ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-03, 15:16   #3331
123spinka
Zadomowienie

Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
spinka ale 1-2 piwo dziennie czy tygodniowo?:P

Dziekuje Wam za powitanie Jestescie bardzo miłe. Mam nadzieje ze będę z Wami od czasu do czasu pisać bo nie chcę tez się tak wcinać w Wasz watek.
chodziło mi o hmm no nie wiem
powiedzmy 4-5 tygodniowo mój czasem tak popija

czy to nałóg ???

pisz pisz duzzooooooooooo
bo trzeba dużo pisać żeby nam prowadzące wątek szybciej zobaczył II
Stary 2013-10-03, 15:17   #3332
Linka1984
Zakorzenienie

Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII

Cytat:
Napisane przez czarna_mala Pokaż wiadomość
Miałaś urodzinki?

Łeee!!! Niedobra @ a tak liczyłam na Ciebie, no nic trzymam kciuki dalej

Twoje garnki przeszły prawdziwy chrzest bojowy
Linka, póki nie pojawiła się @, to ja jeszcze mam nadzieję i trzymam
takie plamienia mam od lipca 2011...także znam je jak własną kieszeń wiem co zwiastują..poza tym 14dpo to za poźno na implantację moge sie założyć ze dziś jest 1dc nawet o 100zł

a garnki tak...miały wczoraj wojnę ale wygrały ją...
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 15:33   #3333
Kejthx
Zadomowienie

Agatau88 witaj! Świeża krew jest nam potrzebna
Monini widzę, ze czekasz do tego listopada, dobra dziewczynka a tak szczerze, to przytulam i głowa do góry!!!
Linka to coś sie rozwinie dalej, czy nie??? Ja nigdy nie miałam plamien przed, ani w trakcie cyklu, teraz boję się, ze coś mi się poprzestawia
Dzięki za test, nastawiam sie ale dziś byłam w rtv agd i chyba kupuje lustrzankę i laptopa, muszę sobie poprawić nastrój, a potem kupię garnki Ja nie wiem czemu ale mi zawsze szkoda kasy na takie kuchenne rzeczy, muszę zawsze przemyśleć sto razy, a coś innego to rach ciach i kupuje laptopa bede mieć kolejnego, a aparat trzeci... czy coś z ze mną nie tak??? Czy to przez to, ze to nie moje mieszkanie,że wynajmuję i że trudno mi w zwiazku z tym urządzić sobie porządnie np. w przybory kuchnie???

Cebulowa jak samopoczucie?
IZa ja pierdziele, ja wiem, że z tą polską służbą zdrowia jest kiepsko, ale kobietę w ciazy tak zbywać??? Duś ich tam kochana!!!

A w temacie o służbie zdrowia, byłam w szpitalu dziś w przychodni przyszpitalnej, kobiet multum w ciazy, i kolejka do badan przeogromna, widać, że cieżko im siedzieć, stać, chodzić .... wszytko !!!! I tak sobie pomyślałam, że to strasznie wygląda, tak sie męczą, aż mi sie odechciało tak meczyć się jak one, cholera jasna. Ja zawsze myslałam, że bedę leczyć sie prywatnie, ze dwa razy byłam u ginekologa na nfz i podziekowałam, od 2011 roku regularnie co 2-3 msc chodziłam do gina prywatnie, badania prawatnie prawie wszystkie. Wiem, ze w ciązy nie bede mogła sobie finansowo pozwolić na wszytkie badania prywatnie, bo tego zapewnie jest mnóstwo, tak sobie pomyslałam, że jak ja to zniosę w tych kolejkach... ja nie mam cierpliwości, mnie wkurzają lekarze, do tego ta atmosfera i mnóstwo osób w poczekalni. Jezjus powiem Wam, że chyba jestem troche przerażona Wiem, ze dala dziecka zrobie wszystko, ale na obecnym etapie mnie to wprost odtrąca, współczuje tym kobietom, a raczej w słuzbie zdrowia nie bedzie lepiej....

