Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-02, 14:22   #4261
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
pysia myślę że jest to możliwe - wszędzie gdzie chodziliśmy to nie chcieli nam podać konkretnego rozmiaru dla tż bo że to zależy od modelu konkretnego i firmy - więc myślę że mogą się różnić.

co do delegacji to rozumiem cię.. szkoda że nie możesz jechać z nim ale pomyśl też się jak się stęsknicie za sobą to potem się będzie działo możesz sobie zaplanować różne rzeczy, zaprosić kogoś - szybko minie zobaczysz

To super! fajne jest uczucie dobrego wyboru

Dziewczyny czy wy też macie czasem tak że nie idzie się dogadać z rodzicami? chyba mi kosmici podmienili niepostrzeżenie

też żałuje, że nie moge z Nim jechac no w domu bede pewnie nadrabiała zaległości filmowe raczej nie planuje nikogo zapraszać bo jak przychodze z pracy i tak nie mam na nic siły

Króliczku, fajnie, ze to ta

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 14:23   #4262
Panna Izabela
Zakorzenienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
a czym i jak chcecie wybielać? ja też planuje ale nie wiem jak sie za to wziasc
ja planowałam kupić paski wybielające...

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Ja bede wybielac systemem Biala Perla. Juz przetestowalam, dziala w stosowaniu jest dosyc uciazliwy, ale niedrogi - ok 50 zl

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
o, może spróbuję, chociaż opinie słyszałam i czytałam różne...
I zniechęciła mnie pasta wybielająca z tej serii.

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
ja myslę nad tym abyśmy sobie z Tż sprawili taką wspólnie (oczywiście z różnymi końcówkami) na gwiazdkę... bo jednak 300 zł to jest wydatek....

dzięki
o, dobry pomysł, może ukradniemy chociaż ja mam jakąś starą, może jeszcze by działała...

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
nie sugeruj się tak bardzo opiniami bo ludzie często nie umieją korzystać z np. kosmetyków. dobijają mnie opinie np. dziewczyn prostowłosych, które kupują balsam do włosów kręconych i nastęnie dają produktowi pół gwiazdki bo im włosów nie skręcił.

tak samo może byćz białą perłą- ktoś ją stosuje i dalej pali - na wielkie efekty nie liczyłabym
ja nie palę, nie piję kawy i herbaty prawie też, a i tak pasta Biała Perła zdobyła u mnie negatywną opinię... więc nie wszystkie negatywne są do bani. Ale fakt, niektórzy oceniają bez sensu...

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Ja się na Amelię obraziłam, wstawiłam im na fejsa linka do niepochlebnych opinii i chciałam żeby się ustosunkowali do tego. Pal licho, że wykasowali mój komentarz. Zablokowali mnie i nie mogę nic komentować na ich profilu na fejsie
może spróbuję tak z "moją" firmą, że napiszę maila z linkiem do negatywnych komentarzy...

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
no dobra ale to białe tez jest a nie żółte

może mały offtop zrobię ale może mnie nie zabijecie... pokłóciłam się z bratem dzisiaj i usłyszałam, ze nie będzie moim świadkiem więc jestem trochę w czarnej bo więcej rodzeństwa nie mam, mój TZ ma tylko jedną siostrę, przyjaciółki nie mam, kuzynostwo mieszka daleko i nawet nie wiem czy opłaca im się przyjeżdżać na sam ślub w kościele więc o świadkowaniu raczej mowy nie ma, no i nie wiem
Współczuję... Sama mam z tym problem - poprosiłam kumpelę, byłam pewna że się ucieszy i zgodzi od razu, zwłaszcza że ciągle mi gada jak to chce się ze mną przyjaźnić jak kiedyś itp., po czym... powiedziała, że jest zaskoczona i musi to przemyśleć, teraz unika tematu.
Czuję się, jakby nikt nie chciał być moją druhną

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Szare zdecydowanie i do tego jakaś kontrastowa wstążka - np. róż, ale mocny
Zresztą czy zaproszenia robi się jakoś "pod kolor" albo z uwzględnieniem motywu przewodniego?
ja chciałam, ale w końcu z motywem będą winietki, zaproszenia nie

Cytat:
Panna Młoda w miętowym żakiecie http://www.youtube.com/watch?v=ttfQ2aeXiYM
beznadziejnie.... a ja sobie myślę, czy by z mięty zrezygnować i zrobić się tak jak sala - na pomarańcz, tylko ja w różnych odcieniach... Nie wiem, jaki kolor jeszcze pasowałby do pomarańczowo-beżowej sali... TŻ by na bank chciał zielony, bo to jego ulubiony kolor

Cytat:
ja też sie nie spodziewałam tego musiałabys zobaczyc mój zgryz bez nich
Nie gadajcie o zębach, ja będę miała wyrywaną ósemkę z szyciem !

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 14:23   #4263
asia1206
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
A jaki rozmiar? Bo na moje 10/11 i TŻtowe bodajże 24, 11g wystarczy, a też bierzemy 4 i 5mm
ja mam 12 a Tż nie wiem-np.moja 12 wchodzi mu ledwo na palec-coś minimalnie poniżej paznokcia...Zapytam jak wróci to Tobie napiszę-ponieważ dopiero dziś zaniósł do złotnika złoto i grawer który chcę-na szczęście on pracuje koło tego gościa a że moje kochanie to straszna gaduła i wszyscy go lubią liczę na to,że ten brak będzie minimalny i może jakąś zniżke dostaniemy ''po znajomości na dobry początek''
W sobotę tam jadę to wybadam co i jak

Nasze kochane serduszko
asia1206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 14:26   #4264
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Takkk
Ale przyznam, że odkąd nie mieszkamy razem, to znów dogadujemy się naprawdę dobrze Pomijając jakieś tam drobne spięcia, no ale to wiadomo, czasem bywają.
Kurcze to chyba faktycznie jakiś znak no nic trzeba plan wyprowadzkowy ustawić z większym priorytetem

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
też żałuje, że nie moge z Nim jechac no w domu bede pewnie nadrabiała zaległości filmowe raczej nie planuje nikogo zapraszać bo jak przychodze z pracy i tak nie mam na nic siły

Króliczku, fajnie, ze to ta
Pysia a jak tam w pracy? jak ci się układa? zadowolona jesteś?

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 14:29   #4265
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Nie gadajcie o zębach, ja będę miała wyrywaną ósemkę z szyciem !
Paradoksalnie, ale lepiej mi było po usunięciu - wycięciu ósemki z dziąsła, z szyciem, niż po wyrwaniu takiej normalnie wyrośniętej.
Więc nie martw się na zapas
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 14:30   #4266
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Mnie prawdopodobnie też to będzie czekało

Dziewczyny jestem pewna, że sukienka którą kupiłam to ta Codziennie patrze się na zdjęcia, i codziennie bardziej mi się podoba To musi być przeznaczenie
Gratulacje!!!! Ja na swoją staram się nie patrzeć zbyt często W sumie, to tylko wtedy, gdy ją wietrzę.
Koniecznie muszę zadzwonić od krawcowej i zapytać, kiedy mam ją przywieźć na poprawki Wiem od koleżanki, że kobieta ma napięty grafik, gdyż do 18-tej pracuje w salonie sukiem ślubnych, a wieczorami szyje w domu prywatnie. Koleżanka właśnie u niej szyła i mając ślub w październiku musiała u niej być w marcu.
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 14:30   #4267
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Kurcze to chyba faktycznie jakiś znak no nic trzeba plan wyprowadzkowy ustawić z większym priorytetem

Pysia a jak tam w pracy? jak ci się układa? zadowolona jesteś?
kiepsko
wydaje mi sie, że po prostu jeszcze nie nabrałam sił do takiego odpowiedzialnego stanowiska strasznie dużo stresów, mega presja czasu itd. Człowiek się czasami nie ma czasu iść wysrać a i tak nie zrobi wszystkiego nie czuje sie pewnie, średnio identyfikuje sie z firma itd. Wiem, że jeszcze nie zdobyłam zaufania "moich" dziewczyn no jednym słowem kiepsko

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-02, 14:38   #4268
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

A taki zestawik pasowałby do mojej sukienki?
http://allegro.pl/swarovski-bransole...521462936.html

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 14:42   #4269
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha0205 Pokaż wiadomość
wlasnie czytalam o naszym musowym produkcie ma podrozec o 1.80zl brutto za 0,5l musze sie chyba pospieszyc z tym zakupem
Też o tym przed chwilą czytałam. Jak nic trzeba się pośpieszyć z kupnem % na wesele!

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie macie ustalone godziny kiedy np. podziękowania dla rodziców o której godzinie itp. Chodzi o taki plan wesela, nie samych przygotowań.
Ja jedyne co mam obmyślone to kiedy przedstawię świadków, chce to zrobić po pierwszym tańcu kiedy goście będą przy stołach na poobiedniej kawie i cieście Wiem, że podziękowania są przed oczepinami ale nie wiem dokładnie o której
Ja jeszcze takiego planu nie mam, ale myślę że podziękowania zrobimy ok.21-22. A pomysł z przedstawieniem świadków bardzo mi się podoba

Cytat:
Dziewczyny jestem pewna, że sukienka którą kupiłam to ta Codziennie patrze się na zdjęcia, i codziennie bardziej mi się podoba To musi być przeznaczenie
To musi być super uczucie, zazdroszczę!

Ja w weekend wybieram się na moje drugie przymiarki. Umówiłam się narazie do dwóch salonów. Już się nie mogę doczekać!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 14:43   #4270
docik10
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia Mam nadzieję, że tżcik też to jakoś bezboleśnie przejdzie

Dla dziewczyn które chcą kwiatki gipsówki na ślub
http://www.youtube.com/watch?v=wvuHnIlLq4k
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 14:43   #4271
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Przepiękny też bym chciała coś takiego, ale bym chyba troszkę przesadziła ze świecidełkami moja sukienka jest wyszywana kryształkami i cekinami.
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-02, 14:50   #4272
czekooczekolada
Zakorzenienie

namisek1990

moja siostra mi odradzała, żebym nie brała nic co chropowate czy matowe. oni sobie wzięli pół mat/pół połysk. mat w chwili obecnej wygląda jak połysk, bo się starł..

pysia1987
mój od poniedziałku jedzie na delegacje, co prawda nie tak daleko bo tylko 260 km, i będa zjeżdżać co 1-2 tyg na weekend, no ale zawsze to rozłąka

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Współczuję... Sama mam z tym problem - poprosiłam kumpelę, byłam pewna że się ucieszy i zgodzi od razu, zwłaszcza że ciągle mi gada jak to chce się ze mną przyjaźnić jak kiedyś itp., po czym... powiedziała, że jest zaskoczona i musi to przemyśleć, teraz unika tematu.
moją ma być siostra, ale ostatnio coś wspominała, że nie wie czy nie zaczną się starac o dzidzię, a więc by wtedy nie mogła być. Mam w rezerwie dwie koleżanki, obie już poinformowałam że są w rezerwie na moją świadkową, i sie strasznie ucieszyły , także o tyle dobrze, że ja raczej jestem ubezpieczona
a na Twoim miejscu bym się spytała odrazu koleżanki czy tak czy nie, bo jeśli nie chce to bez sensu, jak da Ci o tym znać za późno. A tak to sobie kogoś znajdziesz

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-10-02, 14:59   #4273
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Też o tym przed chwilą czytałam. Jak nic trzeba się pośpieszyć z kupnem % na wesele!
Z tego, co czytałam, to co roku pada takie info i PM w popłochu kupują wódkę, a potem nic takiego nie następuje
Stary 2013-10-02, 15:16   #4274
czekooczekolada
Zakorzenienie

dziewczyny wrzuciłam do klubu zdjęcia mojej sali, bo w końcu się ich doczekałam na stronie kateringu jeśli macie ochotę, to rzućcie okiem

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-10-02, 15:18   #4275
enzunio
BAN stały

Przyszły pudełkowe!

I chyba będą te, bo TŻ na mnie nakrzyczał jak wtrąciłam, że może by jeszcze jakąś próbeczkę

Oczywiście stuninguję po swojemu i będę zadowolona (chociaż uważam, że środek powinny mieć sztywniejszy )
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 15:53   #4276
201605100
Konto usunięte

Cytat:

ja nie palę, nie piję kawy i herbaty prawie też, a i tak pasta Biała Perła zdobyła u mnie negatywną opinię... więc nie wszystkie negatywne są do bani. Ale fakt, niektórzy oceniają bez sensu...
ale ja nie pisałam, że wszystkie negatywne opinie są do bani tylko, żeby tak się opiniami nie sugerować

Cytat:
kiepsko
wydaje mi sie, że po prostu jeszcze nie nabrałam sił do takiego odpowiedzialnego stanowiska strasznie dużo stresów, mega presja czasu itd. Człowiek się czasami nie ma czasu iść wysrać a i tak nie zrobi wszystkiego nie czuje sie pewnie, średnio identyfikuje sie z firma itd. Wiem, że jeszcze nie zdobyłam zaufania "moich" dziewczyn no jednym słowem kiepsko

pysia
z każdym dniem będzie coraz lepiej, musisz pozytywnie myśleć!
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 16:22   #4277
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Z tego, co czytałam, to co roku pada takie info i PM w popłochu kupują wódkę, a potem nic takiego nie następuje
Niestety dzisiaj rząd przyjął projekt ustawy okolobudżetowej zwiększającej akcyzę na papierosy i alkohol co spowoduje wzrost cen od 1 stycznia 2014 roku.

pysiu witaj ponownie jak Twoje zdrowie? Trzymam kciuki aby niedziela przyniosła długo oczekiwaną zmianę

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2013-10-02 o 17:10
anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 16:23   #4278
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny mam pytanie macie ustalone godziny kiedy np. podziękowania dla rodziców o której godzinie itp. Chodzi o taki plan wesela, nie samych przygotowań.
Ja jedyne co mam obmyślone to kiedy przedstawię świadków, chce to zrobić po pierwszym tańcu kiedy goście będą przy stołach na poobiedniej kawie i cieście Wiem, że podziękowania są przed oczepinami ale nie wiem dokładnie o której
Przedstawianie świadków? Ciekawe, przyznam, że nigdy o czymś takim nie słyszałam

Cytat:
W najbliższa niedzielę mamy wolne obydwoje I wybieramy się na zakupy dla TŻ i zaproponował, żeby iść na naszą ukochaną pizze (chodzimy tam tylko ram w roku, w sierpniu na rocznicę). Więc może ten....
Mamy trzymać kciuki? :P

Cytat:

Kurcze, a ja nie wiem jak wygląda Twoja sukienka wrzucałaś gdzieś fotkę? To musi być super uczucie Ja bym się właśnie bała, że jak kupię tak wcześnie to mi się znudzi i w ogóle opatrzy :P albo nie daj Boże znajdę ładniejszą hehe

Cytat:
Dziewczyny czy wy też macie czasem tak że nie idzie się dogadać z rodzicami? chyba mi kosmici podmienili niepostrzeżenie
Oj ja tego problemu praktycznie nie mam - od 5 lat nie mieszkam w domu rodzinnym, chociaż w domu jestem co dwa tygodnie obowiązkowo
Jest opcja, że po ślubie będziemy mieszkać w moim domu rodzinnym, a więc blisko rodziców i cały czas zastanawiam się czy to dobra opcja - duże ryzyko na pewno ...

Cytat:
Piękne i bogate. Moim zdaniem będą pasowały tylko do bardzo skromnej i prostej sukni

Cytat:
Oby, oby! Bo ja jakoś nie mam jeszcze nastroju na tego typu zakupy :P

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 16:35   #4279
cude
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
a przymierzał czy tylko ogladaliscie :P ??
Ja tak jezdziłam z moim tata i w koncu 4 sklep taka bardziej hurtowania pozwolila na wymiane ze spodnie z innego rozmiaru a marynarka z innego ;D
a nie mieszkam w Wawie ;P
Nie było czego przymierzać, po wejściu do sklepu Panie rozkładały ręce.
Obrączki fajne Miło, że TŻ się angażuje

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

rabbitka, ta z asosa jest bardzo ładna

enzunio, wódka się nie zmarnuje
swiat_katarzyny, zaproszenia są bardzo ładne. Do szarego kolorowa wstążka będzie pasowała. Jeśli nie możecie się zdecydować i Wam to nie przeszkadza, to weźcie np. połowę szarych z różowa wstążką a drugą z niebieską

Edytowane przez cude
Czas edycji: 2013-10-02 o 16:42
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 16:45   #4280
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Anesthesia, czekooczekolada, anannke - dziękuję za przesłanie linków wysłałam Wam wiadomości ale nie mam pojęcia czy się wysłały, więc stwierdziłam, że jeszcze tutaj Wam podziękuję
Nie ma za co, daj znać, kogo wybierzesz

Cytat:
dziewczyny przechodze kryzyz czy sukienka ecru jest tak samo piękna jak biała???? moja suknia w złamanej bieli.... http://www.pinterest.com/pin/193514115208064478/
welon ecru w szafie, buty pasujące w szafie a teraz mnie naszło na wątpliwości....
Tak jak pisały dziewczyny, Twoje zdjęcie z przymiarek jest cudne i na pewno wybrałaś najlepiej, jak mogłaś! Ja osobiście mam małą "alergię" na bielusieńkie sukienki, dla mnie tylko śmietanka/ecru

Cytat:
Trochę tak nie na temat, ale czy któraś miała wycinane migdałki? Tż był dziś u lekarza i ma mieć zabieg. Tyle się o bólu po takim zabiegu naczytałam, że aż sama się boję
Moja siostra miała jak była mała i nie wspominamy tego za dobrze, bo dostała krwotoku... A później migdałek i tak jej odrósł Ja też mam zalecane wycięcie migdałka od daaaawna, ale stwierdziłam, że mogę z nim żyć, niż przeżywać takie "atrakcje"... :P

A ja dziś poprosiłam przyjaciółkę, żeby poszła ze mną kupić komplet biżuterii ślubnej w moje urodziny... No i poprosiła mnie, żebym wtedy też przymierzyła suknię. No i się zastanawiam, czy to nie głupio mierzyć ją po raz trzeci w przeciągu 2 miesięcy? Później już nie będę miała po co jej mierzyć, aż do przymiarek, ale sama nie wiem... nie chcę wyjść na jakąś idiotkę przed babkami w salonie
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 16:53   #4281
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Niestety dzisiaj rząd przyjął projekt ustawy okolobudżetowej zwiększającej akcyzę na papierosy i akcyzę co spowoduje wzrost cen od 1 stycznia 2014 roku.

pysiu witaj ponownie jak Twoje zdrowie? Trzymam kciuki aby niedziela przyniosła długo oczekiwaną zmianę
No to cóż, kupimy po wyższej cenie i trudno
Teraz nie mamy na tyle luźnej gotówki.
Stary 2013-10-02, 17:04   #4282
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Kurcze, a ja nie wiem jak wygląda Twoja sukienka wrzucałaś gdzieś fotkę? To musi być super uczucie Ja bym się właśnie bała, że jak kupię tak wcześnie to mi się znudzi i w ogóle opatrzy :P albo nie daj Boże znajdę ładniejszą hehe

Piękne i bogate. Moim zdaniem będą pasowały tylko do bardzo skromnej i prostej sukni
Jest o tutaj:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3566

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-10-02, 17:18   #4283
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martucha0205 Pokaż wiadomość
wlasnie czytalam o naszym musowym produkcie ma podrozec o 1.80zl brutto za 0,5l musze sie chyba pospieszyc z tym zakupem
Ano trzeba... mam nadzieję że teściowej uda nam się załatwić wódkę trochę taniej bo jeśli nie to będziemy musieli niedługo zacząć wędrówki po hurtowniach

Cytat:
a dziewczyny mozliwe jest to, żeby u róznych jubilerów były różne rozmiary pierścionków? mi ostatnio mierzyli w yes to wyszło, że mam 14-15, a z tego co wiem ten pierścionek co TŻ wziął ze soba do jubilera (lezy tak samo jak próbnik z yes) ocenili na 17 dziwne to
Co do rozmiarów to nie pomogę, chociaż wg mnie rozmairy wszędzie powinny byc te same.

Cytat:
w ogóle TŻ wyjeżdża 12 października na 2 tygodnie do Paryża na delegację nie wiem jak to wytrzymam. Sama w takim wielkim, obcym mieszkaniu no i będe tęsknic za Nim, to wiadomo. W najbliższa niedzielę mamy wolne obydwoje I wybieramy się na zakupy dla TŻ i zaproponował, żeby iść na naszą ukochaną pizze (chodzimy tam tylko ram w roku, w sierpniu na rocznicę). Więc może ten....
Wiem co czujesz... mój TŻ pojechał na tydzień w delegację nad morze ;/ A co do pizzerii to kto wie? Skoro chodzicie tam tylko na rocznicę to może szykuje się kolejna ważna uroczystość

Cytat:
Współczuję... Skoro nie chce świadkować powinna Ci powiedzieć, żebyś mogła zastanowić się nad kimś innym. Ja miałam niedawno taki koszmar, że wszyscy mi odmawiają ;( Mam nadzieję, że tak się nie stanie... Chciałabym żeby moją świadkową była siostra ale nie wiem czy się zgodzi bo mają małe dziecko (w dniu ślubu będzie miało rok i 4 miesiące) i boję się że mi odmówi z tego powodu...

Cytat:
Tylko że dzisiaj rząd klepnął projekt ustawy więc to nieuniknione... http://finanse.wp.pl/kat,1033691,tit...?ticaid=11169a

enzunio poka zaproszenia!

Edytowane przez Lemon_Drop
Czas edycji: 2013-10-02 o 17:23
Lemon_Drop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 18:41   #4284
enzunio
BAN stały

Kurde, wstawiłam w inny wątek

Wstawiam

Pierwsze zdjęcia - tak to wygląda. Papier wieczka jest perłowy, mieniący się. Środek mógłby być grubszy, aleee ok
To ze wstążką - tak będzie (nie widać, bo kiepskie oświetlenie, ale wstążka jest fioletowa)
Ostatnie- takie konfetti dorzucę, chcę taki efekt w środku jak miała Fotballfrue (klik)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie 2.jpg (22,3 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie 3.jpg (23,9 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie 4.jpg (33,8 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie 5.jpg (47,9 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie 1.jpg (29,8 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg KONFETTIpurple1.jpg (57,7 KB, 22 załadowań)
Stary 2013-10-02, 18:46   #4285
Dotka90
Zakorzenienie

Enzunio, mnie się podobają!
Stary 2013-10-02, 18:48   #4286
Lemon_Drop
Zadomowienie

Baardzo ładne te zaproszenia chociaż ja chyba nie dodawałabym już tej wstążeczki ... a te kryształki fajny efekt robią
Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale zamawiałaś chyba jeszcze jedne zaproszenia w pudełku?

Edytowane przez Lemon_Drop
Czas edycji: 2013-10-02 o 18:52
Lemon_Drop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 18:49   #4287
vixena
Rozeznanie

zaklepałam godzinę w kościele 17:00

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Ja też zostałam natchnięta - przez maglenę - do zrobienia zaproszeń własnoręcznie
mnie też zainspirowała - tz będzie nam robił
Stary 2013-10-02, 18:55   #4288
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

A ja właśnie zakończyłam produkcję zawieszek! Oto one
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_4802.jpg (51,0 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_4804.jpg (45,4 KB, 18 załadowań)

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-10-02, 18:56   #4289
enzunio
BAN stały

Nie zamówiłam w końcu z motylkami, bo okazało się, że za przesyłkę trzeba płacić osobno przy każdej próbce...

Króliczek
Stary 2013-10-02, 19:10   #4290
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
No niestety tym razem to prawda...

Cytat:
Wstawiam

Ostatnie- takie konfetti dorzucę, chcę taki efekt w środku jak miała Fotballfrue (klik)
Bardzo ładne te zaproszenia Wyglądają elegancko i bardzo porządnie. A efekt z konfetti jak pokazałaś to

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości