Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '13 cz.2 - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-03, 21:29   #901
Rockyyy
Zakorzenienie

Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Ja właśnie też się chyba robię coraz grubsza, zamiast odwrotnie
Ja też
Stary 2013-10-03, 21:33   #902
Agrafka86
Wtajemniczenie

Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1

Elaine ja dopiero w tamten piątek złożyłam dokumenty o becikowe jakoś nie miałam kiedy...

En może faktycznie tesciowie coś zrozumieli.

Taribari ja już dawno nie miałam romantycznego wieczoru we dwoje

Zaraz karmienie.

Ghia idę jutro po ten lek na refluks.

Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 21:36   #903
katarzynkajg
Zadomowienie

Cytat:
Ja właśnie też się chyba robię coraz grubsza, zamiast odwrotnie
Ja juz o sobie nie wspomnę Chyba od poniedziałku zacznę dietkowac i zaprzyjaźnię sie z Chodakowską.

Ej a gdzie Margosia sie podziała?

Czy wasze dzieci tez tak ciumkaja jakby żuły gumę? Szymek czasem tak robi i nie wiem czy to normalne

Ja się żegnam na dziś, ide oglądać Geslerową.

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 21:38   #904
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Elaine ja dopiero w tamten piątek złożyłam dokumenty o becikowe jakoś nie miałam kiedy...
U nas już ślad bo becikowym nie został
Stary 2013-10-03, 21:39   #905
czerwony_balonik
Zadomowienie

Dziewczynki, które nie spłukujecie po kąpieli-nie boicie się,że maluchy będzie swędzieć skóra? Z tego co czytałam na opakowaniach żeli do mycia jest instrukcja,żeby jednak spłukiwać. Ja ostatnio musiałam kąpać bez pomocy tż to nalałam ciepłej wody i kilka kropel oliwki dla dzieci rossmanowskiej i wtedy nie spłukiwałam (umiem kąpać sama tylko bez spłukiwania), fajna to opcja bo odrazu skóra Gabi była nawilżona Choć podejrzewam,że nie do stosowania na codzień,bo jednak umyć porządniej też trzeba,a oliwka nie domyje jak mydełko czy żel.
Stary 2013-10-03, 21:39   #906
katarzynkajg
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
U nas już ślad bo becikowym nie został
Ja w przyszłym tygodniu idę wniosek złożyc

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 21:40   #907
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Ja też klikam. To która musisz być, żeby wygrać?

U nas też Mały śpi, ale oczywiście pokłóciłam się z TŻem, więc też idę w kimonko.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 21:43   #908
Rockyyy
Zakorzenienie

Baloniku ja dodaje odrobinke tego płynu i szamponu 2 w 1 do wody.Laura ma fajną skórę po nim i nic sie nie dzieje.Gdyby cos było-spłukiwałabym.
Czasem tz ja kapie i myje ,,Białym Jeleniem".

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość
Ja w przyszłym tygodniu idę wniosek złożyc
Stary 2013-10-03, 21:44   #909
czerwony_balonik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość
Czy wasze dzieci tez tak ciumkaja jakby żuły gumę? Szymek czasem tak robi i nie wiem czy to normalne
Gabi czasem ciumka,jak jest głodna lub jak chce smoka. Ale najlepsze jest jak już ma smoczka w buzi i chce jednocześnie pogadać Wtedy mówi "iku-iku-iku-iku-ik" tak słodko to jej wychodzi,że nie da się tego opisać
Stary 2013-10-03, 21:44   #910
Samantha7
Zakorzenienie

Hej!

A Wy to nie macie co robic w domu?! Chyba za grzeczne te nasze dzieci , gdzie Mr. Skok? Cos sie opieprza patrze ostatnio

Wybaczcie ale nie nadrabiam poki co bo ciezka noc byla. Maly cos swiruje przy cycku i strasznie sie kopie. Skopal mi flaka jak kp w lozku :/
Mialam wrazenie, ze 300razy go karmilam bez kitu. A zazwyczaj to bylo 3razy, a teraz chyba z 10
Nie zrobil rano kupki. Dopiero popoludniu. Teraz spi w hustawce bo sie nagadal z pajakiem, strzelil druga kupe i zasnal w koncu. Ufff
Mam czasem wrazenie, ze tesciowa go czaruje- w koncu wiedzma nie

Musze zrobic chyba ze 10 pran bo mam reczniki serwety posciele i inne. Normalnie masakra, a gdzie jeszcze odkurzanie itd.

Pozdrawiam Was i moze pozniej nadrobie, choc watpie bo mam 150 postow
Gaduly

Cytat:
Napisane przez AgaPlast Pokaż wiadomość
Sam wręcać to na pewno sobie wkreciłam -czyt. mleko ryżowe a dieta juz po mału spoko. Mam światło by za jakis czas jak mała już sie wyciszy to spróbowac włączyc na nowo do diety ryby i soje ale po mału bo ja żarłam tego na kg wiec jest szansa ze nie zareaguje alergicznie. Równiedobrze to mogło ja uczulac nie tyle ryby co syf zawarty w rybie wedzonej-konserwanty i inne bo jadłam duuuużo wędzonych zamiast np. duszonych
A jak dzieciaka ci wysypuje wyje z bólu bo nie moze sie załatwic jest apatyczne i nie reaguje na nic to uwierz mi jestes gotowa zrezygnowac ze wszystkiego byleby tylko jej było lepiej.
A jak by jej sie nie polepszyło to miałam ja odstawic od piersi na 3 dni i karmic Bebilonem pepti i zobaczyc o co kaman. Ale jej sie polepszyło wiec spoko

No i jeszcze w piatek ja obejzy inny pediatra i w ogole stwierdzi czy to alergia była bo przez tel, to sobie moze doradzac. i pozapisuje mi wszystkie potrzebne specyfiki A moja obecna p.dr. to ja musze nadrzewo spuscic bo nie nadaje sie doniczego
Okay, ale to nie jec soja. Ona jest modyfikowana GMO i taka wcale dobra nie jest. Zamien ja na soczewice i ciecierzyce- sa smaczniejsze i nawet czerwona soczewica jest latwa w obsludze bo nie musisz moczyc. Wystarczy oplukac w sensie, ze umyc i szybko sie gotuje
Ja nawet robie oszukana grochowa z niej i jest pycha i nie ma bakow jak po grochowie

A ryby piecz w piekarniku a najlepiej na parze rob z odrobina soli i to wszystko. Dorsz jest dobry wiem. Najlepiej chyba jesc ryby jeziorne/rzeczne np.okon, szczupak etc.
unikaj tych dlugowiecznych z powodu treci i innych subst. Np.tunczyk nie jest dobry dla nas.
No i strzez sie tilapi i rej drugiej ryby w Pl popularnej takiej taniej, ale nazwy nie pamietam
No i rzeczywiscie spusc na drzewo te doktorke, a najlepiej jesli masz mozliwosc to poszukaj wege dietetyka , ktory zna sie tez na kp.

Ja powiem, ze jak wyszlam ze szpitala to bylam tak zajeta walka o kp, ze zapimnialam o diecie i jadlam wszystko. Pizze tez i dopiero jak tesciowa przywiozla brzoskwinie to spojrzalam na nie i mi sie przypomnialo, ze ja kp i nie moge zbytnio
Ogolnie unikam pierdogennych potraw.

Trzymam bedzie dobrze. No rozumiem Ciebie w pelni ze dla dziecka robi sie wszystko

Co do ubioru to u mnie jest jeszcze lato wiec maly jest w bodziakach tylko i skarpetkach.
Jak jest chlodniej to dlugie body i spodenki i skarpetki, ktore sam se sciaga ciagle
Jak bedzie zima to nie wsadze go w pajacu do auta bo bedzie mu za cieplo na bank. Ubiore go wtedy cieplo w miare ,a na fiotelik naciagne szpiwor i kocem owine. Jak sie zagrzeje w aucie to zdejme bo sama jezdze bez kurtki zeby sie nie przegrzewac. Z reszta musze bo mam tak, ze w zime strasznie sie poce. W lato tak sie nie poce jak w zimie to jest koszmar.

Spadam ogArniac chate.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 21:50   #911
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Ja zaraz zmykam. Filip się nakichał przed snem i już tak nie charczy na szczęście. Posmaruję mu jeszcze maścią majerankową pod noskiem. Teraz zasypia, a ja poćwiczyłam część na brzuch ze skalpela (nie mogę ćwiczyć nóg). Też zaczęłam tyć... rzucam się jak świr na czekoladę...
Dobranoc!

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 21:51   #912
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Hej!

A Wy to nie macie co robic w domu?! Chyba za grzeczne te nasze dzieci , gdzie Mr. Skok? Cos sie opieprza patrze ostatnio

Wybaczcie ale nie nadrabiam poki co bo ciezka noc byla. Maly cos swiruje przy cycku i strasznie sie kopie. Skopal mi flaka jak kp w lozku :/
Mialam wrazenie, ze 300razy go karmilam bez kitu. A zazwyczaj to bylo 3razy, a teraz chyba z 10
Nie zrobil rano kupki. Dopiero popoludniu. Teraz spi w hustawce bo sie nagadal z pajakiem, strzelil druga kupe i zasnal w koncu. Ufff
Mam czasem wrazenie, ze tesciowa go czaruje- w koncu wiedzma nie

Musze zrobic chyba ze 10 pran bo mam reczniki serwety posciele i inne. Normalnie masakra, a gdzie jeszcze odkurzanie itd.

Pozdrawiam Was i moze pozniej nadrobie, choc watpie bo mam 150 postow
Gaduly

Co do ubioru to u mnie jest jeszcze lato wiec maly jest w bodziakach tylko i skarpetkach.
Jak jest chlodniej to dlugie body i spodenki i skarpetki, ktore sam se sciaga ciagle
Jak bedzie zima to nie wsadze go w pajacu do auta bo bedzie mu za cieplo na bank. Ubiore go wtedy cieplo w miare ,a na fiotelik naciagne szpiwor i kocem owine. Jak sie zagrzeje w aucie to zdejme bo sama jezdze bez kurtki zeby sie nie przegrzewac. Z reszta musze bo mam tak, ze w zime strasznie sie poce. W lato tak sie nie poce jak w zimie to jest koszmar.

Spadam ogArniac chate.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Biedulko dajcie mi malizna popalić ...

Nie wywołuj Skoka z lasu !!!!

Fajnie masz z tym latem
Stary 2013-10-03, 21:54   #913
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Ty sie tak nie tłumacz bo pomyślimy ze jednak nie glosujesz
przejrzalas mnie

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013

Edytowane przez eveewe
Czas edycji: 2013-10-03 o 22:01
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 21:56   #914
surka
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43116045]Ja też klikam. To która musisz być, żeby wygrać?
[/QUOTE]

Zeby wygrć muszę być na liście 13.10
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 21:57   #915
Rockyyy
Zakorzenienie

Ide w kimee Dobranoc żabki Pojawie sie jutro z telefonu
Jesli oczywiście donia Lauritta pozwoli.

Madii co u Ciebie żabko?????????

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
Zeby wygrć muszę być na liście 13.10
Bedziemy o Ciebie walczyc!
Stary 2013-10-03, 21:57   #916
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Czy ktorejs z Was maluch, tak jak moj nie chce lezec na brzuszku i dzwigac glowki? No denerwowac sie zaczynam ze ma prawie 3 miechy (we wtorek skonczy) a nie chce podnosic glowy. Wogole nienawidzi lezec na brzuszku, a ja uparcie go klade i histeria. Pamietam, ze Marysia w tym czasie juz pieknie trzymala glowe i mam dylemat czy by jutro nie isc do mojej pani dr, bo wrocila z urlopu.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
Stary 2013-10-03, 21:58   #917
surka
Zakorzenienie

Ja też uciekam, choć spać pójdęi tak po 23, muszę drugą dawkę antybiotyku połknąć

Dobrej nocki życzę, zero kolek, katarków, skoków i innych płaczliwych wywołaczy
Stary 2013-10-03, 21:59   #918
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Napisane przez taribari Pokaż wiadomość
ja próbowałam ale łódzkich sklepów nie obejmuje
.
ejjj bez sensu - bylabym w innym miescie, dostaje sms z kodem i nie moge go wykorzystac, bo nie obejmuje tego miasta?? glupota totalna - skandal bym rzekla. A promocja fajna bo 25%.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
Stary 2013-10-03, 22:00   #919
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Czy ktorejs z Was maluch, tak jak moj nie chce lezec na brzuszku i dzwigac glowki? No denerwowac sie zaczynam ze ma prawie 3 miechy (we wtorek skonczy) a nie chce podnosic glowy. Wogole nienawidzi lezec na brzuszku, a ja uparcie go klade i histeria. Pamietam, ze Marysia w tym czasie juz pieknie trzymala glowe i mam dylemat czy by jutro nie isc do mojej pani dr, bo wrocila z urlopu.
Moja w 1 miesiącu ładnie podnosiła główkę i obracałą na obie strony. Potem połoenie na brzuszku wywoływało ryk. teraz chwilę poleży na macie na brzuszku, ale też bez jakiejś rewelacji. Staram się ją kłaść na moich udach brzuszkiem, żeby częściej ją do tego przyzwyczajać.
Stary 2013-10-03, 22:01   #920
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

ejjj czy wasz glos tez sprawdza moderator - o co kaman?

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
Moja w 1 miesiącu ładnie podnosiła główkę i obracałą na obie strony. Potem połoenie na brzuszku wywoływało ryk. teraz chwilę poleży na macie na brzuszku, ale też bez jakiejś rewelacji. Staram się ją kłaść na moich udach brzuszkiem, żeby częściej ją do tego przyzwyczajać.
moj tez w pierwszym miesiacu podnosil i obracal. Aleks nie znosi lezenia na brzuchu, na moich udach rowniez

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
Stary 2013-10-03, 22:07   #921
jakierka
Zadomowienie

Evewee, chyba zabukuj ten bilet, bo z mojego doswiadczenia wynika, ze im czesciej sprawdzasz loty tym drozsze sa bilety. Wrazenie takie jakby automatycznie podbijali cene dla tego samego IP, no chyba ze tyle razy byl u mnie zwykly zbieg okolicznosci.

En, tesciowie chyba zdali sobie sprawe z tego, ze im nie ulegniecie, a oni na tym traca bardziej.

Surka, klikniete

Cynamonku,

AgaPlast, wspomnialas ze jadlas sporo wedzonych ryb. Nie wiem czy to nie za ciezkie. W ciazy nie powinno sie jadac wedzonych potraw w duzej ilosci, wiec nie wiem czy przy kp nie jest tak samo. A o co chodzi z mlekiem ryzowym?? U mnie na opakowaniu widnieje napis, ze nie nalezy podawac dzieciom ponizej 3roku zycia i zasyanawiam sie dlaczego, przeciez to tylko ryz.

Edek dzis bez kapieli, wole go nie przegrzewac jak ma tetaz katarek. Niby jest nieco lepiej po poludniowym odciaganiu, zobaczymy jak nocka przebiegnie. Wlasnie zasnal na moim ramieniu i szkoda mi go odkladac, ale musze bo sama juz lece spac.

Dobrej nocy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-10-03, 22:19   #922
surka
Zakorzenienie

Cytat:
ejjj czy wasz glos tez sprawdza moderator - o co kaman?

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

moj tez w pierwszym miesiacu podnosil i obracal. Aleks nie znosi lezenia na brzuchu, na moich udach rowniez
Może tak często głosujesź, że sprawdzają czy nie jesteśmy tą sama osoba

Kurcze to nie wiem jak ci pomóc, bo na moich udach Lila nie protestuje.

Stary 2013-10-03, 22:28   #923
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Sam u nas największy syf to panga i mintaj.

Ja kupuję najczęściej mirunę, a jak nie ma, to solę. Niestety mrożone, bo nie mam nigdzie sklepu ze świeżymi rybami...
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 22:29   #924
surka
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43117076]Sam u nas największy syf to panga i mintaj.

Ja kupuję najczęściej mirunę, a jak nie ma, to solę. Niestety mrożone, bo nie mam nigdzie sklepu ze świeżymi rybami...[/QUOTE]

Ją do tych dwóch dodam jeszcze łososia

Stary 2013-10-03, 22:34   #925
madi82
Zakorzenienie

Dziewczynki, ja nadal mam gości...ale międzyczasie Was czytam...bo czekam na nowe info od Cynamonków!!!

KOCHANE CYNAMONKI!!!!
ogromne kciuki by operacja była jutro i by wszystko się udało!!!
Adaś sił dla Ciebie, bądz dzielnym facetem!!!Czekamy na Ciebie i Twoje piękne foty z mamusią i tatusiem.
Cynamonka....pamiętaj, co Was nie zabije to Was wzmocni...tyle już przeżyliście tych cięzkich chwil...już niedługo będzie tylko lepiej!!!!
Jutro i w każdy dzień jesteśmy z Wami.
Pamiętajcie o tym!!!
Tyle magicznych kciuków, które mają moc!!!!
Strasznie mocno Was ściskam...

jakbym mogła jakoś pomóc....???

PS. Surka ja też klikam

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 22:41   #926
angelak86
Raczkowanie

Dobry wieczór, wpadłam tylko na chwilę po mega ciężkim dniu. Piotruś dziś świrował calutki dzień, zasypiał na 10 minut i darcie ale to takie darcie że uszy mnie już bolą od 10 rano dłużej niż 10 minut śpi dopiero teraz- szkoda że za niecałą godzinę muszę Go wziąć na karmienie chyba jakiś kryzys mnie dopadł, miałam ochotę dziś zostawić Go z tż i uciec jak najdalej stąd by pobyć trochę w samotności- jejku jak mi tego brakuje, posiedzieć z samą sobą chyba nie nadaję się na matkę ;/ ponadrabiam Was dotej 23.30 i mam nadzieję że po karmieniu zaśnie znów a jak nie to przysięgam zamknę się w łazience i wyjdę z niej dopiero jak tż wróci z pracy tzn ok 4 swoją drogą nie wiem jak to robicie, skąd czasem znajdujecie tyle czasu i sił by ponadrabiać
angelak86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 22:45   #927
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Ide w kimee Dobranoc żabki Pojawie sie jutro z telefonu
Jesli oczywiście donia Lauritta pozwoli.

Madii co u Ciebie żabko?????????

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Bedziemy o Ciebie walczyc!
moja kochana zawsze o mnie pamiętasz
Mam gości i nie ogarniam...13...chrzest a ja nie mam dla siebie ubrania i dla małęgo też musze jeszcze dokupić część rzeczy echhh nie wyrobię się

Też zauważyłam że MArgosi nie ma....????

Czarowniczko
dobrze, ze wróciłaś

Surka
masz tylko być na liście?...spokooo damy radę

28.07.2013r.
Stary 2013-10-03, 22:46   #928
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Ją do tych dwóch dodam jeszcze łososia

A ja łupacza i dorsza

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 22:47   #929
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
mój też nie lubi pozycji brzuszkowej...
Podnosi głowę, ale szału nie ma...

ENLEVEE...może teściom głupio i jednak chcą się wkupić w łąski i jednak przybyc na chrzest....no żal normalnie....zachowanie jak dzieci...

28.07.2013r.
Stary 2013-10-03, 22:49   #930
tweedledee
Zakorzenienie

Hej laski,
nawet nie mam siły was dzisiaj pocytować... Miałam taką beznadziejną nockę wczoraj, że padałam na ryj, łeb pękłam i w ogóle miałam takie zawroty, że aż bałam się z małym chodzić
Teraz też zasnął niedawno po wielu jękach, zobaczymy, ile przekima. Ja chwilę posiedze i też lece spac, może chociaż troche uda mi się pochrapać

W ogóle okazało się, że te nasze odparzenia to najprawdopodobniej wina Dad... po ostatnim krochmalu zmieniałam Alkowi pieluchy co godzine, jak nie częściej, wietrzyłam, chuchałam, a jemu znowu się dupka zaczerwieniła kupiliśmy pampersy i jak ręką odjął... taką mamy w domu royal dupkę, nie da zaoszczędzić Ale z tymi pampersami też nie ma tragedii, kupiliśmy w rossmanie jumbo pakę, 94 pampersy/45zł więc w sumie do przeżycia. I mały może mieć je nieco dłużej na dupce chociaż dalej czatuję, jak mały zrobi kupkę i przebieram jak tylko dociśnie

W ogóle fajny art przeczytałam odnośnie kp. To niesamowite, jak otworzyły mi się oczy nt diety. W ogóle jestem w szoku, jaka jest nagonka na kobiety karmiące piersią, jakiś kompletny idiotyzm i stek bzdur przekazywany przez osoby, które powinny być autorytetem czyli lekarze, położne, doradcy laktacyjni... także ja od wczoraj jem wszystko, stwierdziłam, że jednak Alek musi mieć matkę która się nim zajmie, bo zaliczanie codziennie takich zwłok, przez jedzenie gotowanych ziemniaków z marchewką nikomu nie służy.
Bosz, ale byłam głupia i naiwna

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości