|
|
#571 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary część XXVIII
Cytat:
coś z pogranicza smart casual i sportowej elegancji Wyczucie stylu i pomysłowość w doborze stroju na pewno jest pożądana na tym stanowisku, jednak trzeba pamiętać, że koniec końców pracownicy noszą minimalistyczne zestawy, a rozmowa rekrutacyjna też kieruje się swoimi prawami, więc lepiej nie przekombinować, proste spodnie/ciemne dzinsy, botki i koszula (niekoniecznie biała!) będą jak najbardziej ok, ewentualnie t-shirt i marynarka, kardigan i ołówkowa spódnica?[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43089501]Ja ubrałabym się (startując na sprzedawcę) w żakiet, koszulę, jeansy, botki Poza tym nie można lepiej wyglądać od menagerki ![]() Gdybym startowała na prezeskę, dyrektorkę itp. wybierałabym spośród sukienek i szpilek Zgadzam się z powyższym w całej rozciągłości
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#573 |
|
Rozeznanie
|
Kupiłam czapkę z uszkami, ale mam mieszane odczucia. Sama w sobie jest urocza, ale ja niekoniecznie widzę siebie w takiej czapce.
![]() Mierzyłam też gołębie szpile i są zajeeeee... Chyba po nie wrócę. blondyna789, płaszcz dotarł (jak widać zresztą ). Dziękuję jeszcze raz, jest przepiękny!
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#576 | |
|
Konto usunięte
|
dobrze mówią ...a w zasadzie piszą
![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#577 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
a jak ja je przymierzałam i wychwalałam zaraz jak się pokazały w Zarze, to było "beee", a teraz co chwila ktoś ochami i achami leci na ich temat
|
#578 |
|
Raczkowanie
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43084688]Nigdy nigdzie nie zapisuje swoich danych z karty na żadnym koncie
to też jest moje zboczenie zawodowe - mam zawodowo do czynienia z ustawą o ochronie danych osobowych (o przetwarzaniu danych i ich ochronie) [/QUOTE]Kasiula, przybij piątkę ![]() [1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43086133]Wizualnie fajnie ta biała wygląda, tylko ta jakość materiału nie powala Niestety od jakiegoś czasu materiały Reserved wołają o pomstę do nieba! |
|
|
|
#579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#580 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Wiem Gabi, ze Ty nie, bo to nie twój kolor
|
#581 |
|
Raczkowanie
|
No to witajcie w klubie wyprzedażowym
Też robię czystki, bo mi się szafa nie domyka, a i tak 3/4 nie noszę. Teraz zastanawiam się nad wystawieniem na allegro raz założonej czarnej zarowej marynarki z bufkami, na którą w poprzednim roku polowałam ponad miesiąc bbbeee, masz świetne nogi! na Twoim miejscu nie zastanawiałabym się nawet chwili nad oddaniem spódnicy
|
|
|
|
#582 |
|
ex Moderator
|
Dziewczyny, muszę się wyżalić. Poprosiłam bbbeee żeby mi kupiła te kozaki z Nine West za 50 złociszy (jeszcze raz dziękuję, Kochana!
Są śliczne, tyle, że.... mogę założyć jedynie lewy but, prawej stopy za nic nie wcisnę Nie cierpię swoich stóp i szczerze zazdraszam tym z Was, które mają malutkie, szczuplutkie stópki ![]() Zupełnie nie wiem, czy mam je jakoś rozciągnąć, czy jak?
|
#583 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#584 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiula miałaś zapodać zdjęcia w woskach i w nowej kurteczce
.Ja tak się czaiłam na woski i w końcu kliknęłam bordowe z mango outlet (dobrałam sobie jeszcze inne spodnie i przesyłkę miałam za darmo). Najwyżej będę zwracać . Raz kozie śmierć
|
#585 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie zabieram się do przeglądu szafy - czego by się tu pozbyć ![]() konieczność bo moja szafa już niczego nie pomieści a poza tym wiele rzeczy już mi się odwidziało (chociaż kilka miesięcy temu szalałam za nimi )No i mam już na oku inne nowe rzeczy , które zapełnią ewentualną pustkę....
|
|
|
|
|
#586 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prawdopodobnie będę miała na zbyciu jeansową koszulę M, którą ma Gabi (tą ciemniejszą wersję, nową z metkami). Gdyby któraś chciała, pisać pw.
|
|
|
#590 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43094208]dobrze mówią ...a w zasadzie piszą
![]() Mówisz, zostawić? ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
Cytat:
167cm |
||
|
|
|
#591 |
|
ex Moderator
|
Te, których zdjęcia bbbeee wrzucała kilka stron. Jak w załączniku, tyle, że czarne
![]() klaudyjka, masz rację! Jest miłość ale bez wzajemności Ja mam zaległe zdjęcia buciszków, swetra i Sabrinki nowej, ale tego.... już się zbieram ![]() bbbeee, już próbowałam poodpinać i pupa. Ładnie leżą na nodze (na mojej akurat są takie w sam raz) ale prawa stopa nie wejdzie i już (powinnam się przyzwyczaić już w sumie ;/)
Edytowane przez magda20003 Czas edycji: 2013-10-02 o 20:36 |
|
|
|
#592 |
|
Zadomowienie
|
Czy w zarowej aplikacji jest możliwość szukania po numerze ref., patrzę i patrzę i nie mogę znaleźć 'okienka'
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane to może któraś chciałaby się pozbyć bluzki biało czarnej w rozmiarze xs, to jest jedna rzecz której nie udało mi się upolować na wyprz. a bardzo chciałabym ją mieć
|
|
|
|
#595 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was posiada spódniczkę z załącznika ? Wynalazłam ją na allegro (wnioskuję, że to już starsza kolekcja) i totalnie mnie urzekła
|
|
|
|
#596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#597 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Niestety masz rację Jednak parę lat wstecz, Reserved miało jeszcze fajne rzeczy z dobrych gatunkowo materiałów np. sukienki, koszule poza tym jak sama napisałaś ...ich wzornictwo ostatnio nie jest niczym nowym ...bo kopiują, szkoda ... Ja też nie - dlatego kupiłam je Cytat:
Cytat:
![]() Pochwal się spodniami jak dojdą do Ciebie
|
|||
|
|
|
#598 |
|
Konto usunięte
|
Mam fotki z sobotniego mierzenia kurtki i wosków toffi i czekoladowych jednak są ciemne ....niestety ładuje tylko foty z kurtką, reszta za ciemna jest
|
|
|
|
#599 |
|
Konto usunięte
|
Klaudyjka, kiedyś wrzucałam fotki wosków śmietankowych, granatowych, toffi:
|
|
|
|
#600 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, jeżeli dana rzecz została wyprzedana i przy rozmiarach nie ma napisu "back soon" to znaczy, że już wcale nie będzie dostępna...?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.

Wyczucie stylu i pomysłowość w doborze stroju na pewno jest pożądana na tym stanowisku, jednak trzeba pamiętać, że koniec końców pracownicy noszą minimalistyczne zestawy, a rozmowa rekrutacyjna też kieruje się swoimi prawami, więc lepiej nie przekombinować, proste spodnie/ciemne dzinsy, botki i koszula (niekoniecznie biała!) będą jak najbardziej ok, ewentualnie t-shirt i marynarka, kardigan i ołówkowa spódnica?
Poza tym nie można lepiej wyglądać od menagerki 

a jak ja je przymierzałam i wychwalałam zaraz jak się pokazały w Zarze, to było "beee", a teraz co chwila ktoś ochami i achami leci na ich temat

Nie cierpię swoich stóp i szczerze zazdraszam tym z Was, które mają malutkie, szczuplutkie stópki
.
. Raz kozie śmierć
)