|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 |
Raczkowanie
|
Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Hej Raczek mamy w ten sam dzien !!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2192 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Powikłania po operacj powiększania piersi
[QUOTE=Star90;43097299]Dzieki dziewczyny, fajnie ze was mam.
Sprobuje mame przekupic;P jutro kupie jej cos o co sie mnie ostatnio pytała, powiem jej ze dostanie jak mi pomoze z tata ![]() Ja jestem stara i dawno na swoim,z mężem i dziecmi a dalej "boję" się co powiedzą rodzice ![]() Przy czym ja nie mam zamiaru ich informować przed, bo w sumie tłumacyzć się nie muszę-bardziej mi zależy aby uszanowali moją decyzję jak już się dowiedzą...bez zbędny gadek,które wpływają jakośtam zawsze na dziecko-obojętnie ile ono ma lat ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- [QUOTE=Elminio;43097547]Star ja swojemu tacie powiem po fakcie - zawsze, ale to ZAWSZE jak się widzimy mówi "dziecko, jaka Ty jesteś chuda, dzieci Ci cycki zjadły" takie nasze miłe powitanie... a po op jak się zobaczymy powiem mu pierwsza - no tato teraz możesz mi tylko powiedzieć, że za chuda jestem, bo cycki jak widać już mam ![]() Hahaha,dobre!!! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2193 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2194 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Elminio;43099125]Jutro idę do dr na konsultację i mam nadzieję ustalić termin na styczeń!!!
#2195 |
Zakorzenienie
|
Dobra kochane ide powoli spac, jutro do pracy, chce posprzatac sobie biuro bo jest roz☠☠☠☠ziel a po op to nie bedzie jak przez dluzszy czas. Potem pojade po lapówkę i zobaczymy
![]() Buziaki ![]() ![]() Nowe dziewczyny jak macie termin to selenka06 prowadzi wyliczanke ( wklejala z 2 str wczesniej) w ktorej sa nasze nicki i daty operacji- razem odliczamy dni, napiszcie do niej to wpisze i was ![]()
#2196 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=iloona79;43099260]
Cytat:
![]() Daj znać konieczne ![]() Amorcio byłam w albumie i masz piękne cycunie!!!!
![]() |
#2197 |
Zakorzenienie
|
ja tez juz sie zegnam pomału
![]() ![]()
#2198 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2199 |
Raczkowanie
|
Do jutra, dobrej nocy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2200 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Kachuula;43099333]
Cytat:
![]() Amorcio,ja też byłam w albumie-zapowiada się cud-malina ![]() No i też się,żegnam-idę lulu ![]()
![]() |
#2201 |
Wtajemniczenie
|
nie Elminio, mam anatomki i to nie duze jak widac w opisie ale tak mi sie ksztalt podobal, ze sama poprosilam o ten model i dr dla mnie zamowil choc pracuje na mentorach
Dziekuje za komentarze, ja dopiero zaczynam sie cieszyc, dopiero dociera do mnie co mam w staniku ![]() Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-10-02 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2202 |
Raczkowanie
|
Wyliczanka na dziś:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Silimed Maximum HI 330cc 11,1 x 5,4cm ![]() ![]() Edytowane przez selena06 Czas edycji: 2013-10-03 o 00:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki wczoraj robiłam badania jutro (piątek) będą, zobaczymy co z tego wyjdzie...mam nadzieje ze wszystko będzie ok.
Dziś dzwonili do mnie z kliniki że ktoś im się rozchorowal i maja 8.10 wolny, ale nie zdążyłabym ze zleceniami,wiec zostaje przy 15.10 ![]() Pierwszy raz mamy na wyliczance 14 dziewczynek,nie mogłam dodać wszystkich emotikonek bo nas za dużo wyszło ![]()
#2204 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry Kobietki.
Jestem juz szczęśliwa posiadaczka pelnego C :-D Czuje sie swietnie. Oczywiście zmienilam opcje przed operacja, bo jak pani doktor powiedzialam, ze chce wieksze to ona na to, ze jestem za malutka i wiekszych nie ma jak mi wcisnac pod miesien. Zmienila mi wiec na allergany naturelle 255 i mam przed miesniem i mam C-ale radosc!!!!! Zadnego krwawienia, zlego czucia.wszystko ok!!! Mam tylko plastry na nacieciach i ubralam mi moj specjalny stanik. Bolu po przebudzeniu nie bylo, tylko paplalam non stop :-D Oczywiście jestem otumaniona, ale moj facet troszczy sie o mnie bo musze ze wszystkim ostroznie ;-) Caluje Was dziewczynki |
![]() ![]() |
![]() |
#2205 | ||
Zadomowienie
|
Star pierwsza w wyliczance
![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
![]() ![]()
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-10-03 o 08:36 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2206 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2207 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj byłam na badaniach i po 15-stej mam wyniki odebrać. Selena wyliczanka piękna. Jak dobrze być w pierwszej trójce. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2208 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Każda się wstydzi, nasze wyjściówki są marne albo ich wogóle nie ma w sensie wielkości, albo są malenkie albo zniszczone przez ciąże i karmienie czyli wiszące, klapnięte, puste skórki. Oczywiście poza Star, która ma piękne piersi ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- pamiętam jaki miałaś z tym problem ![]()
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-10-03 o 08:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2209 | |
Zakorzenienie
|
No jestem pierwsza jupiiii!!!
Magdalenko gratuluje,pisz ze szczegolami jak bylo w klinice ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() No pogadam dzisiaj ostatni raz z mamą, jak mnie nie wyręczy to sama będę musiała, chyba sobie kielonka wrzuce ![]() ![]() Nie no jakoś dam radę ![]()
![]() |
#2210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję i bardzo się cieszę razem z Tobą ![]() Czekam na foteczki... Star...szczęśliwa siódemka,już nie mogę się doczekać ![]() ![]() A ja też dla siebie dziś coś zrobiłam i wykupiłam sobie karnet open na siłownię i nie tylko... Dziś na 18 mam godzinę zajęć ABT a na 19 przez godzinkę zoomba ![]() Jutro na 12 siłownia ![]() Już nie mogę się doczekać dzisiejszych zajęć ![]() Zmykam Laseczki,bo muszę kupić sobie jakieś spodziany nowe do ćwiczeń i adidaski ![]() Zajrzę do Was wieczorkiem ![]() I love You all ![]()
SĄ!!! Allergan 475cc dr.S.Ł.W-wa ![]() ![]() * 29.10.2013r...brwi ![]() **24.10.2014r...Usta 4-ty ml ![]() Edytowane przez Tysiaczek83 Czas edycji: 2013-10-03 o 09:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2211 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hi Girls! Tysiaczek super. Ja już za 6 dni wyjeżdzam!! odliczam dni ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- aha i też wracam na siłownie po urlopie ![]() ![]()
![]() |
#2212 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2214 |
Wtajemniczenie
|
Magdalenko, supwer gratuluje
![]() ![]() a przed miesniem tzn pod gruczal czy pod powiez? http://m.styl.pl/zdrowie/porady/news...ch,nId,1035732 Kupilam dzis triumpha ![]() Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-10-03 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2216 |
Zakorzenienie
|
to naprawdę podziwiam, u mnie raczej nie ma szans żeby ktoś nie zauważył
![]()
#2217 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2218 |
Zadomowienie
|
Hej kochane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2219 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przykre to jest ![]() ![]() ![]() Mówił mi, że on może mieć swoje zdanie ale szanuje moją decyzję i będzie mnie w tym wspierał. Wiedział, że bardzo mi na tym zalezało, że był to taki kompleks, który w jakiś sposób utrudniał mi życie. To co robi Twój tz, to w pewien sposób szantaż. Musisz się zastanowić, czy warto poświęcać swoje dobro dla kogoś...? czy ten ktoś jest tego warty... Moim zdaniem ktoś kto naprawdę kocha, nie zachowuję się w ten sposób. A tekst " żebyś się nie zdziwiła że związek się rozpadnie" pozostawiam bez komentarza... Takie jest moje zdanie oczywiście. Trzymam kciuki za dobre decyzje!
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Matti Czas edycji: 2013-10-03 o 12:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2220 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Uważaj na siebie! Teraz z dni na dzien będzie lepiej. Życzę Ci szybkiego powrotu do formy i czekam na fotki. Cytat:
Chyba facet ma jakieś kompleksy... A może boi sie, ze " po" ktoś mu Ciebie ukradnie ? Moj nie był zachwycony pomysłem, ale powiedział, ze jeśli to ma mi w czymś pomoc, będę czuć sie lepiej, nie będę mieć kompleksów to jest za. Wspolczuje Ci, Bo ja nie wyobrazam sobie zyc pod jednym dachem i wychowywac dziecko z kims w kim nie mam w ogóle oparcia... Albo facet jest, kocha Cię i wspiera, stoi za Tobą murem w każdej sytuacji, albo... Dziękuje Panu. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.