|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
| Pokaż wyniki sondy: jaki typ samochodu wybrałybyście na ślub? | |||
| zwykły osobowy (codzienny np własny) |
|
132 | 48,00% |
| limuzyna (klasyczna dłuuuga) |
|
23 | 8,36% |
| zabytkowy (warszawa , syrenka itp.) |
|
42 | 15,27% |
| zabytkowy amerykański (cadillac, mustang,lincoln,plymouth itp.) |
|
78 | 28,36% |
| Głosujący: 275. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czym do ślubu?
To chyba tylko ja jadę zwykłym oklepanym Audi A8
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dlaczego musi stwarzac problemy??? MOZE jej sie odwidzi
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
Rozeznanie
|
Choć podjadę pod same wejście do kościoła - i z samochodu wprost na schody kościoła, to po prostu pożyczam od siostry mojego przyszłego męża. Srebrna skoda octawia, kupiona w tym roku, przybrana będzie prawdopodobnie tylko wstążkami przy klamkach....
wolałam zaszaleć z sukienką.... |
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
Nie przejmuj się... ja jadę srebrną mazdą 626 (właśnie mój kupił ją miesiąc temu, ale to chyba 10-latka).
I tak się właśnie zastanawialiśmy nad dekoracją... i żadne nam się nie podobają (szczególnie te wszelkie wstęgi, szarfy, kwiaty, misie, obrączki... grrr). Na allegro znalazłam takie margaretki na sizalu i chyba z tego coś wymyślimy (taki kompromis) A tak w ogóle to się zastanawiam czy do kościoła jechać, bo mam 200m od domu, więc może autonogi, a na salę samochodem
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo mi sie nie podobają te karoce itp. i wolę własnie takie normalne autka U mnie te misie i obrączki też odpadają, są okropne. Chyba będziemy mięć delikatny bukiecik na masce i mniejsze bukieciki przy klamkach.My tez do kościoła mamy blisko i własnie ostatnio mój TŻ wpadł na pomysł że fajnie by było na piechotkę
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
No toś mnie nabrała.
A spacerek pewnie będzie zależał od pogody. Chyba, że się sesja fotograficzna przedłuży (mamy między błogosławieństwem a kościołem) to wtedy dojechać będzie trzeba ![]() A o takich kwiatkach myślałam
|
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
Fajne te kwiatki, chyba w wątku "Dekoracje" były samochody przystrojone takimi margaretkami i bardzo ładnie to wygląda. My będziemy mieć samochód od znajomego TŻ więc nie chcemy mu go za bardzo pokleić co by nie musiał później kleju zmywać a tych margaretek to trzeba jednak trochę poprzyklejać.
|
|
|
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
My długo nie mogliśmy się zdecydować,ale w końcu wybraliśmy Audi A6
|
|
|
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
A może odrobinka szaleństwa?Co powiecie na to...
http://www.cadishowlimo.com/humm.html 15m.długości i zmieści się polowa gości weselnych
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Srodek jest wypasiony u mnie w Costa proponują Lincoln Town Car Stretch Limousine 100 także 120 oraz Volvo S80 i Audi A6. Niezłe auta..http://www.limuzyny-wynajem.pl/
|
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
W sumie to może chyba zastąpić salę weselną
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie to do końca nie wiemy czym jeszcze pojedziemy.W rezerwie mamy nasze bmw, ale teraz niedawno się dowiedzieliśmy, że nasz znajomy otworzył z bratem komis samochodowy.Sami sprowadzają auta z Niemiec i tak pomyślałam, że gdyby nam któryś na jeden dzień wypożyczył nikomu by się nic nie stało..
Kiedyś mieli do sprzedaży takiego ładnego Chryslera złotego o matko.Auto to było wypożyczane dla potrzeb do filmu "Fala zbrodni".....
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
A czy ktoras z Was moze ma namiary na jakis stary samochod w poblizu Słupska? Wszystkie jakie znalazlam byly z Łodzi, Czestochowy, Warszawy itp. A nie ma zadnego w Trojmiescie np?
