Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-01, 21:12   #3751
martuha20
Rozeznanie

Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III

hej Wam

nie pisałam od kilku dni, bo w sumie nie wiedziałam o czym :P a teraz ciężko nadrobić

byłam w rossie i widziałam pojedyńcze zestawy świąteczne, bałwanki ręczniczki itd ale to chyba pozostałości z tamtego roku wystawili poprostu...w tesco nadal nie ma piżamek

Maniaczka Yankee Candle

Jestem kierowcą
martuha20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 21:19   #3752
Jelizawieta
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wikajaga Pokaż wiadomość
Witamy!! Takich kaftaników to więcej by potrzeba bo my tu siedzimy od ubiegłych świąt bez przerwy!
Ja wczoraj miałam fazę na kolędę ,,Gdy śliczna panna..,, Chłop się w głowę postukał.

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

Aj, zapomniałam, u mnie dzisiaj -2. I mało co nie zabiłam się na schodach o moje koty, sztuk dwie.
Hehehe mój też zazwyczaj puka się w głowisię i mnie każe zrobić to samo a na schodach uważaj!

Cytat:
Napisane przez grubella Pokaż wiadomość
Powody mogą być takie , że picie zbyt gorącej herbaty niszczy nabłonek gardła. Zbyt wysoka temperatura i brak wilgoci w pomieszczeniu , zbyt suche powietrze dodatkowo wysusza gardło. Może to nielogiczne ale takie warunki mogą powodować ból gardła.[COLOR=Silver]
Ślicznie dziękuję, za wyjaśnienie. Dziś postarałam się mniej pić gorących herbat, tylko już troszkę przestudzonych.

kocham Lidl

Cytat:
Napisane przez paulinusia180 Pokaż wiadomość
Ja co roku sobie w grudniu kupuję Jednak nigdy nie wytrzymuję do końca i go zjadam
U mnie kupowanie kalendarza mija się z celem, bo od razu zeżeram wszystko
Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Ja też od dziecka dostawałam te kalendarze adwentowe I oczywiście na mikołaja i mogłam zjeść 6 czekoladek A później po jednej... ale często oszukiwałam i wyjadałam na przód zamykając okienko tak żeby nie było widać, że już nie ma czekoladki
Taaa skądś to znam a potem udawane zdziwienie "eeej czemu tu brakuje czekoladki????"
Cytat:
Napisane przez wiki2501 Pokaż wiadomość
Też tak miałam kiedyś z tym różancem ,ze wiedziałam ze jak różaniec to niedługo święta. Niestety ( albo i stety) od pewnego czasu w kościele nie bywam więc pod tym względem atmosfera podupadla

Nie wiem dlaczego nie dolaczylam jeszcze do wymianki prezentowej. Chyba się boję ze zapomniałam jak się paczki wysyla i się boję ze sobie nie poradze

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Spokojnie, dasz rade z wysłaniem

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość
Jak już wspominałam - mam podobnie To już jakaś obsesja A tak na marginesie - chyba jeszcze nie wszyscy wpisali swoje upodobania do klubu

Kurcze dziewczyny - Wy tak serio o tych kalendarzach W sensie, że ich u Was nie ma Ja odkąd pamiętam widuję je nie tylko w marketach, ale przede wszystkim w zwykłych sklepach spożywczych czy na targu...
Już ide do klubu uzupelniać. A co do kalendarzy, to u nie też są powszechnie dostępne. Nie tylko w marketach, ale też w małych sklepikach.
Cytat:
Napisane przez justysiaa89 Pokaż wiadomość
robiłam tak samo

Tymbark reklamuje nowy napój żurawinowy i w reklamie są renifery w sweterkach w norweskie wzory tak mi się świątecznie kojarzą
A ja uwielbiam tą piosenkę. Jest taka mega psychodeliczna

