|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9331 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
wogóle te słowa są z piosenki Ladytron - Destroy Everything You Touch a znaczą: Niszczysz wszystko co dziś dotykasz Prosze Zniszcz mnie tym sposobem Polecam całą piosenkę jedna z moich ulubionych
Jeśli nie jesteś Mój, to dlaczego Twe serce odpowiada na moje wołanie? Jeśli nie jestem dla Ciebie stworzona, to dlaczego serce mówi mi, że jestem? Jeśli nie jesteś dla mnie, to dlaczego marzę o Tobie jak o Księciu z bajki? |
|
|
|
|
#9332 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
|
|
|
|
#9333 |
|
Przyczajenie
|
Hey, Hey, You You I don't like Your girlfriend xD
To już ostatni raz kiedy jesteś przeciwko mnie ![]() Bez słów wypowiedzianych w radości... Ludzie potrafią tylko gardzic, szczególnie miłoscia My little Kawaii Boy ![]() There is no promise You can make and I can trust Even the smallest person can change the curse of the future Próżnosc to moj ulubiony grzech... Piekna róża na wypalonym polu uchowana Only scairs can remind us that the past is real (tylko blizny przypominaja nam o tym ze przeszłosc jest prawdziwa) Właczam ciekawosc -What he say?-Nothing ![]() Znikło to co było pieknem nazywane... Ostatni uśmiech, ogromny bol i cichy krzyk... Otworzyc zamkniety swiat, zatrzymac na moment czas.
|
|
#9334 |
|
Zadomowienie
|
taki jak w podpisie
Morena mia, siete son los pecados cometidos, suman ocho conmigo, nueve los que te cobro, mas de diez he sentido y por mi parte, sobra darte lo que me das, damelo... damelo bien, lo pongo aqui, lo pongo a quien |
|
|
|
#9335 |
|
Zadomowienie
|
Ja polecam kilka:
- Z facetami jest jak z drzwiami - jak ich nie trzaśniesz, to się nie zamkną : ) - Życie jest jak papier toaletowy - długie, szare i do dupy : ) - Idę na kompromis tylko wtedy, jak jest po mojemu! - Faceci = komediodramat !!! Niektóre trochę seksistowskie, ale spokojnie, nie jestem feministką, tak po prostu wyszło
|
#9336 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opisy jak najbardziej prawdziwe ;ppCytat:
![]() ![]() Cytat:
)i pewnie nie tylko my.. ![]() Uciekamy przed tymi, którzy nas gonią, a gonimy tych, którzy nam uciekają.. Cytat:
;ppCytat:
Uwaga, teraz kilka ode mnie! ![]() Pozbieraj części nas, złóż w jedność nasze ciała.. Uczuciem ulep więź, zaciśnij ją i zaduś wstręt.. W rytm mego tchu blizn ukoj ból, mój ból.. w nadziei ginę! Zaduś wstręt, poczuj mój wdzięk, mą wiarę w każdą część.. [Milczenie Owiec "Części"] Polecam cały tekst piosenki
|
|||||
|
|
|
#9337 |
|
Miuoshowa
|
Uwielbiam dzieci. Zwłaszcza płci męskiej, między 18 a 40 rokiem życia.
|
#9338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#9339 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dobreeee ![]()
|
|
#9340 |
|
Wtajemniczenie
|
..."every time she closed her eyes..she saw what could have been" ...(za kazdym razem gdy zamykala oczy widziala co moglo byc/sie stac)
was it all only in MY head ??? I just wanna know the answer (czy to dzialo sie tylko w mojej glowie? chcialabym po prostu znac odpowiedz)Just a dream, just an ordinary dream/ po prostu sen, po prostu zwykly sen (sen mozna zastapic - marzenie) It's So HEAVENLY..TOhearYOURvoice - jest tak niebiansko uslyszec Twoj glos
|
#9341 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=Anusia : )( :;4306459]Ja polecam kilka:
- Z facetami jest jak z drzwiami - jak ich nie trzaśniesz, to się nie zamkną : ) - Życie jest jak papier toaletowy - długie, szare i do dupy : ) - Idę na kompromis tylko wtedy, jak jest po mojemu! swietne! hehe
|
#9342 |
|
Przyczajenie
|
Rebelious po to sa zeby brac
pozdrawiam buziiia Takie cUs....moze ktos na opis ktorys z wersow weSSmie ![]() Oszukany przez tych, którym swoje zycie oddałem i slepo ufałem Przez wszystkich moich ludzi, ktorych tak bardzo kochałem. Przed nikim czoła nie chyle Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, ktorymi złamali, opętali Odrzucam Boga, dogmaty, świętości, herezje. Odrzucam pustą poezje. Wszystkie ich oczy puste.
|
|
#9343 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=nafie;4307753]..."every time she closed her eyes..she saw what could have been" ...(za kazdym razem gdy zamykala oczy widziala co moglo byc/sie stac)
|
#9344 | |
|
Zakorzenienie
|
[quote=julka
;4307757]Cytat:
kradnę, ale dopiero jutro
|
|
#9345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9346 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Boski opis i jaki prawdziwy jeżeli macie wiecej takich to dawajcie ja chętnie zabiore A teraz kilka moich: *bida z nędzą przez wieś pędzą * kto sie chamem urodził to kanarkiem nie umrze *Ciało mamy zwierzęce, lecz aspiracje boskie. *Podróż apacza dookoła sracza *cosik świeci, cosik błysko chyba bedzie we wsi disco *MATURA-JAK CEP, ODDZIELI ZIARNA- OD PLEW *Srały muchy,będzie wiosna *a żeś wyskoczył! jak guma z gaci! *psa nie masz a kumpli szukasz... *weź mnie zresetuj bo sie zawiesiłam... * nawet pożyczonym kijem bym go nie dotknęła *nie podniecaj sie tak bo majtek nie dopierzesz *Jeden problem to nie problem. Dwa problemy to też nie problem. Trzy problemy tu już jest problem! *pogoda nie skłania do spacerów, dog in the fog *gadasz glupoty, ale Ciebie to akurat lubie *my tu gadu, gadu a wodka stygnie *jesteś bardziej naiwna niż Czerwony Kapturek * Wystroiła sie jak mrówka na święto lasu * My tu gadu gadu, a chinczyków przybawy * Hańba ci! Nie będziesz mi tu przebywał koło stopy! *Lajf is brutal ful of zasadzkas end kopas w dupas *Brzydota ma tą przewagę nad pięknością,że nigdy nie przemija *I'm a Supergirl and Supergirls don't cry,Supergirls just fly * Jak Cię pacnę przez łeb to przez tydzień peruki będziesz szukał * ...nawet kiedy będzie gęsta mgła, ja do Ciebie będę szła... *
Jeśli nie jesteś Mój, to dlaczego Twe serce odpowiada na moje wołanie? Jeśli nie jestem dla Ciebie stworzona, to dlaczego serce mówi mi, że jestem? Jeśli nie jesteś dla mnie, to dlaczego marzę o Tobie jak o Księciu z bajki? |
|
|
|
|
#9347 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() Mam prośbę. Może ktoś wie, jak włączyć w GG 7,6 opisy pionowe?? Chciałabym sobie taki pionowy opisek zafundować a nie wiem jak
|
#9348 |
|
Zakorzenienie
|
Walt Disney przedstawia:
Ta mgła jest nieprzenikniona, niczym mózg Śmigacza. - Co robisz, Śmigacz? - Pozbywam się wytworów mojej wyobraźni. To oczyszcza mózg. - Jak można oczyszczać coś czego nie ma? Podobnie jak jeden odcinek serialu nie może istnieć bez poprzedniego, tak ja i Cyfron nie możemy bez siebie żyć. Cały świat jest sceną, a ludzie tylko aktorami.
|
#9349 |
|
Zadomowienie
|
jesli odchodzisz od faceta- trzymaj sie od niego z daleka.. nawet jesli miało by ci peknac serce. magda m
|
#9350 |
|
Zakorzenienie
|
I wish that I could be like I was before
(marzę żeby być taką jak wcześniej)
|
#9351 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam:rozstania i powroty...
lista: Wielbłąd może nie pić przez dwa tygodnie. Szacun!!! Czesio zajumał karbid ![]() nie ma ucieczki przed gębą jak tylko w inną gębę... mam czas by wszystko przemyśleć, by wyruszyć znów w wir przygody mej..
|
#9352 |
|
Zakorzenienie
|
lista:
Splish,splash..'m taking a bath.. >moj, ide sie kapac ![]() Tak już jestem ziom, masz pretensje-wont.. Mieni się i gdzieś tam jest przesiąknięta szczęściem przyszłość... szaro buro i ponuro :/ hit 'em up ![]() wypłakana do ostniej łzy.. nie będę uciekać. nienawidzę słów. Wołasz mnie - słyszę swoje imię Płynę więc - przecież wszystko płynie I am an educated fool, So I don't know what it is I'm supposed to do..
|
#9353 |
|
Zadomowienie
|
i sama śnię o Tobie gdy wiem, że o mnie nikt nie śni
i zostaje nadziejaże chociaż jedną swoją myśl dziś poświecisz mi... i najprawdopobodniej miłosc która przyjdzie, tez bede musiala zabic bo ja dzis wiem.. ze nic nic nas nie uratuje serce zimne nieczułe chcę mieć... topie moje pragnienie, zaraz wracam! cofnę się nim wejdę w Twoje drzwi
|
#9354 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pierwszy, śliczny!!!
|
|
#9355 |
|
Zadomowienie
|
nie chodzi o to żeby złapać króliczka, ale żeby gonić go..
Dkjujik..
|
#9356 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=Rułka72;4308412]Boski opis i jaki prawdziwy
jeżeli macie wiecej takich to dawajcie ja chętnie zabiore *psa nie masz a kumpli szukasz... * nawet pożyczonym kijem bym go nie dotknęła *nie podniecaj sie tak bo majtek nie dopierzesz *gadasz glupoty, ale Ciebie to akurat lubie * Jak Cię pacnę przez łeb to przez tydzień peruki będziesz szukał * ...nawet kiedy będzie gęsta mgła, ja do Ciebie będę szła... swietne!
|
#9357 |
|
Zakorzenienie
|
Najgorzej mieć na twarzy uśmiech a w sercu ból
To co piękne kiedyś musi się skończyć... No i to jest właśnie ten moment... czasami lubi się kogoś za bardzo...i to wtedy nazywa się miłość kochać kogoś a później stracić to jakby kupić szczęście i zapłacić łzami Każde Twoje spojrzenie jest jak hermes, zwiastuje radość... Każde Twoje słowo jak grom z jasnego nieba, powoduje dreszcze na całym ciele... Każdy Twój dotyk jak słońce w lato rozpala mnie i nie pozwala zasnąć... Każdy Twój pocałunek jest jak łyk ambrozji, którą tylko bogowie moga pić... Każda chwila spędzona z Tobą jest jak romantyczny wiersz, napełnia moje życie uczuciami... Każdą chwilę spedzoną z Tobą zapisuję w mym sercu jak wiersz, który ukochałem z całych sił... |
|
|
|
#9358 |
|
Raczkowanie
|
EURO 2012 w Polsce - ciekawe, ilu Polaków do nas przyjedzie
|
|
#9359 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
i prawdziwy
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
#9360 |
|
BAN stały
|
ja tu ciągle tylko kradnę:P więc dam kilka swoich;D (mam nadzieję,że się spodobają
*...You Are Love of My Life...my Angel my Sky... *Będę latać... Bo ktoś ofiarował mi skrzydła... *You don't mean nothing at all to me / Nic dla mnie nie znaczysz *Better late than never;]] / lepiej późno niż wcale *don't trust anybody!!! / Nie ufaj nikomu! *Just trust in me like I trust in you / Tylko uwierz we mnie tak jak ja wierzę w Ciebie![]() *"We might as well say 'goodbye' "/ Pora byśmy powiedzieli sobie ' do widzenia' *"Don't knock down my door" / Nie pukaj do moich drzwi (nie brać w sensie dosłownym:P) |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:47.

jedna z moich ulubionych

a nie wiem jak

/ Tylko uwierz we mnie tak jak ja wierzę w Ciebie