Edytowane przez Kejthx
Czas edycji: 2013-10-03 o 15:37
Kejthx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 15:34   #3334
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 123spinka Pokaż wiadomość

hmmm to kto teraz
??

dżastin a potem lilith ? tak??
po dżastin jest skierka a potem ja, postaram się nie wpychać, chociaż różnie może być

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 15:35   #3335
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
chodziło mi o hmm no nie wiem
powiedzmy 4-5 tygodniowo mój czasem tak popija

czy to nałóg ???

pisz pisz duzzooooooooooo
bo trzeba dużo pisać żeby nam prowadzące wątek szybciej zobaczył II
Mój teraz tak samo, ale pil więcej:P wiec nie zabronię mu 2 dziennie:P przy jego masie ciała alkohol się rozejdzie po kościach

Jasne ze będę pisala. Mam nadzieje ze znajde czas, bo na co dzień jestem zaganiana. ale na pewnio chwilka się znajdzie zawsze.

I tez bym się wpisala na 1 stronke ale u nas to jak w kalejdoskopie, jak się plany zmienią co wtedyNiby jestemy poważni wiemy co mówimy, ale nasz związek jest burzliwy...:/
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 15:35   #3336
IsiaG
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość

Kurcze przecież pisze na aukcji że to leżaczek-bujaczekZgłupia łam teraz..

Tak piszą widziałam, ale żeby dziecko mogło się bujać to muszą być zaokrąglone te końcówki, wiesz takie płozy jak w fotelach bujanych a tam tego nie widzę, dlatego tak napisałam.

Cytat:
Kochana, mój był sportowcem, pływanie. Pływał sportowo kilkanaście lat odnosząc duże zwycięstwa.
Jak się poznaliśmy co było 2 lata temu nie wierzyłam ze będziemy razem, Choc przyznam ze nie wygląda na swój wiek, przez sport. Ma bardzo umięśnione rece nogi plecy ale brzuch...jak ciaza....
Ma 194 cm wzrostu i wazy 128 kg!!! Z czego brzuch chyba 30 kgI ma 45 lat. Miedzy nami jest roznica wieku 21 lat...Ja koncze za 2 tygodnie 25 lat, on za 2 mce 46 lat. Także nasz związek jest skomplikowany.
Martwie się tym
Znam parę, gdzie ona ma 22 on 49 i ona jest z nim w ciąży. Także chyba plemnikami nie ma co się martwić. Tak teoretycznie.

Cytat:
Napisane przez Sophia_1 Pokaż wiadomość

A tz kupił dziś dla kotki obrożę z dzwoneczkiem i jakimiś kryształkami, a ona nieprzyzwyczajona dostaje ☠☠☠☠☠☠☠ca za przeproszeniem szuka tego dzwoneczka cały czas, parodia normalnie.... Ale co mu strzelilo do głowy, zabijcie, nie mam pojęcia.
Zawsze byłam przeciwna tym obrożom dla kotów z dzwonkami. Przecież to nie koza!!! A kot ze swoim niezwykłym słuchem przeżywa katusze. Ja nie chciałabym aby mi tak coś przy chodzeniu dzwoniło, szału bym dostała a co dopiero kot. Ja zawsze ten dzwoneczek odczepiam.
Brawo za wagę, prawidłowo. Moja też tak kilo na miesiąc. Teraz już mniej rośnie.

Cytat:

cebulko karuzela fajna. pytałaś co z ceną mininalną? może jest jakaś ustalona przez sprzedawcę i póki ktoś tyle nie da to nie sprzeda.
zależy jaki masz komunikat jak licytujesz?
albo jak pisała iza że za ile wylicytujesz za tyle kupujesz ?

przeżywam chyba jakiś październikowy HAJ
Chyba faktycznie jakiś haj, bo pomyliłaś, zakręcona pozytywnie spineczka. Nie karuzela - leżaczek, nie cebula - tylko Iza, i nie Iza a ja.
Nie wiem co bierzesz ale też chce. Bo powoli zapadam w hibernację. Byle do wiosny. Zimno mnie zabija i otępia.