Cytat:
Napisane przez Parvati Pokaż wiadomość
Ja na obcasie mam-kupiłam w zeszłym roku ale to na takie nieśliskie i niesnieżne dni :P na zimę-zimę to potrzebuję też płaskich...z tym, że ja mam łydkę jak baleron i nic mi na nią nie wchodzi
Ja w zeszłym roku kupiłam botki na koturnie za kostki z wywijanym futerkiem, a w tym roku potrzebuję jeszcze jedne kozaki na obcasie.
Nic, idę się smarować czymś na wygrzanie i do wyrka. Jutro znów o 4 pobudka... buziaki
Jelizawieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 21:50   #3753
paulinusia180
Raczkowanie

Jak tylko będę w domu to będę czatować na tą(tę?) reklame dzisiaj sie wprowadziłam do akademika, innego niż mieszkałam 2 lata bo tam mnię przydzilili. I o zgrozo! TUTAJ SĄ KARALUCHY! boje się spać w nocy!
paulinusia180 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 22:00   #3754
dorot_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinusia180 Pokaż wiadomość
Jak tylko będę w domu to będę czatować na tą(tę?) reklame dzisiaj sie wprowadziłam do akademika, innego niż mieszkałam 2 lata bo tam mnię przydzilili. I o zgrozo! TUTAJ SĄ KARALUCHY! boje się spać w nocy!
O masakra, ja bym nie zasnęła...

dorot_qa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 22:03   #3755
wioleta20
Zakorzenienie

Np Tę reklamę, tą książką;P
Tak dla wyjasnienia;P

Ja siedze przy grzejniku caly wieczor
wioleta20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 22:03   #3756
IwonaMazury
Rozeznanie

Chcę się jeszcze przyznać , że do tej pory nie wysłałam kartki do Michałka/Iwona Mazury/.
W mojej małej miejscowości w "księgarenko-papierniczo-zabawkowo -sportowo-chemicznym "sklepiku nie było odpowiednich kartek.
Tylko imieninowo-urodzinowe, ślubne, na chrzest i jakieś pozostałości po walentynkach i Wielkanocy ale nic ciekawego dla chłopca.
Na moją prośbę pani właścicielka przywiezie dziś po południu z hurtowni coś odpowiedniego bo miała jechać po kartki świąteczne dzisiaj.
Przepraszam Iwonko za zwłokę ![/QUOTE]

Nic nie szkodzi kochana po malutku , to jest dowolne
IwonaMazury jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 22:16   #3757
Andzya77
Raczkowanie

Bardzo chętnie wyślę kartkę dla Twojego SynkaTrzymaj się

Edytowane przez Andzya77
Czas edycji: 2013-10-01 o 22:18
Andzya77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 23:13   #3758
Cytruskowa6
Zakorzenienie

Melduję, że na Goodies.pl niektóre woski są po 4,5 zł
Cytruskowa6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 23:22   #3759
Ccarolinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiki2501 Pokaż wiadomość
Dzień dobry zamarzam dzisiaj totalnie. U Was też takie zimno?
Hej U mnie masakrycznie zimno, dzisiaj tak zmarzłam że teraz leże od kocykiem, piję herbatę i jem delicje :P i trochę mnie gardło drapie
Co do kalendarzy adwentowych też uwielbiam kupuję co roku i zawsze nie mogę się doczekać jaka figurka będzie następnego dnia :P
A tak w ogóle mama mi obiecała że jutro pojedzie po lizaki mikołaje
Dziewczyny wpisujcie się do klubu
Stary 2013-10-01, 23:52   #3760
Kelis95
Raczkowanie

Dzisiaj było tak zimno, że nawet w szkole zamarzałam. Jak wróciłam, położyłam się, żeby się wygrzać i obudziłam się o 22:30 :|
Zawsze kupuje sobie 3 kalendarze adwentowe i dzięki temu nie korci mnie, żeby od razu zjeść wszystkie czekoladki

W poniedziałek na canal+ family o 18:35 film "Święta w Canaan"

