|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
swiat_katarzyny
![]() (mogę zapytać ile masz wzrostu i ile ważysz teraz?) bo ja też dosyć wysoka jestem mam 173cm i 4-5kg chcę zrzucić ![]()
#4592 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
nasze dokładnie takie są kształt D nie C, (mam jeden pierścionek "pusty" i strasznie mnie denerwuje gdy zostaje tam woda po umyciu rąk, a palec się odparza) za złoto w złomie policzą okolo 80 zł za gram, a w momencie kiedy chcesz kopić coś to kosztuje kolo 200 zl za gram, wiec lepiej opłaca się chyba zapłacić za usługę wykonania obrączek niż oddać złoto. Musisz porozmawiać ze zlotnikiem jak juz tam bedziesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja z kolei nie mogłabym chudnąć z diety, bo jestem strasznym łasuchem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Wtajemniczenie
|
Chyba znalazłam TE buty... Weszłam sobie trochę z nudów, trochę z ciekawości, ale bez żadnych nadziei na Zalando no i znalazłam... nie za wysokie, ale nie kaczuszki, w idealnym odcieniu czerwieni, lakierki, z zaokrąglonymi noskami, skórzane...
Oto one: http://www.zalando.pl/pier-one-czole...1a05e-302.html Ale mam wątpliwości, bo: 1) Ryzyko zakupów przez internet 2) W opiniach babki piszą, że one jednak są dość wysokie, ale wygodne 3) Boję się, że jak nie będę miała zapinanych butów to mogą mi się zsuwać, choć z drugiej strony przecież byłam na tylu weselach w takim fasonie i buty mi nie klapały... 4) Co jeśli TŻtowi naprawdę bardzo nie podobają się kolorowe buty do sukni? 5) Wysoka cena.... Co robić? ![]() Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2013-10-04 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
Tez mam obawy czy mi buty nie beda "klapac" bo zamowilam, nie zapinane ale trudno, malo kiedy mi sie zdarza, ze buty lataja, ew kupie zelowe wkladki na piete i bedzie git :p Tak wiec tez sie o to nie boj, ja kupilam buty w necie i sie nie boje, cena nie jest tragiczna, bo ja za swoje dalam z 80 zl mnien tylko
![]()
#4597 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() 2-7cm to chyba nie duzo ![]() 3- Skoro byłaś i się nie zsuwały to ja bym brała ![]() 4- moze go podpytaj, pokaz mu pare zdjec takich Pmek... 5- ale nie będa na jeden raz i są skórzane I mi sie bardzo podobaja ![]() Edytowane przez 201604261006 Czas edycji: 2013-10-04 o 19:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozmawiałm później z tż na temat tej godziny ślubu. Powiedział, że z tym obiadem to żartował, ale ja uważam, że to nie były żarty. Powiedział, że się cieszy, że godzina zaklepana i 13:00 to idealna godzina ![]() ![]()
![]() |
#4599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. skoro są wygodne, to w czym problem? ![]() 3. dobry zapiętek i buty nie spadają - tutaj po zdjęciach widać, że zapiętek jest chyba w porządku ![]() 4. i 5. to już twój osobisty wybór ![]()
![]() |
#4600 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
A i mysza ma rację, są skórzane i nie tylko na ślub i możesz zwrócić za darmo. Jeżeli Ci sie bardzo podobają to zamów, zrób rundkę po mieszkaniu i zobacz jak się w nich czujesz ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4601 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dzięki Dziewczyny! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz jest plan, żeby ich TŻtowi nie pokazywać, tylko nie wiem, gdzie je wtedy rozchodzę... będę wozić w aucie i na uczelni rozbijać, haha ![]() Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2013-10-04 o 20:32 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4602 |
Zadomowienie
|
Witam was dziewczyny moje kochane!!! mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie, bo nie było mnie chyba ze 3 miesiące
![]() błagam o wybaczenie ![]() ![]() ![]() obiecuję poprawę ![]() ![]() witam nowe PMki ![]() ze ślubnych spraw zmian niewiele, kościoła jak nie było tak nie ma, ale ja nie naciskam, bo go nie bardzo chcę, to TŻ się uparł ![]() mam częściowo zaprojektowane zaproszenia, więc się chwalę ![]() no i wg mnie genialny pomysł z halką, tylko czy się w niej nie ugotuję ![]() przede mną ostatnie, czwarte, wesele w tym roku, skrupulatnie notuję, w głowie póki co, wszelkie uwagi, TŻ również, więc jeśli macie jakieś pytania to bardzo proszę :P
"Szczęście można znaleźć nawet w najciemniejszych czasach, trzeba tylko pamiętać, aby zapalić światło." Edytowane przez KaMilka4891 Czas edycji: 2013-10-04 o 23:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o halkę to pomysł oryginalny, ale musi współgrać z całością. Tak jak na zdjęciu: buty, sukienki starszych, bukiet. Ja bym chyba sobie darowała taki bajer. Chociażby, tak jak pisałaś, ze względu na pogodę - upały i te sprawy ![]() ![]() ![]() Zazdroszczę projektu zaproszeń. Ja z tym jestem w lesie... Zamówiłam dopiero próbki z Amelii...
![]() |
#4604 |
Raczkowanie
|
kurde jaka cisza... do tej pory jak zaglądałam na forum rano albo po pracy to miałam kilka stron do nadrobienia, a dziś 2 posty
![]() ![]() Kończę śniadanie i idę na moje pierwsze przymiarki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 |
Raczkowanie
|
irracjonalna_ udanego przymierzania
![]() ![]() Ja ogarniam mieszkanie i jade do złotnika w sprawie obrączek ![]() Miłego dnia PM-ki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Czekamy na relację z przymiarek! A mój TŻ miał dziś koszmar ślubny ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zadomowienie
|
Faktycznie jakaś cisza od kilku dni na wątku
![]() Powodzenia i czekamy na relację ![]()
#4609 |
Zakorzenienie
|
ja jestem i witam sie
![]() TŻ poszedł dziś na 3 w nocy do pracy ![]() wiec czekam az wroci:P potem zakupy i kino ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny,
Faktycznie coś cicho tu, czyżby cisza przed burzą? ![]() Swiat_Katarzyny brawo! ![]() ![]() ![]() Wenedka Ładna suknia, gratulacje ![]() Docik dobrze, że z TŻtem się wyjaśniło! 13.00 zdecydowanie lepiej! To i tak nie zawiele czasu, też mam ceremonie o tej samej godzinie i się stresuje czy się wyrobię, zwłaszcza, że lubię sobie pospać ![]() Anesthesia fajne te buty, wyglądają bardzo zgrabnie i bardzo ładny kolor ![]() ![]() Kamilka projekt zaproszeń -super! Halka też wygląda ok, bardzo oryginalnie, ale faktycznie, może być za gorąco. Dziewczyny, przyszły mi te sukienki dla druchen... Na żywo obie są piękne ![]()
#4611 |
Zakorzenienie
|
Mnie się ta kolorowa halka kompletnie nie podoba
![]() IMO w ogóle nie pasuje no i jak dla mnie, przesyt dodatkami: buty, bukiet, halka, druhny - wszystko na różowo. A jeszcze zapewne na sali różowe dodatki. Potem będzie taki efekt, jak przy ostatniej 'miętowej' PMce - za dużo wszystkiego i wygląda to beznadziejnie. An, tak jak mówiłam, buty fajne ! ![]() P.S. Dzisiaj mi już lepiej, ale dla odmiany prawie nic nie słyszę, bo uszy mi się zatkały ![]() Edytowane przez Dotka90 Czas edycji: 2013-10-05 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() jakoś cicho tu, aż dziwnie ![]() Anesthesia-ale się uśmiałam z Twojej metody mierzenia ![]() Dziewczyny co do odchudzania to polecam Wam zrobić sobie analizę składu ciała, będziecie wiedziały ile % to tkanka tłuszczowa a ile mięsniowa, jaki jest % nawodnienia, wiek metaboliczny, ile kcal spala organizm w stanie spoczynku itd.. ![]() a ze ślubnych spraw to rano natrafiłam na taką suknię ombre ![]() ![]()
#4613 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Pokaż foto sukienek! No i może Dziewczyny same zadecydują, w której się lepiej czują ![]() No i pod wpływem Dotki zamówiłam próbki z Amelii, zestaw nr 8 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
Dziękuję ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do składu % ciała to super sprawa, ja dopiero przedwczoraj sobie zrobiłam, niestety wcześniej nie miałam gdzie (żałuję, że nie mam wyników sprzed 15kg ![]() ![]() A co do ombre, to fajna, Anne Hathaway chyba miała suknię ombre różową ![]() Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2013-10-05 o 09:56 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
Poszukuję ciągle inspiracji na fryzurę ślubną... co ja z tymi moimi włosami zrobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja sobie wczoraj zrobiłam ![]() ![]() ![]() u mnie wyniki akurat wszystkie mieszczą się w normie, przy moich 50kg mięsnie ważą 38 ![]() ![]() odchudzać się nie chcę, jedynie co to popracować nad nogami..ale tak żeby nie schudnąć z góry ![]() i zmienić odżywanie, bo jest z tym masakra, właściwie jem głownie to co zakazują..ale nie umiem sobie odmówić chipsów,słodyczy,pizzy :/
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
chyba coś takiego by mi się podobało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny!
Te kilka ostatnich dni byly naprawde zabiegane. NIe mialam czasu nic napisac. swiat katarzyny - roznice widac, jest ogromna, szczegolnie widac na buzi, gratulacje!! WOW ![]() Kroliczku, zdjecia z naszej sesji sa na moim watku w klubie, na drugiej stronie na samej gorze jest link. Mam mase pracy dzisiaj ;/ a tak sie kiepsko czuje, dostalam wczoraj takiego bolu glowy, nic nie pomagalo. Dzis dalej tak nie bardzo...A patrzenie w kompa nie pomaga:/ Jutro idziemy na targi slubne ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4618 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez no_doubt Czas edycji: 2013-10-05 o 10:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zaklepaliśmy godzinę, ślub o 15 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.