|
|
#571 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Taaa, wybyrki młodości
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Ojesusmaria, dziś mamy all day all night sesję zgrzytania zębami ![]() Robi tak od tygodnia, ale dzisiaj jest już chyba apogeum ![]() Jak tak dalej pójdzie, to chyba faktycznie będę się musiała wybrać do psychiatryka, bo już mi nic nie będzie stykać
|
||
|
|
|
#572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to sama zauważyłam ![]() Ale o czym mam gadać jak spędzam z Nią całe dnie , nie mam czasu na seriale, książki itp. Też znikam.......... ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi nie ma zdjęć w k. o których pisałaś
|
#574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisałam kiedyś o sytuacji, kiedy kobieta slyszy,że mowię o dziecku, patrzy na mnie i pyta czy jestem przy nadzieji powiedziałam,że nie,dopiero urodziłam a ona że brzuszek widać ( a wtedy gowna nie było widać bo to byl bankiet i miałam bieliznę wyszczupającą ) na to że fajnie też ma córeczkę to powiedziałam,że późno zdecydowała sie pani na dziecko ![]() heheh pytanie zadałam z pełną premedytacją Cytat:
w weekend wogłe nie mam czasu na nic |
||
|
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
wyszlam pobiegac wracam, a tu ledwie pare postow?
laskiiiiiiiii ![]() zrobilam 8km, a raczej wymeczylam, ale super sie czuje (tylko ta party paka crunchipsow ser cebula mi siedzi na zoladku cos debrah, Amelcia jest przecudowna ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- fewciu dla tej laski, przeciez z Ciebie taka chudzizna jest, prosze Cie!!!!! a wage wywal za okno, cwicz, biegaj, cialko sie wyrobi, no i nie wiem, ja zadnego brzuszka u Ciebie nie widze
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
Nie może być
wchodzę a tu nie ma miliona pińcet stron do nadrabiania Cud,po prostu CUD!Mały drzemie a ja właśnie obiad zjadłam Fewcia-nie przejmuj się głupim gadaniem jakiejś lampucery
|
#577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sprzedaję kawała, ku pokrzepieniu serc: Bawiły się dzieci klockami, aż przyszła mama i spuściła wodę.
|
|
|
|
|
#578 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Właśnie między innymi porozmawiać z szefem o ewentualnym przeniesieniu, więc nie bardzo mogłam pyskować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A wcale nie jest już taki duży P prostu trzymałam Blankę oparta o mój brzuch więc siłą rzeczy go wypchnęłam troszkę. Ech...Cytat:
Przykre że ludzie nie potrafią się w język ugryźć :/A jaki rowerek kupiłaś?? |
|||||
|
|
|
#579 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chudzizna, no coś Ty! Kochana jesteś ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję! Jeja, jak mi miło, że tak o mnie myślicie ![]() ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
szukam bodow dla mlodego bo wszystko ma takie kuse ze az wstyd
![]() powiem jedno - powinni zlikwidowac ta "funkcje" wszystkie przedmioty sprzedajacego przepadlam, PRZEPADLAM!!!!!!
|
|
|
|
#581 |
|
Zadomowienie
|
U mie ram! Nadal mnie tak jakby boli głowa ? nie wiem dziwne uczucie chyba mnie przewiało
wskakuję pod koldrę bo mnie telepie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
Fewciu, jakiś zwykły, tani rowerek, powystawowy, więc wyszło 109zł z wysyłką. Jutro wieczorem będę jeździć, bo już został wysłany kurierem, więc pewnie z rana dojdzie.
![]() Jak będę miała więcej kasy na zbyciu, to może kupię sobie jakiegoś fajnego orbitreka. Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-10-03 o 20:06 |
|
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli jest piz.dą z natury
|
|
|
|
#585 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziecio wykąpane i śpi. Zasnęła dziś błyskawicznie
![]() Teraz "Na wspólnej" A Tż będzie z pracy dopiero za 1,5 h Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
|
|
#586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Mamusie dziewczynek !!!!!!!!!!!!! https://www.facebook.com/EmisiaOpaski/photos_stream
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
SZAJA mam pytanko.
Napisałaś w k. że nie podałabyś dziecku smecty na biegunkę. A dlaczego??? Daria w szpitalu miała biegunkę parę dni i podawali jej tam smecte, która pomogła. I drugie pytanie Czemu nie wolno przy biegunce podawać mm??? W szpitalu nic takiego mi nie powiedzieli i podawałam kazali tylko do mm dodawać kleik ryżowy zamiast nutritonu do zagęszczania.
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-10-03 o 20:21 |
|
|
|
#588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
Uff, Neti, dobrze, że nie mam w ogóle chcicy na takie opaski
|
|
|
|
#590 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny...ja w dalszym ciągu nadrabiam od rana....no oczadziały, oszalały i zwariowały
![]() Ja fejsbukowa ale i tak napiszę że Julasek ma super fryzurkę ![]() :brawo: Cytat:
![]() aaaaale zazdroszczę ![]() Oooo a to nie u Was lekarz powiedział że do ząbków jeszcze daleko? Cytat:
![]() Oj jak dobrze że ja nie mam uchwytów nigdzie ![]() A słodziak w czapusi cudny! Cytat:
A w czapie super! Cytat:
![]() Ja mam 9-18, ponoć im większy zakres kg tym mniej bezpieczny. Cytat:
Ja tam uważam że Ty żadnego brzuszka nie masz ale nawet gdybyś przytyła 20 kg i miała brzuch jak stąd do Paryża to powinna pi.zda przemądrzała przemilczeć a nie przykrość robić, za grosz taktu.Cytat:
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
u nas , u nas ehh Ci lekarze...
|
#592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Fewciu: nie wiem o co chodzi, przecież ty szczuplutka mega laska jesteś *-- Dziękuję za komplementy odnośnie zdjęć Małej! |
||
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
coś dziś nie mam weny wizażowej
![]() ale mam pytanie do dziewczyn, które mają tego szczeniaczkowego jeździka Marsi, Cała, Ninagg? Serio jest taki super? Czy stabilny jest? Pytam, bo paczałowałam za jakimś dla Dawida i kurcze spora różnica między pchaczem prostym a miedzy tym - cena |
|
|
|
#594 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakoś nie mogę tego ogarnąć, że mam nie dawać jeść, tylko być na marchwianie? OCB? ![]() Moja Juluńka śpi, taka biedna odciągałam jej tym katarkiem, troche się boi i ucieka, albo płacze, ale nie mam wyjścia. Tak musi być. Nie chcę, żeby te gile jej zalegały.Takie pytanie mam: Czy jeśli na jakimś leku pisze, żeby stosować np. powyżej 1 roku życia to się tego trzymacie? Bo ja mam tą maść rozgrzewająca i jest na niej właśnie taka adnotacja i się trochę cykałam użyć i jej nie nasmarowałam na noc. Jak to tego podchodzicie? Dzięki za odpowiedzi. Fewciu, nie słuchaj tego babska, Pewnie jej dupę rozrywało, że tak super po ciąży wyglądasz i musiała dowalić do pieca- olej małpę ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
wiesz co dla mnie jedyny minus jego jest taki, że nie ma blokady kół w sensie, że nie ustoi w miejscu. Bo jak mała sama przy nim stanie, to on zaraz odjeżdża i trzeba asekurować. Wydawało mi się, że na aukcji czytałam, że jest ta blokada, obejrzałam go całego i nic takiego nie widzę...
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
Piszecie, że w nocy dzieć się budzi bo smoczek wypadnie.
Ja tak miałam z Zuzką jak miała jakieś 3-4 miesiące. Nawet w dzień jak jej wypadł to ryczała. Więc zaczęłam jej sama wyciągać zaraz po tym jak usnęła. Kilka razy się udało , kilka nie, ale efekt jest. Teraz smoczek tylko do zasypiania służy. Sama go wypluwa już. Wiadomo są wyjątki i czasami ciumka go, to wtedy sama wyciągam. |
|
|
|
#596 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ho
![]() Oczadziały z tym pisaniem,ledwo ledwo Was przeleciałam tylko bo ja dzisiaj mam fewciowy dzień - sprzątam gwoli ścisłości ![]() Już chyba mam sprawcę blankowych plam na twarzy-gluten Dzisiaj tż się zajmował Blanką rano gdy ja odsypiałam nockę i dał jej kasze glutenową no i zrobiły jej się wypieki na twarzy i nie schodzą caly dzien do tego rzyga Możliwe że nietolerancja glutenu ujawniła się dopiero teraz po 3 miesiącach stosowania??? Fewciu-olej babkę ciepłym sikiem jak to dziewczyzny mówią! Jesteś laska i już ! Hje- ach te Twoje teksty, normalnie sikam czasem Charlizz kurować tam się proszę ! ![]() Szklanko- Ale Ci zazdroszczę tego "mama" Debrah- Ale masz śliczną córę ! hmm co to ja miałam jeszcze... skleroza ;/ Ok uciekam bo małżon grzańca szykuje |
|
|
|
#597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szaja tez pisala, ze mozna |
|
|
|
|
#598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tylko raz miałam taki przypadek, ale to z zalecenia lekarza było . Ja bez konsultacji z lekarzem bym chyba nie stosowała ![]() Chyba, że Wy byście pisały że można to wtedy tak ![]() ![]()
Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-10-03 o 20:54 |
|
|
|
|
#599 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cudna!!!! No i w takim razie będzie pracowała z moim Igusiem
![]() Cytat:
Cytat:
Nadrobiłam Nie rozgadywać się na noc bo jutro mam trochę roboty w pracy
|
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja osobiście bardzo polecam, Leo jest zachwycony dodam,że mamy jeszcze autko pchać jeździdelko z fisher price-też jest super http://tablica.pl/oferta/fisher-pric...y-ID2FAVn.html |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

Dla mnie jeżdżenie na takim rowerku to była sama przyjemność, zawsze u teściów korzystałam. 

szczególnie ze moj tz ostatnio mi powiedział, że umiem mówić tylko o Małym...
No i generalnie bardzo miło mnie przyjęli, kierowniczka powiedziała, że bardzo chciałby żebym wróciła, że super wyglądam po ciąży itp. itd. Ale jedna kierowniczka powiedziała mi na dzień dobry, że chyba brzuszek po ciąży został. I tak mi się przykro zrobiło
No i mi smutno
w weekend wogłe nie mam czasu na nic
laskiiiiiiiii
Cud,po prostu CUD!

To tylko świadczy o poziomie takiej osoby...