Cytat:
Santom zmień mi wiek na 27l

100 lat....!!!!!:roza :

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 15:36   #3337
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
A u mnie co no to tak dziś pierwszy dzień @ i pierwszy dzień ciąży zbiorowej
Szkoda

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 15:40   #3338
Kejthx
Zadomowienie

Tak spojrzałam, ze mogłam ten post rozdzielić na kilka, więcej było by spamu dla kolejnej w kolejce

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Sophia chluśniem bo usniem!!!

A właśnie Linka w zwiazku z zbliżającym sie weekendem kiedy mogę sobie pozwolić na lamkę, hmmm no dobra dwie lampki wina????
Stary 2013-10-03, 15:44   #3339
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
po dżastin jest skierka a potem ja, postaram się nie wpychać, chociaż różnie może być
A po tobie ja

Isiu rzeczywiście popatrzyłam na necie i bujaczki wyglądają troche inaczej.
Jeżeli cena bedzie tak ok 60 zł to spróbuje licytować.

Sophia wszystkiego najlepszegoNajlepsz y prezent masz już przy sobie

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2013-10-03 o 15:45
Stary 2013-10-03, 15:44   #3340
Agatau88
Zakorzenienie

Isia dziekuje za pocieszenie wlasnie takie teoretyczne bo każdy z nas jest indywidaulny. Im więcej się niestety wie tym większe schizy ma się w głowie . Jak zgłębiamy dany temat pojawia się zawsze wiele wątpliwości. Ja niestety mam je zawsze na wyrost.
Stary 2013-10-03, 15:48   #3341
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Mój teraz tak samo, ale pil więcej:P wiec nie zabronię mu 2 dziennie:P przy jego masie ciała alkohol się rozejdzie po kościach

Jasne ze będę pisala. Mam nadzieje ze znajde czas, bo na co dzień jestem zaganiana. ale na pewnio chwilka się znajdzie zawsze.

I tez bym się wpisala na 1 stronke ale u nas to jak w kalejdoskopie, jak się plany zmienią co wtedyNiby jestemy poważni wiemy co mówimy, ale nasz związek jest burzliwy...:/
o to bym siębardziej bała niż o wiek..nie wiem czy decydowałabym się na dziecko w 'burzliwym ' związku...w koncu dziecko jest tu najważniejsze..chcesz dać mu burzliwe dzieciństwo??? moze za wczesniej podejmujecie się tego?

Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
A właśnie Linka w zwiazku z zbliżającym sie weekendem kiedy mogę sobie pozwolić na lamkę, hmmm no dobra dwie lampki wina????
po sciągnieciu szwów hulaj dusza piekła nie ma....
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 16:15   #3342
Agatau88
Zakorzenienie

Linka myslalam nad tym długo, on tez. doszliśmy ze mamy wspólne plany, pewne decyzje w zyciu podjelismy. Nasz związek jest bardzo burzliwy, ale nie tak jak się może wydawac. Kiedys się wyzale gdzies w większej intymności. Generalnie w sprawach życiowych jesteśmy bardzo zgodni i poukładani, Tu chodzi o inne aspekty, które zresztą pewnie wynikają z roznicy wieku...

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Ogolnie jest mi troszkę przykro ze w zyciu uczuciowym mam zawsze pod gorke. Ale doceniam inne dziedziny mojego zycia i staram się być szczęśliwą osobą na co dzień
Stary 2013-10-03, 16:17   #3343
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
ale stopery nie tłumią na tyle zeby nie słyszeć dziecka , budzika czy upadku czegoś ja gadam normalnie z męzem mają stopery w uszkach tylko ze one tłumią pewne częstotliwości np. tv , chrapanie ale mowę normalnie słysze czy krakanie ptaków za oknem
ja tez wszystko slysze a mam mega cichutki budzik i tez nie sprawia mi problemu, zeby go uslyszec

Cytat:
Santom zmień mi wiek na 27l

odciągnęłam dziecku katarek, aż biedulka czkawki dostała

SPAM dla Linki
ee tam, nie bede zmieniac zebys sie jeszcze dopominala o zmiane na 26 to jeszcze, ale Ty chora czy jak?

Cytat:
To tylko mój takie "chucherko", że niecałe 60kg waży? a uwierzcie mi potrafi zjesć konia z kopytami

Ja jestem tu dopiero 2 miesiąc, a czasami czuję jakbym pisała z dziewczynami na wizażu od kilku dobrych lat my nie gryziemy...chyba

Mój mąż nie pije piwa i nie pali fajek i nie chrapie ale i tak go kocham najbardziej na świecie

Spinka, aż mi ślinka cieknie jak czytam o Twoim obiedzie
ojoj, to zeczywiscie kogucik z niego i to jaki swiety

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Tak piszą widziałam, ale żeby dziecko mogło się bujać to muszą być zaokrąglone te końcówki, wiesz takie płozy jak w fotelach bujanych a tam tego nie widzę, dlatego tak napisałam.
Znam parę, gdzie ona ma 22 on 49 i ona jest z nim w ciąży. Także chyba plemnikami nie ma co się martwić. Tak teoretycznie.

Chyba faktycznie jakiś haj, bo pomyliłaś, zakręcona pozytywnie spineczka. Nie karuzela - leżaczek, nie cebula - tylko Iza, i nie Iza a ja.
Nie wiem co bierzesz ale też chce. Bo powoli zapadam w hibernację. Byle do wiosny. Zimno mnie zabija i otępia.
no patrz jak wylapala to wszystko to dobry znak, ciazowy kalafior juz odszedl w zapomnienie a z tym bujaczkiem to im chyba chodzi o ta opcje wibracji, albo ewentualnie sam lezaczek nie ma podparci z tylu, wiec dziecko moze mozna bujac tak gora dol

agata witamy w naszych skromnych progach no i nie panikuj, nie wkrecaj sobie poki co nie masz zadnych podstaw a przy regularnych owulacjach i seksie w czasie plodnych dni i tak szansa na zaplodnienie jest minimalna to prawie tak jak trafic w totka

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 16:18   #3344
Kejthx
Zadomowienie

Cytat:
o to bym siębardziej bała niż o wiek..nie wiem czy decydowałabym się na dziecko w 'burzliwym ' związku...w koncu dziecko jest tu najważniejsze..chcesz dać mu burzliwe dzieciństwo??? moze za wczesniej podejmujecie się tego?

po sciągnieciu szwów hulaj dusza piekła nie ma....
Poczekam do jutra Kupię winko i napad robię na męża Będzie ogień, chyba, ze upiję się winem, albo mąż pójdzie spać zmęczony po pracy
Stary 2013-10-03, 16:22   #3345
Agatau88
Zakorzenienie

santom to jak tu zajść w ciaze? No ale-przeciez plemniki przy dobrych warunkach mogą zyc do 7 dni, zalozmy ze zyja 72 godz. Komiorka jajowa zyje do 36, no zalozmy ze do 24. To jednak szanse sa zdrowe młode kobiety często zachodzą od razu. A niestety teraz poziom stresy nie sprzyja chociażby prolaktynie a co za tym idzie już zła jest i prolaktyna i tsh,a to wpływa na inne hormony.Lotek ma chyba jednak mniejszą trafność

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2013-10-03 o 16:23
Stary 2013-10-03, 16:22   #3346
iza243
Zakorzenienie

No więc tak:mam się przyjrzeć ostatniej kolacji.Lekarka podobno powiedziała że te wyniki na czczo nie są złe..Jeżeli mimo kombinacji z kolacją bedą takie do poniedziałku,mam w poniedziałek zadzwonić.

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2013-10-03 o 16:26
Stary 2013-10-03, 16:38   #3347
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Heja, ja na szybko na wylocie, miałam dziś zajob w pracy

Cytat:
dziwne..ja jeszcze nie wiem jak odróżnic bóle endometrialne a zwykle oskresowe póki co dziwnie jest bo plamię mocno na różowo a nie czuje nic bólu..nic a nic
Ja odróżniam tak - te endometrialne są rwące, typowo zapalne, te @ są skurczowe, takie tępe.
Po laparo te rwące znacząco osłabły, chociaż czasem zdarza się @ z takimi, ale to nie to samo jest o niebo lżej.
Stary 2013-10-03, 16:42   #3348
cebulova
Zadomowienie

Cholercia, tyle naprodukowalyscie, a ja nie pocytowalam. :banghead:

No wiec co ja chcialam....

Iza, cena minimalna to jest cena ustawiona przez sprzedawce, minimalna za jaka chce sprzedac przedmiot. Jesli pisze, ze nie zostala osiagnieta to znaczy, ze jeszcze ktos za nisko licytuje.

Isia, jesli bedziesz sprzedawac swoj bujaczek to ja jestem chetna go odkupic. No chyba, ze jest różowy w serduszka i kwiatuszki :jezyk:

Agata, powtorze za Linką, tez bym chyba nie decydowala sie na dziecko w burzliwym związku. No ale nie wnikam.
A pisz ile Ci sie podoba. Kazda nowa staraczka jest na wae złota, bo tu juz prawie same mamuski i nasze staraczki sie zaczynaja denerwowac.

Sofia, ciesze sie, za z raczka ok. No i jesli masz urodzinki to zycze wszystkiego naj

No i pewnie zapomnialam co jeszcze mialam napisac.

Bylam u lekarki, zbadala, powiedziala, ze w sumie to dobrze robie, ze nagrzewanie lampą, ze tantum verde, ze woda morska. Zalecila inhalacje z wywaru majeranku i tymianku, masc typu vick oraz picie duzej ilosci wapna. Jesli do poniedzialku nie przejdzie to mam wrocic.

A ja rosnę i rosnę
cebulova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 16:44   #3349
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

Cytat:
santom to jak tu zajść w ciaze? No ale-przeciez plemniki przy dobrych warunkach mogą zyc do 7 dni, zalozmy ze zyja 72 godz. Komiorka jajowa zyje do 36, no zalozmy ze do 24. To jednak szanse sa zdrowe młode kobiety często zachodzą od razu. A niestety teraz poziom stresy nie sprzyja chociażby prolaktynie a co za tym idzie już zła jest i prolaktyna i tsh,a to wpływa na inne hormony.Lotek ma chyba jednak mniejszą trafność
tak, ale wlasnie byle co juz zaburza mozliwosc zajscia, stad tez niskie prawdopodobienstwo zajscia w ciaze nawet trafiajac w plodne dni ja np bylam zawsze pewna owulacji, bo ja zawsze czulam, a mimo tego nie zachodzilam od razu w ciaze moge sie mylic, bo juz dobrze nie pamietam, ale trafiajac w owu jest tylko 40%szans na zajscie w ciaze, wiec to nie wiele by sie wydawalo

iza no to teraz spokoj Ci moze uratowac jesli lekarka jakiegos ogromnego problemu nie widzi i nie kaze z miejsca przyjsc to mysle, ze nie jest tak zle

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 16:54   #3350
Kejthx
Zadomowienie

Iza miejmy nadzieję, że jest w miarę ok, skoro lekarz tak mówi, musimy zaufać. Nie przejmuj się, bedzie dobrze, bądź czujna i miejmy nadzieje, że bedzię dobrze

Cebula oby do poniedziałku przeszło zupełnie
Stary 2013-10-03, 17:02   #3351
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cebulova Pokaż wiadomość

Bylam u lekarki, zbadala, powiedziala, ze w sumie to dobrze robie, ze nagrzewanie lampą, ze tantum verde, ze woda morska. Zalecila inhalacje z wywaru majeranku i tymianku, masc typu vick oraz picie duzej ilosci wapna. Jesli do poniedzialku nie przejdzie to mam wrocic.
To teraz leż i się kuruj

Stary 2013-10-03, 17:31   #3352
IsiaG
Zadomowienie

Cytat:
Isia dziekuje za pocieszenie wlasnie takie teoretyczne bo każdy z nas jest indywidaulny. Im więcej się niestety wie tym większe schizy ma się w głowie . Jak zgłębiamy dany temat pojawia się zawsze wiele wątpliwości. Ja niestety mam je zawsze na wyrost.
To Ty panikara, możesz sobie z Izką rękę podać. Czasami przesadza, ale w sumie się jej nie dziwię, tyle przeszła, że też pewnie bym świrowała.

Cytat:

Isia, jesli bedziesz sprzedawac swoj bujaczek to ja jestem chetna go odkupic. No chyba, ze jest różowy w serduszka i kwiatuszki :jezyk:

yyyy, ale ja pisałam, że będę sprzedawać karuzelę za jakieś 4-5 miesięcy. A leżaczek....no nie wiem. Może też, ale musisz się zastanowić, bo ja go dostałam za darmo od bratowej ale ma wibracje zepsute i nie da się tego naprawić. Za długo leżał w garażu czy gdzieś tam i pordzewiało wszystko. Czasami żałuję, ze nie mam tych wibracji... ale cóż. Będę pamiętać jakby co i wezmę tylko za przesyłkę
To się kuruj, bo już pisałam, że zdrowa musisz być. Pamiętam jak ja w ciąży byłam chora i 2 razy wypiłam herbatę z 10 kroplami amolu. Nic się nie stało jak widać dziecku a ja się lepiej poczułam. Ale nie namawiam, tak mi się tylko przypomniało.

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

Edytowane przez IsiaG
Czas edycji: 2013-10-03 o 17:33
IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 18:04   #3353
cebulova
Zadomowienie

Cytat:
To Ty panikara, możesz sobie z Izką rękę podać. Czasami przesadza, ale w sumie się jej nie dziwię, tyle przeszła, że też pewnie bym świrowała.

yyyy, ale ja pisałam, że będę sprzedawać karuzelę za jakieś 4-5 miesięcy. A leżaczek....no nie wiem. Może też, ale musisz się zastanowić, bo ja go dostałam za darmo od bratowej ale ma wibracje zepsute i nie da się tego naprawić. Za długo leżał w garażu czy gdzieś tam i pordzewiało wszystko. Czasami żałuję, ze nie mam tych wibracji... ale cóż. Będę pamiętać jakby co i wezmę tylko za przesyłkę
To się kuruj, bo już pisałam, że zdrowa musisz być. Pamiętam jak ja w ciąży byłam chora i 2 razy wypiłam herbatę z 10 kroplami amolu. Nic się nie stało jak widać dziecku a ja się lepiej poczułam. Ale nie namawiam, tak mi się tylko przypomniało.
No widzisz Isia jaka ze mnie gapa. Czytam i nie wiem co. Myslalam, ze o lezaczku pisalas.

A ja rosnę i rosnę
Stary 2013-10-03, 18:10   #3354
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
No widzisz Isia jaka ze mnie gapa. Czytam i nie wiem co. Myslalam, ze o lezaczku pisalas.
Zbudynienie

I spam dla Linki

Ciuchy dla małego nie mieszczą mi się w komodzie.Jak przyjdą meble do salonu to tam przełoże te większe ubranka,i jak wyrośnie z 56 to zamienie.
Swoją drogą wkurzają mnie z tymi meblami,czekamy już 5 tygodni a miały być do 4.Dziś tż tam dzwonił to mu powiedzieli że dziś kierowca wyjeżdza i zadzwoni kiedy będzie a jest ciszaPowiedzieli że najpózniej do soboty bedą.Tż się już umówił z teściem na sobote na pomoc w składaniu,to mam nadzieje że dojadą.

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2013-10-03 o 18:11
Stary 2013-10-03, 18:33   #3355
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Ciuchy dla małego nie mieszczą mi się w komodzie.Jak przyjdą meble do salonu to tam przełoże te większe ubranka,i jak wyrośnie z 56 to zamienie.
skąd ja to znam

wrzucam fotki wozu naszego bobasa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0245.jpg (111,7 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0244.jpg (104,8 KB, 14 załadowań)

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 18:34   #3356
kwitka13
Zadomowienie

boshe tak namotałyście z tymi leżaczkami - bujaczkami - karuzelkami... Ja czytam i rozumuję ale jednak za chwilę znów głupia się robię

też mam zbudynienie! Ciążowe ofkors

Sophia
Agata witaj

wiecie, że ja jeszcze małża do tej ikei nie zabrałam... Kurde mam tyle zakupów do zrobienia! Przede wszystkim pościel ( kupuję tam, bo są jednokolorowe), brytfankę, maty antypoślizgowe ...

aaa właśnie dostałam smsa z ikei, że jest 15% zniżki na pościele od jutra - telepatia jaka, magia czy cuś?
„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz

Edytowane przez kwitka13
Czas edycji: 2013-10-03 o 18:39
kwitka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 18:52   #3357
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Mój mąż dzisiaj do mnie co to jest PMS. Mówię, że napięcie przedmiesiączkowe, a on nie, to znaczy panowie musimy spie.r.d.alać, najlepiej tam, gdzie jest spokojnie, np, na jakąś wojnę.

Cytat:

Elunka ja sie odezwe do Ciebie jutro na maila... nie mozemy się zdecydować no szybkość w podejmowaniu decyzji z mężem mamy za☠☠☠iście ekspresową, co nie???
Zastanawiajcie się ile chcecie, mnie się nigdzie nie spieszy ani nie słyszałam żeby mieli wycofywać ubezpieczenie, ale żebyś się nie decydowala tak długo jak ja, że będzie za późno na świadczenie z tytułu urodzenia dziecka
Cytat:
Ela!!!! czekam na maila w sprawie rajstop!!!
Wysłałam tego samego dnia

Zaraz zerknę czy mam w wysłanych i dobrze adres skopiowałam z pw
Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość

Załączam kilka obiecanych zdjęć. Póki co nie dostałam wszystkich. Zdolną mam bratową co?
Oj, zdolna
Cytat:

to już nieaktualne..dziś juz czuje ze nie do końca jest ok...miało nie byc plamień..dziś 2 dzien plamień

coś nie tak
Cholera
Cytat:
Cześć Dziewczyny

Jak widzicie po liczbie moich postów, na Wizazu udzielam się już długo, jestem weteranką

Oczywiście mam milion schizów czy mam owulację, czy jestem zdrowa hormonalnie. Pewnie jak się od razu nie uda zwariuję Teraz Was serdecznie pozdrawiam i będę podczytywać, a jak będzie można napiszę później cos o sobie, co zechcecie
Buziaki
Witaj
ja ci nic nowego nie powiem - wyluzuj bo się wykończysz
Cytat:
pewnie za ile wylicytujesz, za tyle masz. Ale bujaczka to ja tam nie widzę. Ogólnie fajny, fajny. Taki kolorowy.
Nie Isiu, jest jak tak mówiła Cebulka - jeżeli sprzedający ustalił cenę minimalną 80 zł a najwyższa oferta będzie 75 zł - nie dochodzi do umowa kupna = sprzedaży
Cytat:

Mój mąż nie pije piwa i nie pali fajek i nie chrapie ale i tak go kocham najbardziej na świecie
To ja jestem lepsza żona, bo moj pije piwo, pali i czasem chrapie a i tak go kocham
Cytat:
Wiem, ze w ciązy nie bede mogła sobie finansowo pozwolić na wszytkie badania prywatnie, bo tego zapewnie jest mnóstwo, tak sobie pomyslałam, że jak ja to zniosę w tych kolejkach...
Ja też tak myslałam, ale odkładam gdzie się da, i chodzę prywatnie. Wiadomo, jak patrzę na tabelkę z wydatkami żal mi du.pę ściska - mogłabym za wizyty i badania mieć porządny wózek, ale mam wizyty po godzinach pracy, nie muszę stać w kolejce od 7 rano, ufam mojej Pani Dr

Dobry!!

Nie mieliśmy prądu cały dzień w pracy...ale się wynudzilam jutro sobie wzięłam wolne, jedziemy na wizytę. Powiedzialam już TŻ że jak będzie Usg dowcipne ma się patrzeć na monitor a nie mnie

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 18:55   #3358
cebulova
Zadomowienie

Cytat:
Zbudynienie

I spam dla Linki

Swoją drogą wkurzają mnie z tymi meblami,czekamy już 5 tygodni a miały być do 4.Dziś tż tam dzwonił to mu powiedzieli że dziś kierowca wyjeżdza i zadzwoni kiedy będzie a jest ciszaPowiedzieli że najpózniej do soboty bedą.Tż się już umówił z teściem na sobote na pomoc w składaniu,to mam nadzieje że dojadą.
Macie tylko komode dla malego? Zadnej wiecej szafeczki? Ja bede miala komode i prawie pol szafy jeszcze przygotowalam.

Cytat:
skąd ja to znam

Wyglada fajnie, co to za model?

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
boshe tak namotałyście z tymi leżaczkami - bujaczkami - karuzelkami... Ja czytam i rozumuję ale jednak za chwilę znów głupia się robię

też mam zbudynienie! Ciążowe ofkors

Sophia
Agata witaj

wiecie, że ja jeszcze małża do tej ikei nie zabrałam... Kurde mam tyle zakupów do zrobienia! Przede wszystkim pościel ( kupuję tam, bo są jednokolorowe), brytfankę, maty antypoślizgowe ...

aaa właśnie dostałam smsa z ikei, że jest 15% zniżki na pościele od jutra - telepatia jaka, magia czy cuś?
Oj namotane równo. Już sama nie wiem co i jak.

A po pościel jedz koniecznie, promocja wzywa

A ja rosnę i rosnę
Stary 2013-10-03, 19:05   #3359
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
skąd ja to znam

Ale fura
Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
jutro sobie wzięłam wolne, jedziemy na wizytę. Powiedzialam już TŻ że jak będzie Usg dowcipne ma się patrzeć na monitor a nie mnie
W tym tygodniu to już raczej tylko przez brzuch

Dzięki już czaje o co chodzi z tą ceną minimalną.

Znalazłam na tablicy taki sam za 70 zł.Jak się kupuje na tablicyWybaczci e pytanie ale nigdy tak nie kupowałam,zawsze allegro a tam wszystko jest jasne.

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Cytat:
Macie tylko komode dla malego? Zadnej wiecej szafeczki? Ja bede miala komode i prawie pol szafy jeszcze przygotowalam.

Naiwnie myślałam że zmieszcze ciuchy w komodzie

Stary 2013-10-03, 19:18   #3360
123spinka
Zadomowienie

Cytat:
oj ta oj tam
niego tak chciałam właśnie napisać

lilith super wózeczek

a ja przypaliłam moje kurczakowe kęski :/ bo w starym mieszkaniu miałam piekarnik gazowy a tu jest elektik i to z termoobiegiem i nie poznałam jeszcze wszystkich programów
więc lekka panika bo mój tż jak francuski piesek spalonego nie tknie
więc mądra spinka zrobiła do tego sos grzybowy (znalazłam w szafce taki w papierku) i buch na te kawałeczki kurczaka. wymieszałam pomieszałam trochę i pach na talerze.
mój tż zdziwiony że fajnie pasuje do siebie i że wszytsko jest bardzoooo pyszne aż wziął dokładkę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości