|
|
#1021 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ambitne wizażanki część V
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
![]() Wpadłam by złożyć naszemu Undiemu życzenia, ale chyba się spóźniłam. Więc spóźnione, ale szczere wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i jak najwięcej cudownych chwil z D., żebyście nie musieli już więcej rozstawać. Sto lat! ![]() Ja od soboty w Poznaniu i dzisiaj byłam na rozmowie o pracę, jako opiekunka. Babka jest na mnie zdecydowana, ale jutro mam jeszcze jedną rozmowę, więc jutro muszę wybrać. Jak na razie to często nie wiem, jak i gdzie jechać, ale mam nadzieje, że szybko to ogarnę.
|
|
#1023 | ||||||||
|
Imperatorowa Undi I
|
Cytat:
Dziękuję ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
możlwiości jest wiele: kobieta sukcesu, pracuś, miłośniczka realizacji własnych celów etc. ![]() Cytat:
ja wiadomo, marzyłam że jednak D. się zjawi, ale jednak nie sądziłam, że to zrobi o Żabojadkach nawet nie mówię, bo to dopiero hardcore w ich wykonaniu. choć D. trochę naburmuszony był, że w niego nie wierzę love story? ![]() Cytat:
ja tylko wcześniej świętowałam dziękuję, dziękuję Ja teraz trochę CV dostaję, bo szukamy kogoś do nas i kurcze takie rzeczy, jakie ludzie tam wpisują to czasem zapewniają zabawę na cały dzień ![]() tyle dobrze gorzej jakbyście na jakiejś bajce czy coś wylądowali Cytat:
![]() jak się dowiesz gdzie taki można nabyć to daj znać, też by mi się przydał ![]() Cytat:
dziękuję ![]() ![]() Cytat:
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
Undi duuuużo radości, szczęście i jeszcze więcej miłości
I by Ci czas do stycznia zleciał mega szybkoA teraz wracam do angielskiego
|
#1026 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), więc może uda mi się coś zdziałać ![]() Cytat:
![]() A Ty wszędzie widzisz tylko jedno ![]() Cytat:
![]() Myślę, że nawet nam byłoby ciężko wylądować na bajce o 22:30 ![]() Kurcze, ja też się muszę w końcu wziąć za języki (zwłaszcza za francuski ), bo to się źle skończy
|
|
#1027 |
|
Rozeznanie
|
Undi ode mnie też życzenia (prawdziwie spóźnione, ale szczere)
Jak najmniej problemów, jak najwięcej radości. Duuużo uśmiechuMiłego dnia, dziewczyny |
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
heeej
przepraszam, że się tak mało odzywam, ale spędzam tutaj na komputerze ok 0,5-1h dziennie, podczytuję regularnie, ale nie mam kiedy odpisać ![]() cieszę się, że u Was się w miarę układa, Undi - jeszcze raz sto lat ![]() u mnie słonecznie, ale francuski leży... jak rozumiem wszystko na wykładach tak mam problem, żeby sama coś powiedzieć za to z angielskim jest dobrze, choć kto by pomyślał, że kitchen utilities kiedykolwiek będą aż tak potrzebne ![]() zaczynam szukać jakiejś pracy, bo chciałabym co nieco zarobić i ciut uczę się rosyjskiego, chciałabym przeznaczyć na niego ok. 1h dziennie tutaj... może uda mi się namówić kolegę, żeby się ze mną uczył jest pół Rosjaninem i pół Francuzem, więc idealnie, mogłabym się uczyć dwóch języków ![]() miłego dnia w Luksemburgu piękne słońce i postaram się częściej odpisywać :P
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Ja przeziębiona od piątku i w naszym pokoju chłodno na razie jest. Nie pisałam Wam, że mam w mieszkaniu tymczasowo kota (dodam, że za kotami nie przepadam), ale w sumie co raz bardziej przekonuje się do niej. Choć w nocy chce, żeby ją wpuścić do pokoju i drapie w drzwi i miauczy, więc mamy ciągle noce nie przespane. :/ To dobrze pamiętałam. ![]() Kiedyś na pewno. Dziękuje za kciuki. Praca moich marzeń to nie jest i chciałam coś innego, ale rozesłałam z 40 CV i ani jednej odpowiedzi, więc ciesze się z tego co mam. Wolałam bym te dziecko, z którymi mam rozmowę dzisiaj, bo mam od domu piechotą z 5-10 min. i lepsza płatna. A ta druga to też fajna, ale dojazd będzie mi zajmował z niecałą 1h. :/
|
|
#1030 |
|
Kawaii strona mocy
|
A w tym tygodniu po pracy mam trochę spotkań ze znajomymi, wrócę senna i tyle by po mnie było ... zaraz właśnie uciekam na kolejny meeting. A poza tym nie było mnie, bo Undi ostatnio na czerowono na językowym nakrzyczała na mnie, więc się przestraszyłam nie na żarty Właśnie, Undziaku, obiecałam Ci wczoraj urodzinowy śpiew, ale potem byłam trochę wstawiona po piwie i wolałam nie ryzykować Jeśli słyszałaś piosenką Daft Punk, a pewnie tak, kto by jej nie słyszał w lato, to tutaj masz wersję , w jakiej pewnie bym Ci wczoraj śpiewała ... także tak Niemniej życzę Ci wszystkiego najlepszego, spełnienia Twoim nawet najskrytszych marzeń, więcej przebywania z D i Żabojadkami, zdania wszelkich egzaminów, więcej wiary w siebie i żebyś kiedyś w swoich językowych podbojach doszła też do języków azjatyckich ... a kiedyś, jeśli taka będzie Wasza wola, żeby taki mały istot powiedział kiedyś: Mutter Undi, give me creme brulee (tak, chodziło o poliglocika małego ). Naczytałam się ostatnio o kosmetykach Organique i się napaliłam na peeling, kuleczki do kąpieli i balsam do ciała dla mamy ... niech ta pensja szybciej nadchodzi
|
|
|
|
#1031 | ||||||||||||
|
Imperatorowa Undi I
|
Pewnego dnia zwariuję przez tę pracę
Cytat:
Cytat:
no wiesz... we Francji jesteś ![]() ostatnio brechtałam się, bo ktoś w polu "hobby" wpisał "sich aufregen". Do tej pory nie wiem czy po prostu pomylił słówka (CV po niemiecku) czy rzeczywiście lubi w wolnym czasie się denerwować ![]() uuu do kina o tej porze mówisz ![]() Cytat:
Poza tym odpoczynek Ci się należy! Cytat:
merci beaucoup Cytat:
Ale widać na kilometr, że Ci tam dobrze Cytat:
jejku właśnie dlatego nienawidzę kotów! Kot mojej teściowej też miauczy pod drzwiami i to nie tylko w nocy, ale w ogóle jak się np. do łazienki wejdzie i zamknie drzwi to też drze ryja Cytat:
a potem zawsze można szukać czegoś innego jak dzisiejsza rozmowa? Cytat:
Cytat:
Cytat:
choć od azjatyckich to wiesz, wolę jak najdalej ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1032 |
|
Kawaii strona mocy
|
Ni to, się nie nazywa zakupoholizm, a Ty nie przypominasz Haxe
![]() Dobra, litra piwa w moich żyłach, idę spać, jutro z samego rana czeka mnie wizyta u lekarza, dobranoc
|
|
|
|
#1033 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a że ja tam wrócę to chcę go znac i o![]() a co do dziekanki to na 99 procent nie dostanę, ale jeszcze z dziekan pogadam ( bo jej złapać nie mogę od tygodnia ) ale jak nie dostanę to i tak zostane i im satysfakcji nie dam takiego![]() Cytat:
![]() no to masz motywację Cytat:
Cytat:
![]() bonyy jutro zaliczam drugą połowę angielskiego normalnie już mi się sni po nocach on![]() i jak wszystko pójdzie dobrze to od czwartku znowu będę pisała częściej już się nie mogę doczekać
|
|
#1034 |
|
Zakorzenienie
|
Znów mam francuski chlip chlip. Nic nie umiem, ona wymaga, chlip chlip. Drugi dzień wstałam rano i ledwo chodzę, czuję się jak zombie chlip chlip. W końcu będzie lepiej, do piątku zostały 3dni robocze xD
jak u Was? Parolciu daj znać co załatwiłaś ![]() Undi - moje dziecię takie teksty będzie pisało na wizażu, na bank
|
|
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, dalej nie zaliczyła mi tego angielskiego
przemaglowała mnie porządnie, ale nie wiedziałam jjednego durnego słowa pod koniec ![]() ![]() Jestem taka zła.. poryczałam się normalnie
|
#1036 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
jeu,
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A czemu nie? ![]() Cytat:
Nie ma odpoczynku od języków! ![]() Cytat:
![]() Taaa, a wczoraj poszłam na salsę, a tam instruktorzy po hiszpańsku nawijają Nauczyłam się uno, dos, tres... Cytat:
|
|
#1038 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem straszną kociarą... choć fakt, to męczące, że koty się dobijają do pokoju. moja kicia umie sobie sama drzwi otworzyć skacząc na klamkę dlatego mój pokój można zamknąć od środka, wkładam zatyczki i mogę spać i nic nie lata mi po głowie za to moi rodzice cierpią, ale chyba się już przyzwyczaili. dom bez zwierzaka to nie to samo, a w bloku trzymać psa to niezbyt ciekawie... (dla psa to jednak może być za mało miejsca)Cytat:
to rzadka umiejętność... ![]() Cytat:
im bardziej intensywnie tym ciekawiej :P ja chyba pierwszy raz od dawna prowadzę takie intensywne życie ![]() co jest? de rien :P dobrze jest a jutro idę do subwaya spytać się o pracę, może coś dla mnie znajdą... cokolwieeeek.. cv na uczelni zostawiłam - to też może się odezwąCytat:
Cytat:
powodzeeenia![]() Cytat:
Cytat:
widzę, że u CIebie też dobrze ![]() Cytat:
trzeba non stop szlifować i powtarzać.
|
|
#1039 | ||
|
Imperatorowa Undi I
|
skąd wiesz, moja droga, skąd wiesz
zaczynam się o Ciebie niepokoić ![]() to może nawet założą wątek uciśnionych przez walnięte matki choć w sumie jeśli mój synek by pisał na wizażu to bym się poważnie zastanowiła Cytat:
a nie wiem ehhh szkoda gadać... może kiedyś wywalę swoje wszystkie żale ![]() Cytat:
|
|
#1040 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Strasznie chce mi się spać. Jakieś przesilenie jesienne czy co...
?
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
mi teeeż... i jeeeeeeeść! Wciąż jem ;(
|
|
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
A ja normalnie się przespałam godzinę.
Tak się fatalnie czuję, że mi literki przed oczami skaczą
|
#1043 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() My mieliśmy taki jeden egzamin, na którym osoby, które odpowiedziały na wszystkie pytania nie zdały, a te które odpowiedziały na jedno i to nie do końca, dostały 5 Bardzo dobrze chociaż dzisiaj przyśniło mi się, że znowu tak strasznie tęskniłam za domem - chyba rzeczywistość jest zbyt piękna ![]() Dlatego muszę powtórzyć gramatykę ![]() Cytat:
Wcześniej ciężko się zgrać ![]() Cytat:
|
|
#1044 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
![]() Ja tak samo za nimi nie przepadam, choć muszę przyznać, że "nasza" kotka trochę ociepliła mój stosunek do nich. ![]() Ech... kompletnie mi nie wyszła. Bardzo stresowałam się i mają dać do końca tygodnia, ale szczerze w to wątpię, a jak nie to znaczy, że z moją intuicją jest coś nie tak. :P Choć warunki mają super i tak blisko bym miała do domu, ale oni przeprowadzają się pod Poznań w kwietniu, a ja nie mam prawo jazdy (planuję zacząć, jak znajdę pracę) i myślę, że raczej ja odpadam, a szkoda. Jeszcze ten wieczór był straszny, ale to w klubie. ![]() ![]() Ech.. jak pisałam wcześniej. Ta fajniejsza raczej odpada, więc po rozmowie zadzwoniłam do tej pierwszej, a ona znalazła kogoś dwie ulice dalej, więc odpadłam. Znalazłam na razie na 3 tyg. super rodzicie i dziecko, ale mniej płatna. Mam nadzieje, że w listopadzie znajdę coś lepszego i długoterminowego. ![]() Cytat:
![]() Ja za to uwielbiam psy, choć u siebie mieszkam w bloku i myślę, że są szczęśliwe. Też nie wyobrażam sobie domu bez zwierzaka.Mam taką nadzieje. Intensywnie ciągle szukam.
|
|
|
#1045 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też! |
|
|
|
|
#1046 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
moje dzieci też będą się tam udzielać...
Cytat:
możesz wiadomości pisać ;p chyba tak. a ja dziś miałam bezsenną noc... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
trochę mnie to przerażaa ja wszystko i nie mam tutaj żadnej książki -.- słownictwo powtórzę czytając masę artykułów itp. na zajęcia... gorzej z gramatyką, ale coś pomyślę ;p Cytat:
a co do prawka też musze je zrobic witaj w klubie ;PCytat:
a tego współcześnie młodym ludziom brakuje, tylko ciągle mówią, że im się tylko wszystko należy a nic nie robią...Cytat:
![]() jeeeej, zaczynam się bać!!! tutaj na uni trzeba się uczyć i przygotowywać do zajęć regularnie, to nie to samo co w Polsce... i on itak szybko gadają; no ale nic, zepnę się i jakoś będzie, ale na razie jestem przerażona
|
|
#1047 | ||
|
Imperatorowa Undi I
|
Tulę wszystkie wiecznie śpiące i wiecznie głodne
to chyba efekt tej pogody, mnie dziś tak łeb rozbolał, że umieram Cytat:
najważniejsze, że w razie czego masz już coś nakręcone, a potem to na pewno coś lepszego znajdziesz no dobra, ale bez przesady, nie chciałabym i już napiszę potem, będzie dłuuugo, dziękuję coś się stało? Cytat:
więcej wiary w siebie!
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
Oficjalnie V rok
![]() ![]() ![]()
|
#1049 |
|
Imperatorowa Undi I
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
Parole, ale super!!
a ja mam obronę za miesiąc i chcę mi się spać, dalej muszę wstawać na 7 rano (ale już się przyzwyczaiłam) i czekam na weekend
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.

Jak na razie to często nie wiem, jak i gdzie jechać, ale mam nadzieje, że szybko to ogarnę.

), bo to się źle skończy

za to z angielskim jest dobrze, choć kto by pomyślał, że kitchen utilities kiedykolwiek będą aż tak potrzebne

najważniejsze, że w razie czego masz już coś nakręcone, a potem to na pewno coś lepszego znajdziesz