kontrahentami czy coś w tym stylu to radziłam się jak odpyskować, negocjować i co?! pracuje jako zwykły sprzedawca tzw "akwizytor" a zarabia minimum 10 koła miesięcznie ! raz po dobrym dealu udało się wyszarpać 60 koła !!!! o i to jest najlepszy przykład że studia nie są niezbędne (jakoś tak mam szczęście do sprytnych znajomych co osiągneli sukces na miarę wielkiego formatu pomimo wykształcenia choć i takiego po studiach mega zaradnego mam jednego. Ale zadrzyło się że omnibus z politechniki ze średnią 5. coś tam ma dziś problemy finansowe gdyż był zbyt pewny siebie) WSZYSTKO ZALEŻY OD CZŁOWIEKA!!!
Co tam jeszcze ?!
Nie wiem czy mogę się wtrącić i coś poradzić ale aż mnie korci. Szaja ja jestem za siłową formą rozwiązania tego wynajmu przez tę babę ! skrzyknij kilka kolegów wykorzystaj moment kiedy jej nie będzie, pewno trzeba będzie sie włamać do pokoju, spakuj kutwę w kartony i za drzwi. Zmień zamek i tyle w temacie a jak będzie wzywać policję to powiedz że ma już lokal inny przyznany. Ja bym nie wpuściła Krowy a jak bardzo jej zależy to niech ci założy sprawe. ona wtenczas już będzie musiała poszukać sobie innego lokum i odpuści. tacy ludzie duszą z innych jak z cytryny tzn ILE SIĘ DA a jak widzą że już się nie da to dalej próbują hehehe trzeba dać wyraźny sygnał. Inny przypadek gdy ona ma tam meldunek ?! ale jak tak to czy was bóg opuścił żeby obce osoby meldować?!
Boże Silver co Ty komu złego zrobiłaś że teraz tak się życie na Tobie mści ?! Mama, Daria a teraz Ty - masakrama ! Współczuję kobito
Debrah czytam twój blog i powiem że Szaja miała rację ! pięknie piszesz i z sensem hehehe
Hje podziwiam za prasowanie bo u mnie to tylko górka rośnie a chęci brak hehehe
Co tam jeszcze ???
Oj już nie pamiętam !
My dalej się szykujemy do sezonu. Nawet musiałam maliznę wziąć ze sobą i mężem na giełdę bo we wrocławiu nie mam z kim go zostawić. Czarował wszystkich hehehehe To takie cygańskie dziecko. Nikogo się nie boi.
Kończę papa do następnej wolnej chwili - oj mało coś ich mam

Edytowane przez jakajakaja5
Czas edycji: 2013-10-02 o 05:54
jakajakaja5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 06:20   #104
pstryczek84
Zakorzenienie

Hejka!
Cytat:
Jest szansa, że to nie spadnie ze stóp od razu?
http://allegro.pl/skarpetki-stopki-d...577769269.html
mam takie, sa mega slodziutkie, swietnie wygladaja na nozce i kazdy zwraca na nie uwage. ja je zakladalam na gole nozki w lato i niestety mlody w sekundzie je zciagal wlasnie musze sprobwac teraz na rajstopki, moze bedzie mu ciezej je sciagnac bo jednak z golych stopek to raz dwa szlo

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Jajaje kokodżambo, jajaje!

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Deli, psi psi dzięki reklamie kojarzy mi się już tylko z prostatą

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 06:26   #105
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Dzień dobry
My już po śniadanku. Nocka, nie wiem jaka byś bo karmiłam na śpiąco więc Zuzka spała z nami bo zasypialam i nie był jak odłożyć do łóżeczka :p
Pogoda ehh szkoda gadać 4 stopnie, zachmurzone, wieje, nie wiem czy dziś wyjdziemy z domu w ogóle
Buziaki miłego dnia

Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 06:54   #106
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Kuba i jego glowa xxl w nowej czapie
A drugie zdjecie normalne, zebyscie serio nie pomyslaly, ze ma łeb jak dzban

jaki fryz!!!! i ta superasna czapa!

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43082359]

GETRY wybrałam

http://allegro.pl/legginsy-getry-raj...562720158.html nr 27

http://allegro.pl/dzieciece-ocieplac...572817350.html 7 i 10, te w groszki dla Dorki, bo zieloną kurtałkę ma.[/QUOTE]

Cytat:
No bo co tu więcej można powiedzieć?
Ja wiem, że Wam strasznie marudzę, ale to strasznie wykańczające, bo przecież nie dziwię się temu, że moja mama zostając z A. się martwi, teściowa to samo (ale teściowie mieszkają rzut beretem od mojej uczelni, więc jak jestem na studiach to Mała z moim Tż tam siedzą, żebym mogła na karmienie przyjechać.. to łatwiej) - bo przecież taka opieka jest stresująca, jak dziecko nie je, mamy z mlekiem nie ma i nie wiadomo co zrobić..
Problem miałam już przed wakacjami, ale w życiu bym nie pomyślała, że z 8 miesięcznym maluchem będzie identycznie

------
ostatnio dziec daje mi sie przebierac na przwijaku, normalnie szokęsowaty szokęs!
przebralam go rano, znaczy sie teraz, umylam dupcynke i co za 5 minut slysze ze steka koooopa taka ze spokojnie caly watek moglabym obdzielic a i tak jeszcze by zostalo
ale kochana zaba dala sie przebrac drugi raz na przewijaku

Stary 2013-10-02, 07:04   #107
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Dzień dobry!
Szaja rozłożyłaś mnie na łopatki wybranymi w końcu getrami i sposobami na lokatorkę

Insolito wreszcie jesteś

Nawijko Śliczny Kubuś!

Lady jak noc?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 07:04   #108
hope01
Zakorzenienie

dla Igusia i Nataszki za 9 miesięcy i dla Ani za 8 miesięcy

Elllmi wczoraj Twój szef miał kontrol w biurze
Meneq nie. Przynajmniej nie wśród osób z otoczenia.

Mam zagwostke.. Otóż od 25.09 przestawiam Młodego na zwykłe mm. wszystko było niby ok, ale ostatnio, od weekendu chyba w nocy pobudki co dwie godziny, jęczydło, zżerał całe butle i szedł spać i znowu za dwie h.. Codziennie rano srulowate kupy. Nie płakał przy robieniu ich ani nic. I wczoraj w nocy podobnie, z tym, że bączki szły (nie wiem czy poprzednimi nocami też, bo na śpiocha koło niego robiłam). Kazałam TZtowi nie mieszać mleka, tylko samo nutra mu w nocy dawać. No i zjadł po 2 nutra i spał do 6:20. Kupkę zrobił, zbitą, ale nie srule i teraz się zastanawiam. Czy to wina mleka i trzeba mm zmienić, czy skazowe to znowu, z tym, że nic na skórze mu nie wyskoczyło

Edytowane przez hope01
Czas edycji: 2013-10-02 o 07:09
hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 07:20   #109
LadyWhisper
Zakorzenienie

Hejo!
Piotrus dzisiaj przeszedl sam siebie jezeli chodzi o pobudki w nocy. Chyba nie zostaje mi nic innego jak sie po prostu do tego przyzwyczaic

Dalej mu furczy w nosiu/gardziolku i kaszle, juz nie wiem, kolejny raz sie z nim wybrac do lekarza???

Dziekuje dziewczyny za wszystkie odpowiedzi, kopy w d.upe itd, jestescie niezawodne i przekochane!
Wiecie, to moja mama mi tak od paru lat wkreca(odkad M.mgr obronil), ze jak nie zrobie studiow nie bede o siebie dbac to M.mnie zostawi znajdzie chudsza madrzejsza ladniejsza bardziej zadbana..... I tak wlasnie odnosnie tego awansu mi sie bardzo wkrecilowczoraj z nim rozmawialam to powiedzial ze jestem gluptasem i jak chce zrobic studia/prawko to tylko i wylacznie dla siebie a on i tak mnie kocha i tak i docenia wszystko co robie (albo i nie) w domu, no i najwazniejsze, ze jest Pietraszko, ze tworzymy kochajaca sie rodzine a papierkiem mozna se d.upe wytrzec w wiekszosci przypadkow.
Swoja droga, wiecie ile ja lez wylalam w ciazy przez to? (Tu moja mama tez miala wplyw, jak przychodzila - ja praktycznie cala ciaze lezalam - zdarzalo mi sie miec dola, tluste wlosy, nie chcialo mi sie ubierac, wiadomo, jak to w ciazy a ona ze mam dbac o siebie, w ciazy tym bardziej, mam sie ruszac bo przytyje i takie tam...)no i wylam czesto gesto, ze bez studiow to ja skoncze w miesnym na weekendy
No i tak to roslo roslo roslo i sie zdolowalam. Ale juz mi lepiej, dziekuje dziewczyny!
Czekamy na info w sprawie podwyzki malza i ide sie zapisac na prawko! A studia za rok jak wsio pojdzie dobrzechyba, ze jakie sie zaczynaja od sem letniego, poszukam

Debrah, studiowalam na awf wych fizyczne, potem na uś filologie polska, awf nie skonczylam ze wzgledu na kontuzje(paskudna, wtedy tez skonczylam biegac na biezni) no i....zdolowalam sie totalnie po praktykach, stwierdzilam, ze bycie nauczycielem jest totalnie nie dla mnie, jeszcze pechowo trafilam na klase z oddzialami integracyjnymi i byla masakra jednym slowem.
Na filologii szlo mi super, ale mialysmy z mama i siostra takie problemy finansowe, ze musialam isc do pracy, a ze bylam kierownikiem to wyjechalam przed wszystkimi zaliczeniami i egzaminami na sezon, sezon sie przedluzyl ostro i nie zdazylam na drugie terminy i tak sie skonczyla przygoda z filologia.

Debrah, kochana, a probowalas malej dawac z kubeczka mleka? Ale takiego doroslego? Babel to wczoraj nawet pol porcji kaszki wypil i wody pol kubeczka
No i - karmienie u nas na hustawce

Szaja dla tej "ciotki"!!!!!!!!!!

Meduzka, super, ze mama przyjezdza, jejku, ale beda emocje!!!

Bokeh, ale z tego co pamietam, wstawialas zdjecia jak Hanulka sylabizuje? dadadadadadadadadada??? To czym sie martwisz???

Uwaga uwaga, Pietraszko powiedzial wczoraj DA-DA!!!!!!!!!!! zlosliwcze male, mowilam, uczylam, ze pierwsze ma byc ma-ma

Z rana sie rozpisalam, maly zaczyna marudzic wiec mam nadzieje na drzemerke

Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Kurcze, piszecie, ze u was taka paskudna pogoda, u nas owszem, zimno, ale slonce tak w twarz daje przepiekna, zlota polska jesien wczoraj fakt, wybylismy na 3godz spacer to mnie przymrozilo konkretnie (o wlasnie, co lepsze, TERMOS CZY DUZY KUBEK TERMICZNY???) Kubek terminczy chyba wygodniejszy???

Fewciu, no nocka tragiczna, od 22do2 10 (tak tak, dziesiec!!!)pobudek, na dodatek spal w takich pozycjach, ze ja wymiekalam po prostu. Chwile nawet M.na glowie spal
A jak u was???

Szajus, brawa za wybor geterkow!!!

No iiii laski macie wciry za wieczorna tugeze!!!!!!! Ja to sie chyba nigdy nie zalapie, bo wlaczyl nam sie z malzem mohermode i o 21-22 zazwyczaj w lozkach lezymy

Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-02, 07:40   #110
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jakajakaja5 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny! Witam się na nowym wątku pleciugi wy moje

Wszystko nadrobione, pocytowane i dupa zżarło mi jakoś buuuu
A więc gratulacje za zębale ( doczytałam że do roczku powinno być ich ok 8 ewentualnie 12 więc jedna z nas ma już z górki hehehe)
Lady, Fefcia współczuję nocek! Nieprzespane noce to również nasza domena. Ale ja zwalam na zębole. Zastanawiam się jak to zrobić by przedłużyć sen Krzysia i np sam smoczek i przytulenie nie da rady on budzi się z głodu! dopiero jak dostanie cyca to przestaje sie drzeć eh. dziś idę do rossa może poszukam czegoś na noc. polecacie coś w szczególności - mój jest wszystko żerny sasasasa
Ja mam skończone studia a i tak siedzę w innym biznesie! Liczy się pomysł na siebie, chęć samorealizacji i konsekwencja. Z prawkiem tak samo było. Jak już po wielkich bojach za 8 razem zdałam fizykę (chyba wam pisałam że nie chodziło o brak wiedzy a o nazwisko) to stwierdziłam że świat zawojuję i prawko też zdam ! i co? za pierwszym razem Tak więc Bokeh nie smęć nam tu, tylko do roboty (chyba Fefcia dała Ci konkretne wskazówki ! A tymbardziej że jakaś kumpela po twoim przeszkoleniu jest i siedzi w tym biznesie ! spinaj poślady i do roboty!!!) A Lady jak masz kompleksy to idź na studia - ale one osobiście nie są dla mnie żadnym wykładnikiem wiedzy i zaradności życiowej no chyba że się kocha i robi później w życiu to co studiowało. najlepszy przykład to mój bliski kolega po AWF kiedyś piękny wysportowany Adonis z mega gadką. Każdego przegadał, zawsze miał smykałkę do gier słownych, negocjacji. osobiście jak miałam jakiś problem z kontrahentami czy coś w tym stylu to radziłam się jak odpyskować, negocjować i co?! pracuje jako zwykły sprzedawca tzw "akwizytor" a zarabia minimum 10 koła miesięcznie ! raz po dobrym dealu udało się wyszarpać 60 koła !!!! o i to jest najlepszy przykład że studia nie są niezbędne (jakoś tak mam szczęście do sprytnych znajomych co osiągneli sukces na miarę wielkiego formatu pomimo wykształcenia choć i takiego po studiach mega zaradnego mam jednego. Ale zadrzyło się że omnibus z politechniki ze średnią 5. coś tam ma dziś problemy finansowe gdyż był zbyt pewny siebie) WSZYSTKO ZALEŻY OD CZŁOWIEKA!!!
Co tam jeszcze ?!
Nie wiem czy mogę się wtrącić i coś poradzić ale aż mnie korci. Szaja ja jestem za siłową formą rozwiązania tego wynajmu przez tę babę ! skrzyknij kilka kolegów wykorzystaj moment kiedy jej nie będzie, pewno trzeba będzie sie włamać do pokoju, spakuj kutwę w kartony i za drzwi. Zmień zamek i tyle w temacie a jak będzie wzywać policję to powiedz że ma już lokal inny przyznany. Ja bym nie wpuściła Krowy a jak bardzo jej zależy to niech ci założy sprawe. ona wtenczas już będzie musiała poszukać sobie innego lokum i odpuści. tacy ludzie duszą z innych jak z cytryny tzn ILE SIĘ DA a jak widzą że już się nie da to dalej próbują hehehe trzeba dać wyraźny sygnał. Inny przypadek gdy ona ma tam meldunek ?! ale jak tak to czy was bóg opuścił żeby obce osoby meldować?!
Boże Silver co Ty komu złego zrobiłaś że teraz tak się życie na Tobie mści ?! Mama, Daria a teraz Ty - masakrama ! Współczuję kobito
Debrah czytam twój blog i powiem że Szaja miała rację ! pięknie piszesz i z sensem hehehe
Hje podziwiam za prasowanie bo u mnie to tylko górka rośnie a chęci brak hehehe
Co tam jeszcze ???
Oj już nie pamiętam !
My dalej się szykujemy do sezonu. Nawet musiałam maliznę wziąć ze sobą i mężem na giełdę bo we wrocławiu nie mam z kim go zostawić. Czarował wszystkich hehehehe To takie cygańskie dziecko. Nikogo się nie boi.
Kończę papa do następnej wolnej chwili - oj mało coś ich mam
o losie, kobito, toz to epopeja narodowa!
bezapelacyjie wygralas konkurs na najdluzszy wpis na wizazu
ale zeby nie bylo - wprzeczytalam wsjo

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
dla Igusia i Nataszki za 9 miesięcy i dla Ani za 8 miesięcy
podlączam sie!
200 latek, a co tam!

Lady
- baty dla mamy i brawa dla męza!

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

http://fakty.interia.pl/galerie/swia...,90813#1214099

najwazniejsze zeby zdjecie ladnie wyszlo!!!!

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

w koncu udalo nam sie pierwszy raz umyc zębolka!

Stary 2013-10-02, 07:41   #111
s i l v e r
Zakorzenienie

Jadę dziś do lekarza z moimi oczami bo nie ma poprawy

Ja już naprawdę tymi lekarzami...
Stary 2013-10-02, 07:45   #112
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

Stary 2013-10-02, 07:58   #113
nancykenator
Zakorzenienie

hej, poczytałam Was wczoraj na tel ale nie miałam siły pisać, Tż późno wrócił ale zdążyliśmy razem wykąpać Kubunia. W nocy pobudki co 2 h tak jak wczoraj także spoko. Za to rano mieliśmy przygodę aż wstyd pisać ale jeszcze się trzęsę. No więc śpię z Kubusiem a tż w dużym pokoju. Ja śpię od zewnątrz, żeby Kubuś przypadkiem się nie zsunął. A on od środka. o 5:30 budzę się bo Kubuś strasznie płaczę, patrzę a on na podłodze leżę. Zamarłam, zaczęłam drzeć się do tż. Chyba nic się nie stało, bo po chwli przytulenia zaczął się w najlepsze chichrać. Nie wiem, jak on to zrobił, czy przepełz czy co jestem tępą matką, jak mogłam do tego dopuścić
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-02, 08:01   #114
bokeh
Zakorzenienie

Silver sciskam
Lady kochana współczuję Ci tych nocek strzasznie, my mieliśmy taki etaap z 2 tygodniowy to mi ciezko było a Ty masz tak ciągle

Meneq,Hope nie wiem o co chodzi w dyskusji poprawnych odmian ale u mojego tz niektórzy mówią co mnie strasznie dziwi, zamiast "oczy po tatusiu" to "oczy po tatusiowi " o co kaman nie wiem
Stary 2013-10-02, 08:02   #115
misiaeel
Wtajemniczenie

dzień dobry

Hania nockę przespała przebudziła się tylko raz o 23 z płaczem to odkurzacz poszedł w obroty, napiła się herbatki i zasnęła leci Jej dalej z tego noska, ale chyba już się lepiej czuje

szaja o kurde co za babsztyl:/ to ja wybrałabym wszystkie z tych opcji wykurzenia jej
no i brawa za wybór getrów

elllmi najczęściej tak jest, że coś się psuję chwilę po zakończeniu gwarancji współczuję

aska nie ma nic gorszego jak chory facet

hope może mleka wina? ale skoro wysypki nie ma to chyba nie skazowe? ja nie wiem:/
i podłączam się pod życzenia!

Lady widze wsparcie masz w swojej Mamie jak ja w swojej jeśli chodzi o wygląd, naukę, prawko ja całe życie od swojej się nasłuchałam, że się mam odchudzać.
no i brawa dla Pietraszka za dada

pstryczku brawa za mycie, no i wczoraj nie napisałam, że Kuba jest cudny

silver

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 08:02   #116
pstryczek84
Zakorzenienie

http://www.pudelek.pl/artykul/59511/..._przez_pieklo/

bo jakby tak po nieprzespanej nocy sama musiala ogarniac dziecia przez caly dzien, z rana jeszcze zrobic sie na wysoki polysk, do tego wysprzatac chalupe, zrobic obiad dla malucha i szanownego ksieciunia, isc po cos slodkiego do biedry, a w miedzy czasie lajzazingowac co by byc na bieząco z lasencjami to by jej sie w momencie depresji odechcialo

Stary 2013-10-02, 08:03   #117
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
[/COLOR]http://fakty.interia.pl/galerie/swia...,90813#1214099

najwazniejsze zeby zdjecie ladnie wyszlo!!!!

Witam się z kawką!
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-02, 08:06   #118
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
hej, poczytałam Was wczoraj na tel ale nie miałam siły pisać, Tż późno wrócił ale zdążyliśmy razem wykąpać Kubunia. W nocy pobudki co 2 h tak jak wczoraj także spoko. Za to rano mieliśmy przygodę aż wstyd pisać ale jeszcze się trzęsę. No więc śpię z Kubusiem a tż w dużym pokoju. Ja śpię od zewnątrz, żeby Kubuś przypadkiem się nie zsunął. A on od środka. o 5:30 budzę się bo Kubuś strasznie płaczę, patrzę a on na podłodze leżę. Zamarłam, zaczęłam drzeć się do tż. Chyba nic się nie stało, bo po chwli przytulenia zaczął się w najlepsze chichrać. Nie wiem, jak on to zrobił, czy przepełz czy co jestem tępą matką, jak mogłam do tego dopuścić
o kurcze dobrze ze nic sie nie stalo
wiesz jaki ja mam patent na cos takiego? mlody spi w spiworku i ciezko jest mu sie w tym poruszac a co sie nasteka wtedy to jego...

Stary 2013-10-02, 08:09   #119
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:
Jest szansa, że to nie spadnie ze stóp od razu?
http://allegro.pl/skarpetki-stopki-d...577769269.html

Mam kilka par stopek, poki co kazda spadala! Nie wiem czy one musza byc odpowiednio mniejsze, zeby idealnie przylegaly do stopek ale u nas sie nie sprawdzily- moze za jakis czas jak girki urosna ;p

Lady a jestes pewna, ze tam wszyscy maja mgr? Podam Ci przyklad mojej firmy- kierownictwo wyksztalcenie srednie, sa tacy po zawodowce! Serwis- wyksztalcenie mgr inzynierowie infy. A to niby taka wielka, amerykanska korporacja. Jesli potrzebujesz studiow, samorealizacji to pojdz na cos co Cie ciekawi. Ja chcialabym pojsc na studia tyle, ze nie podoba mi sie system naucznia wiec chyba odpuszcze i moze zrobie jakis kurs

Sylwietta gratuluje!! Teraz tylko do przodu!

Znowu nie moge sie ogarnac na tych popoludniowkach... Dzis ide na 16 i koncze o 4 rano Pozdrawiam! Tz jutro bierze wolne, zebym mogla odespac.

Laski szok, pisze pisze a tu mi mala obok sama usiadla Tak, juz wierze w skoki rozowojowe !!

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 08:10   #120
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
aaaaa, Black, zapomniałam Ci kiedyś napisać - śniło mi się, że byłam na Waszym ślubie zapamiętałam tylko tyle z tego snu, że trzymałaś Oliwkę na rękach i ona była ubrana w byle jakie body i rozciągnięte rajstopy wyciągnięte pod paszki, a ja sobie cały czas myślałam, czemu Ty ją tak ubrałać na taką impreze, jak kupiłas jej taką piękną sukienkę
W sumie po ślubie przebrałam ją w jakieś inne ciuszki, tzn body, getry i jakąś narzutkę, ale akurat założyłam jej wszystko nówki, a nie rozciągnięte.

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

Jeju, biedactwo. Ale masz pecha ostatnio, masakra.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości