|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
Świetnie. Kolejna uczelnia która ma fajny kierunek jest uniwersytetem prywatnym i trzeba im bulić za każdy semestr.
|
|
|
|
#2822 | ||
|
Tajka
|
Dobre pytanie. Szukałam nicku i napisałam po prostu co mi przez palce przeszło. Nie żartuję. Pozwoliłam samym palcom napisać nick. To było dziwne, ale jakoś wyszło kisiej25 (nawet nie wiem, skąd ta liczba) i tak zostało + nie był zajęty
|
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam te butki, zobaczymy jak się będą sprawować ![]() co do tej odżywki z garniera to ja ją mam ale mi nie przypasowała do moich włosów. jestem po wykładzie z matematyki i jestem przerażona z dziewczynami nie wiedziałyśmy co się dzieje, na dodatek taka mała tablica a koleś zamiast powiekszać cyfry to je zmniejszał |
|
|
|
#2824 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj odmienialiśmy tylko "być" i "mieć" i omawialiśmy zasady wymowy, akcenty i takie tam. Jeszcze myślę, czy sobie nie odpuścić i zostać tylko na słowackim, ale chyba jednak pociągnę to dalej A to on Cię nie uczy niemieckiego? Z włoskiego jest babeczka i facet, ja mam z nią ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na saunie byliśmy tylko raz 2 razy graliśmy w piłkę wodną a tak to pływanie tam i z powrotem Na koniec semestru mieliśmy liczyć sobie długości basenu w określonym czasie, ale nie wiem czy miało to później jakiś wpływ na ocenę Ja byłam zadowolona, bo lubię pływać ![]() A co do mojej lektorki z angielskiego, to przez długi czas miałam mega stresa przed każdymi zajęciami z nią, ale ostatecznie miło wspominam i teraz trochę mi jej brakuje Ty nie jesteś taki językowy leniwiec jak ja, więc nie będziesz miała u niej żadnych problemów z zaliczeniem ![]() Kumpel do mnie wpadł i tak się skończyło mycie podłóg ![]() Chyba się za to jeszcze teraz wezmę
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|||
|
|
|
#2825 |
|
Rozeznanie
|
Cześć wszystkim! Studia się zaczęły i już mam coraz mniej czasu. Nadal sobie ćwiczę
przynajmniej 5 razy w tygodniu po godzinie. Nie ma mnie od 8 do 21 w domu i ledwo wytrzymuję takie tempo -.-Mam problem z jedzeniem. Albo jem za mało, albo zdarza mi się zjeść coś niezdrowego na mieście. I mam wrażenie, że nie mam czasu, żeby sobie cokolwiek przygotować. I bardzo mnie to wkurza, bo popadam w paranoje i wydaje mi się że mimo ćwiczeń nic to nie daje. I jeszcze moja cera wygląda przez to wszystko jak pobojowisko :< Ale muszę się pochwalić bo sobie fajne buty na fitness kupiłam
|
#2826 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
2. Ja odkąd studiuję mam problem z jedzeniem za mało. Mam np. tylko 15 minutowe przerwy między wykładami/ćwiczeniami i nie mam czasu na taki większy posiłek i jem to, co zabieram ze sobą. Ale nie kupuję i nie jadam na mieście. Zawsze mam gotowca zdrowego, na szczęście 3. Pokaż butki ![]() Ja sobie kupiłam adidas i je kocham
|
|
#2827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o babce z włoskiego nie słyszałam ![]() żebyś tylko sobie ręki tą siekierą nie "machnęła" no w sumie mi basen pasuje pamiętam, że kiedyś na treningu przepłynęłam 50 basenów bez przerwy w 45 min bo trener musiał jakieś papiery wypełniać i nie chciało mu się wydawać "poleceń" ![]() no generalnie angielski nie jest dla mnie trudnością na szczęście nigdy nie miałam problemu z nauką miliarda słówek itp. ![]() jutro przysiądę do pisania tego podania i będę się modliła, żeby je przyjęli bo planowo mi nie koliduje, także no.. ![]() Cytat:
za ćwiczenia jak Ty na to siłę znajdujesz? ![]() nie przemęcz się tylko
|
||
|
|
|
#2828 | |
|
Zakorzenienie
|
Moje dzisiejsze jadło:
I: jaglanka z duszonymi śliwkami, 2 kostkami gorzkiej czeko., łyżeczką dukanowej nutelki (została mi z wczoraj), wiejskim i trochę orzeszków ![]() na uczelni: bułka żytnia, jogurt pitny owocowy (kupione na szybko, bo nie zdążyłam zrobić sobie jedzenia; ciągle zapominam ile te jogurty mają węgli III: rybka (1/2 pstrąga i kawałek innej jakiejś), surówki bieg IV: resztka rybki w międzyczasie wpadło dosłownie trochę orzeszków (prażone, bez soli) Nawet nie wiem, kiedy przeleciał dzisiaj ten czas, że od obiadu prawie nic nie zjadłam. Na kolację miał być omlet z kurkami, ale chociaż jestem głodna to nie mam ochoty na jedzenie ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
![]() Z moimi zdolnościami to pewnie trafię we wszystko w koło, tylko nie w tego kokosa Trzymam za podanie
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#2829 | ||
|
Tajka
|
W klubie wstawiłam moje dzisiejsze jadło
![]() + NIE ćwiczyłam i
|
|
#2830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() haha, no mam nadzieję, że jednak tylko w kokos szkoda by było stołu, deski, czy tam ręki |
|
|
|
|
#2831 |
|
Zakorzenienie
|
czytam Was cały dzień, ale jakoś tak nie umiem się wbić
![]() powiem tylko, że pofolgowałam sobie przez ostatni tydzień alkoholem, słodyczami i niezdrowym żarciem, a jak przyjechałam do domu to dobiłam wszystkim domowym i mam stresa przed jutrzejszym ważeniem
|
#2832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może nie będzie tak źle
|
|
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
może nie będzie nie no nie pasłam się jak świnka, tylko po prostu codziennie coś wpadało niedietetycznego... to przez tą euforię z okazji początku roku akademickiego muszę się ogarnąć na studiach ![]() Madziu klikam Ci klikam!
|
#2834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak tam w ogóle na studiach? Podoba Ci się na magisterce? ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------
|
|
|
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu napiszę w klubie
|
#2836 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rano jak wychodziłam do pracy na kwiatkach był szron, a wróciłam to były takie oklapnięte,aż mi się smutno zrobiło... ![]() Cytat:
Cytat:
później te łupiny wrzuciliśmy do akwarium-ale to dawno byyyyło
|
|||
|
|
|
#2837 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dasz radę,człowiek jest w stanie duuużo się nauczyć, a Ty jesteś zdolniacha jakie seriale oglądasz? bo mi się czasem w pracy nudzi,może by co oglądnął? Cytat:
![]() no,każde włosy lubią co innego ja właśnie siedzę z olejem na włosach,jutro rano go zmyję![]() Cytat:
![]() kurde,jesteś niezła,podziwiam Cię musisz sobie rozplanować posiłki,będzie Ci łatwiej ![]() fajnie,że zadowolona jesteś z butów ![]() Cytat:
ale teraz już musisz trzymać się ładnieja melduję ćwiczenia-rozgrzewka,mel b. na ramiona,ćwiczenia na nogi,mel b. abs i rozciąganie-40 min. ![]() wcześniej niestety wpadło trochę frytek ale tak dawno nie jadłam...jestem na siebie zła mimo to
|
||||
|
|
|
#2838 | |||
|
Zakorzenienie
|
Siema spamery
![]() Mnie dziś kuchnia pochłonęła robiłam frytki rodzince na obiad oczywiście dźiabłam parę ale ciiii później wzięłyśmy się z mamą za pyzy jezusicku, ile z tym piep.rzenia zapasów narobiłyśmy, że hoho no i wieczór zakończyłyśmy posiadówą przy naleweczce z aronii taka pyszka, że łooomamooo ![]() Cytat:
raz tylko wyszłam ciuchy rozwiesić to mnie tak wypiz.gało, że ja dziękuję jutro już jadę na zakupy to trzeba się będzie opatulić ![]() Cytat:
hmm... zgadzam się z Ann... powiem Ci, że moja koleżanka stosowała tą dietę... męczyła się strasznie, jedzenie jej nie odpowiadało, a przecież dieta katorgą nie musi być! Schudła co prawda 12 kg, ale później... jojo bo nie była w stanie dalej się tak odżywiać. Dopiero teraz ma poważne problemy, bo już nawet nie chodzi o wagę, ale... załamała się psychicznie Także zastanów się jeszcze ja wiem, że masz już dość tego braku efektów, tej bezsilności ale może jest jeszcze jakieś wyjście? Tak szczerze- ile najdłużej wytrzymałaś bez podjadania, bez alko? Tak typowo dietetycznie jadłaś? Spowiadaj nam się tu z każdego dnia, postaramy się pomóc. Zobaczymy po miesiącu czy coś rusza czy nie i wtedy najwyżej pomyślisz o pomocy specjalisty [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43121329] Również bym sobie na Gucci nie pozwoliła, ale dobry Tż kupił dla mnie [/QUOTE]Ja to samo jak zobaczyłam w drogerii ile to to kosztowało to mało zawału nie dostałam a kupił jeszcze większe opakowanie Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#2839 | ||
|
Zakorzenienie
|
No siema siema
jak tam studia? ![]() No nie wiem o której godzinie "rano" mówimy ![]() Cytat:
![]() U mnie mamcia wszystko wczoraj z balkonów pościągała no zgrany zgrany- wydaje Ci, że jest ciepło, a tu niezły wyp.izd ![]() Dzisiaj też jechałam na ketonalu... ehhh ;/Cytat:
![]() Zostało jeszcze trochę? daj przepis Możemy sobie podać rękę
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#2840 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale z tym strojem to za mądra nie byłaś obyś się nie rozchorowała Wszystko siedzi w mózgu ![]() Ja się dzisiaj raczyłam naleweczką z aronii Cytat:
![]() a kokosa jeszcze nigdy nie jadłam takiego świeżego ![]() Cytat:
Moja mama ostatnio kupiła całego arbuza w Biedronce, a w środku pustka i sam sok
|
|||
|
|
|
#2841 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i pokaż buciki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Należycie przywitany rok akademicki nie ważyłabym się na Twoim miejscu no ale może nie będzie tak źle Cytat:
![]() No to piątka... u mnie też parę frytek wpadło
|
||||
|
|
|
#2842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nieźle ![]() nie będę miała innego wyboru ![]() ooo, oglądam dużo Jak poznałem waszą matkę, Dwie spłukane dziewczyny, Awkward, Glee, Pretty Little Liars, New Girl, Teoria wielkiego podrywu, ostatnio zaczęłam Switched at birth, Przyjaciele ![]() za ćwiczenia
|
||
|
|
|
#2843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
hahaha MADZIA JEST 17! ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ----------
|
||
|
|
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
Nom
![]() traxx pewnie już w drodze do Polonii bezpiecznej drogi Kochana
|
|
|
|
#2845 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wykopki u Was były czy jak,że tyle kartoflów? ![]() aronióweczka pewnie delicious |
|
|
|
|
#2846 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak,wspaniała wiadomość będą też jakieś kuracje i ampułki z marion z olejem arganowym- też chyba wypróbuję![]() za dużo nie bierz tego ketonalu.... Cytat:
![]() ooo,teraz mi lepiej,że nie byłam z tym sama Cytat:
dzięki za podpowiedzi ![]() dzień doberek! za oknem piękne słońce, a na termometrze 3 stopnie... wstałam ok.8,zmyłam olej,teraz już włoski schną ![]() dziś biorę się za dalsze sprzątanie Madzia jest na 16 miejscu a Kisiej jeszcze nie widać... |
|||
|
|
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
jaki olejek stosujesz na te włosy? pomaga?
|
|
|
|
#2848 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sory, zapomniałam ze dla mnie teraz rano to 5-6 rano a nie 8 A dzisiaj w nocy obudziłam się przerażona o 4 że będę musiała za niedługo wstawać do szkoły Cytat:
Dzisiaj są fajne ale poszłam spać w mokrych i mam busz ![]() Na dzisiaj mam kolejny arkusz z matmy do zrobienia, tylko najpierw muszę pojechać i go wydrukować
|
||
|
|
|
#2850 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:04.

(btw, skąd się wziął Twój nick?
)

z dziewczynami nie wiedziałyśmy co się dzieje, na dodatek taka mała tablica a koleś zamiast powiekszać cyfry to je zmniejszał 

korzystał chyba z wszystkich możliwych narzędzi, typu

za podanie 

Jeszcze wczoraj były ładne, a dzisiaj żal na nie patrzeć
robiłam frytki rodzince na obiad
bo nie była w stanie dalej się tak odżywiać. Dopiero teraz ma poważne problemy, bo już nawet nie chodzi o wagę, ale... załamała się psychicznie