![]() Jakis czas temu znalazlam wymarzony samochod. Stare Alfa Romeo bordowo-zlote. I bylismy gotowi zaplacic nawet te 800 zl dodatkowo za sam dojazd, ale (!!!) zapisalam jedynie strone a nie zapisalam oddzielnie zadnych danych kontaktowych
|
|
|
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
Na 99 % pojedziemy Oplem Astrą
o właśnie taką ![]() moj TZ wymarzył sobie kabrioleta na ślub, a ja nie mam nic przeciwko
|
|
|
|
|
#135 |
|
KWC
|
ja też chciałabym coś retro. I najlepiej w kabriolecie
Przypuszczalnie jednak zawiezie nas przyjaciel rodziny TŻa swoim mercedesem E klasy- darmo. Nie ma więc co grymasić, a fura fajna |
|
|
|
|
#136 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak bedzie padać to trudno, siła wyższa... ale moze 28 lipca jednak będzie piękne lato ;D a o fryzure jakoś specjalnie się nie martwie, nie będziemy jechać tym autem 100 km/h zeby nam głowy pourywalo.... tylko pomalutku 40 km/h goscie zdążą dojechać na miejsce wesela przed nami, a i my trochę dłużej się powozimy kabrioletem
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jadę tym mercedesem. Auto jest na prawdę świetne, jak zobaczyłam na żywo to po prostu się zakochałam
I kierowca tez fajny
|
|
#139 |
|
Wtajemniczenie
|
Piekne - w moim miescie jedyne zabytkowe samochody to maluchy i garbuski
...
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jakim autem?
a ja wymarzyłam sobie lincolna... i amam. biały, śliczny wiem ze moze troszke do przesady ale jest tak sliczny ze ojej...
) / Przyciemniane szyby przynajmniej nie bedzie widac stresu na mojej buzce ;p
|
|
#142 |
|
Wtajemniczenie
|
nasze pomysł z kabrioletem, o którym pisałam kilka postow wyżej sie sprawdził wyśmienicie
pogoda była IDEALNA ![]() fryzura nic a nic sie nie zepsuła, w czasie jazdy zasunelismy okno i nic nie wiało, o naszym pomyśle wcześniej nikt nie wiedział i wszyscy przed slubem się dopytywali czym jedziemy, a my postanowiliśmy zrobić niespodziankę ale było hehe ![]() kopary wszystkim opadły jak podjechaliśmy na miejsce ślubu, jechaliśmy sami i mąż prowadził, zostaliśmy obfotografowani wzdłuż i wszeż ![]() po slubie, gdy jechaliśmy na miejsce wesela, a musielismy przejechać całe miasto, ludzie dookoła też oczy robili, machali do nas, fotografowali, ludzie z innych samochodów trąbili i pokazywali "ok", jeden gość na światłach otworzył okno i wrzeszczał " no kurna, rewelacja" naprawde było suuuper.... ![]() auto mieliśmy z wypozyczalni i w niedziele po weselu jeszcze nim jeżdziliśmy po miescie.... ekstra sprawa
Edytowane przez Kattie7 Czas edycji: 2012-07-09 o 15:45 |
|
|
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
A my sobie wymarzyliśmy to cudeńko i pojedziemy nim do ślubu
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
A my krwisto czerwonym Chrystlerem
nie mam fotki ale jak zdobede to wkleje
|
|
#145 |
|
Przyczajenie
|
<usunięta nieopłacona reklama>
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-08-31 o 15:13 Powód: złamany 10 pkt regulaminu wizaz.pl |
|
|
|
|
#146 |
|
Przyczajenie
|
A my właśnie wymyśliliśmy dzisiaj auto, znaleźliśmy takie i w niedzielę jedziemy zamówić. "Zwykły" jaguar
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#148 |
|
Przyczajenie
|
Nie lubię samochodów popularnych, a taki nadaje się na półkę "innych"
przyprawiał nas o ból głowy.Zobaczymy w niedzielę czy na żywo będzie się prezentował równie ciekawie
|
|
#149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. A ten kabriolet jest własnością mojej szwagierki . Mam nadzieję, że u nas pomysł też sie sprawdzi .
|
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Cabrio jest fajne, ale jak jest pogoda...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

, my i świdkowie pojedziemy jedną a rodzice drugą,
Dlaczego musi stwarzac problemy???
MOZE jej sie odwidzi
bo mi sie nie podobają te karoce itp. i wolę własnie takie normalne autka 

Asiulka