![]() |
#2431 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
no to zakladaj magdi
![]() oj nie przesadzajcie dziewczyny z tymi starymi dupami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2432 | ||
Rozeznanie
|
Mam nadzieje że mi wybaczycie, ale nadrobiłam tylko ostatnią strone
![]() Cytat:
Cytat:
Ja jestem po 30, i to wiecej niz 2 lata, wiec chyba ja tu jestem najstarsza ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Rozeznanie
|
No to założyłam klub
![]() Piszcie na pw kto chce do klubu należeć ![]()
#2434 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
14października, i sama poproszę o zwolnienie! Kochane uciekam na ten bazarek bo mąż już na mnie krzyczy że zabierze mi lapka ![]()
![]() |
#2435 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2436 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Cytat:
![]() Nooo bardzoo piękny ![]() Zgadzam się ![]() Jesteśmy ludźmi, więc rozumiem u nas powinien zwyciężać z potrzebami w niektórych sytuacjach ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ze strachem też tak mam jak odpalam rano wizaż ![]() Ja myślę, że mail dobry, z klubem nigdy nie miałam do czynienia więc nie wiem jak to funkcjonuje. Ale zdjęcia brzucholi będzie trzeba gdzieś wrzucać no nie? ![]() Cytat:
Wiecie co wychodzi na to, że prawie każda kobieta ma nadżerkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Każdy ma swoje racje. Ogólnie u nas w Polsce jest takie przekonanie często, że nie ma co zapeszać. Nawet moja mama mnie zbeształa, że kupiliśmy Hani wózek jakoś w 6 miesiącu, że niby za wcześnie ![]() Mi brakuje 3 lat do tej magicznej liczby ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Moja bratowa na ból żołądka zapodaje sobie wrzątek sam, jej to bardzo pomaga, może spróbuj. Dzisiaj znowu zapowiada się piękny dzień, ale zapewne zimny ![]() ![]() Miłego dnia Wam życzę kochane ![]() Dziewczyny nie mogę Wam normalnie odpisywać jak człowiek bo ciągle mi się pojawia informacja, że wiadomość jest przeładowana grafiką, chyba za dużo emocji chce człowiek okazać ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2437 | |||
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A wiecie jak moja pierwsza lekarka komentowała mój gwałtowny przyrost wagi - "pani ma mdłości i tak dużo przytyła? za dużo pani tyje." I nic więcej, sugerowała mi tylko że kłamię z tymi mdłościami... Cytat:
![]() Ale u nas dziś zimni - zero stopni, a mnie coś ucho boli i gardło, chyba mnie łapie cosik ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2438 |
Wtajemniczenie
|
tam na d0le jak już piszesz odpowiedź, jest opcja, że można usunąć grafikę z cytowanych postów
![]() |
#2439 |
Zakorzenienie
|
kasian86- jeśli chodzi o placka to nie wiem czy znasz ten przepis?? bardzo łatwo się go robi i jest pyszny! / z malinkami mi najleppiej smakuje, raz też robiłam ze śliwkami i też bardzo dobry/
http://www.mojewypieki.com/przepis/k...dyniowa-pianka |
![]() ![]() |
![]() |
#2440 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie mogę dzisiaj od Was odejść, co odpiszę to nowe posty ![]() Ale muszę iść dziecko położyć, bo już jej pora spania. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2441 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() p,s a co wy na to : że oprócz kilku wątków w klubie, każda kobitka miała również założony "swój" oznaczony np. swoim nickiem i tam na początek wkleić zdjęcia jakieś, może pokażemy sie jak wygladamy itp.... / co do zdjęc to pełna dowolnośc/ hehe . no nie wiem jak uważacie |
![]() ![]() |
![]() |
#2442 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U nas też bardzo zimno. Szron był na samochodach ![]()
![]() |
#2443 | ||
Zakorzenienie
|
Dużo lepiej.
Cytat:
Cytat:
Ja wiem tylko o co chodzi ze znajomymi. Że można kogoś dodać i on widzi moje zdjęcia, mój blog, a inni userzy nie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2444 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Teraz założyłam główny i zdjęciowy ![]() U nas jest tak, że jest lista i podajemy na niej imię i nazwisko, ale znamy się już bardzo dobrze. Może na razie bardziej intymne tematy poruszajmy w klubie, zdjęcia w klubie, a z czasem, jak się wykruszą niezainteresowane tematem to podamy się z imienia i nazwiska ![]()
Edytowane przez Magdi555 Czas edycji: 2013-10-04 o 09:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2445 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2446 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2447 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Klub założyłam, chętnych o przyłączenie proszę o maila na pw. Przyjęcie nowych osób, które pojawią się na forum, myślę, że można obradować w klubie ![]()
![]() |
#2448 |
Wtajemniczenie
|
do klubu trzeba dostać zaproszenie od założycielki, i tylko osoby zaproszone tam należą i się "widzą". Zadnych swoich znajomych się nie zaprasza, on jest do wglądu tylko dla Mamuś majowo-czerwcowych.
![]() |
#2449 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2450 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2451 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2452 |
Raczkowanie
|
Asiulka to ciasto, ktorego zdjecie wkleilas jest przepyszne. Moj maz je uwielbia.
Hope mi na bol glowy przewaznie pomagal sen, no chyba ze jest to bol zwiazany z cisnieniem, wtedy caly dzien i noc nic nie dziala. Co do witamin to ja narazie biore kwas filiowy, jod i witamine d. Takie zalecenia dostalam od lekarza. Natomiast moje kolezanki polecaja brac witaminy jak najwczesniej, bo ja juz morfologia spadnie za bardzo to sa problemy. No ale co kraj to obyczaj ![]() Kilka dni temu pisalyscie o makaronie ze szpinakiem, czym narobilyscie mi ogromnej ochoty. Tak wiec wczoraj go sobie zrobilam i myslalam ze calosc w koszu wyladuje. Dostalam takich mdlosci na sama mysl, ze mam to zjesc, ze szkoda gadac. Jedyne co mi narazie bez problemu wchodzi to swieza bulka z zoltym serem ![]() a co do wieku to ja urodze majac skonczone 32 wiec tez zaliczyam sie do tego starszego grona ![]() Edytowane przez agus7ia Czas edycji: 2013-10-04 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2453 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A najlepsze że ja i brat mamy oboje minusy a oboje rodziców + ![]() ![]() Cytat:
![]() A za fejsem ja nie jestem, potem wychodzą konflikty co nie Nikki ? ![]() Cytat:
![]() ![]() O właśnie miałam Ci o tym pisac, że prawdopodobnie, ze względu na Twoje zdrowie . Hehe ja też ![]() Cytat:
Nie wrzątek, bo się wrzodów nabawi, nie nie A co do grafiki, to ja ostatnio kasowałam emotki z cytatów. Tak na szybko nie wszystko zacytowałam bo chciałam wtrącić o tym klubie, poczekajcie, bo pisząc w dwóch miejscach nie ogarniemy, a nie możemy zostawić tego watku skoro czerwcówki jeszcze sie nie wyklarowały. Tak myślę :p ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- A co do tycia, to ja w pierwszej 17 kg i co dziwne tyle co moja mama. No ona 16kg w obu ciążach mimo, że obie były diametralnie różne, druga stersująca, mała wpadka, różnica miedzy mną a bratem rok i 8 m-cy ![]() ![]() ![]() Co wiecej jej porody też były szybkie, wiec w sumie my wcale nie powiadamialiśmy rodziny że jedziemy rodzić tylko już po nadaliśmy info ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2454 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja biore tez kwas foliowy juz jak sie staralismy bralam moj gin bardzo na to zwracal uwage Wspolczuje akcji z makaronem ja ogolnie nie przepadam za szpinakiem wiec w ciazy czy nie tez bym tak zareagowala ![]() Cytat:
![]() Masz racje z klubem wlasciwie. Ja jestem z poczatku czerwca a jeszcze przed wizyta u gin a gdzie jeszcze poxniejsze mamy czerwcowe Wrzody od wrzatku? Nie slyszalam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2455 | |||
BAN stały
|
Witam się z rana
![]() Dzisiaj sobie trochę pospałam..mała buszowała po podłodze a ja kimałam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() to ja tak samo ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do klubu, maila czy fb to ja jestem za ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Generalnie to u mojej cioci był konflikt, ale w tamtych czasach nie podawali immunoglobiny po porodzie ;/ no i w drugiej ciąży maluch miał dwa razy transfuzje krwi jeszcze w brzusiu. Ale urodził się zdrowy ![]() I równolatek tez nas dużo ;D
![]() |
#2457 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2458 |
Wtajemniczenie
|
Ooo maj gad, nie mozna Was zostawic nawet na pare godzin bo juz godzine czytam i drape sie po glowie
![]() ![]() Bylam na pobraniu krwi, postanowilam sobie sama sprawdzic progesteron skoro giny tak daja te dufastony ot tak. Zobaczymy co tam. Co do migreny to bardzo dziekuje za wskazowki poki co jak ruszylam sie z domu to mi przeszlo, moze to od tego lezenia mnie dopadlo.. Normalnie przez sen bolalo nawet i to az wybudzalo. Takze teraz bede testowac Wasze porady za ktore jeszcze raz dziekuje. KASIANKU to pieknie ze Twoja Hanusia tak spacerkuje, no i to fsky, kozy maja straszne oczy, zrenice jak u szmatana- kiedys tez przez nie tak nieufnie na nie patrzylam ![]() Co do klubu to ja jestem swiezak na wizazu i jeszcze poruszam soe po omacku ale jestem chetna i wydaje mi sie ze jak mowila chyba asiulka chyba fsjne byloby takie miejsce gdzie kazda z nas mialaby jakis swoj folder/ topik miejsce gdzie wrzucalaby swoje rzeczy, bo jak to w reklamie jest - skleroza to siostra moja i chetnie zagladalabym do kazdej z Was co troche gwoli przypomnienia jak to po kolei u Was bylo niz tako misz masz ale niech wybierze wiekszosc ![]() ![]() ![]() –---------------------– Mam jeszcze jedno pytanko do mamus ktore maja wiedze odnosnie stosowania witaminy C w ciazy. Bo ja oczywiscie wievxnie szukajac przyczyny swoich plamien zastanowilam sie nad tym wczoraj, ze moze skoro mam takie troche krwawe gile ( wiem, bleeh ) i krwswienie z dziasel to moze mam slabe naczynka krwionosne a na to miedzy innymi dobrze wplywa wit C. Taak wiem ze powinnam to skonsultowac z ginem ale tak myslalam czy jesli nie przyjmuje zsdnych suplementow to 1 tabs rutinoskorbinu dziennie uwazacie za dobra dawke ? Chetnie bym sprawdzila czy to zadziala. Sent from my LT18i using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#2459 |
Raczkowanie
|
Kasian ciasto jest bardzo latwe, tyle tylko ze trocheczasu zajmuje bo trzeba ciasto porzadnie schlodzic, wtedy najlepiej sie na tarce sciera. I w smaku naprawde rewelka. Ja jak do tej pory robilam tylko z malinami, ale podobno z innymi owocami tez jest super
|
![]() ![]() |
![]() |
#2460 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.