|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
damn good coffee
|
Dot.: Wielkie off topy, dyskusje o wszystkim i o niczym, czyli to my z wątku LZIPKD.
|
|
|
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielkie off topy, dyskusje o wszystkim i o niczym, czyli to my z wątku LZIPKD.
|
|
|
|
|
#453 |
|
Konto usunięte
|
Chyba nazbierało jej się po prostu punktów., Pisała te swoje mądrości, dodatkowo zwracała się do ludzi, jak to ona ma w zwyczaju (głupku itp) no i nagle zrobił się ban. Może i różnie bywa z nową moderacją, ale jednak na intymnym bardzo się poprawiło.
|
|
|
|
|
#454 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;43116152]Chyba nazbierało jej się po prostu punktów., Pisała te swoje mądrości, dodatkowo zwracała się do ludzi, jak to ona ma w zwyczaju (głupku itp) no i nagle zrobił się ban. Może i różnie bywa z nową moderacją, ale jednak na intymnym bardzo się poprawiło.[/QUOTE]
I co Ona teraz zrobi jak jej ulubiony argument o kwietniowych banach pewnych osób stracił na wartości?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#455 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#456 |
|
damn good coffee
|
Może zechce dołączyć do Naczelnych Wizażanek
|
|
|
|
|
#457 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#458 |
|
damn good coffee
|
No, grupa trzymająca władzę. Co rozwala każdy wątek, i trolluje gdzie się da. Ofiary kwietniowych banów.
|
|
|
|
|
#459 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#460 |
|
Konto usunięte
|
po 1. co to jest ten tumblr?
po 2. Ja mam obsesję na punkcie HIMYM, a Tż chce mnie chyba odnerdować, bo chce oglądać razem wszystkie odcinki- w tym te najnowsze, ale jak mam to robić, skoro on nie zawsze ma ochotę (!!!) oglądać premierowe odcinki. No jak?! Na dodatek dostaję szału, jak się rozprasza i odrywa wzrok od ekranu, gdy leci odcinek, którego nie oglądał, a później nie wie o co chodzi. Jak tak można?! Dziewczyny co robić? Pomóżcie! |
|
|
|
|
#461 |
|
Przyczajenie
|
Dobranoc, pipulki.
Niech dobry duch uchroni ten wątasek, aby go nigdy nie zamknęli i wcieli w niego zgodę, a obroni przed zawiścią. |
|
|
|
|
#462 |
|
Konto usunięte
|
Tumblr to zło, które nie pozwala mi wypełniac obowiązków.
Zaprowadź go do serialologa, jak można nie miec ochoty oglądac HIMYM :O |
|
|
|
|
#463 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
"Mój TŻ nie chce oglądać Big Bang Theory powyżej 4 sezonu. Panie doktorze, czy to uleczalne? "
Samara - oglądaj premierowe odcinki bez niego, a potem udawaj, że to Twój pierwszy raz Musisz się tajniaczyć, nie ma rady!
|
|
|
|
|
#465 |
|
Konto usunięte
|
Nie wchodź. Serio, nie wchodź. Nie marnuj zycia!
HIMYM to coś więcej niż seks, seks nawet nie może równać się z HIMYM (chyba, że uprawiasz seks z aktorami z HIMYM) :O ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Na szczęście ja mam idealną dziewczynę, która ogląda ze mną seriale Ale współczuję wam, dziewczynki |
|
|
|
|
#466 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
od razu jak zaproponował, że będziemy razem oglądali premierowe odcinki, powiedziałam, że absolutnie nie, bo ja nie wytrzymam tyle. Jestem stanowcza, a co! |
|
|
|
|
|
#467 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Potocznie: jest to głównie jaskinia różnych fandomów gdzie czają się fanki. Tu przykładowy tumblr o HIMYM- http://howimetyourmother.tumblr.com/ |
|
|
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#469 |
|
zawsze mam racje
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post36436280
Tu jeszcze był fajny wątek o naczelnych wizażankach. I powstał z tego wątek na społecznościach - https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post36501543
|
|
#470 |
|
Konto usunięte
|
My z chłopem oglądamy te same seriale i zawsze wspólnie czekamy na premierowe odcinki. Mamy identyczne poczucie humoru, więc bawią nas te same odcinki i motywy.
Mogę ponarzekać na pogodę? Wlazłam o 7.20 do samochodu, a ten mi ślicznie wyświetla O°. Prawie się spłakałam, a jeszcze smutniejsze były moje dłonie, które musiały dotykać zimnej kierownicy, a potem wrzucać grosze do parkomatu na wietrze. Przez 10 minut musiałam je ogrzewać, by czuły cokolwiek prócz bólu. Przecież dopiero październik (piździernik?) się zaczął
|
|
|
|
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
A mój facet, to też jest udany. Jak oglądałam GoT, to patrzał mi przez ramię i fuuuj, dziecinne, fantasy, ble. A jak pojechałam na kilka dni do mamy, to wciągnął wszystkie sezony
|
|
|
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;43122494]My z chłopem oglądamy te same seriale i zawsze wspólnie czekamy na premierowe odcinki. Mamy identyczne poczucie humoru, więc bawią nas te same odcinki i motywy.
Mogę ponarzekać na pogodę? Wlazłam o 7.20 do samochodu, a ten mi ślicznie wyświetla O°. Prawie się spłakałam, a jeszcze smutniejsze były moje dłonie, które musiały dotykać zimnej kierownicy, a potem wrzucać grosze do parkomatu na wietrze. Przez 10 minut musiałam je ogrzewać, by czuły cokolwiek prócz bólu. Przecież dopiero październik (piździernik?) się zaczął [/QUOTE]U mnie wczoraj było już -5 Doceniłam to, że jeżdżę autobusem, bo koleżanki musiały szyby drapać, więc wesoły październik
|
|
|
|
|
#473 |
|
Konto usunięte
|
w końcu mogę bez obciachu nosić zimowe buty ;D
|
|
|
|
|
#474 |
|
Konto usunięte
|
Na szczęście nie musiałam skrobać szyby
Ale to się pewnie wkrótce zmieni. Wtedy wracam do MPK Dziwi mnie, jak można zacząć rozkopywać drugi najważniejszy punkt komunikacyjny miasta (Poznań) pod koniec września. Wiadomo, że na początku października jest najwięcej zajęć, więc i najwięcej studentów (na pierwsze wykłady jeżdżą, potem jest odsiew ;P). Trzeba wyjeżdżać o wiele wcześniej niż w zeszłym roku, by dostać się w dany punkt. W dodatku nigdy nie ma gwarancji, że autobus nie wypadnie z rozkładu.. Wtedy 15 minut do tyłu i spóźnienie...
|
|
|
|
|
#475 |
|
Konto usunięte
|
[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;43122494]My z chłopem oglądamy te same seriale i zawsze wspólnie czekamy na premierowe odcinki. Mamy identyczne poczucie humoru, więc bawią nas te same odcinki i motywy.
Mogę ponarzekać na pogodę? Wlazłam o 7.20 do samochodu, a ten mi ślicznie wyświetla O°. Prawie się spłakałam, a jeszcze smutniejsze były moje dłonie, które musiały dotykać zimnej kierownicy, a potem wrzucać grosze do parkomatu na wietrze. Przez 10 minut musiałam je ogrzewać, by czuły cokolwiek prócz bólu. Przecież dopiero październik (piździernik?) się zaczął [/QUOTE]Jak ja rano wychodziłam (przed 7) to trawniki były oszronione a termometr wskazywał -1 stopni Nieco zmarzłam podczas tego spacerku ale teraz to patrze, że się ciepło zrobiło.Ja jakoś nie potrafiłam się wciągnąć w wymienione seriale, GoT porzuciłam po pierwszym sezonie, HIMYM mnie nie zaciekawiło VD mnie zirytowało (nie lubię takich żeńskich postaci jak Elena a w szczególności trójkątów miłosnych)Najdłuższym serialem który oglądam to NCIS, reszta jakoś mi się znudziła. |
|
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od połowy września chodzę w zimowej kurtce i głupio mi było wyciągnąć rękawiczki. Od pierwszego spaceruję w czapce, szaliku i rękawiczkach
![]() Choć dziś coś cieplej jest, więc czapkę sobie już podarowałam. |
|
|
|
|
#477 |
|
Konto usunięte
|
ja jestem do końca oddana jedynie HIMYM. W skinsach się opuściła, tak samo w Czasie honoru. Nawet przestałam oglądać na wspólnej :c
|
|
|
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#479 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#480 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.

Ale współczuję wam, dziewczynki 
Doceniłam to, że jeżdżę autobusem, bo koleżanki musiały szyby drapać, więc wesoły październik
Szczególnie dziwi mnie, że wszyscy wolni faceci w Warszawie lecą na Olkę i Agnieszkę Lubicz