![]() |
#2281 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Cytat:
Mi najbardziej pomagają kremy z urea. I rekawiczki na noc ![]() Cytat:
![]() A macie już karty?? Bo ja znów nie :/ Cytat:
![]() My tak nieświadomie sprawiliśmy prezent mojej mamie na imieniny, w życiu bym nie wpadła, że Oliś urodzi się 13 marca, termin 29 potem 25 marzec, a tatuś juz mu w styczniu zapowiedział, że ma wychodzić każdego byle nie 13 marca, bo ma ważne spotkanie biznesowe i co :p 1.30 13 marca Olaf zaczął akcje ![]()
![]() |
#2282 | |
Zakorzenienie
|
Kasiab91 kiedy mialas OM? mam termin na 3 maja jak ty i wg lekarza jest dopiero 9+5 tc a nie dwunasty? (pomajam juz fakt ze moje mniejsze) nie mysl, ze sie czepiam, zastanawiam sie tylko jak liczysz tygodnie, bo z tym to roznie bywa
![]() Asiulka22 nie mozna myslec w takich czarnych scenariuszach, jednak wiekszosc porodow sn konczy sie dobrze, wiec nie ma tez co demonizowac, strach ma wielkie oczy, a znajac zycie okaze sie, ze porodzik bedziesz miala lajtowy ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
![]() Co do snow to podejrzewam, ze nie opuszcza Cie do porodu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2283 | ||
Zakorzenienie
|
Podziwiam
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Madziulla ja też jeszcze nie mam karty ciąży. Podobno 10.10 lekarz już mi założy. Co do dat urodzenia dzieci a urodzin w rodzinie to ja mam pecha ![]() Z synem miałam termin na 20.04 - 2 dni przed ur teścia i po słuchaniu prawie codziennie tekstu "będzie prezent ur dla dziadka" miałam dość. Możecie uznać że się czepiam , ale jakbym usłyszała to raz -dwa to OK. Ale nie codziennie. Więc w kwietniu już zaczęłąm do brzuszka mówić "nie waż się wychodzić 22" ![]() A teraz mam termin znów 2 dni przed ur teściowej i specjalnie zapowiedziałam TŻ że nie mówimy na kiedy termin bo znów tych tekstów nie wytrzymam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nasza Hania urodziła się dokładnie w dniu urodzin mojej mamy, więc już zawsze będą świętować razem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2286 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2288 |
Zakorzenienie
|
a śpi z Wami ? Bo Oskar nad ranem przeważnie u Nas ląduje a czasem już w połowie nocy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2290 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kuba z pierwszego USG termin też miał na 19 maja, a urodził się 28 ![]() ![]() Ja po wizycie ![]() ![]() Ufff, zmęczona jestem, a jutro mnie czeka rozmowa z szefową - powiem o ciąży ![]()
![]() |
#2292 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2293 | ||||
Wtajemniczenie
|
Wróciłam z pracy, padnięta i głodna :P
Nie wiem czy znajdę siłę nadrobić, bo sporo naskrobałyście ![]() Nie mogę się doczekać wizyty 14, mam nadzieję że jednak od razu dostanę zwolnienie. Dziś starałam się dużo nie robić, ale nie lubię "nie robić nic" więc co i raz coś. No i pobolewał mnie co jakiś czas pęcherz, tak jak by jajnik mnie bolał :/ Było to chwilowe, no ale martwię się ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- klikam ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
![]() Nie mogłam wytrzymać, musiałam nadrobić :P A teraz uciekam spać i odpoczywać przed jutrzejszym dniem w pracy. Dobrej nocki ![]()
17.09.2009 - Szczęśliwie zakochana ![]() 03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka ![]() 24.09.2013 ♡ ♡ ♡ 3w1 ♡ 13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez paulka0212 Czas edycji: 2013-10-02 o 21:40 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2294 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() madziuuula juz po wizycie, pod spidem ogolnie napisze jak bylo. Cytat:
![]() ![]() Co do urodzin to ja urodzinowym prezentem bylam dla swojej mamy ![]() ![]() Cytat:
![]() MAGDI MUFINKA Dziołchy Jestem po wizycie u tej lekarki ktorej tak sie balam... Dzis tesciowa moja tez przyszla z pracy i choc nie byla za tym bym szla do tej doktorki to mowi ze jej kolezanki z pracy tez ja polecily i cocwecej wspomnialy ze zmienila podejscie. No i ... Poszlam. Oczywiscie stresowalam sie bo mialam z nia swoje doswiadczenie. Ale okazala sie przynajmjiej na tej wizycie bardzo dobra, mila, dokladna, nie pospieszala mnie. Sprawdzila a potem wytlumaczyla co moze byc powodem tych plamien. I powiedziala ze patrzy na to wszystko optymistycznie. Ze mam powtorzyc badanie hcg i zadzwonic do niej i podac zeby sie nie martwila (!). Ciesze sie ze do niej poszlam i najpewniej u niej zostane. Mam zdjecie na ktorym moj maluszek wyglada jak zelek mis haribo ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2295 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2296 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To dobrze, że nowa gin Ci spasowała ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Pod moim sercem, inne bije serce. Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane." 41-przeterminowana- Edytowane przez Seleniti Czas edycji: 2013-10-03 o 06:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2297 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2298 | |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny, Was nadrobić to trzeba być mistrzem
![]() Cytat:
Olaf widać nie lubi słuchać taty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
BAN stały
|
Witam się z rana
![]() Nie mogę spać bo ciągle mnie coś dzisiaj budziło ![]() H0pe cieszę się, że wizyta udana no i podejście lekarki zupełnie różne od tamtego doktorka. Także zostań przy niej i wszystko będzie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do zgagi ja nigdy nie miałam i nie wiem co to za uczucie, ale mówi się że jak zgaga męczy w ciąży to dziecku włosy rosną ![]() Coś dzisiaj kiepsko spałam, jeszcze od rana mam w domu marudę, bo Oskar wstał i płacz bo chce ściągnąć piżamkę, za chwile płacz bo on ta piżamkę chce mieć ubraną. Potem chce otworzyć drzwi do pokoju dziadka , jak otwarte to znów źle bo mają być zamknięte ;/ i bądź tu matko mądra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2301 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2302 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dziś się wyspalam i nie miałam żadnych koszmarów ![]() Edytowane przez pomarancza24 Czas edycji: 2013-10-03 o 07:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Raczkowanie
|
Witam mamusie.
jejku ja tez mialam ciezko noc mimo, ze nie mam w domu malego szkraba, ktory dal by mi popalic. Ostatnio coraz gorzej mi sie spi i nie wiem dlaczego. Ja uwielbiam spac na brzuchu, a obecnie jest to niemozliwe bo strasznie mnie gniecie, tak wiec probuje inaczej sie ulozyc, ale sie nie da. I tak przez najblizszych kilkanascie miesiecy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2304 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2305 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam cc w tym samym szpitalu co jego żona i na kwalifikacji do zabiegu ordynator mówił, że jak najbardziej ojciec może być obecny. Wchodzę na salę operacyjna, mąż za mną, a pan doktor wykonujący zabieg mówi, że nie zyczy sobie jego obecności na sali bo to on - lekarz krojący - podejmuje decyzje co do przebiegu zabiegu. Kazał mężowi ciuszki przygotować. Najpierw mąż był wściekły, a potem, jak mi ciśnienie nie spadło, odleciałam, była "akcja" z przywracaniem mnie do żywych, to w sumie na dobre wyszło, że go tam nie było. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2307 |
Rozeznanie
|
Hej czytam was codziennie ale tak fajbie piszecie, nie mam jak się wbić
![]() ![]() Co do zhagi to ja też nie mam pojęcia co to za uczucie i mam nadzieję że się nie dowoem, mój mąż ma często zgage zamiast mnie chyba ![]() hOpe moim zdaniem dobrze że poszlas do tej babeczki, ja rozumiem że jak są problemy to trzeba zachować dystans ale na litość boską przyszłej mamie trzeba dobrego słowa, pozytywnego nastawienia i nadziei! Dzidziuś wszystko czuje, a wystarczająco siechyba stresujesz i uważasz na siebie ze już deptesyjny lekarz nie potrzebny... Uważam że będzie wszystko super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2308 |
Rozeznanie
|
Witam Mamusie
![]() Bardzo dziękuje, że trzymałyście za mnie kciuki wczoraj! Jestem taka szczęśliwa ![]() ![]() Na badaniach prenatalnych wyszło wszystko prawidłowo ![]() ![]() ![]() Okazało się,że jestem w 12t3d dzisiaj i mam poród na 14 kwietnia a nie na 21 ![]() ![]() ![]() Ze wzruszenia płakałam całą wizytę heh.. Witam wszystkie nowe Mamusie ![]() i trzymam kciukasy mocno za wszystkie przyszłe wizyty by były równie udane jak moja ![]() a na osłodę tego zimnego dnia pochwale się Wam moim małym Skarbem ![]() Edytowane przez lolitka888 Czas edycji: 2013-10-03 o 08:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2309 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2310 |
Rozeznanie
|
Jejku, ja tu sKrobię posta a wy już kilkanaście postów dalej
![]() Dziś na 17 mam wizytę, pierwszą! Wg om jestem 9t4d czyli jestem w 10tyg ![]() Nie mogę się do czekac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.