Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVII - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-02, 11:51   #1741
mantas
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVII

na bank za nivejkę
Stary 2013-10-02, 12:05   #1742
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
jestes zablokowana przez RLM ? :O
tak, za nivejkę i to na dwóch kontach - taki ze mnie hejter

Bo z drugiego konta napisałam jej , że jak ma czyste sumienie to po co mnie blokuje ... no co , chciałam tylko wiedzieć
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 12:06   #1743
201607131106
Konto usunięte

No i przez takie durne komentarze biedna Ewcia nie mogła pojechać do Hamburga, bo już w ogóle by się wydało! A osoby mogły się tak dobrze bawić...
kajmanowa też miała tam być i w końcu zrezygnowała?
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 12:12   #1744
Noely
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
tez niedawno skonczyl sie u mnie remont - wiem co czujesz, 2 miesiace mieszkalam na kartonach i co chwile odkrywalam nowe plamki z farby
zycze powodzenia w nowym miejscu !
i nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze
Nie dość że tydzień później weszli do mieszkania to kiedy przyjechaliśmy już ze wszystkimi tobołami, ja szynszyle pod pachą a tu normalnie środek remontu! Drzwi zastawione drabiną a oni malują dopiero korytarz, a już mieli tylko kuchnie i łazienkę dokończyć. Gotowe ściany były tylko w salonie i sypialni, ale wszystko ściągnięte ze ścian i tylko taki malutki korytarz został do balkonu, więc my to wszystko na balkon i rozstawiliśmy sobie meble w salonie bo tu dwie kanapy do spania mieliśmy i tak koczowaliśmy ze wszystkim w jednym pokoju. Masakra, a oni oburzeni, że my przyjechaliśmy tak wcześnie, gdzie oni spać będą, że on ma dość takiej fuchy, że syf był w mieszkaniu ( 2 lata tu nikt nie mieszkał i kurz był), że parapety brudne i w ogóle WTF?! Co ja mam im czerwony dywan rozwijać?! Do tego zaczął gadać, że sufit był czarny od dymu - nikt u nas nie palił więc nie wiem o co chodziło, ale chyba chciał usilnie się wytłumaczyć. Po prostu wolał sobie pić nić malować, niczego nie zasłonili, wszystko dosłownie wszystko w farbie! Całe mieszkanie z gąbeczką na kolanach trzeba było szorować + nóż do obdrapywania farby Chodzili w butach po łóżku w sypialni i uwalili narzutę farbą tak, że trzeba było ją wyrzucić. Obili meble, zerwali żyrandol i to coś na żarówkę w kuchni - podejrzewamy, że był pijany i jak spadał z drabiny to się złapał tego Wszystko jest tak beznadziejnie pomalowane, że masakra. Prześwity starej farby, niepomalowane W OGÓLE niektóre miejsca, krzywo, zacieki... szkoda gadać... Ja bym to lepiej zrobiła... Do tego punkt kulminacyjny programu - wrzucili szpachlę do sedesu! Ja myślałam, że to jakiś pył, ale dziwiłam się czemu nie spłukuję się z wodą i ogólnie czemu tak ledwo woda spływa. Kiedy wzięłam się za mycie łazienki i doszłam do sedesu no i wsadzam rękę w rękawiczce a tam normalnie kamień! Dziura do odpływu taka że ze 3 palce wsadzić można! Normalnie wwalili tam szpachlę, która zaczęła zastygać, dobrze, że to w wodzie było bo tak to normalnie na kamień by zaschło i koniec. Sedes do wymiany by był. No i nożem zaczęłam to wyskrobywać to uzbierało się tego chyba ze 4 garście! Nie wiem skąd tacy idioci się biorą...

Cytat:
a marte wierzbicka - ole z na wspolnej ktos oglada? http://www.youtube.com/watch?v=vvviLpFqyuI
Dla mnie to taki pustaczek jest

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Jezuu co Ci ludzie za płaczliwe teksty walą pod tym konkursem. Ja napiszę , że moim słońcem są moje heatersy z wizarzu
Jak miło, że o nas pomyślałaś
Stary 2013-10-02, 12:15   #1745
wiosna494
Wtajemniczenie

Zmalowana na "dzień dobry", hmmm....
http://instagram.com/p/e9IuQ0w79H/#
wiosna494 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 12:17   #1746
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Noely Pokaż wiadomość
Nie dość że tydzień później weszli do mieszkania to kiedy przyjechaliśmy już ze wszystkimi tobołami, ja szynszyle pod pachą a tu normalnie środek remontu! Drzwi zastawione drabiną a oni malują dopiero korytarz, a już mieli tylko kuchnie i łazienkę dokończyć. Gotowe ściany były tylko w salonie i sypialni, ale wszystko ściągnięte ze ścian i tylko taki malutki korytarz został do balkonu, więc my to wszystko na balkon i rozstawiliśmy sobie meble w salonie bo tu dwie kanapy do spania mieliśmy i tak koczowaliśmy ze wszystkim w jednym pokoju. Masakra, a oni oburzeni, że my przyjechaliśmy tak wcześnie, gdzie oni spać będą, że on ma dość takiej fuchy, że syf był w mieszkaniu ( 2 lata tu nikt nie mieszkał i kurz był), że parapety brudne i w ogóle WTF?! Co ja mam im czerwony dywan rozwijać?! Do tego zaczął gadać, że sufit był czarny od dymu - nikt u nas nie palił więc nie wiem o co chodziło, ale chyba chciał usilnie się wytłumaczyć. Po prostu wolał sobie pić nić malować, niczego nie zasłonili, wszystko dosłownie wszystko w farbie! Całe mieszkanie z gąbeczką na kolanach trzeba było szorować + nóż do obdrapywania farby Chodzili w butach po łóżku w sypialni i uwalili narzutę farbą tak, że trzeba było ją wyrzucić. Obili meble, zerwali żyrandol i to coś na żarówkę w kuchni - podejrzewamy, że był pijany i jak spadał z drabiny to się złapał tego Wszystko jest tak beznadziejnie pomalowane, że masakra. Prześwity starej farby, niepomalowane W OGÓLE niektóre miejsca, krzywo, zacieki... szkoda gadać... Ja bym to lepiej zrobiła... Do tego punkt kulminacyjny programu - wrzucili szpachlę do sedesu! Ja myślałam, że to jakiś pył, ale dziwiłam się czemu nie spłukuję się z wodą i ogólnie czemu tak ledwo woda spływa. Kiedy wzięłam się za mycie łazienki i doszłam do sedesu no i wsadzam rękę w rękawiczce a tam normalnie kamień! Dziura do odpływu taka że ze 3 palce wsadzić można! Normalnie wwalili tam szpachlę, która zaczęła zastygać, dobrze, że to w wodzie było bo tak to normalnie na kamień by zaschło i koniec. Sedes do wymiany by był. No i nożem zaczęłam to wyskrobywać to uzbierało się tego chyba ze 4 garście! Nie wiem skąd tacy idioci się biorą...

Dla mnie to taki pustaczek jest

Jak miło, że o nas pomyślałaś

matko kochana...
no niestety - o fachowcow trudno bardzo, jeszcze pieniadze biora za robote, ktora nadaje sie na nastepny remont.
u nas na szczescie remontowal moj wujek, ktory zajmuje sie tym od 20 lat, pracowal tez za granica w domach wczasowych i jest meeeega dobry. No i nie wzial duzo.
a to twoje mieszkanie wlasnosciowe rozumiem ?
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 12:20   #1747
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wiosna494 Pokaż wiadomość
Zmalowana na "dzień dobry", hmmm....
http://instagram.com/p/e9IuQ0w79H/#
"super kolor brwi!!"
Ja widzę jakiś siwobury... Mam coś nie tak z monitorem?
Stary 2013-10-02, 12:30   #1748
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
"super kolor brwi!!"
Ja widzę jakiś siwobury... Mam coś nie tak z monitorem?
nie, sa szare i generalnie wyglada na tym zdjeciu zle - moim zdaniem oczywiscie
Stary 2013-10-02, 12:36   #1749
Noely
Raczkowanie

Cytat:
matko kochana...
no niestety - o fachowcow trudno bardzo, jeszcze pieniadze biora za robote, ktora nadaje sie na nastepny remont.
u nas na szczescie remontowal moj wujek, ktory zajmuje sie tym od 20 lat, pracowal tez za granica w domach wczasowych i jest meeeega dobry. No i nie wzial duzo.
a to twoje mieszkanie wlasnosciowe rozumiem ?
Ponad 10 lat temu wybudowali jeden taki wieżowiec i mieszkania były mega tanie. Ludzie pokupowali całe piętra później większość na wynajem poszła. Mój tata kupił je z myślą o studiach mojej siostry, która tu mieszkała wiele lat, ale jest już po studiach,ślubie i ma małego synka więc potrzebne jej było większe mieszkanie Teraz ja przyszłam na studia i "odziedziczyłam" po niej mieszkanko Siostra mi opowiadała, że rotacja lokatorów była ciągle i ogólnie towarzystwo takie średnio bezpieczne, ale teraz to się uspokoiło, okolica też się rozbudowała i jest bardziej "ludzka" :P
Stary 2013-10-02, 12:43   #1750
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19Agniesiaa Pokaż wiadomość
No

ja tez jakos tak..i rowniez od ponad 3 lat mam zawsze praktycznie pomalowane,jak nie pomaluje czuje sie jakbym byla gola(wieem,glupie myslenie). Ile masz,wiecej niz Oleska?
A ile ma Oleska?Ciekawa jestem czy mnie pobila
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 12:45   #1751
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Hadilan, podliczyłam te pomadki i błyszczyki-wcale nie ma ich tak dużo jak myślałam. Zapomniałam, że parę już wyrzuciłam niestety. Mam 21, a pomadkami ochronnymi licząc - 24. Ale zawsze znajdzie się jakiś kolor, którego nie mam i warto go mieć. Dlatego wolę nie oglądać w ogole pomadek jak jestem w drogerii (niestety się nie da)
Ja wczoraj na Wileńskim, w Rossmanie, oglądałam pomadki, zawsze to robię, gdy nudzi mi się i nie mam co robić
No to ładna kolekcja
Jestem ciekawa jakie dokładnie, ale dużo roboty z wypisywaniem

Cytat:
nie, sa szare i generalnie wyglada na tym zdjeciu zle - moim zdaniem oczywiscie
Nie cierpię szarych brwi Sama mam takie, choć podobno mam czarne, ale ja wiem, że mam siwe i to okropnie wygląda, więc ratuję się henną, kredką...
A do tego te brwi nie pasują do jej typu urody, tak ni z gruchy, ni z pietruchy
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 13:33   #1752
Koola
Przyczajenie

RGP to nawet wode mineralna u siebie na blogu reklamuje, teraz ta sukienka na chrzciny, telefony, aparaty ma za free, ja jej proponuje jeszcze: samochod (bo jakims starym jezdza), Mcdonalds - bo chyba zarcie musza tylko jeszcze kupowac no i papier toaletowy do glam pupci

oczywiscie jestem zablokowana za moj komentarz, ze nie znosze tych jej filmikow reklamujacych produkty co gratis dostaje
swoja droga - suby jej sie krusza

Jezu jak ja jej nie znosze...

z jej bloga:
"Gdy Pan Dr Miracki z kliniki Beauty Med zaproponował mi test takiego zabiegu".... taaaa, on jej zaproponowal... ona serio tak do wszystkich dzwoni i sie prosi o produkty a ludzie to lykaja???? no coz tylko bloga debilnego zalozyc

Edytowane przez Koola
Czas edycji: 2013-10-02 o 13:36
Koola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 13:41   #1753
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
cyknij cyknij
Cytat:
Koniecznie.
1. usta bez niczego
2. trochę pigmentu z pisaka mocno rozmazane dołączoną bezbarwną pomadką
3. lip tint nałożony zgodnie z intrukcją
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1010436.jpg (41,9 KB, 177 załadowań)
Stary 2013-10-02, 13:45   #1754
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
A ile ma Oleska?Ciekawa jestem czy mnie pobila
Oleska jest chyba 86rocznik ?
Stary 2013-10-02, 13:47   #1755
lovically
Zadomowienie

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=63N4oEqXMIk
test maskary u karolajny

po pierwsze - cos dziwne wargi ma w tym filmiku
po drugie - pooleca hedonistke - komcie na fb zrobily chyba swoje
po trzecie - tez tesknie za maskara z essence (zawsze wycofuja cos, co akurat lezy mi idealnie)
Jakoś wybitnie męsko tutaj wygląda.
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 13:48   #1756
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
To było chyba pytanie ile ma lakierów.

86? Myślałam, że 83-84..
Stary 2013-10-02, 13:51   #1757
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
Chodziło o ilość lakierów

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:

86? Myślałam, że 83-84..
O, spóźniłam się
Jeśli chodzi o wiek, to też mi się wydaje, że jest starsza.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 14:07   #1758
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:

86? Myślałam, że 83-84..
hahaha sorry lakierów ma ponad 300
Stary 2013-10-02, 14:24   #1759
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość

No to ładna kolekcja
Jestem ciekawa jakie dokładnie, ale dużo roboty z wypisywaniem

No trochę dużo wypisywania. Na PW Ci napiszę później.

Cytat:
1. usta bez niczego
2. trochę pigmentu z pisaka mocno rozmazane dołączoną bezbarwną pomadką
3. lip tint nałożony zgodnie z intrukcją
Śliczny kolor Nałożony zgodnie z instrukcją najfajniej wygląda. Ale teraz widzę, że kompletnie inny kolor jednak niż ten pink punch.

Cytat:

Przegięcie i to duże.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 14:25   #1760
Lukrecja_Borgia
Killing me softly

Cytat:
Napisane przez 19Agniesiaa Pokaż wiadomość
No napewno jest to wygoda kurczeee tez o tym myslalam,ale ja niestety lubie zmieniac kolorki i robie to czesto,ale tez nie znosze momentu wysychania,ewentualnych odpryskow itd...moze zrobie sobie na probe i wtedy bede wiedziec,czy to dla mnie czy nie rozbielony fiolet,a dokladnie 'lilacism' z Essie nosilam pol wakacji ekstra kolorek.
O tak, za mną Lilacism chodzi od 2 tygodni. Żałuję, że go nie wziełam jak była promocja
Cytat:

ja tez jakos tak..i rowniez od ponad 3 lat mam zawsze praktycznie pomalowane,jak nie pomaluje czuje sie jakbym byla gola(wieem,glupie myslenie).
Ja też i co gorsza u innych też mi to zaczyna "dziwnie" wyglądać.
Cytat:
Napisane przez coldold Pokaż wiadomość
Ja ma tak z brwiami, jak ich nie podkreślę to jestem wręcz chora i mam ochotę schować się do nory
Brwi muszą być Nie wiem, jak kiedyś mogłam ich nie podkreślać, teraz dopiero widzę, jak "goła" jest twarz z niezrobionymi brwiami. A tyyle dziewczyn o tym nie wie.

Cytat:

Hadilan, podliczyłam te pomadki i błyszczyki-wcale nie ma ich tak dużo jak myślałam. Zapomniałam, że parę już wyrzuciłam niestety. Mam 21, a pomadkami ochronnymi licząc - 24. Ale zawsze znajdzie się jakiś kolor, którego nie mam i warto go mieć. Dlatego wolę nie oglądać w ogole pomadek jak jestem w drogerii (niestety się nie da)
Ja doszłam do stanu, że prawie wcale nie zerkam na błyszczyki, ale pomadki zawsze obczajam, czy są jakieś nowości
Cytat:
Jezuu co Ci ludzie za płaczliwe teksty walą pod tym konkursem. Ja napiszę , że moim słońcem są moje heatersy z wizarzu
Wiedziałam, że zaczną się łzawe historie o słońcach, mężusiach, psiapsiółeczkach i inne lukrowane kity. Ale w sumie czego się spodziewać po temacie konkursu. Przynajmniej lepsze jest to, niż stary konkurs u RGP, gdzie dziewczyny miały pisać, co zawdzięczają Księżniczce. Same poezje padały- jakie światło wniosła w ich życie, jak dzięki niej uśmiechają się każdego dnia i jak wielkim darem było trafienie na jej kanał
Stary 2013-10-02, 14:27   #1761
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
Oleska ma 30 lat a lakierow z 10 razy tyle
19Agniesiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 14:29   #1762
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lukrecja_Borgia Pokaż wiadomość
Brwi muszą być Nie wiem, jak kiedyś mogłam ich nie podkreślać, teraz dopiero widzę, jak "goła" jest twarz z niezrobionymi brwiami. A tyyle dziewczyn o tym nie wie.
Dużo dziewczyn też robi full make up, a z brwi nawet nie zetrze podkładu.Więc nie dość, że nie podkreślone, to jeszcze... zakamuflowane.
Stary 2013-10-02, 14:32   #1763
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Koola Pokaż wiadomość
RGP to nawet wode mineralna u siebie na blogu reklamuje, teraz ta sukienka na chrzciny, telefony, aparaty ma za free, ja jej proponuje jeszcze: samochod (bo jakims starym jezdza), Mcdonalds - bo chyba zarcie musza tylko jeszcze kupowac no i papier toaletowy do glam pupci

oczywiscie jestem zablokowana za moj komentarz, ze nie znosze tych jej filmikow reklamujacych produkty co gratis dostaje
swoja droga - suby jej sie krusza

Jezu jak ja jej nie znosze...

z jej bloga:
"Gdy Pan Dr Miracki z kliniki Beauty Med zaproponował mi test takiego zabiegu".... taaaa, on jej zaproponowal... ona serio tak do wszystkich dzwoni i sie prosi o produkty a ludzie to lykaja???? no coz tylko bloga debilnego zalozyc
Ja kiedys lubilam ogladac siostry Glam,ale jak chyba wiekszosc Laura mnie bardzo denerwuje..ale temat byl juz omowiony chyba z kazdej strony..co do auta..Laura nie ma prawka wiec ten pomysl z promocja samochodu to niezbyt pozatym na jej kanale juz chyba 99% filmikow,ktore wstawia to sa REKLAMY..nic mnie juz nie zdziwiw w jej przypadku
Stary 2013-10-02, 14:36   #1764
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Pobila mnie
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 14:37   #1765
201703241651
Konto usunięte

Ja kiedyś też w ogóle nie podkreślałam brwi, malowałam kreski eyelinerem, a brwi gołe... Jak ja łaziłam... A do tego mam (uważam, że mam) szare brwi i to na pewno była masakra...
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 14:37   #1766
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Noely Pokaż wiadomość
Ponad 10 lat temu wybudowali jeden taki wieżowiec i mieszkania były mega tanie. Ludzie pokupowali całe piętra później większość na wynajem poszła. Mój tata kupił je z myślą o studiach mojej siostry, która tu mieszkała wiele lat, ale jest już po studiach,ślubie i ma małego synka więc potrzebne jej było większe mieszkanie Teraz ja przyszłam na studia i "odziedziczyłam" po niej mieszkanko Siostra mi opowiadała, że rotacja lokatorów była ciągle i ogólnie towarzystwo takie średnio bezpieczne, ale teraz to się uspokoiło, okolica też się rozbudowała i jest bardziej "ludzka" :P

faaajnie masz, no
ja znalazlam na gratce sliczna kawalerke na ursynowie za 170 tys. - jestem zaskoczona, ze tak tanio
Stary 2013-10-02, 14:39   #1767
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
Pobila mnie
Rozumiem, że Ty masz 290 ? ;-)
Stary 2013-10-02, 14:39   #1768
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lukrecja_Borgia Pokaż wiadomość
O tak, za mną Lilacism chodzi od 2 tygodni. Żałuję, że go nie wziełam jak była promocja

Ja też i co gorsza u innych też mi to zaczyna "dziwnie" wygladac
Lilacism jest piekny,ale sprawdz sobie kolor 'nice is nice' wydaje mi sie,ze jeszcze ladniejszy,ale mniej popularny Haaa! mam tak samo, u kogos tez mi sie wydaje dziwne,takie iepomalowane paznokcie..malo estetyczne
Stary 2013-10-02, 14:39   #1769
Plotkarrra
Rozeznanie

Obiecalam sobie,ze chocby skaly sraly to nie obejrze juz zadnego filmiku RGP,nie bede jej nabijac odslon i chociaz kusi mnie przez Wasze komentarze zeby tam wejsc to trzymam sie twardo swojego postanowienia!
Plotkarrra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 14:41   #1770
zle_emocje
Raczkowanie

Cytat:
No i przez takie durne komentarze biedna Ewcia nie mogła pojechać do Hamburga, bo już w ogóle by się wydało! A osoby mogły się tak dobrze bawić...
kajmanowa też miała tam być i w końcu zrezygnowała?
RLM też banuje za komentarze odbiegające od jedynie słusznej linii?
zle_emocje jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości