|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
hej Wam
nie pisałam od kilku dni, bo w sumie nie wiedziałam o czym :P a teraz ciężko nadrobić ![]() byłam w rossie i widziałam pojedyńcze zestawy świąteczne, bałwanki ręczniczki itd ale to chyba pozostałości z tamtego roku wystawili poprostu...w tesco nadal nie ma piżamek
|
|
#3752 | |||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a potem udawane zdziwienie "eeej czemu tu brakuje czekoladki????" Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nic, idę się smarować czymś na wygrzanie i do wyrka. Jutro znów o 4 pobudka... buziaki |
|||||||||
|
|
|
#3753 |
|
Raczkowanie
|
Jak tylko będę w domu to będę czatować na tą(tę?) reklame
|
|
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
Np Tę reklamę, tą książką;P
Tak dla wyjasnienia;P Ja siedze przy grzejniku caly wieczor
|
|
#3756 |
|
Rozeznanie
|
Chcę się jeszcze przyznać , że do tej pory nie wysłałam kartki do Michałka/Iwona Mazury/.
W mojej małej miejscowości w "księgarenko-papierniczo-zabawkowo -sportowo-chemicznym "sklepiku nie było odpowiednich kartek. Tylko imieninowo-urodzinowe, ślubne, na chrzest i jakieś pozostałości po walentynkach i Wielkanocy ale nic ciekawego dla chłopca. Na moją prośbę pani właścicielka przywiezie dziś po południu z hurtowni coś odpowiedniego bo miała jechać po kartki świąteczne dzisiaj. Przepraszam Iwonko za zwłokę ![/QUOTE] Nic nie szkodzi kochana
|
|
|
|
#3757 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo chętnie wyślę kartkę dla Twojego Synka
Trzymaj się
Kocham ziemię pod jego stopami i powietrze nad jego głową, i każda rzecz, której dotyka, i każde słowo, jakie wypowiada. Kocham to, jak wygląda, i każdy jego uczynek, i jego samego. E Brontë Edytowane przez Andzya77 Czas edycji: 2013-10-01 o 22:18 |
|
|
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję, że na Goodies.pl niektóre woski są po 4,5 zł
|
|
|
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Co do kalendarzy adwentowych też uwielbiam kupuję co roku i zawsze nie mogę się doczekać jaka figurka będzie następnego dnia :PA tak w ogóle mama mi obiecała że jutro pojedzie po lizaki mikołaje ![]() Dziewczyny wpisujcie się do klubu
|
#3760 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj było tak zimno, że nawet w szkole zamarzałam. Jak wróciłam, położyłam się, żeby się wygrzać i obudziłam się o 22:30 :|
Zawsze kupuje sobie 3 kalendarze adwentowe i dzięki temu nie korci mnie, żeby od razu zjeść wszystkie czekoladki ![]() W poniedziałek na canal+ family o 18:35 film "Święta w Canaan" ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Ciągle myślę nad tym co wpisać w klubie w rzeczach, których nie lubię, ale obiecuję, że w tym tygodniu na pewno w końcu coś napiszę
|
|
|
|
#3761 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
obiecuje ze dzis po przyjsciu z pracy klade sie do wyra i wychodze z niego jutro w poludnie!!!przeciez to nienormalne ze przeziebienie mnie trzyma tydzien! zawsze po 3-4dniach przechodzilo... nic, buziaki!!!
|
|
|
|
#3762 | ||
|
Elwirka-Elmirka :D
|
Cytat:
![]() A, jak chcesz to dopisz, jak nie to nie ![]() Ja nie mogę się powstrzymać ![]() A, folia. Sprawdza się ? ---------- Dopisano o 05:13 ---------- Poprzedni post napisano o 05:13 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#3763 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was w ten mroźny poranek
źle dziś spałam Kurczę, przypomniałyście mi o kalendarzach adwentowych, chyba rok temu kupowałam chrześniakowi z spidermenem niezła ze mnie ciotka też marzę już o słodkościach światecznych Cytruskowa6, właśnie uspokój się ja mam narazie jakies 12 wosków i mi starczy narazie, popróbuje to co mam, powymieniam się następne zakupy planuję jakoś na listopad-grudzień
|
|
#3764 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ile razy palisz ten sam wosk? Bo zastanawiam się, jak długo mogę pomęczyć jeden zapach. Można go potem zebrać z kominka i włożyć do jakiegoś woreczka/pudełka i zachować "na zaś"?
|
|
#3765 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie, ciągle mówicie o tych woskach, a ja nie wiem o co chodzi, oświeci mnie ktoś?
też bym chciała zacząć mimo, że nie wiem co to jest ale brzmi fajnie
|
|
|
|
#3766 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny! U mnie czas tak zapierdziela, że po prostu nie wiem, jak mi tygodnie mijają ( w sumie to bardzo dobrze
).Wczoraj umowę o pracę podpisałam i jestem przeszczęśliwa Zapieprz nieziemski , ale przynajmniej na pewno się kształcę ![]() Wczoraj byłam w Tesco, przeszłam się po regałach w poszukiwaniu świątecznych elementów - nic nie ma jeszcze ![]() Jeszcze muszę wybrać się do Lidla jakieś słodycze faktycznie kupić świąteczne, bo pamiętam, że pewnego razu nie było ich już bezpośrednio przed Świętami (mój ukochany baton nugat - marcepan ).Dorwałam sweter świąteczny, po który w tamtym roku specjalnie drałowałam pół miasta do New Looka (swetra nie znalazłam, ale tego samego dnia chłop mi się oświadczył ). I dziś go mam! Z allegro! http://allegro.pl/show_item.php?item=3581411902 Edytowane przez sugarfreeee Czas edycji: 2013-10-02 o 08:53 |
|
|
|
#3767 |
|
Zadomowienie
|
Ziiimno!!! Byłam w sklepie, mało co mi d... nie odpadła (pojechałam rowerem) Kalendarze bardzo lubię, (z dużym naciskiem na ,,bardzo).
Jutro wybieram się na targ, może wpadnie mi co ładnego w oko.Jak kupicie Mikołaje zdjęcie poproszę, monitor chociaż poliżę bo ja u siebie wcześniej niż w połowie listopada nie uświadczę. ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Ło matko!! Ty tak wcześnie wstajesz??
|
#3768 |
|
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim! jestem nowa w tym wątku i podobnie jak Wy kocham
Teraz nie pozostaje już nic innego jak odliczać wstecz do 24 grudnia To co, robimy to tu, razem? W pierwszym poście każdego dnia jego autor pisze cyferkę u góry, zgoda?![]() To ja dziś zacznę...83
|
#3769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3770 | ||
|
Zakorzenienie
|
82 dni !! zgodnie z tym, żeby nie było ![]() Cytat:
Cytat:
a sweter świetny
|
||
|
|
|
#3771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez podpisałam umowę, ale na razie nie o pracę - jeszcze studiuję.Sweter kochany! ![]() Oświadczyn gratuluję mimo że to już rok, dobrze liczę? Mnie sie marzą oświadczyny w grudniu / w okresie okołoświątecznym
|
|
|
|
|
#3772 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Chwilę mi zajęło zanim pojęłam zasadę +24h, ale bardzo mi się podoba ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
Bluza reniferowa bardzo fajna, też mi się coś takiego marzy, nawet z tym porożem na kapturze mimo, że dobijam do 30 Będę szukać wytrwale ![]() A co do Lidlowego batona, kurcze, nie wiem o jakim mówisz, ale na pewno poszukam, kocham wszystko co marcepanowe A staram się póki co uzyskać efekt odwrotny do tycia po pysznych batonach ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
![]() Co do odliczania, my tu odliczamy, ale mamy dziś 82 dni do Świąt, bo później odliczamy w godzinach ostatni dzień ![]() Zapraszamy do przyłączenia się do nas
|
|
#3773 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
aaaa ok, gapa ze mnie dołączam się zatem!ja też bardzo lubię Moje Wypieki
|
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
Co tam jeszcze planujesz ze świątecznych wypieków?
|
#3775 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ona chce mnie bić, ratunku!
Cytat:
Widzisz? Ty masz 12, a ja nie mam jeszcze nawet moich czterech, bo nie doszły ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3776 | |||||||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Cytat:
Za to Spiced Orange bardzo lubi mój mąż ![]() Czekam na te piżamki i czekam... Już widzę co się będzie działo, jak któregoś dnia ktoś tutaj napisze, że już są - polecę, aż się będzie za mną kurzyło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A folia jest niczym w obliczu mojego kalendarzykowego amoku Cytat:
Ja wosk (a właściwie ćwiartkę wosku) palę zwykle przez 4-8 godzin, w zależności od intensywności zapachu Kiedyś po kilku minutach zgasiłam kominek (zapach kompletnie mi się nie spodobał), po ostygnięciu wyjęłam wosk i owinęłam folią spożywczą - niedawno odpaliła go moja babcia i wszystko było OK ![]() Cytat:
Piszemy o woskach zapachowych Yankee Candle - woski wkłada się po prostu do kominka jak np. na olejki i zapala pod nimi świeczkę - po chwili możesz cieszyć się pięknym zapachem wypełniającym mieszkanie Zapachów jest multum - świeże, kwiatowe, "jadalne", świąteczne... Każdy znajdzie coś dla siebie ![]() Cytat:
![]() U mnie dziś początkowo świeciło piękne słoneczko, jednak w tej chwili całe niebo przysłoniły już chmury Tak sobie szłam parkiem i zastanawiałam, kiedy będę mogła podziwiać pierwsze oszronione liście... |
|||||||
|
|
|
#3777 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3778 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co prawda nie wyglądały tak ślicznie jak na Moich Wypiekach, ale i tak byłam z nich dumna. Wymyśliłam sobie bombki z kolorowych drażetek z Biedronki i przy okazji podjadłam trochę (trochę bardzo) przy dekorowaniu. ![]() Cytat:
U mnie niebo wygląda tak jesiennie- słońce jest takie niemrawe, wygląda jak za jakąś zadymioną szybą. Też się nie mogę doczekać szronu na drzewach. I w ogóle na wszystkim.
|
|
#3779 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie cytuję wszystkiego bo piszę z pracy więc tak na szybko wpadlam tylko się przywitać ![]() U mnie jesiennie, zimno i dość pochmurno.
|
|
#3780 | ||
|
Bang Bang Bang
|
No to teraz pękam z dumy! Cytat:
![]() Z tym woskiem to poszalałaś Ja nigdy nie palę więcej niż 1/4, bo chyba bym się zadusiła ![]() Cytat:
Wobec tego dopisuję Was na listę z zaznaczeniem, że nie bierzecie udziału w losowaniu ![]() Kelis95, bardzo prosiłabym, abyś wysłała zaproszenia do kubu dla Nimfy i Diamante |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

27.03.2016
Maniaczka Yankee Candle 

).