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

Ciągle myślę nad tym co wpisać w klubie w rzeczach, których nie lubię, ale obiecuję, że w tym tygodniu na pewno w końcu coś napiszę
Kelis95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 04:37   #3761
Jelizawieta
Rozeznanie

Dzień dobry obiecuje ze dzis po przyjsciu z pracy klade sie do wyra i wychodze z niego jutro w poludnie!!!przeciez to nienormalne ze przeziebienie mnie trzyma tydzien! zawsze po 3-4dniach przechodzilo... nic, buziaki!!!
Jelizawieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 05:13   #3762
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

Cytat:

A, to pasuje - wyślę Ci Nelsona z kopertą zwrotną - jak się porządnie sponiewiera w śniegu, odeślij go proszę
Klub prezentowy - dla uczestniczek wymiany - wpisujemy tam co lubimy, a czego nie, aby lepiej trafić z prezentem Nie wpisałam Cię na listę wymiankową, bo wymieniasz się bezpośrednio i nie chciałam robić bałaganu, pewnie dlatego nie dostałaś zaproszenia do klubu Jeżeli chcesz - dopiszę Cię z zaznaczeniem, że nie bierzesz udziału w losowaniu?

Ano właśnie ten

Aleś Ty zachłanna Ja twardo - 1 czekoladka dziennie
A gdzie tam, mąż przygotowany - kupuje wcześniej folię malarską w ilościach hurtowych
Z Nelsonem się zgadzam - biorę

A, jak chcesz to dopisz, jak nie to nie

Ja nie mogę się powstrzymać

A, folia. Sprawdza się ?

---------- Dopisano o 05:13 ---------- Poprzedni post napisano o 05:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Cytruskowa6 Pokaż wiadomość
Nie doszły do mnie jeszcze woski, które zamówiłam, a już mam ochotę zamówić 4 kolejne
USPOKÓJ SIĘ

Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 07:13   #3763
martuha20
Rozeznanie

Witam Was w ten mroźny poranek

źle dziś spałam Kurczę, przypomniałyście mi o kalendarzach adwentowych, chyba rok temu kupowałam chrześniakowi z spidermenem i razem z nim zjadłam w ten sam dzień niezła ze mnie ciotka
też marzę już o słodkościach światecznych

Cytruskowa6, właśnie uspokój się ja mam narazie jakies 12 wosków i mi starczy narazie, popróbuje to co mam, powymieniam się następne zakupy planuję jakoś na listopad-grudzień

Maniaczka Yankee Candle

Jestem kierowcą
martuha20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 08:11   #3764
olanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kelis95 Pokaż wiadomość
Dzisiaj było tak zimno, że nawet w szkole zamarzałam. Jak wróciłam, położyłam się, żeby się wygrzać i obudziłam się o 22:30 :|
Zawsze kupuje sobie 3 kalendarze adwentowe i dzięki temu nie korci mnie, żeby od razu zjeść wszystkie czekoladki

W poniedziałek na canal+ family o 18:35 film "Święta w Canaan"

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

Ciągle myślę nad tym co wpisać w klubie w rzeczach, których nie lubię, ale obiecuję, że w tym tygodniu na pewno w końcu coś napiszę
Niezły fortel, na to jeszcze nigdy nie wpadłam.

Cytat:
Napisane przez Jelizawieta Pokaż wiadomość
Dzień dobry obiecuje ze dzis po przyjsciu z pracy klade sie do wyra i wychodze z niego jutro w poludnie!!!przeciez to nienormalne ze przeziebienie mnie trzyma tydzien! zawsze po 3-4dniach przechodzilo... nic, buziaki!!!
Chyba najlepiej właśnie wygrzać się w łóżku, od razu lepiej. Mnie też przeziębienie dopadło i najchętniej bym przespała cały dzień. Dobrze, że mam jeszcze kilka dni wolnego, mogę bez wyrzutów sumienia się polenić w ciepełku.

Cytat:
Napisane przez martuha20 Pokaż wiadomość
Witam Was w ten mroźny poranek

źle dziś spałam Kurczę, przypomniałyście mi o kalendarzach adwentowych, chyba rok temu kupowałam chrześniakowi z spidermenem i razem z nim zjadłam w ten sam dzień niezła ze mnie ciotka
też marzę już o słodkościach światecznych

Cytruskowa6, właśnie uspokój się ja mam narazie jakies 12 wosków i mi starczy narazie, popróbuje to co mam, powymieniam się następne zakupy planuję jakoś na listopad-grudzień
Ciotka-łasuch.

A ile razy palisz ten sam wosk? Bo zastanawiam się, jak długo mogę pomęczyć jeden zapach. Można go potem zebrać z kominka i włożyć do jakiegoś woreczka/pudełka i zachować "na zaś"?

olanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 08:14   #3765
dorot_qa
Zakorzenienie

Słuchajcie, ciągle mówicie o tych woskach, a ja nie wiem o co chodzi, oświeci mnie ktoś? też bym chciała zacząć mimo, że nie wiem co to jest ale brzmi fajnie
Stary 2013-10-02, 08:36   #3766
sugarfreeee
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny! U mnie czas tak zapierdziela, że po prostu nie wiem, jak mi tygodnie mijają ( w sumie to bardzo dobrze ).

Wczoraj umowę o pracę podpisałam i jestem przeszczęśliwa Naprawdę dużo się tu uczę, pani doktor jest świetnym fachowcem Zapieprz nieziemski , ale przynajmniej na pewno się kształcę

Wczoraj byłam w Tesco, przeszłam się po regałach w poszukiwaniu świątecznych elementów - nic nie ma jeszcze

Jeszcze muszę wybrać się do Lidla jakieś słodycze faktycznie kupić świąteczne, bo pamiętam, że pewnego razu nie było ich już bezpośrednio przed Świętami (mój ukochany baton nugat - marcepan).

Dorwałam sweter świąteczny, po który w tamtym roku specjalnie drałowałam pół miasta do New Looka (swetra nie znalazłam, ale tego samego dnia chłop mi się oświadczył ). I dziś go mam! Z allegro! Z rogami renifera!

http://allegro.pl/show_item.php?item=3581411902

Edytowane przez sugarfreeee
Czas edycji: 2013-10-02 o 08:53
sugarfreeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 08:55   #3767
wikajaga
Zadomowienie

Ziiimno!!! Byłam w sklepie, mało co mi d... nie odpadła (pojechałam rowerem) Kalendarze bardzo lubię, (z dużym naciskiem na ,,bardzo).
Jutro wybieram się na targ, może wpadnie mi co ładnego w oko.Jak kupicie Mikołaje zdjęcie poproszę, monitor chociaż poliżę bo ja u siebie wcześniej niż w połowie listopada nie uświadczę.

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
Ło matko!! Ty tak wcześnie wstajesz??

Odliczam do kolejnych świąt BN..
wikajaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 08:56   #3768
abra_cadabra
Raczkowanie

Cześć wszystkim! jestem nowa w tym wątku i podobnie jak Wy kocham Święta Bożego Narodzenia! Zostały już niecałe 3 miesiące a ja zabrałam się zaplanowania tegorocznych wypieków. Odkąd trafiłam na ten przepis http://www.mojewypieki.com/przepis/choinki-z-piernika nie mogę się już doczekać grudnia i przy najbliższej możliwej sposobności ruszam na poszukiwania takich foremek do pierników. Pamiętam jak w zeszłym roku tuż przed gwiazdką byłam na tydzień w Niemczech w odwiedziny u koleżanki raczyłyśmy się grzanym winem i Eierspunschem w kolorowej i ośnieżonej scenerii Weinachtsmarktu Do tej pory śni mi się on po nocach.

Teraz nie pozostaje już nic innego jak odliczać wstecz do 24 grudnia To co, robimy to tu, razem? W pierwszym poście każdego dnia jego autor pisze cyferkę u góry, zgoda? To ja dziś zacznę...

83

abra_cadabra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 09:13   #3769
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kelis95 Pokaż wiadomość
dzisiaj było tak zimno, że nawet w szkole zamarzałam. Jak wróciłam, położyłam się, żeby się wygrzać i obudziłam się o 22:30 :|
zawsze kupuje sobie 3 kalendarze adwentowe i dzięki temu nie korci mnie, żeby od razu zjeść wszystkie czekoladki :d

w poniedziałek na canal+ family o 18:35 film "święta w canaan" :d

---------- dopisano o 23:52 ---------- poprzedni post napisano o 23:51 ----------

ciągle myślę nad tym co wpisać w klubie w rzeczach, których nie lubię, ale obiecuję, że w tym tygodniu na pewno w końcu coś napiszę
Genialne!
Stary 2013-10-02, 09:40   #3770
justysiaa89
Zakorzenienie

82 dni !!

zgodnie z tym, żeby nie było

Cytat:
przeciez to nienormalne ze przeziebienie mnie trzyma tydzien! zawsze po 3-4dniach przechodzilo... nic, buziaki!!!
zdrowiej Kochana

Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość
Wczoraj umowę o pracę podpisałam i jestem przeszczęśliwa Naprawdę dużo się tu uczę, pani doktor jest świetnym fachowcem Zapieprz nieziemski , ale przynajmniej na pewno się kształcę
gratuluję a sweter świetny
justysiaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 09:42   #3771
dorot_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny! U mnie czas tak zapierdziela, że po prostu nie wiem, jak mi tygodnie mijają ( w sumie to bardzo dobrze ).

Dorwałam sweter świąteczny, po który w tamtym roku specjalnie drałowałam pół miasta do New Looka (swetra nie znalazłam, ale tego samego dnia chłop mi się oświadczył ). I dziś go mam! Z allegro! Z rogami renifera!

Gratuluje pracy! ja tez podpisałam umowę, ale na razie nie o pracę - jeszcze studiuję.

Sweter kochany!

Oświadczyn gratuluję mimo że to już rok, dobrze liczę?
Mnie sie marzą oświadczyny w grudniu / w okresie okołoświątecznym ale na razie czekam, choć kto wie, już 6 lat jesteśmy razem
Stary 2013-10-02, 09:51   #3772
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justysiaa89 Pokaż wiadomość
82 dni !!

zgodnie z tym, żeby nie było

Chwilę mi zajęło zanim pojęłam zasadę +24h, ale bardzo mi się podoba

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:

Wczoraj byłam w Tesco, przeszłam się po regałach w poszukiwaniu świątecznych elementów - nic nie ma jeszcze

Jeszcze muszę wybrać się do Lidla jakieś słodycze faktycznie kupić świąteczne, bo pamiętam, że pewnego razu nie było ich już bezpośrednio przed Świętami (mój ukochany baton nugat - marcepan).

Gratuluję pracy! I po cichutku zazdroszczę...

Bluza reniferowa bardzo fajna, też mi się coś takiego marzy, nawet z tym porożem na kapturze mimo, że dobijam do 30 Będę szukać wytrwale

A co do Lidlowego batona, kurcze, nie wiem o jakim mówisz, ale na pewno poszukam, kocham wszystko co marcepanowe Tyle, że wolałabym kupić bliżej świąt, bo istnieje niebezpieczeństwo, że go pożrę A staram się póki co uzyskać efekt odwrotny do tycia po pysznych batonach

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:
Napisane przez abra_cadabra Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim! jestem nowa w tym wątku i podobnie jak Wy kocham Święta Bożego Narodzenia! Zostały już niecałe 3 miesiące a ja zabrałam się zaplanowania tegorocznych wypieków. Odkąd trafiłam na ten przepis http://www.mojewypieki.com/przepis/choinki-z-piernika nie mogę się już doczekać grudnia i przy najbliższej możliwej sposobności ruszam na poszukiwania takich foremek do pierników. Pamiętam jak w zeszłym roku tuż przed gwiazdką byłam na tydzień w Niemczech w odwiedziny u koleżanki raczyłyśmy się grzanym winem i Eierspunschem w kolorowej i ośnieżonej scenerii Weinachtsmarktu Do tej pory śni mi się on po nocach.

Teraz nie pozostaje już nic innego jak odliczać wstecz do 24 grudnia To co, robimy to tu, razem? W pierwszym poście każdego dnia jego autor pisze cyferkę u góry, zgoda? To ja dziś zacznę...

83
Też będę robić te choinki, tylko, że z foremek w formie gwiazdek, kupiłam kiedyś w różnych rozmiarach, będzie jak znalazł na figurkę przed domkiem z piernika (również z tej stronki). W ogóle uwielbiam i polecam wszystkim Dorotuś, jestem jej fanką od lat

Co do odliczania, my tu odliczamy, ale mamy dziś 82 dni do Świąt, bo później odliczamy w godzinach ostatni dzień

Zapraszamy do przyłączenia się do nas
Stary 2013-10-02, 09:53   #3773
abra_cadabra
Raczkowanie

Cytat:
Też będę robić te choinki, tylko, że z foremek w formie gwiazdek, kupiłam kiedyś w różnych rozmiarach, będzie jak znalazł na figurkę przed domkiem z piernika (również z tej stronki). W ogóle uwielbiam i polecam wszystkim Dorotuś, jestem jej fanką od lat

Co do odliczania, my tu odliczamy, ale mamy dziś 82 dni do Świąt, bo później odliczamy w godzinach ostatni dzień

aaaa ok, gapa ze mnie dołączam się zatem!

ja też bardzo lubię Moje Wypieki świetna strona!

abra_cadabra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 10:09   #3774
Nicole`_
Zakorzenienie

Co tam jeszcze planujesz ze świątecznych wypieków?
Stary 2013-10-02, 10:24   #3775
Cytruskowa6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość
USPOKÓJ SIĘ
Ona chce mnie bić, ratunku!

Cytat:
Następna mi grozi, no jakie niedobre Widzisz? Ty masz 12, a ja nie mam jeszcze nawet moich czterech, bo nie doszły

Cytat:
Napisane przez abra_cadabra Pokaż wiadomość

83
Witamy
Stary 2013-10-02, 10:29   #3776
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Nie doszły do mnie jeszcze woski, które zamówiłam, a już mam ochotę zamówić 4 kolejne
Moja krew!

Cytat:
Napisane przez mika93 Pokaż wiadomość
A do mnie doszły. November Rain normalnie mi śmierdzi a Spiced Orange gryzie w gardło i pachnie lizakiem o smaku coca-coli.
Mnie November Rain nie porywa jakoś szczególnie, ale też w życiu nie powiedziałabym, że śmierdzi Za to Spiced Orange bardzo lubi mój mąż

Cytat:
w tesco nadal nie ma piżamek
Czekam na te piżamki i czekam... Już widzę co się będzie działo, jak któregoś dnia ktoś tutaj napisze, że już są - polecę, aż się będzie za mną kurzyło

Cytat:
Kuruj się kobieto, kuruj! Mnie jak już złapie przeziębienie, to nie puści wcześniej niż po tygodniu

Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość
Z Nelsonem się zgadzam - biorę

A, jak chcesz to dopisz, jak nie to nie

Ja nie mogę się powstrzymać

A, folia. Sprawdza się ?
---------- Dopisano o 05:13 ---------- Poprzedni post napisano o 05:13 ----------
USPOKÓJ SIĘ
Dopiszę, tylko przypomnij mi kochana, z kim Ty się wymieniasz? Przyznam, że kompletnie zapomniałam, a tak wpiszę od razu Was obie
A folia jest niczym w obliczu mojego kalendarzykowego amoku

Cytat:
Napisane przez olanna Pokaż wiadomość
A ile razy palisz ten sam wosk? Bo zastanawiam się, jak długo mogę pomęczyć jeden zapach. Można go potem zebrać z kominka i włożyć do jakiegoś woreczka/pudełka i zachować "na zaś"?
Pozwolę sobie odpowiedzieć Ja wosk (a właściwie ćwiartkę wosku) palę zwykle przez 4-8 godzin, w zależności od intensywności zapachu Kiedyś po kilku minutach zgasiłam kominek (zapach kompletnie mi się nie spodobał), po ostygnięciu wyjęłam wosk i owinęłam folią spożywczą - niedawno odpaliła go moja babcia i wszystko było OK Wygodniejsze w użyciu są woreczki strunowe

Cytat:
Napisane przez dorot_qa Pokaż wiadomość
Słuchajcie, ciągle mówicie o tych woskach, a ja nie wiem o co chodzi, oświeci mnie ktoś? też bym chciała zacząć mimo, że nie wiem co to jest ale brzmi fajnie
O kochana, dużo by pisać Piszemy o woskach zapachowych Yankee Candle - woski wkłada się po prostu do kominka jak np. na olejki i zapala pod nimi świeczkę - po chwili możesz cieszyć się pięknym zapachem wypełniającym mieszkanie Zapachów jest multum - świeże, kwiatowe, "jadalne", świąteczne... Każdy znajdzie coś dla siebie Cena jednego wosku to zwykle 6zł, w promocji 4,5zł
Cytat:

Gratuluję i umowy i sweterka Szkoda, że nie jesteś z mojego miasta - odwiedzałabym Cię w pracy z Nelsonem

U mnie dziś początkowo świeciło piękne słoneczko, jednak w tej chwili całe niebo przysłoniły już chmury Tak sobie szłam parkiem i zastanawiałam, kiedy będę mogła podziwiać pierwsze oszronione liście...
martyna_tina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 10:32   #3777
Cytruskowa6
Zakorzenienie

Cytat:
Moja krew!
Uczę się od Miszcza
Stary 2013-10-02, 10:43   #3778
olanna
Zakorzenienie

Cytat:

Super, że udało Ci się znaleźć pracę. No i sweterek robi wrażenie, sama też poluję na jakiś świąteczny i nie poddam się, póki nie znajdę.

Cytat:

Chwilę mi zajęło zanim pojęłam zasadę +24h, ale bardzo mi się podoba

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Gratuluję pracy! I po cichutku zazdroszczę...

Bluza reniferowa bardzo fajna, też mi się coś takiego marzy, nawet z tym porożem na kapturze mimo, że dobijam do 30 Będę szukać wytrwale

A co do Lidlowego batona, kurcze, nie wiem o jakim mówisz, ale na pewno poszukam, kocham wszystko co marcepanowe Tyle, że wolałabym kupić bliżej świąt, bo istnieje niebezpieczeństwo, że go pożrę A staram się póki co uzyskać efekt odwrotny do tycia po pysznych batonach

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Ja robiłam choinki piernikowe w zeszłym roku, ale nie miałam foremek i wycinałam gwiazdki w różnych rozmiarach nożykiem. Co prawda nie wyglądały tak ślicznie jak na Moich Wypiekach, ale i tak byłam z nich dumna. Wymyśliłam sobie bombki z kolorowych drażetek z Biedronki i przy okazji podjadłam trochę (trochę bardzo) przy dekorowaniu.

Cytat:
Moja krew!

Mnie November Rain nie porywa jakoś szczególnie, ale też w życiu nie powiedziałabym, że śmierdzi Za to Spiced Orange bardzo lubi mój mąż

Czekam na te piżamki i czekam... Już widzę co się będzie działo, jak któregoś dnia ktoś tutaj napisze, że już są - polecę, aż się będzie za mną kurzyło

Pozwolę sobie odpowiedzieć Ja wosk (a właściwie ćwiartkę wosku) palę zwykle przez 4-8 godzin, w zależności od intensywności zapachu Kiedyś po kilku minutach zgasiłam kominek (zapach kompletnie mi się nie spodobał), po ostygnięciu wyjęłam wosk i owinęłam folią spożywczą - niedawno odpaliła go moja babcia i wszystko było OK Wygodniejsze w użyciu są woreczki strunowe

U mnie dziś początkowo świeciło piękne słoneczko, jednak w tej chwili całe niebo przysłoniły już chmury Tak sobie szłam parkiem i zastanawiałam, kiedy będę mogła podziwiać pierwsze oszronione liście...
Dzięki za odpowiedź na temat wosków. To ja poszalałam i położyłam na kominku cały wosk na raz. Dopiero kiedy zaczął się rozpuszczać, włączyłam myślenie i zaczęłam się zastanawiać, że może trzeba go było przepołowić.

U mnie niebo wygląda tak jesiennie- słońce jest takie niemrawe, wygląda jak za jakąś zadymioną szybą. Też się nie mogę doczekać szronu na drzewach. I w ogóle na wszystkim.

olanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 10:46   #3779
DiamanteNegro
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorot_qa Pokaż wiadomość
Zamiast olejków zapachowych do kominka wrzuca się wosk, taki specjalny, on się topi i pachnie, to tak w skrócie

Cytat:

Świetny

Cytat:
Dopiszę, tylko przypomnij mi kochana, z kim Ty się wymieniasz? Przyznam, że kompletnie zapomniałam, a tak wpiszę od razu Was obie
Ze mną

Nie cytuję wszystkiego bo piszę z pracy więc tak na szybko wpadlam tylko się przywitać
U mnie jesiennie, zimno i dość pochmurno.

DiamanteNegro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 10:58   #3780
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Uczę się od Miszcza
No to teraz pękam z dumy!

Cytat:
Napisane przez olanna Pokaż wiadomość
Super, że udało Ci się znaleźć pracę. No i sweterek robi wrażenie, sama też poluję na jakiś świąteczny i nie poddam się, póki nie znajdę.
Ja robiłam choinki piernikowe w zeszłym roku, ale nie miałam foremek i wycinałam gwiazdki w różnych rozmiarach nożykiem. Co prawda nie wyglądały tak ślicznie jak na Moich Wypiekach, ale i tak byłam z nich dumna. Wymyśliłam sobie bombki z kolorowych drażetek z Biedronki i przy okazji podjadłam trochę (trochę bardzo) przy dekorowaniu.
Dzięki za odpowiedź na temat wosków. To ja poszalałam i położyłam na kominku cały wosk na raz. Dopiero kiedy zaczął się rozpuszczać, włączyłam myślenie i zaczęłam się zastanawiać, że może trzeba go było przepołowić.

U mnie niebo wygląda tak jesiennie- słońce jest takie niemrawe, wygląda jak za jakąś zadymioną szybą. Też się nie mogę doczekać szronu na drzewach. I w ogóle na wszystkim.
Co to za drażetkowe bombki?
Z tym woskiem to poszalałaś Ja nigdy nie palę więcej niż 1/4, bo chyba bym się zadusiła
Cytat:
Napisane przez DiamanteNegro Pokaż wiadomość
Zamiast olejków zapachowych do kominka wrzuca się wosk, taki specjalny, on się topi i pachnie, to tak w skrócie

Świetny

Ze mną

Nie cytuję wszystkiego bo piszę z pracy więc tak na szybko wpadlam tylko się przywitać
U mnie jesiennie, zimno i dość pochmurno.
A, no tak, dzięki za przypomnienie

Wobec tego dopisuję Was na listę z zaznaczeniem, że nie bierzecie udziału w losowaniu

Kelis95, bardzo prosiłabym, abyś wysłała zaproszenia do kubu dla Nimfy i Diamante
martyna_tina jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości