Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-02, 09:18   #2131
lirene1
Raczkowanie

Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

dziewczyny mam termin juz na 24.10 a ja nie wiem czy te 255MX nie beda zbyt male!!! Dzwonilam rozmawialam z dr powiedzial ze max u mnie 290...
jesli to co mowil ma odzwierciedlenie w rzeczywistosci to po tych 255 ma wyjsc u mnie duze C/D, wtedy nie chcialabym wiekszych, ale jesli wyjda male to lepiej te wieksze.........juz zglupialam, nie wiem co robic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
lirene1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 09:22   #2132
Sandy24
Raczkowanie

Dot.: Powikłania po operacj powiększania piersi

[QUOTE=belseno;43085932]pachnąca i z pięknym biustem Bez szwów kolejny fajny etap w rekonwalescencji się zaczyna. A co z bandażem? Dalej masz go nosić?[COLOR=Silver]

Haha takk Belsenko :-D w koncu wykapana, nie moglam sie doczekac. Moja przygoda z bandazem zakonczona ))

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-10-02, 09:26   #2133
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez lirene1 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam termin juz na 24.10 a ja nie wiem czy te 255MX nie beda zbyt male!!! Dzwonilam rozmawialam z dr powiedzial ze max u mnie 290...
jesli to co mowil ma odzwierciedlenie w rzeczywistosci to po tych 255 ma wyjsc u mnie duze C/D, wtedy nie chcialabym wiekszych, ale jesli wyjda male to lepiej te wieksze.........juz zglupialam, nie wiem co robic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
oo no to już na dniach , gratuluje

ja w pracy, boże tyle roboty , jestem sama , nie dam rady zrobic wszystkego do czasu op , zwłaszcza że tu musze być na bieżąco. Mam nadzieję,że szybko dam rade wrócić do komputera i papierków.
Stary 2013-10-02, 09:40   #2134
Elminio
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sandy24 Pokaż wiadomość
Dziewczynki dodalam nowe fotki. Ocencie pierwsze efekty )

Wyglądają super, ale jak się ułożą będą obłędne Też chcę taką wypełnioną górę!!!!
Elminio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 09:47   #2135
Sandy24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Elminio Pokaż wiadomość
Wyglądają super, ale jak się ułożą będą obłędne Też chcę taką wypełnioną górę!!!!
Dziekuje Elminio :-* skopiuj sobie fotki i pokaz doktorowi niech Ci wyczaruje podobne :-*

Stary 2013-10-02, 09:51   #2136
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

a tak na marginesie, wyliczanka jest cudowna
Stary 2013-10-02, 10:03   #2137
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Ja nikogo nie namawiam na większe implanty, tak jak dziewczynki pisały wszystko zależy od twoich wymiarów i czego oczekujesz. Jeżeli dobrze rozszyfrowalam inicjały to kilka dziewczynek było na konsultacji i zawsze proponował implanty poniżej 300cc. Moja koleżanka chciała plastyke i implant, zaproponował jej sama plastyke na żelki sie nie zgodził . Widocznie lubi nieduże biusty.
Mam koleżankę która ma anatomy 270cc , niestety poznałam ja już po operacji więc nie wiem jaka miała wyjsciowke . Jej cycunie bardzo mi sie podobają choć po 6latach mówi ze chciała by większe
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-02, 10:07   #2138
agataka1979
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
a tak na marginesie, wyliczanka jest cudowna
noo tez by mi się podobała jak bym była nastepna w kolejce;/ ZAZDROSZCZĘ!!!
agataka1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 10:12   #2139
unsafe_girl
Rozeznanie

Witam was

Belseno dziękuję za miłe komentarze

Byłam dziś z synem u lekarza, bo zrobił się mu okropny kaszel po tej krtani no i niestety antybiotyk na tydzień, bo oskrzela już zajęte
Poza tym moje pokłady cierpliwości na dzisiejszy dzień skończyły mi się w przychodni, nie wiem, co ludzie potrafią robić pół godziny w gabinecie, w dodatku wcisnął się przede mnie jakiś dziadek z wynikami i nie wychodził przez pół godziny. No szlag człowieka trafia

Ostatnio czuję się jak tykająca bomba zegarowa, chyba potrzebuję trochę relaksu..
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 10:14   #2140
lirene1
Raczkowanie

no wlasnie z tego co czytalam na innych forach do dr rzadko robi powyzej 300....widzialam zdjecia na stronie kliniki to cycuszki bardzo mi sie podobaja (w wiekszosci) jednak nie wiem jaki implant wkladany byl kazdej z tych dziewczyn
Stary 2013-10-02, 10:58   #2141
Matti
Zadomowienie

Cytat:
no wlasnie z tego co czytalam na innych forach do dr rzadko robi powyzej 300....widzialam zdjecia na stronie kliniki to cycuszki bardzo mi sie podobaja (w wiekszosci) jednak nie wiem jaki implant wkladany byl kazdej z tych dziewczyn
a u kogo robisz?

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość

Ostatnio czuję się jak tykająca bomba zegarowa, chyba potrzebuję trochę relaksu..
mam to samo a w pracy to już w ogóle wszyscy mnie wkur....

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-02, 11:01   #2142
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja bym Ci poradzila jeszcze jedna konsultacje u innego lekarza i wtedy zdecydujesz. Juz nie raz dziewczyny po drugiej i trzeciej kosultacji u innych lekarzy zmienialy lekarza, kazdy proponowal co innego (mozna zglupiec). My nie wiemy co w Twoim przypadku jest optymalna bezpieczna wielkoscia implantu. 255 to maly implancik 290 rowniez patrzac na ml duzy nie jest ale moze dla niektorych pacjentek jest wlasnie optymalna bezpieczna wielkoscia. Nalezy pamietac, ze czym wiekszy implant tym wieksze ryzyko powiklan, komplikacji nawet po latach. Tylko o tym co jest duze a co male dla kazdej z nas powinien zadecydowac lekarz bo to bardzo indywidulana sprawa.
Ja bylam u dwoch lekarzy na konsultacjach, po pierwszej bylam pewna, ze to ten ale dla spokoju poszlam do kolejnego i dopiero wtedy zobaczylam roznice w podejsciu do pacjentki. I juz do pierwszego nie wrocilam. Oboje proponowali podobne rozwiazania ale jako lekarze byli zupelnie inni. Bardzo sie ciesze z mojej decyzji.

Na forum byla juz jedna dziewczna ktorej dr wlozyla za duzy implant (mowa o wielkosci pow. 400 u drobnej kobitki) i to nie na jej prosbe ani zyczenie. Od dwoch lat ponosi tego konsekwencje i czeka az bedzie mogla wyjac te implanty, pozniej piersi beda sie musialy zregenerowac (inny lekarz mowi, ze powinny sie troche wciagnac jak po karmieniu) ale juz bez plastyki rowniez otoczek ktore bardzo sie rozciagnely sie nie obejdzie. Czyli przed nia dwie operacje. Nie bede wspominala o tym co psychicznie przezyla zanim sobie poradzila z tym stanem

A co do wielkosci piersi to Ilovesleeping ma silimedy nuance 350ml, podstawa identyczna jak w moim modelu. Ja ma 320ml a piersi mam porownywalnie duze i widze juz jak sie zmieniaja i bardzo sie ciesze, ze dr podczas operacji podjal decyzje zeby wiekszych tylko o 35ml nie wkladac bo jak sie rozbiore to mam naprawde spore piersi

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-10-02 o 11:08
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 11:42   #2143
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Elminio Pokaż wiadomość
Unsafe jak Twój synek, mój też dopiero po zapaleniu oskrzeli.... przedszkole powoli wychodzi mi bokiem
Niestety się zacznie Oby Twój synuś przechodził to jak najszybciej i jak najmniej chorował. Mój w 3 latkach chodził tydzień a 3 tyg był w domu i tak przez jakies 3 miesiące więc jak już zrobił się płyn w uchu to Pani Dr kazała go zabrać na pół roku Więc podsumowując chodził ok 5 dni w miesiącu.
Teraz jest ciut lepiej, chodzi po 2 tygodnie hehe, raz nawet był 3

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Ojej, Selenka, Ty mnie nie strasz . Pytałam mojej dr i powiedziała, że to absolutnie niemożliwe by żel wyciekł, ponieważ ma formę galaretki i nawet po przekrojeniu żelka na pół ta galaretka nadal utrzymuje swój kształt. I aby pękł implant musiałby nastąpić jakiś uraz bądź przekłucie implantu .
Cholerka nooo, tylko czemu mnie tam ciągle pobolewa . Usg pewnie nic nie wykaże, prędzej rezonans, a drogie toto . Muszę się zorientować, dzięki za troskę

Szczęściara

A to jest ciekawe . Nie czułaś żadnej przyjemności z sutkowych pieszczotek? To bardzo wrażliwe miejsce

Fajnie, że się spotkałyście . A Anne001 coś zaginęła z MOIMI cyckami

Aby było taniej na pewno nie, ale by było lepiej to jak najbardziej . A jeśli przy tym wyjdzie taniej, to już super
A no nie czułam bo jak tylko się tam zbliżał to ja miałam taki uraz i moje myśli totalnie odbiegały od tematów pieszczot... To był dla mnie taki kompleks, że nigdy nie było u mnie seksu żebym o tym nie pomyślała...

Dziewczyny dziękuję za wszystkie komentarze!!!

Teraz zaczynam znowu powoli treningi. Walczę o każdy centymetr więc trzymajcie kciuki
Stary 2013-10-02, 12:01   #2144
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _szczesliwa_ Pokaż wiadomość

Teraz zaczynam znowu powoli treningi. Walczę o każdy centymetr więc trzymajcie kciuki
Myslę, że i jak powinnam coś zacząć robić bo energia mi się skumulowała przez ten okres i pewnie dlatego też chodzę poddenerwowana...nie potrafię zyć bez ruchu

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 12:02   #2145
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _szczesliwa_ Pokaż wiadomość
Niestety się zacznie Oby Twój synuś przechodził to jak najszybciej i jak najmniej chorował. Mój w 3 latkach chodził tydzień a 3 tyg był w domu i tak przez jakies 3 miesiące więc jak już zrobił się płyn w uchu to Pani Dr kazała go zabrać na pół roku Więc podsumowując chodził ok 5 dni w miesiącu.
Teraz jest ciut lepiej, chodzi po 2 tygodnie hehe, raz nawet był 3
U nas teraz pół przedszkola choruje na krtań, no niestety trzeba to jakoś przejść..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-02, 12:23   #2146
Elminio
Raczkowanie

Cytat:
U nas teraz pół przedszkola choruje na krtań, no niestety trzeba to jakoś przejść..
Właśnie wróciliśmy z przedszkola, byłam z synem po 3 tyg. nieobecności. Brak słów, jeden chłopiec mało płuc nie wypluł z kaszlu, ale rodzice mówią, że jest zdrowy, tylko katar mu spływa i odkasłuje.... no fakt był zaglutowany totalnie. Czuję, że przygoda z przedszkolem się kończy...

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Star mi wyliczanka też bardzo się podoba odkąd na niej jestem A na Twoje cycuchy to już czekam bardziej niż na swoje
Elminio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 12:57   #2147
lirene1
Raczkowanie

mam pytanie do dziewczyn ktore sa juz po...jak ma sie przymiarka implantu (ta na wizycie konsultacyjnej)do rzeczywistosci?czy piersi wydladaja podobnie?czy sa duzo mniejsze?
Stary 2013-10-02, 13:33   #2148
kejterin
Raczkowanie

Cytat:
mam pytanie do dziewczyn ktore sa juz po...jak ma sie przymiarka implantu (ta na wizycie konsultacyjnej)do rzeczywistosci?czy piersi wydladaja podobnie?czy sa duzo mniejsze?
Chyba zalezy czy sie przymierza takie jakby protezy (te wg mnie sa bardziej zblizone) czy bezppsrednio implant - wtedy po jego wlozeniu pod miesien nie bedzie tak duzy jak wlozony pod koszulke

kejterin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 14:34   #2149
Olivkaa200
Zakorzenienie

witam dziewczynki czy przez ta pogode tez czujecie ciagle zmeczenie?

Magdalenko trzymam kcuki

Unsafe ja nigdy nie puszczam nikogo "na chwile" lub tylko z wynikami zawsze mowie ze ja tez tylko na chwile starsi ludzie juz wiedza kogo pytac mlodzi puszcza i tak sie cwania niestety i siedza po pol godziny.

Mati ja tez ubolewam nad tym ze moje piersi sa takie strasznie anatomkowe choc wiedzialam co biore to mialam nadzieje ze nie beda az tak bardzo anatomkowe ale powiedzialam hihi

Odliczanka jest superrr

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-02, 14:44   #2150
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Elmino dziekuje, dzisiaj wyslalam emailem wyniki do doktora.

Stary 2013-10-02, 15:12   #2151
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Witam was

Belseno dziękuję za miłe komentarze

Byłam dziś z synem u lekarza, bo zrobił się mu okropny kaszel po tej krtani no i niestety antybiotyk na tydzień, bo oskrzela już zajęte
Poza tym moje pokłady cierpliwości na dzisiejszy dzień skończyły mi się w przychodni, nie wiem, co ludzie potrafią robić pół godziny w gabinecie, w dodatku wcisnął się przede mnie jakiś dziadek z wynikami i nie wychodził przez pół godziny. No szlag człowieka trafia

Cześć moje wszystkie Pięknoty!!!
Unsafe...dobrego seksu
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 15:14   #2152
weteranka16
Rozeznanie

[QUOTE=anika75;43081285]Ojej, Selenka, Ty mnie nie strasz . Pytałam mojej dr i powiedziała, że to absolutnie niemożliwe by żel wyciekł, ponieważ ma formę galaretki i nawet po przekrojeniu żelka na pół ta galaretka nadal utrzymuje swój kształt. I aby pękł implant musiałby nastąpić jakiś uraz bądź przekłucie implantu .
Cholerka nooo, tylko czemu mnie tam ciągle pobolewa . Usg pewnie nic nie wykaże, prędzej rezonans, a drogie toto . Muszę się zorientować, dzięki za troskę

Powiem wam,że wkurza mnie jak lekarze coś takiego mówią i to w dodatku z takim przekonaniem.Mi pewien pan profesor z Polanicy w odpowiedzi na moje obawy(choć nie miałam do nich żadnych przesłanek)powiedział,że jak implant pęknie,to na pewno to wyczuję.To NIEPRAWDA,a przynajmniej nie w moim przypadku.Faktem jest,że silikon nie jest płynny i nie wyleje się z torebki,w której się znajduje,ale niestety powoli wydostaje się na zewnątrz.Rezonans mag.jest w przypadku piersi z impl.wskazany chyba raz do roku,a USG pomimo doświadczonego lekarza,który je wykonuje,nie zawsze jest wiarygodne,więc dla własnego zdrowia chyba warto trochę więcej(usg też kosztuje)wydać.U mnie pani dr zauważyła tylko"pofalowanie brzegu implantu".
Nie piszę tego,żeby kogokolwiek straszyć tylko,żeby każda z Was miała świadomość takich możliwości.Dla własnego bezpieczeństwa.Ja w każdym bądż razie nie będę już wydawać kasy na USG.W grudniu planuję zrobić rezonans,a potem powtarzać to bad.raz do roku.
Aha,i ja nie miałam żadnego urazu.Zresztą nawet producent Mentorów bierze taką możliwość jak samoistne pęknięcie implantu pod uwagę,bo właśnie na takie przypadki daje gwarancje.A Pani dr nie.
A tak poza tym to miłego dnia wszystkim życzę.Ja od wczoraj na krótkim urlopie.Do konca tyg.siedzę w domu i dachodzę do siebie po Cosmelanie.
*nowy nos 16.12.2014 dr J.S Kobylniki
weteranka16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 15:43   #2153
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Unsafe ja nigdy nie puszczam nikogo "na chwile" lub tylko z wynikami zawsze mowie ze ja tez tylko na chwile starsi ludzie juz wiedza kogo pytac mlodzi puszcza i tak sie cwania niestety i siedza po pol godziny.
Najlepsze, że on nie pytał, po prostu zanim zgarnęłam małego do gabinetu, to on już zdążył wleźć

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
Unsafe...dobrego seksu
Nawet to już nie pomaga
Stary 2013-10-02, 15:45   #2154
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Starsi ludzie oczekuja szacunku od mlodszych a sami zachowuja sie jak swiete krowy. wrrr

Stary 2013-10-02, 15:53   #2155
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Najlepsze, że on nie pytał, po prostu zanim zgarnęłam małego do gabinetu, to on już zdążył wleźć

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Nawet to już nie pomaga
A ja w ten weekend sprzątanko po remoncie a w przyszły wyjeżdżam do Nałęczowa do Spa...muszę się zregenerować i dopieścić
Stary 2013-10-02, 15:53   #2156
_Justynaaa_
Rozeznanie

Hej dziewczyny...wstawiłam z cieżkim bólem w końcu wyjściówkę... BUziakiiii
_Justynaaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 15:58   #2157
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Ciekawe jak tam Magdalenka2611
Trzymam kciuki...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-02, 16:21   #2158
agataka1979
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
Ciekawe jak tam Magdalenka2611
Trzymam kciuki...
ja też
agataka1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 16:37   #2159
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Tez jestem ciekawa

Stary 2013-10-02, 17:34   #2160
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
To witaj w klubie Agatka-ja też ani słowa rodzicom-niby jestem dorosła i swoje zdanie mam,ale wiem że ich "trzy grosze" zawsze będą wtrącone,a mi ta gadka nie potrzebna....im zresztą też
Ja z rodzicami mieszkam i nic nie wiedzą o operacji

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
A co do wielkosci piersi to Ilovesleeping ma silimedy nuance 350ml, podstawa identyczna jak w moim modelu. Ja ma 320ml a piersi mam porownywalnie duze i widze juz jak sie zmieniaja i bardzo sie ciesze, ze dr podczas operacji podjal decyzje zeby wiekszych tylko o 35ml nie wkladac bo jak sie rozbiore to mam naprawde spore piersi
Widać, że masz spore, a jeszcze się wyklują
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości