Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-04, 06:42   #721
dcdfceaff93e0375d94849d7bb8d896cf48ca316_61dcc8e4a1e6f
Konto usunięte

Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek

Treść usunięta
dcdfceaff93e0375d94849d7bb8d896cf48ca316_61dcc8e4a1e6f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 09:16   #722
patysia_a
Raczkowanie

My też juz wódke mamy ale na nas to już czas wybór padł na Stocka podobno dobry i tani. Degustacja wódki była pare dni temu
Suknia też juz jest z Paryżanki . W salonach są duże wyprzedaże teraz sukni więc jeśli któraś ma czas to niech przejdzie i poogląda np. - 40% w Paryżance .
Byłam też w salonie Pronuptia i mile zaskoczona byłam jaki mają wybór klipsów do butów takich ozdób. Ja mam sukienke skromną więc może do butów dołoże jakiś dodatek
I jeszcze dla dziewczyn które szukają futerek , etol duży wybór w Kiarze i można zamówic jaki się chce kolor od bieli po czekolade

Edytowane przez patysia_a
Czas edycji: 2013-10-04 o 09:19
patysia_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 09:42   #723
AisaK231
Raczkowanie

Marie nie tylko mam mieć z alkoholi wódkę. Będę też mieć wina na pewno,bo nie każdy lubi pić wódkę. Na pewno bimber i naleweczki do stołu wiejskiego. Muszę to przekalkulować
AisaK231 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 09:53   #724
acidka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tacokradnieniebo Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny!
Ja już po wszystkim
Wszystko wyszło wspaniale i pięknie.
Okrąglak choć dość skromny okazał się strzałem w dziesiątkę w swojej cenie.
DJ Piotr rozbawił wszystkich gości.
Szczególne podziękowania dla:
Kwiaciarnia "Anna" ze Ślichowic- miałam taki bukiet o jakim marzyłam od dzieciństwa.
Sukienka
Samochód mojego wujka, strojony przez Galerię Ślubną żywymi goździkami.
zaproszenia, winietki, zawieszki alkoholowe, pudełka na ciasto, numery stołów, plan i inne dodatki oraz wszelka możliwa pomoc również Galeria ślubna.
włosy niezawodna fryzjerka Renatka
makijaż salon "Ankara"... Ania dzięki wielkie ***
Buty extra wygodne i tanie na plantach
Wódka Pan Tadeusz

Wam dziewczy6ny dziękuję za wszelkie rady i wsparcie i czekam ąz Wy doczekacie tak pięknego dnia jak ja
Pozdrawiam Was wszystkie gorąco i będę zaglądać.
W razie pytań jestem otwarta na wszelką pomoc
Buziiiiiiiiiii
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez laddybird Pokaż wiadomość
W takim razie trzeba będzie przyspieszyć decyzję o wyborze wódki i wina. Macie jakieś typy? Bo ja myślę albo nad Strumbasem (osobiście jej nie piłam ale widzę, że dużo dziewczyn ją tu poleca) ewentualnie Pan Tadeusz.
Ja piłam Stumbrasa pierwszy raz na weselu, na którym ostatnio byliśmy i i ładnie wyglądał na stole i "smakował" w porządku.

Cytat:
To od razu napisz jaki rodzaj szedł i ile kupiliście, jeśli to nie kłopot
My kupiliśmy sporo wina - białe i czerwone półwytrawne i czerwone półsłodkie i ostatecznie goście wypili tylko 13 butelek (wesele ok. 100osobowe). Nie wiem dlaczego tak mało

Cytat:
Napisane przez AisaK231 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam kłopot. Nie wiem ile butelek wódki mam zamówić z TZ. Kazdego co pytam ma inne zdanie. bede miec około 180 osob. Zdecydowani jestesmy juz na p. Tadeusza, czyli 0,5 litra na 1 osobe. czy 0,5 litra na pare. nie wiem jak mam to liczyc.
My na 100 osób mieliśmy kupione 120 butelek. W trakcie wesela poszło ok. 70. Myślę, że pół litra na parę to za mało.

mama 2015 i 2018
acidka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 10:39   #725
tacokradnieniebo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez honeychild Pokaż wiadomość
Gratulacje
Muszę się przejść do tej kwiaciarni Anna bo to koło mnie w sumie nie wiesz czy podjęliby się też dekoracji sali?
Myślę że Ania zrobi, choć pewnie nie tanio
Mi w dobrych pieniadzach stroiła Galeria Ślubna. Robili mi cały wystrój, zeby kwiaty, ozdoby były spójne z winietkami, menu i innymi. Z sali która generalnie nie jest zbyt elegancka zrobili mi cudo. Pani Gosia ma łeb pełen pomysłów i na prawdę wie co robi.
Jak robiłam porównanie cen to suma sumarum u nich wyszło mi najtaniej i miałam juz wszystko
Stary 2013-10-04, 11:01   #726
laddybird
Raczkowanie

Ja na 120 osób wezmę ok 100 butelek wódki ( w tym pięć do fontanny alkoholowej) i myślę 20 butelek wina. 10 półsłodkich czerwonych i 10 półwytrawnych białych. Dodatkowo myślę, że ok 3-5l bimbru na wiejski. Myślę że powinno być ok tym bardziej, że nie robimy poprawin, raczej obiad dla najbliższej rodziny.
Aha weszłam dziś przy okazji do salonu Prestiż i są już wprowadzane pomału sukienki z nowej kolekcji
laddybird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 11:04   #727
mil_ar
Raczkowanie

Cytat:
To od razu napisz jaki rodzaj szedł i ile kupiliście, jeśli to nie kłopot
Mieliśmy tylko Carlo Rossi: 12 butelek różowego, 5 białego i 5 czerwonego. Wcześniej miałam okazję wypróbować każdego i najbardziej przypadło mi różowe, więc strzelałam, że kobietkom będzie pasowało to i nie pomyliłam się To zależy co kto lubi. My mieliśmy 150 gości i wystarczyło, zostało nam 1 czerwone, 2 białe, i 2 różowe.
Białe półwytrawne, różowe półwytrawne, czerwone półwytrawne (były 3 butelki) i słodkie (2 butelki), i z tych czerwonych zostało mi to 1 słodkie.

Edytowane przez mil_ar
Czas edycji: 2013-10-04 o 11:44
mil_ar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 12:26   #728
gosia_89
Przyczajenie

My na 180 osób na wesele i poprawiny mieliśmy kupione 180 butelek, przyszło około 140-150 osób i poszło nam 130 butelek wódki (czyli faktycznie poszło mniej więcej 0,5litra na osobę). Wina mieliśmy el sol, różowe i białe poszło prawie całe (ok. 20 butelek). Dobrze schodziły też wermuty, nalewki poszły dwie i 2 litry bimbru.
gosia_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 12:52   #729
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

u nas bardzo mało wódki poszlo

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 13:13   #730
honeychild
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tacokradnieniebo Pokaż wiadomość
Myślę że Ania zrobi, choć pewnie nie tanio
Mi w dobrych pieniadzach stroiła Galeria Ślubna. Robili mi cały wystrój, zeby kwiaty, ozdoby były spójne z winietkami, menu i innymi. Z sali która generalnie nie jest zbyt elegancka zrobili mi cudo. Pani Gosia ma łeb pełen pomysłów i na prawdę wie co robi.
Jak robiłam porównanie cen to suma sumarum u nich wyszło mi najtaniej i miałam juz wszystko
No właśnie myślę teraz nad dekoracją sali i bukietami i rozważam gdzie tu zamówić. Myślałam jeszcze o Vanilli na Piekoszowskiej.
Muszę się przejść tu i tu i zobaczyć co zaproponują
Szukam teraz zaproszeń i kurcze ciężko znaleźć coś klasycznego, eleganckiego w przystępnej cenie

A co do wódki też myślimy żeby kupić teraz. Wahamy się między Stockiem a Stumbrasem i liczymy po 0.5 l na głowę myślę że powinno wystarczyć.

Zaręczona 14.02.2013
Ślub 05.07.2014

Edytowane przez honeychild
Czas edycji: 2013-10-04 o 13:16
honeychild jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 13:29   #731
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez honeychild Pokaż wiadomość
No właśnie myślę teraz nad dekoracją sali i bukietami i rozważam gdzie tu zamówić. Myślałam jeszcze o Vanilli na Piekoszowskiej.
Muszę się przejść tu i tu i zobaczyć co zaproponują
Szukam teraz zaproszeń i kurcze ciężko znaleźć coś klasycznego, eleganckiego w przystępnej cenie

A co do wódki też myślimy żeby kupić teraz. Wahamy się między Stockiem a Stumbrasem i liczymy po 0.5 l na głowę myślę że powinno wystarczyć.
spokojnie wystarczy

ja neizmiennie jesli chodzi o kwiaty polecam https://www.facebook.com/events/2372...829630?fref=ts

Stary 2013-10-04, 14:30   #732
tacokradnieniebo
Raczkowanie

mówię Ci idź do Galerii. Zaproszenie bedziesz miała jakie tylko chcesz. Wybierzesz sobie tańszy papier, elegancki prosty projekt Ci dziewczyna zrobi i na pewno bedziesz zadowlona. Mój brat mial wesele parę miesiecy temu, kupowali wszystko na allegro i dupa niedbałe wykonanie, oszukaństwo na grubości papieru. Po moim weselu jeszcze bardziej żałują że nie trafili na Piotrkowską. Ja mogę ich na prawdę szczerze polecić
Stary 2013-10-04, 17:09   #733
AisaK231
Raczkowanie

No to chyba zamówimy 0,5 na głowe. Chodź też nie robie poprawin tylko obiad będzie dla najbliższych osób na drugi dzień. ale wole, żeby zostało niż zabrakło,ale nie spotkałam sie jeszcze,żeby na jakimś weselu zabrakło alkoholu. w razie czego jeszcze wcześniej się weźmie na panieński i na kawalerski pare butelek, hyhyhyhyh )
AisaK231 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 17:20   #734
Beti0506
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
spokojnie wystarczy

ja neizmiennie jesli chodzi o kwiaty polecam https://www.facebook.com/events/2372...829630?fref=ts
Kurde ale mają fajne rzeczy!! ale strony internetowej nie mają? tam jest napisane że działają na kilka miast. Na czym to polega? ktoś ma pomysły które widzę pasują do moich wizji a drodzy są?
Stary 2013-10-04, 18:09   #735
Konto usunięte

Treść usunięta
dcdfceaff93e0375d94849d7bb8d896cf48ca316_61dcc8e4a1e6f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 21:29   #736
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez Beti0506 Pokaż wiadomość
Kurde ale mają fajne rzeczy!! ale strony internetowej nie mają? tam jest napisane że działają na kilka miast. Na czym to polega? ktoś ma pomysły które widzę pasują do moich wizji a drodzy są?
Karolina jest z kielc mieszka we wroclawiu ale działa we wroclawiu w kielcach i na pomorzu. Co do cen nie wiem ale można się dogadać

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Stary 2013-10-04, 22:31   #737
mil_ar
Raczkowanie

Relacja z naszego Dnia (28.09.2013):

Sala weselna: Hotel "Zielone Zacisze" w Chełmcach: Sala przepiękna, nie trzeba stroić jakimiś tandetnymi plakatami czy serduchami, balonami itp.; część jadalna oddzielona delikatnie od tanecznej - wielki plus za to, bo można spokojnie porozmawiać, gdy tam leci muzyka, nie trzeba się przekrzykiwać. Najlepiej wejść na ich stronkę i obejrzeć jak to wygląda. Sala jest nowa, ok. 2-letnia, więc wszystko dostosowane to dzisiejszych wymagań Właścicielka bardzo miła i pomocna. Kelnerzy/kelnerki pracowali jak trzeba, na bieżąco wymieniane talerzyki, sztućce itd. Jedzenie pyszne (nasze wybrane menu każdemu smakowało - było widać po "okruszkach" na talerzach ) - dania gorące, dodatkowo 3 dania w podgrzewanych warnikach stoją obok stołu wiejskiego, nawet zakąski się ruszyły, mniej sałatki.
Sala na 180 osób (u nas było 150), myślę, że przy liczbie 160 byłby ścisk, co dopiero 180... Na mniejsze wesele idealnie

Tort: cukiernia Braci Janusz - smak bananowo-wiśniowy (pychota ).

Ciasta: Cukiernia "Dorotka" - najlepsze, choć drogie, ale warto było, bo prawie wszystko poszło. Mieliśmy 9 rodzajów na paterach i 4 inne na wynos już gotowe do rozdania w pudełkach, poporcjowane przez nich. Przy tak dużym zamówieniu dostaliśmy rabat na dowóz gratis (poza terenem miasta doliczają sobie km)

Alkohole: wódka Stock 0,5l - ładna butelka, podobno dobra i nie pali (dla mnie żaden smak wódki nie jest dobry, nie znam się). Na 150 osób kupiliśmy 190 butelek, zostały 4 kartony; wino Carlo Rossi (kilka postów wcześniej opisałam rodzaje); piwo Heineken; bimber - kupiony w E'Leclerc z akcyzą, więc sprawdzony i z pewnego źródła, a nazwa to "Chłopska Pędzona" o różnych smakach: pieprzowa, bimber itp. w każdym razie 4 rodzaje, było 16 butelek, zostały 4 i ludzie żyli :P

Wiejski stół: produkty od Jedlińskiego (z okolic Nowin) - super przyrządzone, piękne warkocze z kiełbas, pyszne kabanoski. Kelnerzy i kelnerki z gustem "przystroili" ten stół, wszystko miało swoje miejsce

Kwiaciarnia: Ewa Sokół z Chęcin: niesamowita kobieta, zna się na rzeczy, pokazałam jej na zdjęciu bukiety (ślubny i na stoły) i zrobiła piękniejsze Ceny bardzo przystępne, efekt oszałamiający. Natomiast nie dałabym zarobić Kwiatowej Pasji czy Pokusie, bo powiedzieli mi 2 razy większe kwoty za te moje "widzimisię" ze zdjęć. W ogóle traktują klienta jako maszynkę do zarobienia kasy. A Pani Ewa jest bardzo otwarta, ale przede wszystkim konkretna, a co do ustrojenia kościoła nie miałam pomysłu, zdałam się na jej gust i nie zawiodłam się Sali nie stroiłyśmy za bardzo, bo nie trzeba, sama w sobie jest piękna, na stołach były duże kompozycje kwiatowe, a za nami (młodymi i świadkami), na oknie przywieszone na różnej długości tasiemce do karnisza, takie przeźroczyste kule z żywymi kwiatami (pąkami) w środku. Kwiaty ze stołów do dziś urozmaicają mój salon, jeszcze kilka dni wytrzymają P. Ewa ma wazony, woale, pokrowce na krzesła do kościoła, materiał do przystrojenia stołów weselnych, możliwość załatwienia pokrowców na krzesła w przystępnej cenie, nieodpłatnie wypożyczyła nam kosz na koperty. Niczym się nie martwiliśmy, wszystko było na jej głowie. Rozliczaliśmy się ze wszystkiego po weselu, nie dawaliśmy wcześniej żadnej zaliczki. Naprawdę nie ma się do czego przyczepić.

Samochód: Lincoln Excalibur (6-cio osobowy + 1 kierowca + 1 miejsce obok kierowcy) - wzięlismy ze sobą kamerzystę i fotografa do limuzyny i zrobiliśmy fajną sesję w drodze na salę Ale mieliśmy też paparazzi z zewnątrz. Jechaliśmy wolno i widzieliśmy, że ludzie przejeżdżający obok robili zdjęcia telefonami. Nasi goście też robili sobie fotki przy nim jak już stał pod salą.Nie spodziewałam się takiego zainteresowania :P Jedyny minus to cena (ok. 1500 zł ale już z dojazdem - my zamówiliśmy z Tarnobrzegu, w Kielcach nie ma).

Autokar: p. Grudzień (nie pamiętam imienia) z Nowin. Punktualny kierowca w jedną i w drugą stronę. Nad ranem rozwoził gości tam gdzie potrzebowali wysiąść.

