![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5
a ja zdecydowałam że póki co żadnych dzieciowych ciuszków sie kupuję... mamy dostać od znajomych trochę i od kolejnych znajomych chcemy odkupić co nieco (jak już srawdzą co mają) i dopiero jak już będę wiedzieć co mam a czego brakuje to dokupie. a póki co z TZtem weźmiemy się za kupowanie takich większych/droższych rzeczy typu pościele, termometr, butelki, itp.
#122 |
Zakorzenienie
|
Ja już po szybkich zakupach, zaliczyłam sklep dla psów bo oczywiście moja Shila ostatnio wcina karmę jak szalona...no i bez przysmaków się nie obyło, wylądowałam jeszcze w Polskiej Chacie i w Polo(widziałam tam właśnie ten płyn do kąpieli ziaja 9.99 zł ale nie kupiłam bo jeszcze się zastanawiam nad nivea baby) a i jeszcze drogerie zaliczyłam
![]() Teraz muszę ogarnąć trochę dom i obiad zrobić.....a dziś ziemniaczki, jajo sadzone i surówka porowa ![]()
#123 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Bardzo chetnie bym sie przeszła do opery ale mam już zagospodarowany wieczór - muszę szukać podłogi do mieszkania i zaprojektować szafę na korytarz. Sent from my GT-I9001 using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (oczywiście zawartość kieliszków/kufli bezalkoholowa )
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() POMIDORÓWKA!!!! ja dziś też ugotuję bo śni mi sie po nocach ![]() no patrz prawie jak Syberia ![]() ![]()
![]() |
#127 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#129 |
Gang Iren
|
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry! Wiedziałam, że już dziś będziecie w nowym wątku, ale nie spodziewałam się, że aż tyle nadrabiania mnie czeka
![]() Ja dziś wstałam z bólem głowy ![]() Byłam wczoraj na takim pierwszym organizacyjnym spotkaniu w szkole rodzenia-jestem bogatsza o butelkę avent i kilka próbek różnych specyfików dla dzieci. Mąż znowu w pracy...obiecał, że dziś wcześniej wróci. Strasznie już za Nim tęsknię (ostatnio dłużej widzieliśmy się w niedzielę..a tak wychodzi jak ja jeszcze dosypiam, wraca jak zasypiam).
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wszystkiego dobrego! Beztroskiego spokoju i mnóstwa miłości! Niech się maluszek zdrowo i prawidłowo rozwija oraz lekko rodzi! Sto lat od dziś! ![]()
![]() Edytowane przez kukurydzianaa Czas edycji: 2013-10-04 o 10:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
napuszczam wody do wanny i idę w czekoladową kąpiel
![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#137 | ||||
Wtajemniczenie
|
Witam się z Wami. U mnie dziś zima -2 stopnie jak wstałam.
Cytat:
![]() ![]() Justien, EVI07, kciuki! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Spadam na razie wprowadzać się do nowej szafy. Pewnie będę co chwilkę zaglądać, bo muszę robić przerwy na odpoczynek. I pochwalę się jeszcze, że wczoraj kupiłam na allegro 3 prześcieradełka dla Kacpra i ochraniacz na materacyk. Robię postępy wyprawkowe. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jestem ciekawa np warsztatów na temat technik łagodzenia bólu podczas porodu albo chustoszenia. Program jest dość obszerny. Mam nadzieję, że się wyrobię przed porodem ![]()
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
Chyba dzisiaj zrobię zupke gulaszowa , taka z mięsem mielonym...
Przynajmniej sie cieplej zrobi. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie dzisiaj ziemniaczki i fasola szparagowa i do tego sadzone jajo ![]()
![]() |
#141 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No to pięknie ![]() ![]() Vacuity- sto lat!
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
U mnie też dziś zimno, choć słońce świeci, jak szłam po chlebek i bułeczki rano to myślałam, że zamarznę, ale za to kupiłam sobie super ciasteczko z jogurtowym nadzieniem! Do tego rano obudziły mnie kopniaczki oczywiście, też uwielbiam to uczucie choć mam je prawie bez przerw.
Na obiad dziś robię podobnie to was wielu, ziemniaki jajo i surówkę z kiszonej kapusty, ach kapusta.... vacuity wszystkiego najlepszego, sto lat i udanej przepustki, ach wspomnienia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Zadomowienie
|
vacuity dużo, dużo zdrówka w dniu urodzin i nie tylko! samych spokojnych dni no i szczęśliwego rozwiązania
![]() Cytat:
U mnie dziś rosół (bo jutro pomidorówka ![]() a na deser jak będę na siłach to będzie ciasto- budyniowa pianka z malinami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
Tak się boimy kąpieli maluszka a zobaczcie jak to robi położna.
http://www.youtube.com/watch?v=gacjEWjhL7Y
#145 |
Przyczajenie
|
Witam, puk puk, czy mogę?
![]() ![]() Przyjmiecie pod swoje skrzydła? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
Powiedzcie mi, po co ludzie chcą się umawiać z innymi, skoro czują, że tamci unikają ich, bo mają niespecjalną na to ochotę...?
![]() Męczy mnie o spotkanie dziewczyna, która jest (a właściwie była) przyjaciółką (koleżanką?) męża. Zapoznał się z nią kiedyś i zakumplował, bo chciał "uderzać" do jej siostry. Dla mnie ich znajomość nie należy do najlepszych wspomnień, bo mieliśmy akurat półtoraroczną przerwę. A ta jej siostra, to ideał pod względem wyglądu dla mojego męża - wzdychał do niej na takiej zasadzie jak ja wzdychałam do Roberta Downey Jr (tyle, że ona była i jest kimś osiągalnym...). Niby fajna dziewczyna z tej znajomej, ale mi do szczęścia naprawdę nie jest potrzebne słuchać o jej rodzinie, a już tym bardziej o jej siostrze małolacie, dla której zostawił mnie kiedyś mój facet. Ja nie boję się o to, że historia może się powtórzyć, bo widzę miłość i rosnące zaangażowanie męża. Tylko te wspomnienia, kiedy zostałam sama, z chorą nogą (prawie 4 miesiące byłam zdana na pomoc innych przy poruszaniu się), kiedy z nerwów w krótkim czasie schudłam prawie 10 kg (a i tak szczupła jestem).... Sprawę komplikuje fakt, że ta koleżanka jest profesjonalnym fotografem i wisi nam już od ponad roku w ramach prezentu ślubnego sesję zdjęciową. Ja bym ją sobie mogła odpuścić, ale każda ze stron czułaby się co najmniej głupio ![]() Umówiłam się z nią na dziś, ciekawe czy przełamię się i powiem, co mi na sercu leży.... (choć wiem, że dla mojego komfortu powinien to zrobić mąż - i to już dawno temu). Najwyżej wyjdzie na to, że jestem psychiczna i żyję przeszłością ![]() To się wygadałam.
![]() |
#147 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki spokojny ten dzieciak ale widać, że kobieta ma podejście bo robi to z taka delikatnością, no i ten masaż na koniec- super. Wątpię tylko aby u nas w szpitalach tak kąpały dzieci- raczej kojarzy mi sie to z wstawieniem dziecka pod kran ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#148 | ||||
Zakorzenienie
|
Tak myślałam , że to by było zbyt piekne aby prawdziwe . Wchodzę na wątek tylko 5 stron do nadrobienia o łał
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=ejani;43116467] Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() eee nie zacytowało mi wszystkiego ... Byłam wczoraj na tych warsztatach u mnie planeta dziecko i jestem średnio zadowolona . Była sama rzeczy do wygrania oczywiście mialam pecha i nic nie wygrałam a były osoby co wygrały po 3-4 rzeczy . W ogóle trochę dla mnie były podejrzane pierwsze rzędy bo zawsze wybierali z pierwszych rzędów osoby a było widać , ze z organizatorami te osoby się znały ![]() Ale wróciłam wściekła nie wiem dla czego może ze zmęczenia bo w wystawców nie było nic ciekawego mało w ogóle ich było . I gadali mało ciekawie . Jedyna ciekawa była pierwsza pomoc ale średnio było wszystko widać . Więc liczę na te warsztaty Mamo to ja w łodzi , że będzie ciekawiej . W ogóle dziś czuję się średnio wstałam o 7 zjadłam śniadanie i poszłam spać tak strasznie się czułam . teraz niby lepiej ale nie wiem czy wczoraj może się nie przeziębiłam ![]() i w ogóle wczoraj w boku mnie strasznie zakuło nie wiem czy to mały czy coś innego .Dziś normalnie kopie . |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie chcesz sesji brzuszkowej to nie rób- po co się zmuszać tylko dlatego, żeby głupio nie było. Powiedz, że nie czujesz się najlepiej a spotkanie ogranicz do szybkiej kawki na mieście. Szkoda nerwów i stresu na niechciane znajomości
![]() |
#150 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.