![]() |
#2401 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiedz to tutaj, cz. 15
Cytat:
![]()
![]() |
#2402 |
Konto usunięte
|
Piękna
![]() I kolejny depresyjny kawałek do gwałcenia przycisku 'replay'... Wiem, że to marne pocieszenie, ale właśnie dziś przeczytałam, że to co spotkało ciebie spotyka aż 15% ciężarnych... Ale przecież potem spokojnie bezproblemowo zostają mamami - tobie też się uda. |
![]() ![]() |
![]() |
#2403 |
Wtajemniczenie
|
Czytając ten wątek widzę tyle podobnych sytuacji, historii, emocji, że aż nie chce się wierzyć, że gdzieś tam w Polsce, a nawet na świecie jest ktoś kto ma podobnie.
Mam dół taki, że mógłby przebić się przez kulę ziemską. Kućwa mać nie mogę mieć nawet gorszego dnia. Bo jak ja mogę źle się czuć. Jak mogę się nie cieszyć tak beznadziejnym życiem. No przecież kto będzie wysłuchiwał waszych problemów to straszne bo akurat dzisiaj nie mam sił tego słuchać. M. kurde tak przyjaciółka ciągle słyszę zadzwonię za godzinę, opiszę ci co myślę o tym jutro. I jakoś nigdy się nie doczekałam tego. Mam problem ktoś powinien mnie kopnąć ale nie bo muszę ciągle wysłuchiwać ciebie. Wy macie pretensje, że się nie odzywam napisałam do ciebie do dziś odpowiedzi nie dostałam ty odpisałeś po tygodniu. Czuję się jakby szczęście mnie opuściło i nic już nie miało się dobrego wydarzyć. Moje życie stoi w miejscu. Tak to ja jestem panem losu i ode mnie zależy moje życie tylko najgorzej wystartować ze zmianami. Jestem beznadziejna.
![]() |
#2404 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2405 |
Zakorzenienie
|
Nie mam na nic czasu... Masakra... Wiem, że kiedyś będę pewnie chciała mieć taki wir, ale potrzebuję porządnie odpocząć. W samotności. Ze swoimi myślami. Kocham Cię, ale potrzebuję także czasu dla samej siebie
![]() Babciu, dobrze mi dziś zrobiła rozmowa z Tobą. Szkoda, że tylko przez telefon, ale obiecuję, że w przyszłym tygodniu odwiedzę Cię dłużej niż na godzinę! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2406 |
Zakorzenienie
|
Ahhh, jutro będzie dobry dzień.
![]() Film na tvp2 w ciepłym łóżeczku. ![]() Wysłane z mojego U20i |
![]() ![]() |
![]() |
#2407 |
Blessed be the fruit
|
W takich momentach, jak choćby ten, samotność powoduje wręcz ból fizyczny
![]()
![]() |
#2408 | ||
histoire abracadabrante
|
Cytat:
Ale od jakiegoś czasu nauczyłam się rozwiązywać problemy sama ze sobą, zaczęłam więcej pisać tutaj i to mnie czyściło z całego syfu. Niektórym (mama, eks, współlokatorka czasem) pobieżnie mówiłam o co chodzi, ale bez wnikania w głębokie rozkminy. Zamknęłam się w sobie, zresztą nie tylko ja to zauważyłam, z zewnątrz łapałam sygnały, że nawet ciężko mnie rozbawić i w ogóle jestem "nieprzytomna" oraz pogrążona w innym wymiarze. Ta, chyba depresji. Ale masz rację, to zależy od osobowości ![]() Mnie pomaga wizaż, widzę ogromną zmianę w częstotliwości pisania postów, dzisiaj prześledziłam te stare i pisałam mniej oraz rzadziej, a teraz zdarzają się eseje puszczane w eter. Cytat:
Dobija mnie jeszcze to, że między mną a K. totalnie nie iskrzy, nie ma żadnego połączenia, jakiegoś intuicyjnego podejścia. Gdy mam OGROMNĄ potrzebę, K. nigdy nie odpisuje, nagle znika na tydzień, zjawia się i tłumaczy się z problemów rodzinnych, a wystarczyło przecież napisać sms. Gdy u mnie wszystko super, tęcza, jednorożce, humor wyborny, K. dopytuje, czy wszystko ok, czy żyję, jak się czuję, a gdy nie odpisuję dłuższą chwilę to potrafi mnie zbombardować wiadomościami, czy abym się nie obraziła. A ja po prostu składam kartony z Ikei i nie odpisywałam, bo nie szło mi najlepiej to składanie, więc musiałam skorzystać z tutków na YT - tak, dokładnie, na YT nawet są tutoriale jak złożyć karton z Ikei, mimo instrukcji obrazkowej. Edytowane przez bujdanaresorach Czas edycji: 2013-10-03 o 00:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2409 |
Raczkowanie
|
Właśnie obejrzałam film dokumentalny Człowiek słoń to Ja. Ipłakać mi się chce nad losem tego biednego chłopaka .Wstyd mi ,ze czasami wpadam w dół z mało ważnych powodów , gdy wcześniej czy później jestem w stanie zmienić swoją sytuację na lepsze , a na całym świecie jest tyle ludzi , których spotkają przeogromne nieszczęścia , a jednak wierzą w zmianę na lepsze i nie poddają .Ogarnę się choćby nie wiem co , mam motywację by żyć pełniej i lepiej .
|
![]() ![]() |
![]() |
#2410 |
histoire abracadabrante
|
Napisał do mnie nieznajomy na fb. Zagaduje, nawija, że go zaintrygowałam, super duper, farmazony... A ja się pytam, niby czym?
Ano, wypatrzyłem Cię w jakiejś grupie nt. marketingu. Ale ja się wcale w żadnej nie udzielam. Moje zdjęcie profilowe go zaintrygowało. Ale to nie moje zdjęcie ![]() I zaczęła się dysputa, dlaczego robię ludzi w balona, bo nie mam swojego zdjęcia ![]() Ludu, sorry, że Cię rozczarowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2411 |
Zakorzenienie
|
tęsknię strasznie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2412 |
Idiotka
|
Uraziło mnie to.
#2413 |
Konto usunięte
|
Miły dzień będzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2414 |
BAN stały
|
Niech tylko to nie będzie to o czym myślę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2415 |
Raczkowanie
|
Nie będę się czepiać, nie będę wpadać w histerię, nie będę szukać dziury w całym! Tak, tak, mam do tego tendencję, ale wypowiadam wojnę mojemu paskudnemu charakterkowi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2416 |
✌
|
dziękuję za nocny seks
![]() Dziś będziesz mój? Tylko mój?
#2417 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2418 |
Dolce vita
|
Sezon na doły chyba już otwarty. Dołączam i ja.
Chcę, pragnę świętego spokoju. W bloku i okolicy patologia, zaczynam się bać tych ludzi, tych pijaków, żuli.... Nic im nie zrobiłam, więc czemu, mimo to, obrywam??? tęsknię za miłością. |
![]() ![]() |
![]() |
#2419 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Żebym ja dzisiaj spokojnie przeżyłam ten dzień. 3 godziny (zegarowe ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2420 |
Zakorzenienie
|
Rośnie to, co dzieli nas...
![]() |
#2421 |
Wtajemniczenie
|
Nie ma to jak wrócić do domu przed czasem z czystego lenistwa. Czuję się jakaś przemęczona, a przecież dopiero się zaczęło. Nie odpoczęłam, a miałam w cholerę czasu na to. Sterta książek na biurku, a ja nie mam, kiedy tego czytać...
#2422 |
Zakorzenienie
|
Śniłeś mi się dzisiaj powiedziałeś do kolegi ,że nigdy ze mną nie byłeś i nigdy nie będziesz ...
Wykopki ..Why?? ![]()
![]() |
#2423 |
Zakorzenienie
|
oby dzisiaj dobrze mi poszło. Boże pomóż wszystko załapać i zapamiętać
#2424 |
Rozeznanie
|
Czy mi się wydaję, czy Ty mnie z czymś okłamujesz?
Idę po jabłka, zrobię szarlotkę ![]()
#2425 |
Konto usunięte
|
moje plecy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2426 |
Zadomowienie
|
Błagam, wyłaź z moich snów. Raz na zawsze!
#2427 |
Zakorzenienie
|
jeju, żebyś tylko nie był chory
![]() ![]()
![]() |
#2428 |
Zakorzenienie
|
Boże błagam Cię, spraw, żeby wszystko było dobrze! tak czekaliśmy na tą Kruszynkę, siostra wypłakała morze łez, kiedy kolejne starania nie przynosiły efektu, a niektórzy obwiniali o to ją... w końcu się udało, raptem 3 tygodnie cieszymy się z jej narodzin i może okazać się, że jest tak poważnie chora?! błagam, niech lekarz powie dziś, że jednak wszystko jest w porządku, że to kwestia nierozwiniętego układu nerwowego, a nie tego i że to niedługo minie... błagam, bo wszyscy już czujemy się bezsilni, choć nawet jeszcze nie zapadł wyrok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2429 |
Konto usunięte
|
Justynko
![]() ![]() Dzień 5 bez Ciebie. Zostało jeszcze 9. Nareszcie to już nie jest dwucyfrowa liczba ![]() 30 dni bez czekolady - start ![]() Dokumenty do pracy wysłane i ta przerażająca myśl: a jeśli mnie wybiorą, to jak sobie poradzę?! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2430 |
histoire abracadabrante
|
Katar silniejszy niż wczoraj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.