|
|
#811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Cytat:
![]() Wpadaj, czekam Deli, https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=720 A na tych dwóch zdjęciach, co jest ta duuuża łąka, to w lecie jest mega wysoka trawa, jeszcze ładniej jest |
|
|
|
|
#812 |
|
Wtajemniczenie
|
Pierwszy raz słyszę o takich nienormalnych godzinach pracy w serwisie komputerowym. Jakie jest tego uzasadnienie?
|
#813 |
|
Zadomowienie
|
Ooo Marsi to w TKMaxxie zabawki też można znaleźć? Super, czasem tam bywam, popatrzę.
Jakaś jestem zestresowana ogarnianiem szkoły i opieki dla Malucha, wiem, że dla teściowej to niezły wysiłek fizyczny a przede wszystkim psychiczny. Zajęcia mam tak poustawiane, że ide na jedne, wpisuję się jestem pół h i wychodzę wpisać się na drugi wykład A myślami oczywiście z Bąblem.Wiecie co? Mała nie przepada za deserkami i owockami (dobre co? Kurujcie się choruski ![]() Debrah-oby Amelka zjadała normalnie podczas Twojego zjazdu
|
|
|
|
#814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
Ill, no właśnie wczoraj gościu naprawiał i jest dużo lepiej: pod względem i głośności, i mobilności
A te zabezpieczenia to się mogły nawet same odkręcić, bo ona od początku ładnie chodziła, tylko że u nas się w piiiiiizdu pierze, no i się po prostu wysłużyła
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-10-04 o 14:07 |
|
|
|
#816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rano zjadł parę łyżeczek kaszki, częściej mu daję kromeczkę z lurpakiem potem obiadek (sama gotuję) parę kęsków zje wieczorkiem kawałek owocka jakiegoś no i podaję wodę też reszta UU chociaż dzisiaj np. 8 rano jadł i przed chwilą, a tak jak dostaje cycka to tylko dojada Cytat:
wpadam na obiad
|
|
#817 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43123232]
u nas Agatka znów chora![/QUOTE] [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43123518]Smectę - nam w szpitalu odradzali, że zdecydowanie dla niemowlaków szybciej działa nifuroxazyd, a u niemowlaków nie można do odwodnienia dopuścić. A mm jest ciężkostrawne po prostu, zresztą - w ogóle nawet i u dorosłego przy biegunce ostrej zaleca się sam kleik na wodzie, na przykład. To co dopiero u dziecka. No i mm nie zagęści kupy, a kleik i marchew gotowana owszem.[/QUOTE] Hmm , dziwne że nam tego wszystkiego w szpitalu nie powiedzieli ![]() Cytat:
Cytat:
sprzątanie dla relaksu? To się u mnie nie zdarza
|
|
#818 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Duze dostawy kompow. Niby duzo roboty ale w praktyce wyglada to tak, ze 1 h nie mamy co robic, a pozniej jest tego tyle, ze sie nie wyrabiamy a czasie... O nadgodzinach dowiadujemy sie dzien wczesniej, mailem od kierownika Wlasnie mam do Ciebie kadrowe pytanie, wiesz moze czy zawodowka i zaoczny ogolniak wliczaja sie do lat pracy( chodzi mi lata liczone do urlopu)
|
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
Tz odwiozlam na kolacje dla ucczenia 3miesiecznej harowki na ratownictwie (mnie sie tez marzy taka kolacja, ale pomarzyc to ja moge).
Yae wykapana, spi i oby jak najdluzej. A ja mam randke w kuchni z komatsuna (wyglada jak szpinak, ma aromat musztardy i jest bogatym zrodlem wapnia) - tak tak, na obiadki dla Yae. Moze jeszcze kleik przygotuje... |
|
|
|
#820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
Hje ma kudłate myśli
|
|
#823 |
|
Zakorzenienie
|
Mam
|
|
|
|
#824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też
|
|
|
|
|
#825 |
|
Zakorzenienie
|
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
Nancy, bój się Boga
---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Jaram się, Radwańska wygrała mecz ![]() Lecim kończyć sprzątanie (Zauważyłam, że gdyby nie wizaż, to jak teraz mi się wszystko rozwala na cały dzień, tak bym wszystko miała zrobione do południa )
|
|
|
|
#827 |
|
Zadomowienie
|
Hje odbija już w tym celibacie, tak ją nosi, że piwnice sprząta, teraz to....
Gwiazdy coście z tablicą.pl zrobiły? Nie działa....
|
|
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
Hallo a my wrocilysmy ze spacerku z Ewa i Szklanka ! fajna ta nasza szklanka a jakie maja z Ewcia duuuze oczy!
No ale potem Hanusia zaczęła płakać ale jeszcze mi tak na spacerze nie płakała musiałam wracsc. Myślałam ze jak bede szybko szła to zasnie. Ale .ie w domu się przytyulila i aktualnie śpimy ... a co chwilę steka przez sen jakby ja coś bolało ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrowka dla chorowitek! ![]() -20 stopni rozwalilo system na amen! |
|
|
|
|
#830 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
może za niedługi czas Amelka zje to co ma w rączkach? ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43123232]pięknie to musi wyglądać ![]() to ja, to ja ![]() ale moim dzieciom w ogóle dużo wolno ja ciągle mam w uszach to, co jedna wizażanka napisała (córę ma 3letnią): w domu miała zabezpieczenie na kominek, młoda wiedziała, że może podejść i nic się nie stanie bo zabezpieczone, poszli do restauracji z kominkiem, młoda podeszła (bo przecież w domu wolno) i natychmiast się oparzyła dokładnie nie martw się, ja obecnie nie mam jak nawet odkurzyć... ![]() ja przy Agatce nawet przy otwartej się kąpałam :d wielkie brawa! współczuję ![]() u nas Agatka znów chora![/QUOTE] dużo zdrowia! Cytat:
A wyobrażasz sobie Little w przypływie złości? ![]() Ale dałaś,tzn Twój mąż,super pomysł na obiad! ![]() Ja chyba to samo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
"Szpinak" (nadal nie wiem, o czym myslalyscie kudlacze) i kleik zrobione. Chyba pojde spac... Milego po poludnia i spokojnej nocy
|
|
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kolejne dziecko uduszone!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#833 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaż pediatra wczoraj posadziła Ewę i powiedziała, że ładnie siedzi, a rehabilitantka niezbyt uznaje to za siedzenie. I w sumie nie spytałam czy chodzi o to, że u nas jest problem z tym napięciem, czy po prostu Daj znać co Ci powiedzą rehabilitanci bo też jestem ciekawa. Cytat:
Cytat:
A, że Bokeh jest fajna i śliczna to już wszystkie wiecie A Hania jak słodko nóżkami majta w wózku I na pociechę, Ewcia mi 3 minuty po tym jak poszłyście wpadła w histerię, że pić, spać, szybko i natychmiast Także do piekarni nie dotarłam ![]() Meneq ja też nie wiem co przeczytały Dobrej nocy |
|||
|
|
|
#834 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#835 |
|
Zadomowienie
|
debrah jak wide że robi się śpiący daje Bartkowi smoczka ( od jakiegos tygodnia zaczoł go znowu akceptować po 5 miesiacach przerwy ) daje misia, puszczam kołysanek i kłade do łóżeczka, ale i tak narazie zawsze kończy się że biorę go na ręce i lulam. Mam nadzieje że kiedyś stanie się cud.
hje zazdroszczę widoków, ja aktualnie mieszkam w mieście ale na szczęście budujemy się z mężusiem na wsi ( jakiś nie cały kilometr od teściowej ).My bylismy na godzinnym spacerze pogoda super. Właśnie zjedliśmy obiad, dziś pierwszy raz buraczki dostał, wszystko było czerwone .
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
Dawno nikt mi tak ciśnienia nie podniósł jak baba przed chwilą!
Gdybym napisała co teraz myślę to dostałabym bana jak stąd na marsa!![]() Blanka Zasnela w wózku,chodziłam troszkę i usiadłam na ławce i czytam co u Was. Idzie jakąś baba jak słoń w składzie porcelany,z psem. Drze się na tego psa,pies podszedł do wózka,położył się. A ta @*#_@*-*@#+_,@ widzi że dziecko śpi i zaczęła się Drzec na tego kundla! Blanka się wystraszyła,nie mogłam jej uspokoić. I już nie Zasnela-spala 15 min przez to! Zwróciłam jej grzecznie uwagę a ona do mnie że to wolny kraj i może robić co chce! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#839 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a na koniec |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

A te zabezpieczenia to się mogły nawet same odkręcić, bo ona od początku ładnie chodziła, tylko że u nas się w piiiiiizdu pierze, no i się po prostu wysłużyła 

Więc dziś to jest w ramach relaksu 

jak zobaczyłam, że ona stoi ;((

jak to jest, że niby nie zna cukru ale słodkie owoce wpiernicza jak poplątany a mdłe warzywa są fuuuuj?

Chociaż pediatra wczoraj posadziła Ewę i powiedziała, że ładnie siedzi, a rehabilitantka niezbyt uznaje to za siedzenie. I w sumie nie spytałam czy chodzi o to, że u nas jest problem z tym napięciem, czy po prostu 
).
Gdybym napisała co teraz myślę to dostałabym bana jak stąd na marsa!
6 5 4 3 2 1
a na koniec