|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosiła nazwę: | |||
Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
listopadowo-grudniowe mamusie 2013 |
0 | 0% |
Już położna na mnie krzyczy, że porodzik sobie życzy! |
1 | 1,75% |
Wszystkie w stresie tu żyjemy, torby nasze pakujemy |
0 | 0% |
Idzie jesień, za nią zima- czas porodów się zaczyna! |
16 | 28,07% |
Tu łóżeczko, tam przewijak- wnet nadejdzie wielka chwila! |
1 | 1,75% |
Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? |
29 | 50,88% |
Spakuj torbę,kąpiel weź, czas na porodówkę już tyłek wieźć. |
1 | 1,75% |
Złota jesień,śnieżna zima czas porodów się zaczyna |
8 | 14,04% |
Jesień w pełni,zima za pasem niedługo mama będzie się cieszyć bobasem |
1 | 1,75% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c
łoooo nie zauważyłam
![]() Miss, wiesz zalezy kiedy może sobie pozwolić na spanie czy granie/ oglądanie, bo On pracuje w helpdesku w dziale IT i jak jest w centrali to faktycznie ma zachrzan bo milion 500 rzeczy do zrobienia a jak jest na drugiej placówce to ma luzy bo ani kierownika mało ludzi cokolwiek od niego chce więc ma labę :P ostatnio mówił że kolega jego przespał 3/4 dnia ![]() dobra, mój czas na wizaż się skończył, mąż wraca :P ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Rozeznanie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c
Ja wlasnie z tabletu pisze i powiem Wam,ze mi i tak najwygodniej przy komp.,bo chcialam pocytowac i dupa,pozaznaczaly sie nie te posty co chcialam :/
Ale generalnie gadzet super przydatny ![]() Co do soczewek, to ja slyszalam od poloznej,ze okulary przy kazdej z wersji...generalnie powiem tak,mialam kiedys wypadek,stracilam przytomnosc na jakis czas,przyjechala karetka,swiecili latarka po oczach i co...soczewki mialam,bo nikt wypadkow nie przewiduje,kazali natychmiast zdjac,wiec pol przytomna wyciagalam je z oczu...teraz do szpitala napewno nie biore,zawsze w razie czego latwiej lekarzom zbadac reakcje De- ale ta operacja to powazna sprawa czy raczej cos na zasadzie zabiegu? Musi byc dobrze,moze im szybciej tym lepiej,i bez echa sprawa sie zakonczy,ciagle trzymam kciuki Paulina - mnie lada dzien czekaja podobne emocje,ciekawa jestem jakie to uczucia,mysl,ze jutro bedziesz tulic swoja kruszyne.trzymaj sie cieplutko trele - 5 przystankow to chyba calkiem spory spacerek, znowu kolanka beda bolaly ![]() A ja cos zaczynam sie gorzej czuc,siedze dzis w domu,ciagle cos,ale do lazienki co 5 min.,a brzuch cos zaczyna pobolewac chwilami miesiaczkowo...zlapal mnie dzis jakis lekki strach,ze beda niespodzianki jakies po drodze :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- A to wieczorkiem Ci machnie masażyk ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Zakorzenienie
|
hej kochane brzuchatki i mamusie z dzidziulkami
![]() widzę dużo ciekawych wieści ale tyle tego wszystkiego, że wybaczcie ale odniosę się tylko do części ![]() Przede wszystkim witam nową brzuchatkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() De współczuję, że musicie to z maluszkiem przechodzić ale najważniejsze, że wszystko da się "naprawić" bo lekarze wykryli to na tyle wcześnie, że nie zrobiło to żadnych szkód w nereczce. Będzie dobrze ![]() Paulina kciuki trzymam za jutrzejszy dzień i z niecierpliwością będę zaglądała czy sa już jakieś wieści od ciebie ![]() ![]() ![]() widziałam temat o fotelikach i wkładkach do nich... ja w tym caretero fly co miałam to była taka piankowa, którą się pod pupcię wkłada i ona działa tak, że spłyca fotelik właśnie dla takiego noworodka plus na to taka z tym zaookrągleniem nad główką ale w tym foteliku od zestawu z wózkiem to już nie ma czegoś takiego a szkoda... tamten caretero dziś sprzedałam bo znalazła się chętna a ja nie miałam miejsca na tyle rzeczy choć nie ukrywam, że był dużo lżejszy i wydaje mi się, że większy niż ten co mam do wózka ale co tam, nie mam już nad czym ubolewać bo już go nie mam ![]() http://allegro.pl/fotelik-samochodow...574851528.html przepraszam ale reszta wyleciała mi z głowy... zresztą dziś jestem tak zdenerwowana, że mało co myślę racjonalnie... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4565 |
Konto usunięte
|
%*&% Jejuuu jaka jestem zła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy tylko mój mąż jest taki za przeproszeniem durny??? Okazało się, że skutecznie udaje, że mnie słucha, a tak na prawdę wypuszcza 2 uchem! I to dziś wyszło mu w urzędzie skarbowym... Masakra, jaka jestem wściekła! |
![]() ![]() |
![]() |
#4566 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I nie jesz tak tłusto,pewnie żadnych chipsów,popcornu itp? ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
![]() Ktosiula Nie kupowałam z dużym zapasem.Normalnie noszę M/ L lub L.Koszule wzięłam rozmiar większą XL ale ze względu na szerokość w biuście. Rybko Jedz sobie i nie żałuj zwłaszcza że to już mogą być ostatnie takie momenty przed porodem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4567 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Umieram albo rodzę. Jedno i drugie doświadczeniem metafizycznym jest na pewno. Mdłości od ok. 11 zero. Za to przeczyściło mnie porządnie. I albo śpiąc się mi lekko popuściło siku, albo mi wody odchodzą. Ale niewiele. Na razie nic więcej, wszystko suche. Ale monitoruję sprawę, TŻ wcześniej z pracy się zwolnił i wraca do domu. Pewnie to tylko moja panika ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ktosiula ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4569 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#4570 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też ostatnio pobolewa ,nawet w nocy,albo rano jak jeszcze leżę w łóżku.Ale po Nospie przechodzi ![]() Mam nadzieję że to tylko macica ćwiczy ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4572 |
Zakorzenienie
|
[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;43093304]%*&% Jejuuu jaka jestem zła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy tylko mój mąż jest taki za przeproszeniem durny??? Okazało się, że skutecznie udaje, że mnie słucha, a tak na prawdę wypuszcza 2 uchem! I to dziś wyszło mu w urzędzie skarbowym... Masakra, jaka jestem wściekła![/QUOTE] pisz co tam nabroił ![]()
![]() |
#4573 |
Konto usunięte
|
Znalazłam mu te pity, wypełniłam mu tak na brudno korektę, ale mówiłam, że tuszu w drukarce jest mało więc zrobiłam szybki wydruk, popisałam tam mu gdzie się ma podpisać, gdzie co zaznaczyć.
Mówiłam ze 100 razy, że ma to przepisać na formularz. Machałam mu tym przed oczami z 5 razy! I pytałam czy wszystko wie. Oczywiście się oburzał, że tyle razy powtarzam (przecież głupi nie jest, rozumie wszystko, co ja się baba siedząca w domu wymądrzam - to już nie jego słowa, moje odczucie ;p) Poszedł do skarbówki i dał to co trzymał w ręku... Takie pomazane, ledwo widoczne, bez podpisu tylko z napisem "tu się podpisz!". I wrócił zadowolony! A jak mu naświetliłam co zrobił to pretensja do mnie- że czemu mu nie dałam gotowego, może jeszcze się miałam podpisać za niego... ![]() Boże! Widzisz i nie grzmisz!!! ![]() ![]() Edytowane przez a55edcd592b5250bfc801a534a15031ff4f0e57e_5ee55a8e308ca Czas edycji: 2013-10-02 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Zadomowienie
|
[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;43093582]Znalazłam mu te pity, wypełniłam mu tak na brudno korektę, ale mówiłam, że tuszu w drukarce jest mało więc zrobiłam szybki wydruk, popisałam tam mu gdzie się ma podpisać, gdzie co zaznaczyć.
Mówiłam ze 100 razy, że ma to przepisać na formularz. Machałam mu tym przed oczami z 5 razy! I pytałam czy wszystko wie. Oczywiście się oburzał, że tyle razy powtarzam (przecież głupi nie jest, rozumie wszystko, co ja się baba siedząca w domu wymądrzam - to już nie jego słowa, moje odczucie ;p) Poszedł do skarbówki i dał to co trzymał w ręku... Takie pomazane, ledwo widoczne, bez podpisu tylko z napisem "tu się podpisz!". I wrócił zadowolony! A jak mu naświetliłam co zrobił to pretensja do mnie- że czemu mu nie dałam gotowego, może jeszcze się miałam podpisać za niego... ![]() Boże! Widzisz i nie grzmisz!!! ![]() ![]() ![]() Sorry, ale jakby mój tak zrobił to opowiadałabym to wszystkim znajomym i całej rodzinie. Jako anegdotę przez najbliższe 20 lat. Zdolny jest. Ty jesteś pewna, ze możesz z nim dziecko zostawić? Bo ja bym się bała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4575 |
Zakorzenienie
|
[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;43093582]Znalazłam mu te pity, wypełniłam mu tak na brudno korektę, ale mówiłam, że tuszu w drukarce jest mało więc zrobiłam szybki wydruk, popisałam tam mu gdzie się ma podpisać, gdzie co zaznaczyć.
Mówiłam ze 100 razy, że ma to przepisać na formularz. Machałam mu tym przed oczami z 5 razy! I pytałam czy wszystko wie. Oczywiście się oburzał, że tyle razy powtarzam (przecież głupi nie jest, rozumie wszystko, co ja się baba siedząca w domu wymądrzam - to już nie jego słowa, moje odczucie ;p) Poszedł do skarbówki i dał to co trzymał w ręku... Takie pomazane, ledwo widoczne, bez podpisu tylko z napisem "tu się podpisz!". I wrócił zadowolony! A jak mu naświetliłam co zrobił to pretensja do mnie- że czemu mu nie dałam gotowego, może jeszcze się miałam podpisać za niego... ![]() Boże! Widzisz i nie grzmisz!!! ![]() ![]() hehe faceci ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4576 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nasturcja, nie umieraj i nie ródź jeszcze ![]() Mąż wrócił, wylałam mu swoje żale i teraz mu strasznie głupio. Może przynajmniej zapamięta. Myślę dzisiaj o paulinie i o tym, że jutro już zobaczy Majeczkę i wiecie co... Mi się to wydaje takie nierealne. Tzn. wiem, że jestem w ciąży, brzuch mi rośnie, czuję ruchy, ale jakoś nie wyobrażam sobie, że w końcu ten "obcy" z mojego brzucha się urzeczywistni i pojawi w moim życiu w postaci córeczki. I tak mnie momentami to przeraża, że jak się już urodzi to nie będzie odwrotu. Tzn. w zasadzie to już nie ma. Też macie czasami takie myśli? Czy tylko ja tak dziwna?
![]() |
#4577 |
Zadomowienie
|
http://www.bangla.babyonline.pl/prom...-canpol-babies dziewczyny zapiszcie się mozna wygrać nowośći od canpol babys, podklady poporodowe, majtki i wkladki do biustonosza
#4578 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale tym, że mnie nie słuchał to mnie tak wnerwił! Czy to takie trudne posłuchać i wykonać polecenie mądrzejszej żony?! Chyba pierwszy raz się tak nad nim wytrząsałam- aż teściowa przyleciała, ale jak jej opowiedziałam co zrobił to się śmiała |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Probowalas tak jak Dzidzia kiedys pisala kaszlnáć na leżaco? [1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;43093582]Znalazłam mu te pity, wypełniłam mu tak na brudno korektę, ale mówiłam, że tuszu w drukarce jest mało więc zrobiłam szybki wydruk, popisałam tam mu gdzie się ma podpisać, gdzie co zaznaczyć. Mówiłam ze 100 razy, że ma to przepisać na formularz. Machałam mu tym przed oczami z 5 razy! I pytałam czy wszystko wie. Oczywiście się oburzał, że tyle razy powtarzam (przecież głupi nie jest, rozumie wszystko, co ja się baba siedząca w domu wymądrzam - to już nie jego słowa, moje odczucie ;p) Poszedł do skarbówki i dał to co trzymał w ręku... Takie pomazane, ledwo widoczne, bez podpisu tylko z napisem "tu się podpisz!". I wrócił zadowolony! A jak mu naświetliłam co zrobił to pretensja do mnie- że czemu mu nie dałam gotowego, może jeszcze się miałam podpisać za niego... ![]() Boże! Widzisz i nie grzmisz!!! ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4580 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Dzięki za odpowiedzi w sprawie koszul. Normalnie nosze rozmiar S a czasem XS, chyba zamówie M na wszelki wypadek. Jeszcze pomierzę się dokladnie i pórównam z tym co piszą na aukcji...
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;43093304]%*&% Jejuuu jaka jestem zła!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy tylko mój mąż jest taki za przeproszeniem durny??? Okazało się, że skutecznie udaje, że mnie słucha, a tak na prawdę wypuszcza 2 uchem! I to dziś wyszło mu w urzędzie skarbowym... Masakra, jaka jestem wściekła![/QUOTE] ![]() Cytat:
Domii się dzisiaj nie odzywała..
![]() |
#4581 |
Wtajemniczenie
|
Mówiłam ze 100 razy, że ma to przepisać na formularz. Machałam mu tym przed oczami z 5 razy! I pytałam czy wszystko wie. Oczywiście się oburzał, że tyle razy powtarzam (przecież głupi nie jest, rozumie wszystko, co ja się baba siedząca w domu wymądrzam - to już nie jego słowa, moje odczucie ;p) Poszedł do skarbówki i dał to co trzymał w ręku... Takie pomazane, ledwo widoczne, bez podpisu tylko z napisem "tu się podpisz!". I wrócił zadowolony! A jak mu naświetliłam co zrobił to pretensja do m nie- że czemu mu nie dałam gotowego, może jeszcze się miałam podpisać za niego... ![]() Boże! Widzisz i nie grzmisz!!! ![]() ![]() ![]() no to dał popis...
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4582 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
malozn w przyszly wtorek znowu przez pol polski jedzie sluzbowo,naszczescie obiecal,ze na noc wroci...wlasciwie zostalo nam grzecznie przeczekac ten tydzien do konca (a to wlasciwie juz kilka dni) i przyszly,niech mi maly Tymus niespodzinek nie robi,grzecznie sie do szpitala stawimy i bedzie ok ![]() a mialam sie zapytac...sa jakies normy na dlugosc szyjki macicy dla danego tyg.?bo ja niby zapytalam lekarza,powiedzial ile mam,ale wsumie nie skomentowal czy to duzo czy to malo.macie jakas orientacje.(mialam dla 37tc- 27mm) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie się te problemy biegaczkowe skończyły na szczęście ![]() [1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;43093582]Znalazłam mu te pity, wypełniłam mu tak na brudno korektę, ale mówiłam, że tuszu w drukarce jest mało więc zrobiłam szybki wydruk, popisałam tam mu gdzie się ma podpisać, gdzie co zaznaczyć. Mówiłam ze 100 razy, że ma to przepisać na formularz. Machałam mu tym przed oczami z 5 razy! I pytałam czy wszystko wie. Oczywiście się oburzał, że tyle razy powtarzam (przecież głupi nie jest, rozumie wszystko, co ja się baba siedząca w domu wymądrzam - to już nie jego słowa, moje odczucie ;p) Poszedł do skarbówki i dał to co trzymał w ręku... Takie pomazane, ledwo widoczne, bez podpisu tylko z napisem "tu się podpisz!". I wrócił zadowolony! A jak mu naświetliłam co zrobił to pretensja do mnie- że czemu mu nie dałam gotowego, może jeszcze się miałam podpisać za niego... ![]() Boże! Widzisz i nie grzmisz!!! ![]() ![]() Facet... ![]() [1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;43093752]Ech, nie no dzieckiem to się umie zająć, ale on nie ma głowy do papierków- co jest dziwne bo pracuje w kancelarii, ma na co dzień styczność z wieloma dokumentami. Oboje jesteśmy po administracji. Ale to ja jestem tą pilnującą porządków w dokumentach bo on w ogóle nie przywiązuje do tego wagi- wszystko rzuca do szafki i nawet nie patrzy co przyszło. Ale tym, że mnie nie słuchał to mnie tak wnerwił! Czy to takie trudne posłuchać i wykonać polecenie mądrzejszej żony?! Chyba pierwszy raz się tak nad nim wytrząsałam- aż teściowa przyleciała, ale jak jej opowiedziałam co zrobił to się śmiała[/QUOTE] Mój uważa ze on zawsze ma racje. Wiec dla mojego ciężko byłoby przyznać sie do tego że ja coś miałam racje a on nie .
![]() |
#4584 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;43093582]Znalazłam mu te pity, wypełniłam mu tak na brudno korektę, ale mówiłam, że tuszu w drukarce jest mało więc zrobiłam szybki wydruk, popisałam tam mu gdzie się ma podpisać, gdzie co zaznaczyć. Mówiłam ze 100 razy, że ma to przepisać na formularz. Machałam mu tym przed oczami z 5 razy! I pytałam czy wszystko wie. Oczywiście się oburzał, że tyle razy powtarzam (przecież głupi nie jest, rozumie wszystko, co ja się baba siedząca w domu wymądrzam - to już nie jego słowa, moje odczucie ;p) Poszedł do skarbówki i dał to co trzymał w ręku... Takie pomazane, ledwo widoczne, bez podpisu tylko z napisem "tu się podpisz!". I wrócił zadowolony! A jak mu naświetliłam co zrobił to pretensja do mnie- że czemu mu nie dałam gotowego, może jeszcze się miałam podpisać za niego... ![]() Boże! Widzisz i nie grzmisz!!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4585 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jeju,trzym sie spokojnie...monitoruj i oczywiscie dawaj znac co i jak |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4586 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale właśnie faktycznie dzidzia kiedyś pisała że jak sie nie jest pewnym czy to wody to żeby się położyć i kaszlnąć
![]() |
#4587 |
Zakorzenienie
|
Ja już po USG, sie wkurzyłam, bo szyjka ma 42 mm, sam mi pokazywał na USG
![]() Ona chyba wczoraj mi kalkulatorem mierzyła to ... jeszcze mi koleś pokazywał na USG jak daleko od szyjki jest główka... I dialog: Lekarz: A pani mąż to wysoki ? Ja: No tak, wyższy ode mnie Lekarz: No to widać po kim dziecko takie duże Otóż Ula wyprzedza termin o 3 tygodnie, USG pokazuje że to 34 tydzień i dzidzia ma 2070 kg. Ryba wpiszesz mi 31t5d - 2070g ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4588 | |||
Wtajemniczenie
|
Mówiłam ze 100 razy, że ma to przepisać na formularz. Machałam mu tym przed oczami z 5 razy! I pytałam czy wszystko wie. Oczywiście się oburzał, że tyle razy powtarzam (przecież głupi nie jest, rozumie wszystko, co ja się baba siedząca w domu wymądrzam - to już nie jego słowa, moje odczucie ;p) Poszedł do skarbówki i dał to co trzymał w ręku... Takie pomazane, ledwo widoczne, bez podpisu tylko z napisem "tu się podpisz!". I wrócił zadowolony! A jak mu naświetliłam co zrobił to pretensja do mnie- że czemu mu nie dałam gotowego, może jeszcze się miałam podpisać za niego... ![]() Boże! Widzisz i nie grzmisz!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
![]() Wiadomo kiedy wyjdziesz?
![]() |
#4589 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze że Lula ładnie sobie rośnie
![]() |
#4590 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() duża dziewczynka ![]() Kiedy Cię wypuszczą?
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.