Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-02, 08:19   #4201
enzunio
BAN stały

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

swiat_katarzyny a w tyłek chcesz dostać? masz ładną suknię, a odcień dobiera się do siebie!

Ja dziś powinnam dostać moje zaproszenie w pudełku!

Wczoraj jedna dziewczyna z wizażu (dziękuję jeśli to czytasz) przysłała mi swoje zaproszenie od Amelii, nie mogę wrzucić, bo są na nim jej dane i obiecałam, że nie będę wrzucać, ale chodzi o zaproszenie Elegant z bzem. Na pierwszy rzut oka zaproszenia śliczne, chociaż w całkowicie innym odcieniu fioletu niż na stronie, dlatego ich serwis próbkowy to jakaś pomyłka!
Jest też kilka błędów w samym zaproszeniu, np. w dacie, tam gdzieś o kropkę za dużo, gdzieś kropki czy przecinka brakuje, i trochę z samym ułożeniem tekstu, czcionką no i nie ma wykropkowanego miejsca na nazwisko zaproszonego, tylko parę "enterów". Ale to wydaje mi się, że można skorygować przy akceptacji.
Ogólnie moje poprzednie zaproszenia z kalką nawet się nie umywają do tego szczerze mówiąc jeśli chodzi o okładkę, te z Amelii są dużo ładniejsze, choć też nie wyglądają jak na stronie.
Ale koperta... Zaproszenie ma 13x13, a koperta 15x15 jak nie większa...
Tak więc jeśli chodzi o okładkę zaproszenia to jest mega. Jeśli o środek i kopertę, dużo gorzej.
Ale i tak od nich nie zamówię po tej akcji z zablokowaniem mnie na fejsie, nawet mój TŻ któremu bardzo spodobały się te zaproszenia powiedział, że nie ma mowy.

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2013-10-02 o 08:20
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 08:19   #4202
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość

dziewczyny przechodze kryzyz czy sukienka ecru jest tak samo piękna jak biała???? moja suknia w złamanej bieli.... http://www.pinterest.com/pin/193514115208064478/
welon ecru w szafie, buty pasujące w szafie a teraz mnie naszło na wątpliwości....
Ja zawsze myślałam, że pójdę w śnieżnobiałej sukni (chyba nawet nie byłam świadoma innych odcieni)... Mierzyłam ivory i ecru, później białą i co? Od razu zrezygnowałam. Chyba rzadko komu pasuje bialusieńka suknia. Także nie martw się, będziesz przepiękną panną młodą! Ja bardzo się cieszę, że kupiłam śmietankową bo wyglądam w tym odcieniu świetnie w przeciwieństwie do bieli

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
jeszcze tylko 10 miesięcy
AAAAA!!! Patrze w kalendarz, a tam faktycznie już 2 październik! Zostało 10 miesięcy nie mogę się doczekać!
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 08:25   #4203
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Wczoraj jedna dziewczyna z wizażu (dziękuję jeśli to czytasz) przysłała mi swoje zaproszenie od Amelii, nie mogę wrzucić, bo są na nim jej dane i obiecałam, że nie będę wrzucać, ale chodzi o zaproszenie Elegant z bzem. Na pierwszy rzut oka zaproszenia śliczne, chociaż w całkowicie innym odcieniu fioletu niż na stronie, dlatego ich serwis próbkowy to jakaś pomyłka!
No właśnie ja tu czytam Wasze zmagania z zaproszeniami i jestem lekko zdziwiona. Zanim zdecydowaliśmy że zaproszeniem będzie nasze zdjęcie, brałam pod uwagę TYLKO zaproszenia z Amelii. Czytałam wcześniej o nich same pozytywne opinie, wzory mają fajne, w moim stylu. Dziwne, że teraz te próbki są takiej słabej jakości, powinni własnie przy próbkach się najbardziej starać. Może jakość obsługi pogorszyła się w ostatnim czasie?
Życzę Wam wszystkim powodzenia z wybieraniem wymarzonych zaproszeń!

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 08:25   #4204
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Jest też kilka błędów w samym zaproszeniu, np. w dacie, tam gdzieś o kropkę za dużo, gdzieś kropki czy przecinka brakuje, i trochę z samym ułożeniem tekstu, czcionką no i nie ma wykropkowanego miejsca na nazwisko zaproszonego, tylko parę "enterów". Ale to wydaje mi się, że można skorygować przy akceptacji.
Ogólnie moje poprzednie zaproszenia z kalką nawet się nie umywają do tego szczerze mówiąc jeśli chodzi o okładkę, te z Amelii są dużo ładniejsze, choć też nie wyglądają jak na stronie.
Ale koperta... Zaproszenie ma 13x13, a koperta 15x15 jak nie większa...
Tak więc jeśli chodzi o okładkę zaproszenia to jest mega. Jeśli o środek i kopertę, dużo gorzej.
Ale i tak od nich nie zamówię po tej akcji z zablokowaniem mnie na fejsie, nawet mój TŻ któremu bardzo spodobały się te zaproszenia powiedział, że nie ma mowy.
Mi też się podobają zaproszenia Elegant i również wezmę jakieś fioletowe (najbardziej podobają mi się te ostatnie z krokusami bodajże ) Na stronie piszą, że grafik przesyła projekt do akceptacji i dopiero potem jest drukowanie, więc nie wiem jak to wyszło u tej dziewczyny
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 08:28   #4205
asia1206
Raczkowanie

Witajcie
Widzę,że temat zębów ja też nie mam idealnych i mimo usilnych starań efekty są mierne więc muszę z tym żyć i ''ratować'' się suknią ślubną w kolorze śmietankowym...zresztą taka nawet bardziej mi się podoba ponieważ jestem blada i mam kasztanowe włosy i jakoś źle się czuję w śnieżnobiałej...mam wrażenie że kolory ze mnie schodzą i jest mi ''zimno''

Obrączki z moim Tż robimy z własnego złota-żółtego ponieważ takowe bardzo lubię-moja siostra ma z białego i z biegiem lat stwierdza ,że zaczyna jej się podobać żółte
My grawerujemy 1 Kor 13,1-13 (+ data i imie)
Ło matko muszę wreszcie obczaić te zaproszenia...a tak mi się nie chce...no ale moje kochanie też coraz więcej sam się angażuje-więc to wezmę na siebie

Wczoraj podpisaliśmy umowę w hotelu gdzie mamy wesele-wpłaciliśmy 1000zł a resztę w dniu wesela do godz.22(masakra tutaj goście a tutaj-WYSKAKUJ Z KASY)

Mam już znajomą która będzie śpiewać w kościele tylko muszę zdobyć tel.do organisty by się z nim umówiła co i jak...

W niedzielę jedziemy podpisać umowę z dj-em
Fotografa odpuszczamy bo nasi znajomi mają dobre aparaty a my chcemy tylko piękną sesje plenerową...zresztą moja przyjaciółka na ślubie swojego brata robiła zdjęcia i nagrywała i ich zdaniem niepotrzebnie zapłacili tyle kasy bo Hania zrobiła to 100 razy lepiej

Miłego dzionka Wam życze drogie PM-ki

Nasze kochane serduszko
asia1206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 08:30   #4206
swiat_katarzyny
Zadomowienie

no..... niby podobałam sie sobie w niej
dobra! już nie będę marudzić

a c do Amelii to będę ostro ich pilnować nigdzie nie spotkałam za tą cenę podobnego zaproszenia dlatego nie mam wyjścia... jak zamówię w listopadzie to chyba dojdą do kwietnia co nie?
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 08:30   #4207
201605100
Konto usunięte

Cześć

swiat katarzyny nie marudz kolor sukienki dobiera się pod siebie, nie każdy dobrze wygląda w śnieżnej bieli tak samo jak nie każdemu będzie ładnie w ecru/żółtym/zielonym itp

A mnie KaEs natchnęła do samodzielnego zrobienia zaproszeń
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 08:35   #4208
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
Cześć

swiat katarzyny nie marudz kolor sukienki dobiera się pod siebie, nie każdy dobrze wygląda w śnieżnej bieli tak samo jak nie każdemu będzie ładnie w ecru/żółtym/zielonym itp

Ja też zostałam natchnięta - przez maglenę - do zrobienia zaproszeń własnoręcznie

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 08:39   #4209
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Ja też zostałam natchnięta - przez maglenę - do zrobienia zaproszeń własnoręcznie
Ale twórcze PMki na tym wątku
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 08:39   #4210
enzunio
BAN stały

Eee to i tak dobrze. Moja kuzynka zamówiła w CreoCards i miała do wykorzystania JEDNĄ poprawkę projektu. Każda następna kosztowałaby ją 10 złotych, zła była jak nie wiem, bo na koniec z chęcią by dodała jeszcze wierszyk, żeby kwiatów nie dawać, ale odpuściła, nie chciała im dać zarobić...
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 08:39   #4211
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam genialny pomysł!
Na prezent ślubny kupimy Ci..... lustro! Bo chyba Twoje jest popsute bo ja ciągle słyszę że za grubo, że za dużo, że źle że krzywo...
Katarzyna! Ty jesteś taka ładna, szczupła i KOBIECA, Twoje zdjęcia na blogu to czasami aż krzyczą! Sesja rajski ptak czy coś takiego, meeeeega!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-02, 08:46   #4212
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny przechodze kryzyz czy sukienka ecru jest tak samo piękna jak biała???? moja suknia w złamanej bieli.... http://www.pinterest.com/pin/193514115208064478/
welon ecru w szafie, buty pasujące w szafie a teraz mnie naszło na wątpliwości....
Kasiu skoro wybrałaś swoją suknię, zakochałaś się w niej to znaczy że to było TO Po to jest tyle wzorów sukien żeby każda z nas znalazła coś dla siebie, i to samo tyczy się kolorów. I proszę nie marudzić bo masz naprawdę śliczną suknię!

Cytat:
[B]Ja dziś powinnam dostać moje zaproszenie w pudełku!
Enzunio pochwal się jak przyjdą

A ja mam dylemat co do zaproszeń. Szkoda mi kasy na kolejne próbki, więc chciałaabym wybrac z tych co już mamy, czyli:
KALKA lub TE (wzór 3 lub 5). No ale przeglądając amelię spodobały mi się jeszcze INTRO, więc myślę że ostateczna walka stoczy się między tymi trzema

Cytat:
Eee to i tak dobrze. Moja kuzynka zamówiła w CreoCards i miała do wykorzystania JEDNĄ poprawkę projektu. Każda następna kosztowałaby ją 10 złotych, zła była jak nie wiem, bo na koniec z chęcią by dodała jeszcze wierszyk, żeby kwiatów nie dawać, ale odpuściła, nie chciała im dać zarobić...
Masakra! Zachowują się jakby byli jedyni na rynku
Stary 2013-10-02, 08:51   #4213
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Kochane już sie zamykam to wszystko przez ten koszmar slubny z dzisiejszej nocy

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Mam genialny pomysł!
Na prezent ślubny kupimy Ci..... lustro! Bo chyba Twoje jest popsute bo ja ciągle słyszę że za grubo, że za dużo, że źle że krzywo...
Katarzyna! Ty jesteś taka ładna, szczupła i KOBIECA, Twoje zdjęcia na blogu to czasami aż krzyczą! Sesja rajski ptak czy coś takiego, meeeeega!
justynkie nie wiem co powiedzieć....
ale to chyba każdy tak ma że nie docenia tego co ma i twierdzi że zawsze może być lepiej, nie?
a poza tym juz nie powiem, że za grubo
Stary 2013-10-02, 09:06   #4214
rabbitka
Rozeznanie

Katarzyna dobrze Ci Dziewczyny napisały, suknie masz piękną i marudzisz! kolor dobiera się do karnacji. Mi Pani w salonie powiedziała, że dla mnie tylko kolor ivory bo blada jestem i taki mam i wcale nie żałuje, że tonie śnieżna biel!
Co do zębów moje są ok, proste, tylko jedynki mam wielkie ale nic z tym nie zrobię specjalnie żółte też nie są, dbam o nie szalenie, a wybielanie mi dentysta zawsze kategorycznie odradza bo mam bardzo wtażliwe zęby

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 09:06   #4215
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane już sie zamykam to wszystko przez ten koszmar slubny z dzisiejszej nocy
Masz cudowną suknie, a takie wątpliwości pewnie nachodzą wiele osób. Więc głowa do góry, będziesz pięknie wyglądać! A co Ci się śniło?

Ja też ostatnio miałam kolejny ślubny koszmar...

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 09:07   #4216
cornflower_girl
Zakorzenienie

cześć

Melduję się Jestem świeżo po pierwszym spotkaniu kursu przedmałżeńskiego (Wieczory dla zakochanych) organizowanego przez Dominikanów. Póki co to pierwsze spotkanie z ośmiu, ale jestem zachwycona. TŻ-towi tez bardzo się spodobały, myślę że dadzą wiele tematów do przegadania i przez co zbliżą do siebie.

wenedka jaką sukienkę sobie upatrzyłaś? Strasznie jestem ciekawa

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
dziewczyny kupiłam... info już zamieściłam gdzie trzeba...
Gratulacje

Cytat:
Nie zamartwiaj się, wg mnie odcień jest przepiękny. Najważniejsze, żeby do Ciebie pasował

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Moim zdaniem te z odciskami palców troszkę przekombinowane, nie w moim stylu, ale najważniejsze, że Wam się podobają. Tylko też bym sie zastanowiła czy to się nie ściera, nie znalazłaś gdzieś może opinii na ten temat w internecie?
To oryginalny wzór, akurat rozumiem że nie każdemu się podoba Opinii poszukam, pójdziemy też stacjonarnie wypytać - na pewno obsługa coś podpowie.

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
My będziemy mieli te z odciskami. Szczerze mówiąc wątpię żeby starły się aż tak, żeby te odciski znikły... Idąc tym tokiem myślenia, mój pierścionek za parę lat powinien się zetrzeć do zera bo jest cieniutki
Też mi się tak wydaje, ze zdjęć widzę, że ten odcisk jest dość głęboki. Trzeba się będzie wypytać przy oglądaniu wzorów na żywo.

W temacie obrączek - coś dla miłośników kotów

Cytat:
Panna Młoda w miętowym żakiecie http://www.youtube.com/watch?v=ttfQ2aeXiYM
Jestem na nie - wg mnie PM strasznie przesadziła z doborem dodatków (tu żakiet w wersji casualowej z lekkim zacięciem rockowym), tu słodkie kwiatki na opasce, długi i gęsty welon. Wszystko do bardzo zdobnej sukienki. Sam pomysł miętowych dodatków świetny, ale trzeba mieć wyczucie.

Cytat:
Napisane przez vixena Pokaż wiadomość
o ile miętowy fajny sam w sobie to ten żakiet nie za bardzo.

w ogóle filmik dał mi do myślenia o kolorze przewodnim. wg mnie tutaj był już lekki przesyt tej mięty. Sama się boję, że u mnie będzie za dużo bordo i już myślę czym przełamać, żeby nie przesadzić. Jakiś granat może, ale nie wiem czy nie będzie tak "za ciężko"
Mięta jest specyficznym kolorem - zimna w odbiorze i nie każdemu kojarzy się przyjemnie (szpitalny kolor). Bordo jest jednak cieplejsze, więc nie ma się czego bać.

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
a co do tej mięty - też zauważyłam, że za dużo tego. w dodatku jakiś dziwny był ten odcień.. nasunęła mi się też refleksja, że pewnie za rok czy dwa ten kolor będzie już niemodny i niestety zdjęcia czy film nie będą już tak ładnie wyglądać. są jednak bardziej uniwersalne kolory niż mięta my mieliśmy mieć miętę i brzoskwinię, a zostaną chyba odcienie brzoskwini połączone z bielą
Dla mnie osobiście naprawdę nieważne jest, czy jakiś kolor jest modny, czy nie. Widziałam trochę ciekawych stylizacji z żółtym , pomarańczowym - dość rzadko wybierane kolory, a mimo to udane. Kwestia wyczucia i odpowiedniego dobrania dodatków. Nawet z najmodniejszym kolorem można przesadzić.

asia1206 Dużo już macie - trzymam kciuki za resztę przygotowań

Cytat:
Muszą trochę zarobić. Z podobnych historii - znajomi zamówili zaproszenia z Decoris, niestety nie odmienili nazwisk gości (a powinny być odmienione). Wydrukowali jak było, zaproszenia poszły do kosza (oczywiście nie zamówili u nich poprawionej partii).
Ja bym na miejscu firmy wysłała maila z zapytaniem, czy aby na pewno sprawdzili teksty i w razie czego dosłali korektę przed projektowaniem.

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 09:10   #4217
misia880
Zakorzenienie

niulka raczej nie oszukuja z wysyłką, tylko wysylaja listem ekonomicznym ktory idzie tydzien

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 09:27   #4218
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
niulka raczej nie oszukuja z wysyłką, tylko wysylaja listem ekonomicznym ktory idzie tydzien
Rozumiem, dzięki za info.
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 09:34   #4219
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
uspokoiłaś mnie ze podjełam dobrą decyzje wczoraj, bo nad tymi też sie mocno zastranawiłam i juz wiem, że byłby to zły wybór
ciekawi mnie jeszcze to jakie są koperty w amelii....

Ja mam złamana biel bo w czystej bieli złe wyglądam. Jestem ciemna blondynka o opalam sie na złoto a nie na beazowo.
I tak na prawdę różnica miedzy off white a white jest widoczna dop przy przyłożenie tych dwóch materiałów do siebie. Nie martw sie. Nie na czym

Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-02, 09:34   #4220
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:

a c do Amelii to będę ostro ich pilnować nigdzie nie spotkałam za tą cenę podobnego zaproszenia dlatego nie mam wyjścia... jak zamówię w listopadzie to chyba dojdą do kwietnia co nie?
Kacha!!!!!! Jednym jest lepiej w czystej bieli, innym w złamanej bieli Ja Cię doskonale pamiętam z Twoich przymiarek i w kolorze i w sukni wyglądałaś obłędnie

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
Cześć

serio? to fajnie Ja Ciebbie, mnie Enzunio - mamy taki trochę tasiemiec

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 09:44   #4221
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
uspokoiłaś mnie ze podjełam dobrą decyzje wczoraj, bo nad tymi też sie mocno zastranawiłam i juz wiem, że byłby to zły wybór
ciekawi mnie jeszcze to jakie są koperty w amelii....

Katarzyna nie rozmyślaj - przecież nikt nie zauważy nawet że jest jakaś różnica między bielą a załamaną bielą - będzie ci ślicznie w tym odcieniu zobaczysz!

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 09:44   #4222
asia1206
Raczkowanie

[QUOTE=KaEs;43086738]Kacha!!!!!! Jednym jest lepiej w czystej bieli, innym w złamanej bieli Ja Cię doskonale pamiętam z Twoich przymiarek i w kolorze i w sukni wyglądałaś obłędnie

klask i: I ja się pod tym podpisuje

Nasze kochane serduszko
asia1206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 09:44   #4223
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Ja mam złamana biel bo w czystej bieli złe wyglądam. Jestem ciemna blondynka o opalam sie na złoto a nie na beazowo.
I tak na prawdę różnica miedzy off white a white jest widoczna dop przy przyłożenie tych dwóch materiałów do siebie. Nie martw sie. Nie na czym
Dokładnie tak! Wśród białych sukni moja odróżniała się kolorystycznie, ale jak ją ubrałam, to w życiu bym nie powiedziała, ze nie jest biała

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-02, 09:51   #4224
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Masz cudowną suknie, a takie wątpliwości pewnie nachodzą wiele osób. Więc głowa do góry, będziesz pięknie wyglądać! A co Ci się śniło?

Ja też ostatnio miałam kolejny ślubny koszmar...
no własnie przymiarka, która wypadła koszmarnie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Kacha!!!!!! Jednym jest lepiej w czystej bieli, innym w złamanej bieli Ja Cię doskonale pamiętam z Twoich przymiarek i w kolorze i w sukni wyglądałaś obłędnie

serio? to fajnie Ja Ciebbie, mnie Enzunio - mamy taki trochę tasiemiec
Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Katarzyna nie rozmyślaj - przecież nikt nie zauważy nawet że jest jakaś różnica między bielą a załamaną bielą - będzie ci ślicznie w tym odcieniu zobaczysz!
dziękuje wszystkim dziewczynom za takie wsparcie ale u mnie problem nie tkwi w bieli i złamanej bieli - moja suknia to typowe ecru
obejrzałam jeszcze raz zdjecia z przymiarki i jest dobrze
Stary 2013-10-02, 09:54   #4225
cashmere
Zakorzenienie

W końcu trochę nadrobiłam (praca a przede wszystkim problemy z kapryśnym internetem, grrrrr...! ) i widzę że temat zębów na topie. Ja też bym chciała je trochę wybielić do ślubu, ale bardziej w domu niż w gabinecie ze względów finansowych. Używam teraz od ok.miesiąca pasty wybielającej Białej Perły https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-do-zebow.html ale nie wiem czy widać efekty, no może minimalne. Ale pomyślałam o wybielających koncówkach do szczoteczki elektrycznej. Może macie jakieś do polecenia? Muszę pobuszować na allegro

A co do muchy na ślub, mój TZ też ją zapewne będzie miał. Ale ja w sumie nie mam nic przeciwko już tym gotowym, myślę że on też nie

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
dziękuje wszystkim dziewczynom za takie wsparcie ale u mnie problem nie tkwi w bieli i złamanej bieli - moja suknia to typowe ecru
obejrzałam jeszcze raz zdjecia z przymiarki i jest dobrze
Kasiu, a wrzucałaś tu zdjęcia albo do klubu? Bo nie kojarzę, a jak tak to chętnie bym zobaczyła. No chyba że są w klubie, to jeszcze nie mam dostępu więc nie da rady...

jestem mamą
Stary 2013-10-02, 09:55   #4226
swiat_katarzyny
Zadomowienie

wrzucałam tutaj, ale nie mam tych zdjec na kompie tylko na telefonie, a teraz siedze na komputerze Tż także

dzis pierwszy dzień na uczelni - do 18
Stary 2013-10-02, 10:01   #4227
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
wiem że już trułam, ale czy ktoś może polecić jakiegoś fajnegofotografa z podkarpackiego do 3 tyś? Nadal nie mam wybranego - jeden niby ma nas wpisanych do kalendarza, ale coś czuję, że nasza współpraca nie będzie owocna
www.maciekjanuszewski.pl

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:
Panna Młoda w miętowym żakiecie http://www.youtube.com/watch?v=ttfQ2aeXiYM
Uch, okropnie. Moim zdaniem kompletnie nie pasuje.
I tak, jak dziewczyny pisały: za dużo tej mięty
Dlatego dobrze jest, jak są 2 kolory przewodnie, albo 1 ale z umiarem.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-02, 10:20   #4228
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Dlatego dobrze jest, jak są 2 kolory przewodnie, albo 1 ale z umiarem.
Dlatego ja wczoraj wracając godzinę PKSem do domu wymyśliłam że sam pomarańcz to trochę ryzyko. Krótka suknia, pomarańczowe buty, pomarańczowa mucha TŻ, jakbym dowaliła jeszcze pomarańczowy bukiet w połączeniu z moimi włosami... Więc bukiet będzie albo z białych gerberów albo pomarańczowo-zielono-biały.
Dodatki typu zaproszenia, zawieszki, winietki, księga gości, to będzie z pomarańczowym akcentem. Natomiast nasze stroje będą miały jeszcze dodatek innego koloru.
Dekoracje chcemy tylko białe, sala jest drewniana więc najlepiej pasuje tu biel.

Stary 2013-10-02, 10:27   #4229
KasiaK_080290
Zadomowienie

witam

ja też już na uczelni siedzę w bibliotece i zasiadam do pisania pracy magisterskiej, wczoraj na seminarium nam oznajmili, że do stycznia 2 i 3 rozdział trzeba oddać, więc zostanie 4 (najgorszy bo to badania i 5) a ja i tak całą pracę chcę do końca marca złożyć żeby oddać się później przygotowaniom

swiat_katarzyny ja do 20 ale zajęcia zaczynam o 14 dopiero

ja też spróbuję trochę wybielić woje zęby chociaż nie narzekam na nie, nosiłam 7 lat aparat i mam wyrwane stałe 4 na górze więc górę mam ładną, na dole nie wyrwaliśmy i trochę się tłoczą ale krzywe nie są
biała perła czy jakiś system wybielający na pewno pójdą w ruch

co do zaproszeń to nie chcę zamawiać przez internet, na pewno w sklepie stacjonarnym znajdę jakieś ładnie i nie koniecznie warte fortunę, jak nie w Warszawie to na pewno u siebie w rodzinnej miejscowości w Końskich zobaczę na żywo cały katalog i na jakieś się zdecyduję ale myślę, że nastąpi to na koniec grudnia albo z początkiem stycznia

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 10:37   #4230
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Mi też się nie podoba... Zdecydowanie przedobrzyli z tą miętą...

jestem mamą
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości