Miłośniczki Zary część XXVIII - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-04, 18:37   #781
Phoebee
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary część XXVIII

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Mierzylam wczoraj sukienke kraciasta z zamkami i na szczescie milosci nie bylo. Uff, co za ulga Za to nabylam dwustronny szal-koc. Wiedzialam, ze on bedzie spory, ale nie spodziewalam sie az takiego giganta. Normalnie kolos Czekam jeszcze tylko na powrot jednego szalika i koniec, basta! Czas ukrocic ten szalowy szal
A Co ci w niej nie pasowało ? Pewnie jakbyś wstawiła zdjęcie decyzja nie byłaby taka prosta. Wszystko przemyslalas!

A menelskiej jak nie było , tak nie ma
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 18:38   #782
Marispose
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Dziękuję za zdjęcie
Zwróciłaś płaszcz?
A proszę bardzo. Po długich rozważaniach między czernią a czerwienią, wybrałam tą drugą. Po przymierzeniu czułam czulam jednak, że raże na odległość. Kolor śliczny, ale przykuwalabym nim uwagę na kilometr.
Zauwazyłam, że w tym sezonie trf ma świetne sukienki.

Edytowane przez Marispose
Czas edycji: 2013-10-04 o 18:42
Marispose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 18:45   #783
kaszanka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
kupialm na trf sukienke rozm M.....S niestety byla okrutnie krotka (na zdjeciu w przymierzalni S)
ale masz nogi normalnie śline sobie wycieram z klawiatury, świetnie na Tobie leży, podasz link do kiecki?
kaszanka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 18:49   #784
Hoodoo
Raczkowanie

Cytat:
kupialm na trf sukienke rozm M.....S niestety byla okrutnie krotka (na zdjeciu w przymierzalni S)
Wyglądasz bosko I jeszcze te buty
Na stronie rubinowa prześwituje. Jak jest w rzeczywistości?

Edytowane przez Hoodoo
Czas edycji: 2013-10-04 o 18:52
Hoodoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 18:57   #785
Stace
Zakorzenienie

Gabi super ta sulienka . Ale na mnie pewnie nawet M będzie za krótka . Wiesz ile ona ma długości?

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 18:58   #786
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marispose Pokaż wiadomość
A proszę bardzo. Po długich rozważaniach między czernią a czerwienią, wybrałam tą drugą. Po przymierzeniu czułam czulam jednak, że raże na odległość. Kolor śliczny, ale przykuwalabym nim uwagę na kilometr.
Zauwazyłam, że w tym sezonie trf ma świetne sukienki.
Myślę,że warto przemyśleć
ładnie leży
Stary 2013-10-04, 19:01   #787
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Dziękuję. To moze zaryzykuję Chociaż zarówka mówiła cos odwrotnego jesli idzie o modal, ale wolałam tutaj zasięgnac opinii
A co takiego mówiła?

Cytat:
Bardzo ładnie leży

Cytat:
Napisane przez Angel xx Pokaż wiadomość
bardzo ładnie i pasuje do kozaczków
m-ka super ale ta s-ka rzeczywiście śmiesznie krótka
sukienka na stronce wygląda tak niepozornie
to chyba ta:
http://www.zara.com/pl/pl/trf/sukien...0p1471511.html
Ja na nią zwróciłam uwagę przy okazji, bo szal przyciągnął moją uwagę a potem zaczęłam się zastanawiać co to za sukienka "dziwnie podwinięta"

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
A Co ci w niej nie pasowało ? Pewnie jakbyś wstawiła zdjęcie decyzja nie byłaby taka prosta. Wszystko przemyslalas!

Podbijam pytanie
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 19:15   #788
Marispose
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Myślę,że warto przemyśleć
ładnie leży
Heh, już za późno, bo pojechał do Wrocławia. Zresztą jakbym zrezygnowala ze zwrotu to Pan Kurier zszedłby na zawał, bo był u mnie z tym płaszczem drugi raz. Raz zgłosiłam zwrot i wyslałam zdjęcie męzowi z pytaniem czy ładny (czysto teoretycznie, bo już chciałam zwrócić). Mąż stwierdził, że ciekawy. Wyslalam też zdjecie koleżance, która chciała zobaczyć go na żywo. Anulowałam więc zwrot telefonicznie, ale zanim doszło to do UPC to kurier był już pod moimi drzwiami. Przepraszająco wyjasnilam, że ze zwrotu zrezygnowałam po czym na drugi dzień stwierdziłam, że kolor jest jednak nieakceptowalny i dwa dni później ten sam kurier odbierał moją paczkę. Pewnie pomyśleli w transportówce, że mam jakieś zaburzenia decyzyjne

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Mierzylam wczoraj sukienke kraciasta z zamkami i na szczescie milosci nie bylo. Uff, co za ulga Za to nabylam dwustronny szal-koc. Wiedzialam, ze on bedzie spory, ale nie spodziewalam sie az takiego giganta. Normalnie kolos Czekam jeszcze tylko na powrot jednego szalika i koniec, basta! Czas ukrocic ten szalowy szal
Kraciasta z zamkami była w koszu na liscie rzeczy, które muszę kupić. Mam skryta nadzieję, że coś z nią nie tak, bo mój portfel nie wytrzyma tej zimy
Stary 2013-10-04, 19:50   #789
starlit
catch me if I fall.

Gabi slicznie Ci w tej sukience ja niestety jestem uprzedzona do wiskozy z zary
Stary 2013-10-04, 19:56   #790
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

[QUOTE=Marispose;43128110]Heh, już za późno, bo pojechał do Wrocławia. Zresztą jakbym zrezygnowala ze zwrotu to Pan Kurier zszedłby na zawał, bo był u mnie z tym płaszczem drugi raz. Raz zgłosiłam zwrot i wyslałam zdjęcie męzowi z pytaniem czy ładny (czysto teoretycznie, bo już chciałam zwrócić). Mąż stwierdził, że ciekawy. Wyslalam też zdjecie koleżance, która chciała zobaczyć go na żywo. Anulowałam więc zwrot telefonicznie, ale zanim doszło to do UPC to kurier był już pod moimi drzwiami. Przepraszająco wyjasnilam, że ze zwrotu zrezygnowałam po czym na drugi dzień stwierdziłam, że kolor jest jednak nieakceptowalny i dwa dni później ten sam kurier odbierał moją paczkę. Pewnie pomyśleli w transportówce, że mam jakieś zaburzenia decyzyjne

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Rozbawiłaś mnie
My kobiety tak mamy nie ma co się przejmować
Stary 2013-10-04, 19:57   #791
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43127977]A co takiego mówiła?

[/QUOTE]

No własnie, ze gacie z dodatkiem modalu sie rozciagną ....

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 19:58   #792
michalinaf
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dorjee90 Pokaż wiadomość
Wczoraj dotarła do mnie kurtka i jest bardzo fajna na pierwszy rzut oka to się przestraszyłam że jakaś taka mała ale okazała się ok Wrzucam foto ale bez kaptura bo odpiełam.
Fajna kurtka .....

Cytat:
Sukienka świetnie leży...... no ale długość ............jak da mnie nie do przyjęcia
michalinaf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 20:12   #793
Marispose
Raczkowanie

[QUOTE=OnaZakupoholik;4312 8777]
Cytat:
Heh, już za późno, bo pojechał do Wrocławia. Zresztą jakbym zrezygnowala ze zwrotu to Pan Kurier zszedłby na zawał, bo był u mnie z tym płaszczem drugi raz. Raz zgłosiłam zwrot i wyslałam zdjęcie męzowi z pytaniem czy ładny (czysto teoretycznie, bo już chciałam zwrócić). Mąż stwierdził, że ciekawy. Wyslalam też zdjecie koleżance, która chciała zobaczyć go na żywo. Anulowałam więc zwrot telefonicznie, ale zanim doszło to do UPC to kurier był już pod moimi drzwiami. Przepraszająco wyjasnilam, że ze zwrotu zrezygnowałam po czym na drugi dzień stwierdziłam, że kolor jest jednak nieakceptowalny i dwa dni później ten sam kurier odbierał moją paczkę. Pewnie pomyśleli w transportówce, że mam jakieś zaburzenia decyzyjne

Rozbawiłaś mnie
My kobiety tak mamy nie ma co się przejmować
No właśnie tylko kobieta, mająca słabość do ciuchów to zrozumie

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Cytat:
Napisane przez michalinaf Pokaż wiadomość
Fajna kurtka .....

Sukienka świetnie leży...... no ale długość ............jak da mnie nie do przyjęcia
Taki urok TRF-owskich sukienek, że eSki króciutkie. Mam trzy sukienki - koronki z tego działu (z poprzedniego sezonu) w rozmiarach S i żadnej bez rajstop "setek" nie wdzieje. Gabi pisała, że M jest dłuższa.

Edytowane przez Marispose
Czas edycji: 2013-10-04 o 20:10
Stary 2013-10-04, 20:18   #794
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
No własnie, ze gacie z dodatkiem modalu sie rozciagną ....
W Zarze to wszystko jest możliwe podaj linka, które to są?

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Jutro jadę na zarowo-mangowe zwiady do GK i SCC po szare i zielone woski może mi coś jeszcze wpadnie w oko
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 20:31   #795
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43129086]W Zarze to wszystko jest możliwe podaj linka, które to są?

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Jutro jadę na zarowo-mangowe zwiady do GK i SCC po szare i zielone woski może mi coś jeszcze wpadnie w oko [/QUOTE]

te http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/je...7p1295837.html

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 20:34   #796
Marigold19
🦄

Dziewczyny, wróciłam z naszyjnikiem. Nie jestem go pewna, ale...

Robiłam badania hormonalne, bo lekarz podejrzewa u mnie pewną chorobę, która może być wywołana przez guza przysadki albo nadnerczy i dziś miałam odebrać część wyników, coś się miało rozjaśnić. No i okazało się, że nawet wszystkie są gotowe, źle na nie popatrzyłam bo to jest dwa pobrania krwi w ciągu dnia i przestawiło mi się- rano powinno być wysokie, wieczorem niskie, a ja popatrzyłam, że jest na odwrót. I tak się załamałam, że już mało życia mi zostało i... poszłam do Zary i kupiłam te kfiotki nawet bez mierzenia. Już nawet do własnej matki zadzwoniłam łkając, że chyba mam guza, do TŻ ze łzami w oczach... Ale ze mnie młot nieprzeciętny...

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 20:40   #797
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez michalinaf Pokaż wiadomość
Fajna kurtka .....

hmmmm ja uwazam ze dlugosc M jest jak najbardziej do przyjecia....przynajmniej w moim odczuciu....

dziekuje dziewczyny

kozaki Prima Mod

zaraz podam dlugosc
Stary 2013-10-04, 20:41   #798
Kashaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hoodoo Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:
Napisane przez katarzyna_szy Pokaż wiadomość
ja uwielbiam takie ciuchy łącze je z czymś ciężkim
szkoda tylko, że cena powala...
Ja też lubię takie ciuchy, ale taką to jak i gdzie byś nosiła?
Kashaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 20:44   #799
cocos1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość

Robiłam badania hormonalne, bo lekarz podejrzewa u mnie pewną chorobę, która może być wywołana przez guza przysadki albo nadnerczy i dziś miałam odebrać część wyników, coś się miało rozjaśnić. No i okazało się, że nawet wszystkie są gotowe, źle na nie popatrzyłam bo to jest dwa pobrania krwi w ciągu dnia i przestawiło mi się- rano powinno być wysokie, wieczorem niskie, a ja popatrzyłam, że jest na odwrót. I tak się załamałam, że już mało życia mi zostało i... poszłam do Zary i kupiłam te kfiotki nawet bez mierzenia. Już nawet do własnej matki zadzwoniłam łkając, że chyba mam guza, do TŻ ze łzami w oczach... Ale ze mnie młot nieprzeciętny...
jeżżżżu to się strachu najadłaś bidulko, ale mam nadzieję,że wszysko ok?
swoją drogą ulżyło strasznie co?
ja to się boję badac-jak nie boli to nie pójde

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
hmmmm ja uwazam ze dlugosc M jest jak najbardziej do przyjecia....przynajmniej w moim odczuciu....

dziekuje dziewczyny

kozaki Prima Mod

zaraz podam dlugosc
Gabi jak zwykle świetnie no i długośc tej M jak najbardziej ok
cocos1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 20:46   #800
Kashaya
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43129086]W Zarze to wszystko jest możliwe podaj linka, które to są?

Jutro jadę na zarowo-mangowe zwiady do GK i SCC po szare i zielone woski może mi coś jeszcze wpadnie w oko [/QUOTE]

Zwiady do Mango to co tydzień robię i nie ma u mnie już zielonych wosków, a parę ciuchów znalazłam w szafie co by fajnie z nimi wyglądały. A jak były to rozmyślałam co by do nich włożyć
Stary 2013-10-04, 20:47   #801
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:

Ale jest ok?
Cytat:

dziekuje dziewczyny

kozaki Prima Mod

zaraz podam dlugosc
Długość M-ki jest idealna. Z kozakami
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 20:53   #802
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez cocos1 Pokaż wiadomość
jeżżżżu to się strachu najadłaś bidulko, ale mam nadzieję,że wszysko ok?
swoją drogą ulżyło strasznie co?
ja to się boję badac-jak nie boli to nie pójde

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Gabi jak zwykle świetnie no i długośc tej M jak najbardziej ok
No ja też nie lubię lekarzy, strachu się nażarłam, chociaż wiesz- wiem, co u mnie podejrzewają, mam praktycznie wszystkie objawy, więc odbierając badania nawet się bardzo nie zdziwiłam, tylko z łzami do TŻ-ta "widzisz, widzisz, wyjaśniło się". Z drugiej strony wizja guza czegokolwiek też nie jest fajna, tak samo jak wizja tego, że w sumie nie wiadomo skąd moje dolegliwości skoro krew wychodzi ok. I tak źle, i tak niedobrze ;/

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Ale jest ok?

Długość M-ki jest idealna. Z kozakami
No powiedzmy, tylko jeden hormon nie tam gdzie powinien być, ale to jest do zrobienia

I nawet naszyjnika nie mogę obejrzeć, bo TŻ by się zorientował, że coś nowego przybyło, a mówiłam mu że tylko po wyniki i zwrot zrobić- nie mogę się przyznać, że coś przytargałam. Jeszcze mnie Tuskowa torebka kusiła, dobrze się pohamowałam ;p

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 20:53   #803
Kashaya
Zakorzenienie

Chyba sprzedam swoje płaszcze zimowe i kupie sobie nowy
Stary 2013-10-04, 20:57   #804
kaszanka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kashaya Pokaż wiadomość
Chyba sprzedam swoje płaszcze zimowe i kupie sobie nowy
co sobie upatrzyłaś?
kaszanka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 20:57   #805
Stace
Zakorzenienie

To czekam na długość . W ogóle też mi się marzą takie kozaki za kolano, ale takich długich to pewnie nie znajdę

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stary 2013-10-04, 21:00   #806
cocos1
Zakorzenienie

Cytat:
No ja też nie lubię lekarzy, strachu się nażarłam, chociaż wiesz- wiem, co u mnie podejrzewają, mam praktycznie wszystkie objawy, więc odbierając badania nawet się bardzo nie zdziwiłam, tylko z łzami do TŻ-ta "widzisz, widzisz, wyjaśniło się". Z drugiej strony wizja guza czegokolwiek też nie jest fajna, tak samo jak wizja tego, że w sumie nie wiadomo skąd moje dolegliwości skoro krew wychodzi ok. I tak źle, i tak niedobrze ;/

No powiedzmy, tylko jeden hormon nie tam gdzie powinien być, ale to jest do zrobienia

I nawet naszyjnika nie mogę obejrzeć, bo TŻ by się zorientował, że coś nowego przybyło, a mówiłam mu że tylko po wyniki i zwrot zrobić- nie mogę się przyznać, że coś przytargałam. Jeszcze mnie Tuskowa torebka kusiła, dobrze się pohamowałam ;p

czyli jest dobrze a będzie bardzo dobrze najważniejsze ,że wiadome co zacz a żeby wyszło na prostą trzymam kciuki

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
To czekam na długość . W ogóle też mi się marzą takie kozaki za kolano, ale takich długich to pewnie nie znajdę
na szczęście (albo i nie) ja wyglądałabym w takich jak kot w butach
cocos1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 21:02   #807
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość

Z menelska to juz naprawde przesada! Nerwicy dostane od ciaglego sprawdzania, czy przypadkiem nie wskoczyla na strone. Ale tak mysle, ze skoro teraz mamy do wyboru zwiewne i sexy koszule nocne sukienki, menelska rzuca troche pozniej. W koncu ona jest z grubszego materialu, na minium -10 stopni

Mialam dzien wybitnie antyzakupowy. Problematyczne bylo znalezienie ciekawych 6 rzeczy do przymierzalni Gdyby nie kocyk, wrocilabym do domu jedynie z nowym lakierem do paznokci (a obeszlam kilka sklepow!).
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43127977]
Podbijam pytanie [/QUOTE]
Kasiula to po prostu nie bylam ja w tej sukience Do samej kiecki nie mam zastrzezen, bo jest ladna Moze gdybym miala w przymierzalni jakies fajne buty (kozaki, botki?), moje odczucia bylyby inne A tu jak na zlosc, w sklepie nie bylo nic ciekawego, a ja przyszlam w trampkach
Cytat:
Kraciasta z zamkami była w koszu na liscie rzeczy, które muszę kupić. Mam skryta nadzieję, że coś z nią nie tak, bo mój portfel nie wytrzyma tej zimy
Mimo mojego niepowodzenia sukienkowego, polecam ja przymierzyc, bo jest ciekawa i na wieszaku wygladala o tak Chociaz ta cena

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 21:05   #808
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cocos1 Pokaż wiadomość

czyli jest dobrze a będzie bardzo dobrze najważniejsze ,że wiadome co zacz a żeby wyszło na prostą trzymam kciuki

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

na szczęście (albo i nie) ja wyglądałabym w takich jak kot w butach
I tak źle, i tak niedobrze

Która to menelska???

Cytat:
No tengas miedo a volar
Stary 2013-10-04, 21:07   #809
Agnes18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
mam dłuższą z dłuższym rękawem, wejdź na mój FB z bloga tam wrzuciłam już podglądowe zdjęcie, na blogu wstawię za kilka dni
zgadzam się
Cytat:
Napisane przez kama-hh Pokaż wiadomość
Jak patrzę na niektóre dziewczyny to faktycznie widać to poszerzenie. Im moze nie przeszkadza, mi kurcze tak ale gabi zamów, przekonasz sie moze akurat bedzie dla Ciebie dobra

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Dziewczyny, a jak z rozmiarówką sukienki fifi?

Moje Szczęścia dwa G N
Agnes18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 21:07   #810
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:

Mari, pewnie przezylas horror Mam nadzieje, ze wszystkko bedzie OK. A teraz Cie najmocniej przepraszam i

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości