|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
|
|
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
Trzeba klikac dalej ja juz od rana siedze
|
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
Ja klikam cały czas
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#2614 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() A co chcesz znowu zmienić? Ja się jeszcze nie przyzwyczaiłam. Cytat:
Cytat:
Nienawidzę tego gorąca w pociągu. Tyłek przypala jak sobie siądziesz na siedzeniu obok grzejnika. No i na polu -30 a w pociągu +30 no i wychodzisz to doznajesz szoku termicznego i od razu się jest chorym. :/ eyelinerem ![]() Cytat:
![]() Ja też klikam
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
Klikaczki moje kochane, przegoniłyśmy Okrysie i wskoczyłyśmy na 21 miejsce
![]() ś: 2 grzanki z żytniego, 1 biała drobiowa kiełbaska+ketchup, 2 plastry twarogu, 1/2 pomidora, kilka pasków papryki
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
melduje sie z uczelni bo mam wlasnie 4 godzinne okienko
dzo roznie dzisiaj np od 8 do 18 |
|
|
|
#2617 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zrobiłam porządki, trochę się spakowałam, reszta jutro Nawet zrobiłam kopytka pierwszy raz w życiu Nie chciałam wyrzucać ziemniaków z wczorajszego obiadu. Zastanawiałam się czemu mi tak brzuch wysadza ostatnio i czy to nie po kawie z mlekiem? Mam też beznadziejny chleb i zjadam go tylko rano, ale jakoś kiepsko się trawi ![]() A teraz coś z serii moich beznadziejnych snów Tej nocy śniło mi się, że mój T. trzyma test ciążowy z dwoma kreseczkami i mi mówi, że jestem w ciąży A ja do niego: a jak Ty zrobiłeś ten test ? Nie no dzień w dzień mam tak głupie sny. Ile razy śniłam o tym, że hula hop zostawiłam... ale już spakowane
|
|
|
|
|
#2618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43104493]Też klikam w wolnej chwili. Zrobiłam porządki, trochę się spakowałam, reszta jutro Nawet zrobiłam kopytka pierwszy raz w życiu Nie chciałam wyrzucać ziemniaków z wczorajszego obiadu. Zastanawiałam się czemu mi tak brzuch wysadza ostatnio i czy to nie po kawie z mlekiem? Mam też beznadziejny chleb i zjadam go tylko rano, ale jakoś kiepsko się trawi ![]() A teraz coś z serii moich beznadziejnych snów Tej nocy śniło mi się, że mój T. trzyma test ciążowy z dwoma kreseczkami i mi mówi, że jestem w ciąży A ja do niego: a jak Ty zrobiłeś ten test ? Nie no dzień w dzień mam tak głupie sny. Ile razy śniłam o tym, że hula hop zostawiłam... ale już spakowane [/QUOTE]Może to Twój TŻ był w ciąży?
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#2619 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz jedziemy dalej i wyżej ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43104493] Zrobiłam porządki, trochę się spakowałam, reszta jutro Nawet zrobiłam kopytka pierwszy raz w życiu Nie chciałam wyrzucać ziemniaków z wczorajszego obiadu. Zastanawiałam się czemu mi tak brzuch wysadza ostatnio i czy to nie po kawie z mlekiem? Mam też beznadziejny chleb i zjadam go tylko rano, ale jakoś kiepsko się trawi ![]() A teraz coś z serii moich beznadziejnych snów Tej nocy śniło mi się, że mój T. trzyma test ciążowy z dwoma kreseczkami i mi mówi, że jestem w ciąży A ja do niego: a jak Ty zrobiłeś ten test ? Nie no dzień w dzień mam tak głupie sny. Ile razy śniłam o tym, że hula hop zostawiłam... ale już spakowane [/QUOTE]Co za sen Traxx, ostatnio to samo nasunęło mi się na myśl... że to od kawy z mlekiem takie wzdęcia pewności nie mam, ale coś mi tu nie gra i te moje gazy z tym związane... ostatnio piję kawę z mlekiem dość często i właśnie mi się nasiliły objawy wzdęć. Wcześniej piłam czarną i wydaje mi się, że nie miałam takich sensacji muszę to poobserwować dłużej
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#2621 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Madzia, a do kiedy konkurs? Wieczorem tez ponabijam
![]() A mi sie dzis śniło ze jadłam cała gore fastfoodow w kfc Zaraz zjem obiad- niestety na uczelni, bo moi wspaniali współlokatorzy po raz kolejny nie umyli naczyń... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43105069]I też jesteś przed @ prawda? Bo to wtedy się nasila podobno gdy się kawe pije. Jak wypiję jedną to nie tak, ale w ciągu dnia lubię więcej i wtedy się zaczyna właśnie. Mam brzuch jak balon
[/QUOTE]Tak, jestem przed @ mówisz, że to jeszcze wzmaga? Kurde, może to faktycznie od tej kawy z mlekiem ![]() Jejku ten konkurs trwa do 13 października sto razy ten ranking może jeszcze ulec zmianie dlatego trzeba klikać, klikać, klikać
|
|
|
|
#2624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() KLIK -> post Aniolka.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-10-03 o 12:32 |
|
|
|
|
#2626 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Odezwę się wieczorem. |
|
|
|
#2628 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no niestety, wczesne wstawanie jest do kitu ale o tej 7., czy 8. to mogę wstawać ![]() Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43101860] Jutro wracam do domu super!!! ![]() dzień dobry już mi się wyświetla banerek, więc umiem też klikać Cytat:
aaaa, eyelinerem ja już to robię machinalnie i bardzo szybko 4 lata praktyki ![]() ogarniesz to Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43104493] Zrobiłam porządki, trochę się spakowałam, reszta jutro Nawet zrobiłam kopytka pierwszy raz w życiu Nie chciałam wyrzucać ziemniaków z wczorajszego obiadu. Zastanawiałam się czemu mi tak brzuch wysadza ostatnio i czy to nie po kawie z mlekiem? Mam też beznadziejny chleb i zjadam go tylko rano, ale jakoś kiepsko się trawi ![]() A teraz coś z serii moich beznadziejnych snów Tej nocy śniło mi się, że mój T. trzyma test ciążowy z dwoma kreseczkami i mi mówi, że jestem w ciąży A ja do niego: a jak Ty zrobiłeś ten test ? Nie no dzień w dzień mam tak głupie sny. Ile razy śniłam o tym, że hula hop zostawiłam... ale już spakowane [/QUOTE]oooo, kopytka jaki sen Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Jeśli chodzi o wczoraj, to miałam lektoraty, potem wykład z podst. zarządzania, 2 godziny okienka i wykład z TI. Ale miałam mega wku.rw, bo czekaliśmy 2godz. na ten wykład z TI (miał być o 17:10), przyszedł facet i powiedział, że naszej babki nie ma, bo jest w USA i on nam tylko przedstawi jak wygląda zaliczenie i możemy iść Takie przygody wczoraj miałam... ![]() Idę coś porobić A ten katar to mnie zaraz chyba wykończy Mógłby się już skończyć ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#2630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież Ty nie klikasz tylko inne osoby. A klikać można co 5 min- to jest w regulaminie i nikt tego nie łamie. Zresztą byłoby to podejrzane jakbyś np. otrzymywała głosy tylko z 2-3 komputerów w szybkim czasie. Ale nas jest przecież dużo- od wielu osób zbierasz kliki, więc ja bym się nie martwiła żadnego oszustwa tu nie ma
|
|
|
|
|
#2631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Eh, nic mi nie mów.. Nie myją po sobie, zostawiają zeschnięte rzeczy, nie wieszają szmatki tylko taka leży mokra i gnije..
Wkurza mnie to, bo człowiek wstaje specjalnie rano by zrobić sobie obiad a tu syf. Gdyby to było 1 raz to rozumiem, ale to sie często zdarza. A wychodzą do pracy(parka) i wracają około 17. I jak my z kumpela szybciej kończymy to nie ma w czym zrobić obiadu, a ile można po nich zmywać? Dzis ich opierdziele za to.. A na obiad w stołówce nic dietetycznego nie było.. Wzięłam schabowego i pol wywalilam bo taki tłusty do tego kuskus i fasolka szparagowa..Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Blaszok, ale miałas przygody;p ale na studiach to norma, maja w dupie ze ludzie czekają, ze maja swoje życie, swój czas i swoje sprawy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2632 |
|
Czekoladoholik
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43101860]Hejka myślałam, że mnie dzisiaj nie będzie, ale jednak wpadłam do Was
![]() Ja chyba to spróbuję bo już się łysa robię, włosy lecą codziennie garściami i trzeba ratować czymś co jest polecane. Tak samo jak i spróbuję Jantar ![]() Jutro wracam do domu Sikorka, Kasieńka odpisała co to CP ![]() Dostałam od internisty recepte na żel do twarzy
|
|
#2633 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43101860]Hejka myślałam, że mnie dzisiaj nie będzie, ale jednak wpadłam do Was ![]() Ja chyba to spróbuję bo już się łysa robię, włosy lecą codziennie garściami i trzeba ratować czymś co jest polecane. Tak samo jak i spróbuję Jantar ![]() Jutro wracam do domu hej,fajnie,że zajrzałaś jednak ![]() Jantar teraz ma jakąś nowa formułę...ale polecam super,że już jutro do domku! |
|
|
|
|
#2634 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak dobrze sprawdziłam to mikroekonomie masz z tą samą babeczką, z którą miałam ekonomię na I roku ![]() Cytat:
![]() Tylko zaskoczył mnie ten wpis W regulaminie jest, że "Kliknięcia kwalifikowane to takie, które oprogramowanie rozpoznaje jako kliknięcia nowych osób", ale jakby nie można było oddawać wielu głosów z jednego komputera to nie pojawiała by się informacja, że kolejny głos możecie oddać za 5 min ![]() Niektórzy sobie pozakładali konta chyba tylko po to, żeby wziąć udział w tym konkursie ![]() Szkoda, że się regularnie nie udzielam w wielu wątkach ale znajomych zagoniłam do roboty ![]() Cytat:
|||
|
|
|
#2635 | |
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
|
|
|
#2636 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43104493]Też klikam w wolnej chwili.
Zrobiłam porządki, trochę się spakowałam, reszta jutro Nawet zrobiłam kopytka pierwszy raz w życiu Nie chciałam wyrzucać ziemniaków z wczorajszego obiadu. Zastanawiałam się czemu mi tak brzuch wysadza ostatnio i czy to nie po kawie z mlekiem? Mam też beznadziejny chleb i zjadam go tylko rano, ale jakoś kiepsko się trawi ![]() A teraz coś z serii moich beznadziejnych snów Tej nocy śniło mi się, że mój T. trzyma test ciążowy z dwoma kreseczkami i mi mówi, że jestem w ciąży A ja do niego: a jak Ty zrobiłeś ten test ? Nie no dzień w dzień mam tak głupie sny. Ile razy śniłam o tym, że hula hop zostawiłam... ale już spakowane [/QUOTE]ha ha ,aleś miała sen ![]() Cytat:
Ja też w wolnej chwili klikam
|
|
|
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
Alice
Jedna z moderatorek mi napisała, że to musi być jakiś problem z Twoim komputerem, bo inni mogą bez problemu głosować A próbowałaś klikać i w banerek i w ten napis nad nim?Tata przywiózł właśnie siatkę pistacji ![]() II: warstwowo: duszone śliwki, wiejski, gruszka, dmuchany orkisz i na wierzchu chałwa
|
|
|
#2638 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to rzeczywiście miałaś dzień z przygodami... zdrówka |
|
|
|
|
#2639 | |
|
Czekoladoholik
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43101860]Hejka myślałam, że mnie dzisiaj nie będzie, ale jednak wpadłam do Was
![]() Ja chyba to spróbuję bo już się łysa robię, włosy lecą codziennie garściami i trzeba ratować czymś co jest polecane. Tak samo jak i spróbuję Jantar ![]() Jutro wracam do domu Już jutro? To tak szybko zleciało czy wracasz wcześniej? ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
Nażarłam się pastylek do ssania ![]() Madzia i w to i w to ale dalej nic.
|
|
|
#2640 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.

Ja się jeszcze nie przyzwyczaiłam.
Nawet zrobiłam kopytka pierwszy raz w życiu
A ja do niego: a jak Ty zrobiłeś ten test ? 

pewności nie mam, ale coś mi tu nie gra
i te moje gazy z tym związane... ostatnio piję kawę z mlekiem dość często i właśnie mi się nasiliły objawy wzdęć. Wcześniej piłam czarną i wydaje mi się, że nie miałam takich sensacji 

sto razy ten ranking może jeszcze ulec zmianie

żadnego oszustwa tu nie ma