|
|||||||
| Notka |
|
| Techniczne dla katalogu kosmetyków Forum techniczne - obszar katalog kosmetyków. Tutaj zajmujemy się obsługą techniczną katalogu kosmetyków: "Kosmetyk Wszech Czasów". |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jestem nowa
Czesc
Jestem nowa i nie mam pojecia jak sie obslugiwac wizazem. PROSZE POMOZCIE !!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
Dot.: Jestem nowa
Witam
![]() W czym dokładniej potrzebujesz pomocy? Ustawienia konta: https://wizaz.pl/forum/usercp.php aniolek |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Hej
ogolnie mi chodzi recenzowanie kosmetykow i ich publikacje
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
|
Przeczytaj to forum
Techniczne na Katalogu kosmetyków https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=56 |
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Pierwszy krok
Witam,
Wiem, że pewnie wyjdę na lekko upośledzoną ale chciałam zacząć pisać opinię o kosmetykach... I kompletnie nie wiem jak mam to zrobić. Na forum pomocniczym jest tak wiele wątków ale chyba tylko ja jestem tak zakręcona że nie mogę znaleźć miejsca gdzie mam napisać opinię Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc, zawsze się zaczytuje w Wasze opinie, szukam przepisów na domowe kosmetyki więc chciałam dorzucić coś od siebie---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Proszę o zamknięcie wątku Zmęczenie dało się we znaki, już znalazłam ten magiczny przycisk
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne dla katalogu kosmetyków
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.

Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc, zawsze się zaczytuje w Wasze opinie, szukam przepisów na domowe kosmetyki więc chciałam dorzucić coś od siebie