|
|
#541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Buciki ślubne
Cytat:
Pozdrawiam
|
|
|
#542 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#543 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/search.php?string=z%C5%82ote+41 http://www.allegro.pl/item192568123_...3_44_28_5.html http://www.allegro.pl/item191033680_...ozmiar_41.html Skoro są na takie rozmiary, to na twój też się coś znajdzie ! |
|
|
|
|
#544 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuje bardzo, ale allegro przejrzałam wzdłuz i wszerz - odpada - po pierwsze nie kupię butków bez przymierzania, a poza tym nie ma nigdzie takiego odcienia zlota jak potrzebuję. Growikar juz tez znalazłam, ale też nie maja butów w takim kolorze Jak znajdę buty na pewno sie pochwalę
|
|
#545 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, widziałyście w Krakowie, bądź Katowicach buciki z czubkiem na niskim obcasie?? max 3cm?? Z góry wielkie dzieki za pomoc
|
|
|
|
#546 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#547 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#548 |
|
Wtajemniczenie
|
A to moje buty.
Szukałam butków z okrągłym noskiem i na niskim obcasie w kolorze ecru. Zdecydowałam się na takie i mam już problem z głowy, bo też myślałam że nic już nie kupię. Muszę je tylko rozchodzić. butki.jpg butki 2.jpg
|
#549 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo ladne.
|
|
|
|
|
#550 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam chyba gorszy dylemat - musze szukać jakichś ładnych bucików na płaskiej podeszwie albo na koreczku typu "kaczuszka" i to naprawdę jest maksimum
|
|
|
|
#551 |
|
Raczkowanie
|
bardzo podoba mi sie ta suknia, jesli moglabys napisac gdzie ja kupilas i za ile??? bede wdzieczna za odpowiedz (choc slub dopiero za rok
)
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Evi26 widziałam dośc sporo butów na płaskiej podeszwie, rozgladałaś się już po sklepach? A jaki nosek - szpic, okrągły prosty? Najgorzej jest szukać czegoś konkretnego, bo można nic nie znaleźć.
|
|
#553 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja najlepsza przyjacółka szla do slubu i cale wesele przetanczyla w butkach komunijnych, ma taki sam problem jak ty!! zreszta teraz te buciki komunijne są robione na wzór butów dla dorosłych więc nie bedziesz miała problemu ze znalezieniem czegos odpowiedniego. Ja też nie moge miec wysokich butków bo nie lubie, (na codzien smigam w adidasach ) choc slub dopiero w sierpniu 2008 juz sie rozgladam za butkami bo ja mam problem z rozmiarem w druga strone mam 41 i tak sobie mysle ze w polowie wesela jak mnie bede nogi bolaly to przebiore na balerinki pod suknia nie bedzie widac hehehehhe |
|
|
|
|
#554 |
|
Wtajemniczenie
|
Blahnik jak dobrze trafisz to kosztuje około 2.500PLN za ten słynny model z "Sex..."
Po co jednak wydawać tyle kasy, jak za niecałe 200PLN ,masz coś prawie identycznego: (1 rząd - Blahnik 850$ ) (2 rząd - David's Bridal 60$ ) Bardzo ładne te butki z Ryłko. Uwielbiam taki obcasik ![]() . |
|
|
|
#555 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#556 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i chyba przesłałaś jakieś dobre fluidy bo... kupiłam dzisiaj butki!!! I'm happy Zobaczyłam je na wystawie a butki mowiły do mnie ... kup nas... kup nas... hihi Fotki obowiazkowo załącze
M jak MAMA - IGOR 29.10.2008 http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007081100700730.png Edytowane przez becia_leszno Czas edycji: 2007-05-09 o 16:23 Powód: załączenie fotek :) |
|
|
|
|
#557 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jakie ona sa piekne- w sobote jade do Krakowa w poszukiwaniu butow - moze polecacie jakies sklepy?? POMOCY!!
|
|
|
|
|
#558 |
|
Raczkowanie
|
No to super - postaram się rozejrzeć jak juz przyjdzie na to czas
|
|
|
|
#559 |
|
Rozeznanie
|
Ja juz po slubie... buciki spisaly sie doskonale, mimo iz zaraz po samej uroczystosci biegalam na bosaka
![]() Pozdrawiam i zycze wam powodzenia
|
#560 |
|
Przyczajenie
|
witam, mam małe pytanko o firme badź o stronke z butami nr 1 - sa prześliczne !!!! pozdrawiam
|
|
|
|
#561 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo ładne faktycznie.tylko że ja szukam niskiego obcasika
|
|
|
|
#563 |
|
Raczkowanie
|
ja znalazłam buty rewelacja-w salonie Cymbeline- jutro wkleje fotki ale przynzam ze byałam juz ostro przybita wyborem butów, bo nic mi nie pasowało- te są IDEALNE
|
|
|
|
#564 |
|
Przyczajenie
|
w sumie poszukuję butów w stylu lat 60'tych - czubek w szpic i kokardka. mam asymetryczną sukienke właśnie z Cymbeline i potrzebuje butow chociażby z jakims elememntem asymetrycznym . Moj ideal znaleziony na sieci wyglada tak - niestety sprzedaz tylko w USA. Jak ktoś może mi w jakiś sposób pomóc w namierzeniu podobnego cudeń ka w Polsce - będę baaaardzo wdzięczna !!!!
Pozdrawiam ranne ptaszki |
|
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
Buty ślubne Arturo Vicci
|
|
#566 |
|
Zadomowienie
|
http://www.e-rylko.com/index.php?pag...hpshop&Itemid=
a ja mam takie butki, niskie i wygodne |
|
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie dalej szukam
jutro znów ruszam na poszukiwania
|
|
|
|
#568 |
|
Przyczajenie
|
nie martw się kochana !! Ja tez ciągle szukam tych moich wyśnionych - i ciągle wirtualnie.A we wtorek mam stateczną przymiarke u krawcowej z tytułem - przycinanie sukni do wysokości obcasa butów ślubnych - cóż liczę na duża dozę wyobraźni pani krawcowej !!! Pozdrawiam |
|
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
:d
|
|
|
|
#570 |
|
Raczkowanie
|
Co sądzicie o tych butach? bede miała suknie białą i zastanawiam sie czy srebrne buty wyglądałyby OK? Najchetniej kupiłabym białe satynowe, ale te które sa na rynku kojarzą mi sie z pierwsza komunią
a na buty przecudnej urody na jedno wyjście za kwote 200zł i wyzej, nie moge sobie pozwolic.Czekam na waszą opinię
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

Ja jestem już po kilku rundach po sklepach w moim mieście i jednym wypadzie poza miasto i NIC!!! Juz zacęłyśmy z mamą kombinowac, ze kupimy cos czarnego i pomalujemy farbą w sprayu hehe Po pierwsze mam nietypowy kolor sukienki - rdzawy odcień zlota ( pewnie ciężko to sobie wyobrazic
), a po drugie stopę r. 41 i na dodatek szeroką więc dlugie czubki odpadaja zupelnie. ehhhhh slub w sierpniu to pójde w japonkach :P

- IGOR 29.10.2008
i tak sobie mysle ze w polowie wesela jak mnie bede nogi bolaly to przebiore na balerinki

nie martw się kochana !! Ja tez ciągle szukam tych moich wyśnionych - i ciągle wirtualnie.