Mamy majowo-czerwcowe 2013 cz. 3 na odchowalni ;) - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku?
Mamy majowo-czerwcowe 2013, cz. 4 2 4,35%
Śmiejemy się i gugamy, pierwsze miesiące już za nami. 3 6,52%
Kilkoro dzieci ma już ząbki, innym ciężko idą bąki. 0 0%
Pierwsze skoki już za nami, cieszymy się nowymi umiejętnościami. 0 0%
Bawimy się w pierdziochy i mamy mnóstwo radochy. 1 2,17%
Nasze słodkie niemowlaczki bączki puszczają i marchewką się zajadają. 0 0%
Nasze dzieci radośnie gaworzą i uśmiechy mnożą. 0 0%
Pierwsze ząbki i obiadki, jak nam dobrze w roli matki. 12 26,09%
Mamo, tato kończcie spanie bo przeżywam ząbkowanie! 17 36,96%
Mamo, tato kończcie spanie, kupa czeka na przebranie! 7 15,22%
Ząbki, marchewki, gluteny i cuda - idzie jesień złotoruda! 1 2,17%
Baczki wcinaja pierwsze obiadki, a mamy prowadza wizazowe /łizażowe gadki. 3 6,52%
Bączki wcinają zdrowe obiadki, a mamom ciastka i czekoladki idą w pośladki. 0 0%
Głosujący: 46. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-04, 09:31   #4201
Mysia mysz
Zakorzenienie

Dot.: Mamy majowo-czerwcowe 2013 cz. 3 na odchowalni ;)

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Mysia u mnie karuzelka nawet godzinę gra od kiedy młody przy niej majstruje i przełącza sobie melodyjki
muszę mojego nauczyć na razie kopie w zabawki

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
Napisane przez deb Pokaż wiadomość
WOW 11 godzin szok Cycki Ci nie pękły
Fajnie, że dostałaś prezent z pracy miło

Mojemu dziecku chyba rzeczywiście idą zęby, posmarowałam jej dziąsełka bo już tak jęczała i teraz mniej jęczy ale wścieka się że nie da się zjeść zabawek...no masakra z nią jest
odciągnęłam o 23 :P

mój małż odkrył że jak nie ma co gryzc to sienie wscieka

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Dzwoniłam do kilku czy mają wersję eco bo chciałam zobaczyć na żywo i powiedzieli, że te wersje podstawowe to mają a eco nigdy nie mieli.

Ja nie Mysia, ale eco 2 ma taki jakby kołnierzyk i przez to jest troszkę wyższy.
wiesz co to chyba wrażenie, obydwa miałam w rękach w sklepie i wzięłam eco 1 boma kaptur ijest ładniejsze
Stary 2013-10-04, 09:32   #4202
deb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
jakbym widziała Nikodema jak taki wściekly pies, bierze cos do ręki i rozszarpuje, a jak mu się nie uda to płacz
Veronic, Ankaa kurde jakie podobne są te dzieci jak się Was czyta. Właśnie moja ciągle jęczy bo nie umie pożreć wszystkiego czego się dotknie. Jak nieraz dam jej ręke to też pcha do buzi, a jak nie pozwalam to ciągnie jedną dłonią w jedną stronę drugą w drugą i chce mi ją ,dokładnie tak jak piszesz o Nikodemie - rozszarpać
Stary 2013-10-04, 09:34   #4203
ankaaa206
Wtajemniczenie

tatus zaszalał dziś z rana i pojechal po więcej ksiazeczek do biedronki, wczoraj małemu czytał i ze śmiechu nie mógł - mamy ksiązeczkę ciało i tam bylo pokaż na rysunku gdzie jest płeć lub co śmierdzi - kupa

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 09:35   #4204
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez modro Pokaż wiadomość
Ja też wolałabym dać smoka, ale moje dziecko go nie toleruje, nie chce, pluje nim na odległość i się cieszy albo wkurza i płacze. Inne sposoby na uśpienie też nie działają, więc do 6 m-cy daje jej czas na cycka do snu, potem będę uczyła samodzielnego zasypiania. Tylko jeszcze nie wiem, jak...
a próbowałaś szmatek? nasz jak jest śpiący to go dajemy do łóżeczka, szmatkę pogniecie pogryzie i wtedy chcesmoka wtula się w nią i zasłania sobie oczy co pomaga mu zasnąć

coś takiego:
http://allegro.pl/teddykompaniet-prz...590603141.html

my mamy misia z primarkui jest extra jak bęę w styczniu w londynie tomu kupię więcej
Stary 2013-10-04, 09:35   #4205
deb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
odciągnęłam o 23 :P

mój małż odkrył że jak nie ma co gryzc to sienie wscieka

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

wiesz co to chyba wrażenie, obydwa miałam w rękach w sklepie i wzięłam eco 1 boma kaptur ijest ładniejsze
Nie wiem czy brak czegokolwiek w zasięgu wzroku by tu pomógł...muszę spróbować

Szkoda, że nie podają wymiarów nigdzie tych nosideł to byłoby wiadomo. Ładniejsze powiadasz, a na necie w Smyku tylko 2 kolory do wyboru
Stary 2013-10-04, 09:37   #4206
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czy brak czegokolwiek w zasięgu wzroku by tu pomógł...muszę spróbować

Szkoda, że nie podają wymiarów nigdzie tych nosideł to byłoby wiadomo. Ładniejsze powiadasz, a na necie w Smyku tylko 2 kolory do wyboru
ja mam brązowe takie
http://allegro.pl/ergonomiczne-nosid...586747441.html

tu jest napisane, że do 3 lat
http://www.womar.com.pl/section2.php...delkaeco&zm3=0

Edytowane przez Mysia mysz
Czas edycji: 2013-10-04 o 09:40
Mysia mysz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 09:39   #4207
ankaaa206
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też wolałabym dać smoka, ale moje dziecko go nie toleruje, nie chce, pluje nim na odległość i się cieszy albo wkurza i płacze. Inne sposoby na uśpienie też nie działają, więc do 6 m-cy daje jej czas na cycka do snu, potem będę uczyła samodzielnego zasypiania. Tylko jeszcze nie wiem, jak...
witaj w klubie, mój tez zasypia tylko przy cycku, i nei da rady inaczej, żaden smoczek, szmatki, pielucha nie wchodzą w grę, ale póki co mam mały postęp, na noc daje małemu cyca tak żeby się najadł a nie zasnął i daje do łóżeczka, pogada, postęka i zaśnie, tylko w dzień nie ma szans na takie rzeczy

Julka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-04, 09:41   #4208
modro
Rozeznanie

Cytat:
a próbowałaś szmatek? nasz jak jest śpiący to go dajemy do łóżeczka, szmatkę pogniecie pogryzie i wtedy chcesmoka wtula się w nią i zasłania sobie oczy co pomaga mu zasnąć

coś takiego:

my mamy misia z primarkui jest extra jak bęę w styczniu w londynie tomu kupię więcej
Cytat:
Mam taką szmatkę przytulaka. Najpierw próbowałam z pieluchą, potem z tą szmatką i d.upa. Szmatka służy tylko do ciamolenia i zjadania, pielucha ją denerwuje, a nie daj Bóg się nią zakryje to jest lament i wściekanie.

Słuchaj, a Ty nosisz już w tym nosidle Małego?

modro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 09:42   #4209
deb
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Mysiu Teraz patrzę że w smyku eco 1 mają tylko zielone, ale też ładne, choć brązowe praktyczniejsze. Muszę sobie obadać ile przesyłka kosztuje i co się bardziej opłaca. Bo wolałabym brązowe
Stary 2013-10-04, 09:44   #4210
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Mam taką szmatkę przytulaka. Najpierw próbowałam z pieluchą, potem z tą szmatką i d.upa. Szmatka służy tylko do ciamolenia i zjadania, pielucha ją denerwuje, a nie daj Bóg się nią zakryje to jest lament i wściekanie.

Słuchaj, a Ty nosisz już w tym nosidle Małego?
mój się uwielbia zakrywać

noszę ale nie codziennie i jak pisałam max 2h

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Dzięki Mysiu Teraz patrzę że w smyku eco 1 mają tylko zielone, ale też ładne, choć brązowe praktyczniejsze. Muszę sobie obadać ile przesyłka kosztuje i co się bardziej opłaca. Bo wolałabym brązowe

pewnie allegro bo smyk online ma inne ceny nż stacjonarny
Stary 2013-10-04, 09:46   #4211
Veronic
Wtajemniczenie

hejjj

Cytat:
helloł, helloł u nas meblowania ciąg dalszy , dziś będą skręcane meble do salonu, tak więc zostanie tylko dzięciecy pokój do zrobienia ale to w przyszłym roku, a już mam projekt co i jak
jak mlody się zbudzi to lecimy na spacer, cudnie jest na dworzu, dziewczyny myślałyście o mufkach na wózek? ja kupuję, bo mi ręce się odmrażają już, a co dopiero zimą

u mnie też jest cudnie za godzinkę wychodzimy na spacer

młody na razie ma poranną drzemkę, już 1,5 godziny szok to do niego nie podobne, że tak słodko śpi:P

dzisiaj dostanę przesyłkę ze śpiworkiem polarkowym do wózka no i właśnie mufką bo mi też marzną rączzki nawet jak mam rękawiczki to mi zimno
Veronic jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-04, 10:02   #4212
ankaaa206
Wtajemniczenie

mój też śpi już 1,5 godz, ale już miał 2 pobudki na płacz, trochę go poklepałam za dupkę i śpi dalej

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

jaki rozmiar tego śpiworka zamawiałyście?? 90 czy ponad 100 cm

Julka
Stary 2013-10-04, 10:04   #4213
lonely_lady
Zakorzenienie

Hej, hej
Żyjemy i mamy sie dobrze.
Wczoraj minął dokładnie rok jak zobaczyłam dwie kreski na teście, a kilka godzin pozniej bijace serduszko na usg
Jutro mieliśmy wracać do domku, ale zdecydowaliśmy ze Tz wróci San a ja zostanę tydzień dłużej. Tz po mnie przyjedzie za tydzień.
Mama jak to usłyszała to aż sie poplakala

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 10:05   #4214
ankaaa206
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Hej, hej
Wczoraj minął dokładnie rok jak zobaczyłam dwie kreski na teście, a kilka godzin pozniej bijace serduszko na usg
Jutro mieliśmy wracać do domku, ale zdecydowaliśmy ze Tz wróci San a ja zostanę tydzień dłużej. Tz po mnie przyjedzie za tydzień.
to miłego pobytu

Julka
Stary 2013-10-04, 10:05   #4215
modro
Rozeznanie

Cytat:
mój się uwielbia zakrywać

noszę ale nie codziennie i jak pisałam max 2h

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

pewnie allegro bo smyk online ma inne ceny nż stacjonarny
Bo podobno dzieci muszą same siedzieć, aby nosić w nosidle i to mnie powstrzymuje. Moja waży na razie 5200, jest tydzień młodsza od Twojego Piotrusia. Ja potrzebuję na maks godzinę dziennie i to nie codziennie.

modro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 10:06   #4216
lonely_lady
Zakorzenienie

Dziękuje za życzenia

Stary 2013-10-04, 10:15   #4217
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej, hej

Super!
Ja w przyszłą sobotę na 99% będę w OLN

----

Mały właśnie dossał się do mojego bicepsa i mi malinek narobił

Uciekamy na spacer!

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 10:23   #4218
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
Super!
Ja w przyszłą sobotę na 99% będę w OLN

----

Uciekamy na spacer!
Fajnie. Jak Tz przyjedzie po mnie to i tak w sobotę będziemy musieli wracać. Ale moze uda sie spotkać na chwilke, chłopaki by sie zakumplowali

Stary 2013-10-04, 10:26   #4219
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Bo podobno dzieci muszą same siedzieć, aby nosić w nosidle i to mnie powstrzymuje. Moja waży na razie 5200, jest tydzień młodsza od Twojego Piotrusia. Ja potrzebuję na maks godzinę dziennie i to nie codziennie.

to chyba za malutka bo nie wiem czy womar nie jest od 5,5 albo 6 kg? młody wazy 6900

wiesz co z tym siedzeniem to na womarze pisze o tym, a na ergobaby już np. nie a to to samo ja nie wiem jak to jest ale w leżaczku też siedzi prawie codziennie na dłużej to bym jednak nie ryzykowała, ale raz na kilka dni godzinkę czy dwie to myślę, żemu nic nie będzie, zwłaszcza, ze on się strasznie do siadania rwie już

Edytowane przez Mysia mysz
Czas edycji: 2013-10-04 o 10:50
Mysia mysz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 10:36   #4220
prodiament
Raczkowanie

Powiem wam, dziewczyny, że czasem warto być upierdliwym Pewnie nie pamiętacie, ale pisałam że dostaliśmy skierowanie na rehabilitację stópek i jak wybrałam się do ośrodka rehabilitacyjnego 4 września, żeby zapisać Julkę, wyznaczyli nam najbliższy możliwy termin na wstępną wizytę "oglądową" u lekarki na 8 stycznia (szok!). Ale się nie poddałam. Dzwoniłam do nich codziennie rano, czy nic się nie zwolniło i w końcu 20 września dziewczyna z rejestracji spytała, czy zdążę przyjechać z dzieckiem za 25 minut, bo ktoś im nie potwierdził - uwierzcie, to był prawdziwy sprint, bo Julka jeszcze spała
Lekarka ją obejrzała dokładnie i wyznaczyła dwutygodniową rehabilitację od 7 do 18 października, czyli zaczynamy już po weekendzie. Codziennie po pół godziny, oprócz weekendów. Idziemy na Vojtę - pewnie i Julcia będzie płakać i ja razem z nią, ale lekarka stwierdziła, że ta metoda szybciej przyniesie efekty niż łagodniejszy Bobath.
prodiament jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 10:39   #4221
deb
Zakorzenienie

Cytat:
Hej, hej
Jejku, wspomnień czar ja niestety nie zanotowałam kiedy zrobiłam I teścik, moja karta ciąży w szpitalu została więc nie wiem kiedy była I wizyta

Super z pobytem u rodziców naciesz się nimi tylko mąż się pewnie stęskni..ale to dobrze, czasami to się przydaje

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
No ja codziennie za to będę używać ale na 10-15 minut, damy radę

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
Napisane przez prodiament Pokaż wiadomość
Powiem wam, dziewczyny, że czasem warto być upierdliwym Pewnie nie pamiętacie, ale pisałam że dostaliśmy skierowanie na rehabilitację stópek i jak wybrałam się do ośrodka rehabilitacyjnego 4 września, żeby zapisać Julkę, wyznaczyli nam najbliższy możliwy termin na wstępną wizytę "oglądową" u lekarki na 8 stycznia (szok!). Ale się nie poddałam. Dzwoniłam do nich codziennie rano, czy nic się nie zwolniło i w końcu 20 września dziewczyna z rejestracji spytała, czy zdążę przyjechać z dzieckiem za 25 minut, bo ktoś im nie potwierdził - uwierzcie, to był prawdziwy sprint, bo Julka jeszcze spała
Lekarka ją obejrzała dokładnie i wyznaczyła dwutygodniową rehabilitację od 7 do 18 października, czyli zaczynamy już po weekendzie. Codziennie po pół godziny, oprócz weekendów. Idziemy na Vojtę - pewnie i Julcia będzie płakać i ja razem z nią, ale lekarka stwierdziła, że ta metoda szybciej przyniesie efekty niż łagodniejszy Bobath.
Rzeczywiście warto być upierdliwym a przepraszam co malutka ma ze stópkami bo nie doczytałam wcześniej?
Stary 2013-10-04, 10:46   #4222
Magiusa
Zakorzenienie

Ale się ze mnie wredna matka robi. Daro w nocy dał do wiwatu, więc jak o 7 chciał wstawać to został nakarmiony i poszedł pod karuzelę a ja w kimę. Początkowow się zabawiał, a później już pokrzykiwał ( ale nie płakał) a ja taka zaspana dalej kimała i tak go do 9 przetrzymałam

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Widzę, ze marzniecie..
U nas już od 2 tyg grzeją inaczej możnaby było zamarznąć. brrr
Dziś zapowiada się piękny dzień.
Ruszam po 12stej na spoacer do biedry i kaufla.
Pampersy są w promo za 32,99zł w kauflu.
U nas też juz włączyli i ja mam codziennie powłączane i aż się boję rozliczenia w tym roku bo grzeje praktycznie cały dzień na 2ce 2 kaloryfery

Cytat:
Napisane przez puchatkowa Pokaż wiadomość
No moja niestety wszystko ma na innym centylu także nie wiem

Jakoś tak od razu po rejestracji był ten mail
Daro też, ale z wyjątkiem wzrostu to wszystko w normie, więc się nie przejmuje. Wzrost ma 70 cm i wg. siatki centylowej to powyżej 99 centyla, ale akurat wzrostem i wagą ( gdyby była za wysoka) to się nie przejmuje bo myślę, że to nie jest groźne w żaden sposób.

Cytat:

coś takiego:

O przypomniałaś mi, ja czasami zarzucam Daro pieluchę na głowę i daję smoka jak widzę, że bardzo zmęczony a za nic nie może usnąć. Teraz go uśpiłam kołysanką, ale ta pielucha też czasami daje radę.

Ale mieliśmy nockę...pobudka co 2,5h i jadł...i zasypiał przy cycku a ja z nim i budziłam się po godzinie więc odkładałam go do łóżeczka, ten się budził, więc smokiem go usypiałam, pospał godzinę i pobudka na cycka i sen i tak w kółko...ależ byłam niewyspana
Dziś TŻ ma urodzinki, zamówiłam mu torta w kształcie cyfry "33" z dedykacją, niedługo idę odebrać No i muszę się jakoś na wieczór dla niego odstrzelić

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 10:56   #4223
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez prodiament Pokaż wiadomość
to powodzenia na rehabilitacji! co było nie tak ze stópkami??

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-04, 11:03   #4224
ankaaa206
Wtajemniczenie

dziecko mi oszalało, po 2,5 h snu, zjadł i śpi dalej a mieliśmy iść na spacer

Maguisa ja czasami nie liczę ile mały w nocy się budzi, na śpiocha podłączam go i śpie dalej, rano młody budzi się koło 6 ale dajemu mu zabawki i śpimy do 8 a on chyba się bawi

Julka
Stary 2013-10-04, 11:03   #4225
deb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Ale się ze mnie wredna matka robi. Daro w nocy dał do wiwatu, więc jak o 7 chciał wstawać to został nakarmiony i poszedł pod karuzelę a ja w kimę. Początkowow się zabawiał, a później już pokrzykiwał ( ale nie płakał) a ja taka zaspana dalej kimała i tak go do 9 przetrzymałam

U nas też juz włączyli i ja mam codziennie powłączane i aż się boję rozliczenia w tym roku bo grzeje praktycznie cały dzień na 2ce 2 kaloryfery

Daro też, ale z wyjątkiem wzrostu to wszystko w normie, więc się nie przejmuje. Wzrost ma 70 cm i wg. siatki centylowej to powyżej 99 centyla, ale akurat wzrostem i wagą ( gdyby była za wysoka) to się nie przejmuje bo myślę, że to nie jest groźne w żaden sposób.

O przypomniałaś mi, ja czasami zarzucam Daro pieluchę na głowę i daję smoka jak widzę, że bardzo zmęczony a za nic nie może usnąć. Teraz go uśpiłam kołysanką, ale ta pielucha też czasami daje radę.

Ale mieliśmy nockę...pobudka co 2,5h i jadł...i zasypiał przy cycku a ja z nim i budziłam się po godzinie więc odkładałam go do łóżeczka, ten się budził, więc smokiem go usypiałam, pospał godzinę i pobudka na cycka i sen i tak w kółko...ależ byłam niewyspana
Dziś TŻ ma urodzinki, zamówiłam mu torta w kształcie cyfry "33" z dedykacją, niedługo idę odebrać No i muszę się jakoś na wieczór dla niego odstrzelić
Moja też co 2 godziny na jedzonko się w nocy budzi. Dzisiaj ze mną spała bo TŻ w nocy wyjeżdżał i spał w salonie. myślałam, że dzięki temu pośpi lepiej - ale gdzie tam, jeszcze zasnąć nie umiała koło mnie i ciągle mnie łapką macała
Mój miał urodziny 2 dni po porodzie...ale byłam odstrzelona! W super koszule nocną ale za to dostał 2 dni przed urodzinami super wyjątkowy prezent
Fajny pomysł na tort
Stary 2013-10-04, 11:04   #4226
xal
Zakorzenienie

Cytat:
ja kupilamw biedrze, ale jak juz pisalam szare mydlo lepsze :P na allegro nie ma?
Szre mydło na niektóre plamy nie daje rady, mydło galasowe też, vanish też ...
Cytat:
Dzięki, no to będę na oko wybierać. A Ty nad którym się zastanawiałaś 2 wyższą czy 1?
Mąż chce 2 bo wyższe i dłużej posłuży, a ja nie wiem.
Cytat:
hmmm mówisz, że ta sama wysokość? Na fotkach wygląda ciut wyższe.
Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
dzisiaj dostanę przesyłkę ze śpiworkiem polarkowym do wózka no i właśnie mufką bo mi też marzną rączzki nawet jak mam rękawiczki to mi zimno
A jaką długość zamawiałaś i kolor?
Już wczoraj wymęczyłam Vil o śpiworek i nadal nie wiem jaki wziąć, masakra ze mną

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
Moja lubi szyję

Lonely sto lat!

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 11:04   #4227
ankaaa206
Wtajemniczenie

wow dziś na otwarcie nowej galeri w moim mieście zaprosili ... Krzysztofa Ibisza

Julka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-04, 11:08   #4228
deb
Zakorzenienie

Cytat:
dziecko mi oszalało, po 2,5 h snu, zjadł i śpi dalej a mieliśmy iść na spacer

Maguisa ja czasami nie liczę ile mały w nocy się budzi, na śpiocha podłączam go i śpie dalej, rano młody budzi się koło 6 ale dajemu mu zabawki i śpimy do 8 a on chyba się bawi
Bosh następna - co do pogrubionego

A jeśli chodzi o spacery to ja moją karmię, odbijam i ubieram szybciutko i wychodzę, jak ma spać to może i na dworze pospać.

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Mąż chce 2 bo wyższe i dłużej posłuży, a ja nie wiem.

hmmm mówisz, że ta sama wysokość? Na fotkach wygląda ciut wyższe.
A jaką długość zamawiałaś i kolor?
Już wczoraj wymęczyłam Vil o śpiworek i nadal nie wiem jaki wziąć, masakra ze mną

Moja lubi szyję
Właśnie jak tak czytam ich opisy to wynika że takiej samej wielkości są te nosidła - ja biore 1

Też mnie czeka wybór śpiworka...nie wiem czy jak teraz nosidła nie będę kupować to od razu może zamówie śpiworek, chyba z wełną w środku spróbuję ale nie wiem jeszcze jaki.

Moja lubi poliki

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
wow dziś na otwarcie nowej galeri w moim mieście zaprosili ... Krzysztofa Ibisza
Ale GWIAZDA, chyba przyjadę
Stary 2013-10-04, 11:25   #4229
humpback
Zakorzenienie

lonely sto lat
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 11:39   #4230
lonely_lady
Zakorzenienie

Deb- pamietam dokładnie te datę. A tescik nadal leży schowany w szafie karta ciazy tez
Masz racje Tz sie wyteskni .. I ja tez. Ale chyba damy jakoś radę to nasze pierwsze takie rozstanie

---
Dziękuje Wam kochane za życzenia

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości