|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Piszecie jak szalone!
Pod koniec listopada to i Mikołaja mozna w Londynie spotkać! ![]() Ja pracuje na Oxford Street i tutaj w okresie świątecznym jest taaaak pięknie! szkoda, ze praktycznie bezsniegowo, tym bardziej w centrum miasta ;(
|
|
|
|
#3932 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
I teraz mi się z taką atmosferą kojarzą.
|
||
|
|
|
#3933 |
|
Przyczajenie
|
Dziś widziałem w gazetce Kaufland, że w sprzedaży jest już świąteczny kalendarz adwentowy.
Ja rozumiem, zrobiło się trochę chłodniej, przymrozek nad ranem, ale czy to nie za wcześnie by reklamować produkty bożonarodzeniowe?:confuse d: Co o tym sądzicie ? |
|
|
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaaaaale jestem zła!!! Byłam dziś w tkmaxxie i nagrałam wam filmik co świątecznego można już tam dostać i niestety telefon mi się zawiesił, a po restarcie filmiku nie ma
Tak czy siak zaskoczyli mnie, bo tak szybko w zeszłym roku to jeszcze nie było. Jest taka mała półeczka wydzielona, dużo tego nie ma, ale jest 04.10 Były bombki różne, zawieszki, takie śmieszne zawieszki na tealighty w kształcie choinek, piękny czubek, w bardzo podobnym stylu do mojego, kartki świąteczne, lampki, kwiaty w czerwieni tak niby oprószone śniegiem, śliczny szklany, srebrny świecznik.... a w kuchennych widziałam fajne świeczki - na wykałaczkach z wosku był napis Jingle Bells albo Merry Christmas. Zastanawiałam się nam nim czy w tegoroczne wypieki nie powbijać, ale kolorystyka mnie nie przekonała. Jingle było fioletowe, a Merry Christmas złoto-srebrne. Były świąteczne naczynia - talerze, miseczki (białe z czerwonym motywem śnieżynek, bombek lub gwiazdki), były całe zestawy (dzbanek, półmiski, filiżanki itd.) w kolorze kremowym, z szyszką a u góry napisane w kilku językach Merry Christmas. Były tace, białe z czerwonymi bombkami, zestaw dla małego pomocnika czyli fartuszek i czapka kucharska dla dzieci, były foremki silikonowe w kształcie piernikowego ludka. Ścierki kuchenne różne, różniaste... jej pewnie połowę pominęłam....Ja też dziś coś upolowałam, zaraz wam wrzucę fotkę.
|
#3935 |
|
Zakorzenienie
|
Książka ma kilka przepisów na pierniki i sposoby dekorowania, sówka to zawieszka na choinkę no i nowe Q4 z yankee
|
#3936 | ||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Cytat:
Do mnie właśnie jadą czekoladowe lizaki-mikołaje No i doczekałam się moich wosków z Hebe |
||
|
|
|
#3937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3938 | |||
|
Zakorzenienie
|
O NIE!! Zakochałam się: http://www.newlook.com/shop/womens/t...odie_289568627
[QUOTE=martyna_tina;431103 44 Jak zawsze byłam dziś u babci i okazało się, że zrobiła mi mała niespodziankę - ostatnio wspominałam jej, że muszę w weekend wyskoczyć po zwykłe, czarne legginsy, bo te które mam aktualnie już długo mi nie posłużą Babcia była na targu po kilka rzeczy i przy okazji kupiła mi właśnie czarne, cieplutkie - wewnątrz jakby z polaru, legginsy - ile to razy naczytałam się, że kupowanie na targu/bazarze jest takie "wieśniackie", niemodne i ogólnie wstyd Jedyne SŁUSZNE zakupy to zakupy w galeriach i sieciówkach [/QUOTE]Cytat:
Moje ciuchy to głównie allegro, sh albo reserved i h&m, nigdy nie usłyszałam od znajomych głupiej gadki o kupowaniu nie w markowych sklepach Chyba śmiechem bym zabiła ![]() Zdrowiej Parvati ![]() Cytat:
Cytat:
Ja mam dziś okropny dzień. Zaczęło się od tego, że podczas mycia zębów szczoteczka wpadła mi do kibelka potem było tylko gorzejEdytowane przez sugarfreeee Czas edycji: 2013-10-04 o 16:10 |
|||
|
|
|
#3939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3940 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cicho...
Cytat:
A później...? Kibelek się zapchał i wypluł szczoteczkę?
|
|
|
|
|
#3941 |
|
Rozeznanie
|
A mnie dzisiaj pierwszy raz od baaardzo dawna złapało porządne przeziębienie. Mam nadzieje ,że do jutra mi przejdzie bo planuje udać się na zakupy w celu nabycia zimowej,ciepłej kurtki.
Ogólnie to dzisiaj u mnie taka złota ,polska jesień tylko troszkę zimna .A ja już tak bardzo chce śnieg
|
|
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
Otóż smarkałam nos :P I sięgając po jeszcze więcej papieru toaletowego otworzyłam japę nad kibelkiem
|
|
|
|
#3943 |
|
Raczkowanie
|
U mnie w domu zawsze na czubek choinki wkładaliśmy taki czubek-gwiazdę, ale kiedyś włożyłam do niego palec, nie moglam wyciągnąć i od tamtego czasu mam uraz i czubki odpadają, więc nic nie mam. (btw. wstawię zdjęcie choinki :3 ubranie jej zajmuje mi i mamie dobre 5 godzin
)Odkryłam dzisiaj sklep w Poznaniu z Yankee Candle (Mydlarnia przy Wrocławskiej 8, wejście od Gołębiej). Woski są po 5,80, a jutro z jakimś kuponem z elle albo instyle -20%. Dużo łatwiej kupuje się kiedy można powąchać. Kupiłam kolejne 4 Świątecznych jeszcze nie ma, ale pani, która sprzedawała, powiedziała że wiele osób pyta i niedługo będą ![]() Później wpadłam do KIKa i jak zobaczyłam bombki z Kubusiem Puchatkiem nie mogłam się powstrzymać i musiałam je kupić. |
|
|
|
#3944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie też , gdyby nie te zimno to by było
|
|
|
#3945 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3946 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3947 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, muszę obrobić ojca z ozdób choinkowych(ma szpic). Odkąd moi rodzice się rozwiedli tata nie ubiera już choinki ![]() Nicole ale łupy, a ta sowa Cytat:
|
|
#3948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas też na czubku jest gwiazda, w zeszłym roku kupiłyśmy nową, bo stara była już zdezelowana. W zamierzchłych czasach nakładaliśmy tzw. szpice. ![]() Byłam na zakupach- to nic, że nadal będę bosa, bez kurtki, uszy mi będą marznąć, bo czapki nie kupiłam... Najważniejsze, że dorwałam legginsy w renifery.
|
|
#3949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Też mnie urzekło sowisko ![]() Szkoda, że ten filmik mi zniknął, tam były też cudeńka... no nic, może następnym razem ![]() Olanna, pokaż jakie legginsy upolowałaś!
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3950 |
|
Bang Bang Bang
|
Martita 88 dołączyła do naszej wymianki
![]() Kelis95, bardzo proszę o wysłanie zaproszenia do klubu prezentowego dla Martita 88 ![]() A tymczasem, borem, lasem... Patrzcie, co mi mężu przywiózł (lizaka jednego już pożarłam ) |
|
|
|
#3951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To wszystko z Lidla? Tego Mikołaja pożarłabym teraz, zaraz!
|
|
#3952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
Jak już tak szalejemy ze zdjęciami to wrzucam moją zeszłoroczną choinkę plus obiecane zdjęcie "czubka"
To są takie kryształki na srebrnym tle, na zdjęciu tego nie widać, ale nie są przezroczyste.
|
|
#3954 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja nie nadążam za Wami Zaraz mam imprezkę rozpoczynającą nowy rok akademicki, więc lecę, Babeczki |
|
|
|
|
#3955 |
|
Zadomowienie
|
Są w śród nas amatorki krótkich świątecznych piżamek więc podrzucam
![]() http://allegro.pl/wys24h-atmosphere-...590268229.html
|
#3956 | ||||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
![]() Ja też Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3957 |
|
Zakorzenienie
|
W Pepco są kapcie za dyszkę ( na str.6) http://pepco.pl/gazetka ale nie wiem jak wyglądają na żywo bo byłam i u mnie w Pepco ich nie było.
---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Martyna jednak jest kalendarz ![]() Co do czubka choinki to ja mam gwiazdę, u rodziców różnie, co ich najdzie to założą, gwiazda albo szpic. U teściów szpic.
|
#3958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam to robić Cytat:
|
|
#3959 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie są one z motywem świątecznym takie zwykłe w paski trochę jak baletki,ale takich potrzebuje żeby śmigać w nich po szkole były jeszcze za 19,99 różne ,w każdym razie te moje są mega cieple i wygodne. No i rzuciły mi się w oczy skarpetki dla niemowląt ze świętym mikołajem i z reniferami
|
|
|
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrowiej
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.

ostatnio oglądałam Love Actually więc dziś obejrzę sobie polską wersję 

Babcia była na targu po kilka rzeczy i przy okazji kupiła mi właśnie czarne, cieplutkie - wewnątrz jakby z polaru, legginsy 

, muszę obrobić ojca z ozdób choinkowych(ma szpic). Odkąd moi rodzice się rozwiedli tata nie ubiera już choinki