Fotograf/Kamerzysta: firma Foto Video Krzysztof Zimny z Łopuszna. Lepiej trafić nie mogłam. Nie trzeba było szukać osobno fotografa i kamerzysty, wręcz 2 w 1 Wzięliśmy najdroższą opcje - m.in. 2 aparaty, 2 kamery. Cena normalna. W Kielcach powiedziano mi ok. 5 tys. za taką opcję. No bez przesady... Zespół zgrany, nie przeszkadzali sobie, nikt nikomu nie wchodził w kadr Zdjęć mieliśmy chyba milion! Hehe ;P w każdym razie bardzo dużo. W ogóle profesjonalna ekipa, nie znam się na takim sprzęcie, ale same nazwy, którymi między sobą operowali coś znaczą Na efekty musimy poczekać, ale wiem, że będzie świetny materiał

Muzyka: zespół Bankiet - 4 panów, 1 dziewczyna, jak dla mnie to mogłaby wykonywać więcej utworów, bo ma piękny czysty głos. Ale ogólnie OK. Wysłali nam listę utworów, wybraliśmy co chcemy, dorzuciliśmy jeszcze kilkanaście naszych propozycji. Konkursy takie jak uzgodniliśmy, chociaż wodzirej zamienił trochę kolejność, ale tematyka została My nie mieliśmy czasu spotkać się z nimi przed samym weselem, dogadaliśmy się telefonicznie i mailowo. Mimo wszystko ludzie bawili się ich muzyce do końca

Fryzura: Ania Świeboda z salonu Image - fryzurka trzymałą się idealnie, mimo dużej ilości lakieru, nie wyglądała ciężko, nic mi nie przeszkadzało, nie uwierało.

Make-up: oczywiście czarna_kawa - przepiękny! cudownie wydobyta tęczówka oka, nic nie spłynęło, nie starło się. W ogóle świetny kontakt. Potwierdzam fach w rękach i profesjonalizm a także najlepszą jakość produktów Dziękuję Olu!

Suknia ślubna: z salonu Contessa - na ul. Paderewskiego, Centrum Rondo, koło Okrzei. Śnieżnobiała suknia Broadway - Relevance Bridal, szyta w USA. Typ księżniczki, gorset w serduszko, zdobiony perełkami i ozdobnymi kamyczkami, kilka warstw prostego tiulu z delikatnym srebrzystym brokatem, bez żadnych koronek i obszyć. Z tyłu piękna kokarda. Czekałam na nią prawie 6 miesięcy, ale kolana mi zmiękły jak ją zobaczyłam, gdyż w salonie przymierzałam w kolorze ecru, a zamówiliśmy białą, więc do końca nie wiedziałam jaka przyjdzie. Ale przyszła przecudowna. Mąż mówi, żeby jej nie sprzedawać, bo jest wyjątkowa W salonie dobrałam wszystkie dodatki, welon, biżuterię, etolę - niestety żadne bolerko czy futerko nie pasowało, ale w sumie dobrze wyszło, bo etola bardzo elegancka. Dokupiłam jeszcze rękawiczki (nie miałam w planach w ogóle) ze względu na pogodę, założyłam tylko do Kościoła, żeby nie zmarznąć za bardzo, i na wczorajszą sesję w plenerze, a było zimmmnoo....

Buty ślubne: białe kryte ze skórki z delikatnym zdobieniem, kupione na Plantach, 7 cm. Drugie, 4 cm białe ze srebrnym czubkiem kupiłam na Zalando.

Inne: winietki w formie ciasteczka z wróżbą, również jako podziękowanie - z Galerii Ślubnej - pani Gosia robi cuda! zawieszki personalizowane, naklejki na wódkę, akcyza na butelki, podziękowanie dla rodziców w formie papierowej w tubie również w Galerii Ślubnej. Dla rodziców kupiliśmy jeszcze kosze ze słodyczami, ale to już w innym miejscu

Było cudnie i w ogóle brak mi już słów :P

Opisałam się... Więcej szczegółowych informacji mogę udzielić na priv :P
Stary 2013-10-05, 06:15   #738
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-10-05, 11:33   #739
laddybird
Raczkowanie

[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;43132979]Treść usunięta[/QUOTE]

http://tablica.pl/oferta/nowa-suknia...8-ID19pJn.html to chyba coś takiego będzie

PS. gratuluje udanego wesela
laddybird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-05, 17:27   #740
mil_ar
Raczkowanie

Tak dokładnie to ta suknia zdjęcia nie oddają uroku, na żywo jest oszałamiająca dla mnie idealnie pasowała, wiadomo każdy ma swój gust zdjęć z dnia ślubu jeszcze nie mam, zrobiłam tylko w sukni przed udaniem się na sesję plenerową, zaplanowaną na inny dzień jakość nie jest najlepsza, ale coś tam widać. Suknia w rozmiarze 36, na wzrost 170 cm. Tutaj byłam jeszcze bez butów.

Wyślę zdjęcia w kilku postach bo nie wejdą wszystkie za jednym razem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20131003_145414_1.jpg (56,4 KB, 91 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20131003_145552_2.jpg (57,8 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20131003_145424.jpg (61,1 KB, 66 załadowań)
Stary 2013-10-05, 17:29   #741
mil_ar
Raczkowanie

reszta foto
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20131003_145610.jpg (62,8 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20131003_145712.jpg (109,2 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20131003_145902.jpg (62,6 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20131003_145934.jpg (103,7 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20131003_150000.jpg (78,2 KB, 18 załadowań)
Stary 2013-10-05, 17:33   #742
mil_ar
Raczkowanie

I dziękuję za życzenia
Stary 2013-10-05, 17:55   #743
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

śliczna

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-05, 19:29   #744
Beti0506
Raczkowanie

[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;43127299]Treść usunięta[/QUOTE]

Ładna sukienka, naprawdę
Stary 2013-10-05, 19:32   #745
honeychild
Zadomowienie

[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;43127299]Treść usunięta[/QUOTE]

Piękne te zaproszenia ale cena zdecydowanie nie jest atrakcyjna

Zaręczona 14.02.2013
Ślub 05.07.2014
honeychild jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-05, 19:58   #746
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-10-05, 21:58   #747
mil_ar
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
śliczna
Dzięki jak ją przymierzyłam, zobaczyłam się w lusterku to wiedziałam, że to będzie ta i nie zamieniłabym na żadną inną czasem wystarczy impuls i nie ważne czy to najnowsza kolekcja czy nie, wiesz, że pasuje do Ciebie i dasz każde pieniądze by ją mieć i w dzień ślubu wyglądać tak jak sobie wymarzyłaś może to głupio zabrzmi, ale dumnie się czułam, kiedy słyszałam same pochwały i zachwyt gości. Wiadomo - nie szata zdobi człowieka - ale w tym dniu jest wręcz odwrotnie! Dlatego nie wiem czy ją sprzedam, bo jestem w niej wciąż zakochana :P Także dziewczyny nie zrażajcie się długimi poszukiwaniami sukni, zdjęcia w necie nie są wymierne, najlepiej mierzyć, mierzyć, mierzyć a na pewno w końcu traficie na Wasz wymarzony model życzę powodzenia wszystkim przyszłym Pannom Młodym i trzymam kciuki
Stary 2013-10-06, 08:23   #748
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez dcdfceaff93e0375d94849d7bb8d896cf48ca316_61dcc8e4a1e6f
Czas edycji: 2013-10-06 o 08:34
Stary 2013-10-06, 12:12   #749
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

mil_ar, znajoma miała identyczną suknię tylko czas oczekiwania znacznie krótszy i miała doszywane ramiączka. Można wiedzieć jaka cena?

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 13:51   #750
_dagusia_
Raczkowanie

Cytat:
W takim razie trzeba będzie przyspieszyć decyzję o wyborze wódki i wina. Macie jakieś typy? Bo ja myślę albo nad Strumbasem (osobiście jej nie piłam ale widzę, że dużo dziewczyn ją tu poleca) ewentualnie Pan Tadeusz.
my obstawiamy Pana tadeusza.

jakbyście widzialy go w dobrej cenie, proszę o info (cena i gdzie)

pzdr

"Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy" M.M
_dagusia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości