![]() |
#1441 |
Raczkowanie
|
Dot.: Efekty olejowania paznokci
Hej Dziewczyny, dzięki systematyczności w olejowaniu dorobiłam się na prawdę mocnych paznokci, no i wreszcie długich( obecna długość to moja rekordowa). Wreszcie pojawił się zauważalny przyrost, co również napawa mnie dumą. Skórek już nie wycinam
![]() Majowa Roso po raz kolejny dziekuję za ten wątek. ![]() Dziewczyny olejujcie, bo warto czekać na efekty ![]() Wrzucam fotki dla porównania(na kciuku widać białą plamkę, która jest w tej chwili na koniuszku wolnego brzegu, stąd widzę jaki postęp we wzroście). Pierwsze zdjęcie z sierpnia, reszta obecne. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1442 |
Przyczajenie
|
Dołączam!
Dziewczyny, a co myślicie o... moczeniu paznokci i rozpuszczonych drożdżach? ;> |
![]() ![]() |
![]() |
#1443 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Możesz spróbować, ale jeśli już to winiarskie http://www.kafeteria.pl/ziu/obiekt.php?id_t=408 ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- A może jeden z tych sposobów? http://www.neonail.pl/blog/piekne-pa...ny-to-mozliwe/ ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1444 |
Przyczajenie
|
No nie wiem, mnie to nie przekonuje, ja mam swoje naturalne i lubię jedynie pójść do kosmetyczki, żeby mi pięknie pomalowała je i różne wzorki na nich umieściła. nie kupuje przedłużania czy doklejania paznokci.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1445 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1446 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1447 |
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- A już nie powiem ile mnie kosztowało "nie grzebanie" pod pazurkami, ale warto było ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1448 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a bieleją wam wolne brzegi?
#1449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zaprzestałam grzebania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1450 |
Raczkowanie
|
No i tak trzymać
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- U jednych paznokci tak, u innych przeźroczyste, ale nie mam pojęcia od czego to zależy. Jak się dowiem to powiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1451 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1452 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1453 | |
Namaste ^^
|
Cytat:
![]() Tez mi się takie marzą ![]() Btw, ja tez mam takie białe plamki na wolnym brzegu, czy któras z Was dziewczyny, ma może pomysł co jest tego przyczyną?
![]() |
#1454 |
Raczkowanie
|
Spróbuję malować na zakładkę. Dzisiaj moja mama zaszalała w rossmannie kupiła sobie sporo kolorówki i dwie odżywki z Eveline: Płynne Szkło i diamentową. Ja postanowiłam zaryzykować i spróbować diamentowej, bo Sally Hansen Hard as Wraps totalnie się nie sprawdziły :-(
Edi- gratulacje! piękne pazurki ![]() Ja nie mogę się oduczyć grzebania pod płytką, ale i tak robię to mniej intensywnie niż przed rozpoczęciem olejowania ![]()
#1455 | |
Namaste ^^
|
Cytat:
Tez mam problem z grzebaniem pod pazurkiem, jedyne co mozna na to poradzić, to zrobic jak dziewczyny naa początku wątku radziły, myć szczoteczką i nosić pomalowane paznokcie ![]() ![]()
![]() |
#1456 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja miałam wrażenie, że na świeżo olejowanych paznokciach, nawet jeśli je "odtłuściłam" przed malowaniem, lakier mi się słabiej trzymał i przestałam olejować przed ![]() Cytat:
![]() edi1980 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1457 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Więcej tu http://www.poradnikzdrowie.pl/eksper...ciach/38751/1/ i tutaj trochę http://www.grabieniec.pl/pokaz_artyk...d_artykulu=344 i jeszcze http://www.rossnet.pl/Porady/Kwitnie...kci,23044,2818 ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1458 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A powiedz, czy malujesz pazurki na codzień? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1459 |
Raczkowanie
|
ba i dzięki
![]() Mnie też się lakier krócej trzymał, góra 2 dni, teraz także przed samym malowaniem nie olejuję ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Dziękuję ![]() Pewnie,że maluję. Nie umiem funkcjonować inaczej ![]() ![]() Ale wieczorem (choć i w ciągu dnia, gdy mam czas) olejuję całe pazurki, skórki przy macierzy i pod wolny brzeg, no i całe dłonie. Super sprawą jest zakraplacz, ja mam po kroplach dla dzieci, wtedy kropelka trafia dokładnie pod paznokieć. Edytowane przez edi1980 Czas edycji: 2013-10-02 o 16:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1460 |
Rozeznanie
|
Dt.: Efekty olejowania paznokci
Edi1980, piękna przemiana
![]() Dziewczyny, ostatnie mani trzymało mi się - uwaga - 15 dni. Z jednej strony to fajnie, bo mam spokój, ale z drugiej strony, zaraz zapomnę jak się maluje paznokcie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1461 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Od olejowania bardzo ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1462 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Dt.: Efekty olejowania paznokci
Cytat:
![]() ![]() Ja osobiście polecam olejowanie wszystkim moim koleżankom. Twoje pazurki i mani jak zwykle zachwycają, chylę czoła ![]() Moje mani jak wytrzyma tydzień to cud ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
![]() Moje jakoś też nie chcą zbieleć, chyba nie doczekam się takich jak Majowa Rosa, ale cieszę się tym co mam. Aż na takie efekty nie liczyłam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1463 |
Zadomowienie
|
Hej. Mam do was pytanie.
Musze miec krotkie paznokcie na wf ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1464 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak naprawde to myślę że największym wrogiem przyrostu jest skubanie, wyrywanie itp |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1466 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1467 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1468 | |
Namaste ^^
|
Cytat:
![]() ![]() 15 dni, omg!
![]() |
#1470 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To pierwszy z moich zaobserwowanych objawów. Nie jest to może trwały efekt, bo wystarczy umyć głowę, by panokcie stały się na powrót przezroczyste, ale i tak od jakiegoś czasu zauważam znaczną poprawę. Tak jakby woda wypłukiwała drogocenne składniki, ale nie do końca, zatem w ten sposób kolor powoli, ale cały czas się poprawia.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.