|
|
#5491 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wpadki ubraniowe gwiazd....
Nie no, nie widzę u Kate ani Kirsten żadnej wpadki! Wyglądają super!
|
#5492 |
|
Zakorzenienie
|
Co prawda zgadzam się, że panna Moss to nie ubraniowa wpadka, ale do super wyglądu to jej daleko. Wygląda na tym zdjęciu jak stara wychudzona pijaczka. Okropność |
|
|
|
#5493 |
|
Raczkowanie
|
A mnie sie podobaja te ubranka:
http://img124.imagevenue.com/view.ph...0_123_74lo.jpg http://img139.imagevenue.com/img.php..._123_558lo.jpg (ten plaszczyk nawet bardzo) http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4268229 (ladny kroj i super dobrany kolor do skory, uczu i wlosow) http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4268229 (wyglada calkiem normalnie) Dziewczyny, nie popadajmy w paranoje
|
|
|
|
#5494 |
|
Wtajemniczenie
|
U Przybylskiej frapuje mnie to co dynda jej na szyi
|
|
|
|
#5495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kazdy daje to, co mu sie nie podoba. Po to jest ten watek, jak takze po to, aby wyrazic swoje zdanie. Dla mnie Rachel w tych dwoch plaszczach wyglada jak troche nieforemny 'czerwony kapturek'. Te plaszcze wisza na niej, przypominaja mi worek na ziemniaki swoim krojem. Dziwie sie bo podoba mi sie jak Rachel sie ubiera, lubie ja. Natomiast tutaj-dla mnie wpadka i tyle. Na 3zdjeciu-nie wiem kto to jest ale sukienka; material, kroj, badziewne dodatki wygladaja jak przedpotopowe, wyjete z szafy babci. Co ona w ogole ma na ramionach? -2..4zdjecie - bardzo mi sie podoba
|
|
|
#5496 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5497 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#5498 |
|
Zakorzenienie
|
Ząbków nie pokazała.
|
|
|
|
#5499 |
|
Mrs Mrau
|
|
|
|
|
#5500 |
|
Zakorzenienie
|
Wielkie faux pas Katarzyny Obary. Powie ktoś,że ona jest normalnie ubrana, ładna sukienka, kurtka jeansowa-wszystko do siebie pasuje. I racja,ale w kontekście imprezy na jaką przyszła cyt. Znakomity projektant mody i popularna dziennikarka telewizyjna postanowili wspólnie zorganizować swe urodziny. Gościom postawiono jeden warunek: muszą przyjść w kosmicznym przebraniu. http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/article.php?ca...luZGV4LnBocD8=
Jak widać na drugim zdjęciu Katarzyna Obara nie założyła tej sukni po raz pierwszy,bo miała już już rok temu (poczatek maja 2006) na imprezie promocyjnej kosmetyków Skin Mood Dr. Ireny Eris.
|
#5501 |
|
Mrs Mrau
|
1.Jessica - te kieszonki,ogólnie dziwnie.
2.+2 zdjecia Peter Andre i Jordan - no po prostu lalki! ![]() 3,4.Brit - eh |
|
|
|
#5502 |
|
Mrs Mrau
|
1.Jen - biedactwo ,uszyła sobie sukienke ze skrawków
![]() 2. Jen - naćkane 3.Linsday - rajski ptak? ![]() 4.Bai-ling - wiosna lalala ![]() 5.Skojarzyła mi się z królową szachową 6.Pam - oryginalna reklama Google
|
|
|
|
#5503 |
|
Mrs Mrau
|
1,2.Pam - różowa spiderwoman
+pink kapelusik gratis3.Syrenka Marysia - rozumiem,że to przebranie karnawałowe,no ale nie mogłam się powstrzymać,musiałam wam to pokazać,ona zawsze tak bardzo sie stara ![]() + Zestawienie z jakiejs gazety klik! |
|
|
|
#5504 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#5505 |
|
Mrs Mrau
|
Jordan i jej 'subtelność'
![]() 1.aż oczy bolą 2.wcisnęła się w jedną wielką rajstopę 3.zapomniała zmienić piżamy 4.nie ma to jak 'sexy mama' ![]() 5.taaak bluzka pasuje jak ulał ![]() 6.a ponieważ złoto jest na topie...
|
|
|
|
#5506 |
|
Mrs Mrau
|
1.Brodzik - stylizacja na lumpa
2.Mandaryna - odblaskowe spodnie, no a Reni to ja nie poznałam ![]() 3,4.Madonna - różowa lycra +płaszczo-szlafrok 5,6.Avril - bez komentarza
|
|
|
|
#5507 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh... jestem uzalezniona i nie moge sie powstrzymac
![]() 1-doda-pomijam fakt, ze wyglada strasznie staro i ma tone tapety....ale bluzeczke chyba sama sobie tak "oryginalnie" ozdobila 2-rusin-koronki,falbanki,zabot,bu fki-przerost formy nad trescia 3-jopek-coz to za "wspaniala " ozdobna falbana-czyzby bluzeczka przedluzana na poczekaniu 4-sandra bullock-nieciekawy kolor sukienki i fason tez srednio trafiony a do tego botki????no i teraz zostaje pytanie czy to nieopalone nogi czy tez zle dobrany kolor rajstop 5-emma watson-chyba nie trzeba komentowac 6-ewa kuklinska-falbanki w duzej ilosci i plisowania i jeszcze "gatki" w panterke-no no no
|
|
|
|
#5508 |
|
Mrs Mrau
|
|
|
|
|
#5509 |
|
Zakorzenienie
|
http://zyciegwiazd.onet.pl/52158,0,1...d,galerie.html
przeglad najnowszych kreacji-ja wybralam kilka, ktore najbardziej mi sie rzucily w oczy choc dziwnych srednio trafionych kreacji jest tam jeszcze kilka ![]() 1-mischa barton-widzialam gorsze kreacje aczkolwiek ta jest troche bezksztaltna i zdecydowanie za mocno zjechala w dol 2-cate blanchet-pomine jej trupia bladosc i sianowata fryzure pomine nawet sukienke ktora az taka tragiczna nie jest-choc wyglada na fredzlasto-falbaniasta ale nie moge przemilczec tej chorobliwej chudosci ramion, ktora ta kreacja fatalnie podkresla 3-kirsten przeszla sama siebie-rozmiem ze jest to stroj stylizowany na lata20-30(przynajmniej tak mi sie zdaje patrzac na te opaske z kwiatem) ale to nie jest 1 jej fatalna kreacja w ostatnim czasie-swoja droga fasonem przypomina ta bladobrzoskwiniowa szmate ktora kiedys miala na sobie;a zwroccie jeszcze uwge na buty jej partnera ahhahahah 4-olsenka-wyglada jakby miala na sobie caly kurnik(nie wiem czy to fredzle czy piora) i po co ten dekolt?tam nie ma co podziwiac 5-nie pamietam kto to ale suknia straszna, poza tym ta szminka i kokarda ni w 5 ni w 10 tu pasujaca 6-zeby ktos nie pomyslal ze przeszlam calkowita przemiane przez ten krotki czas jak mnie tu nie bylo to sie poprzyczepiam hahhahhaha-suknia ladna ale czemu ona tak zjechala-psuje caly efekt |
|
|
|
#5510 |
|
Zakorzenienie
|
1-nie jest tragicznie acz mogloby byc troche mnie blyszczaco i pstrokato
2-ze kreacja jest dziwna to widac ale stwierdzam ze masowo gwiazdy i gwiazdki wykrzywiaja nogi do zdjec czyzby poza "na paris"3-straszny fason-pogrubia(zreszta kolor i blyszczaca tkanina tez) ale to pol biedy biorac pod uwage fakt, ze trzeba patrczec na ten przerazliwie blady dekolt 4-mimo ze to nie gwiazda i zadarzaja jej sie kontrowersjne stroje to i tak zamieszczam bo te naramienniki z fredzlami mnie powalily ![]() 5-sukni kurkovej nie widac ale dziwna jest ta jej narzutka 6-poczatkujace aktorki przejawiaja straszliwy poped w kierunku strojnych kreacji ktore maja zwrocici na nie uwage ehhhhh |
|
|
|
#5511 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale właściwie pasuje do wokalistki i jej osobowości - drapieżnej, zdecydowanej, ekspansywnej... Przecież właśnie taką ją znamy.
|
|
#5512 |
|
Zakorzenienie
|
1-czy to madonna w latach 90-tych?nie!to cameron diaz
![]() 2-kreacji j.lo tu nielam nie widac wiec nie o niej mowa-chodzi mi o za obszerny plaszcz marca-on i tak jest drobny a w tym plaszczu wogle tonie 3-pomine ciagaty marca do lekko polyskujacych garniturow i spodni "rurek" ,u j.lo nie ma wpadki-bo suknia ladna tylko jej pupa tu smiesznie wyglada dlatego umiescilam![]() 4-kompletnie nie podoba mi sie ta bezksztaltna kiecka kasi i dotego ten okropny wzor ![]() 5-gisel wyglada popostu dziwacznie 6-joely richardson-cos strasznego nawet komentowac szerzej nie warto |
|
|
|
#5513 |
|
Zakorzenienie
|
winona-rozumiem ze to "wielkie coś" mialo byc jedyna ozdoba sukni. i owszem przyciaga "to to" wzrok ale raczej nie wzbudza podziwu
|
|
|
|
#5514 | |
|
Rozeznanie
|
Marc podobno jest pierwszym doradcą ubraniowym Jen i na odwrót.
Giselle wygląda, jakby zrobiła głową pełny obrót i faktycznie na zdjęciu nieciekawie wygląda, ale sukienka wydaje się niezła. Suknia Wynony podoba mi się, szkoda że nie widać całości. Może ta nibykokarda minimalnie za duża.
|
|
|
#5515 |
|
Zakorzenienie
|
No prosze
Mysia sie pojawila..
|
|
#5516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co tam gacie...co tam bluzka... jej twarz wygląda tak jakby grała w ostatniej scenie filmu "Ze śmiercią jej do twarzy" ![]()
|
|
#5517 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mysia
Cytat:
![]() Mi się kieca podoba tylko ten cyc jakoś jej dziwnie wysadziło
|
|
|
|
|
#5518 |
|
Zadomowienie
|
[quote=natii4;4303034]
Wielkie faux pas Katarzyny Obary. Powie ktoś,że ona jest normalnie ubrana, ładna sukienka, kurtka jeansowa-wszystko do siebie pasuje. I racja,ale w kontekście imprezy na jaką przyszła cyt. Znakomity projektant mody i popularna dziennikarka telewizyjna postanowili wspólnie zorganizować swe urodziny. Gościom postawiono jeden warunek: muszą przyjść w kosmicznym przebraniu. http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/article.php?ca...luZGV4LnBocD8= Dobry patent na urodziny, zrobić przyjęcie, kazać gościom założyć idiotyczne przebrania ,a samemu ubrać się normalnie...i odrazu samoocena wzrasta muszę to wykorzystać
|
|
|
|
#5519 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5520 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.

-2..