Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVII - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-05, 13:35   #2251
kustraczek
-ist

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVII

Cytat:
Napisane przez 19Agniesiaa Pokaż wiadomość
Nie ja nie mam greckiego imienia. Moja mama,ciocie,i wujek maja i ich dzieci z racji tego,ze zostali na wyspie Uczylam sie greckiego...mowie to za duzo powiedziane..z rozmowa na podstawowoym poziomie nie mam problemu,rozumiem co Grecy( w tym wypadku Cypryjczycy) mowili do mnie,ale wiekszego dialogu jeszcze nie umialam nawiazac zreszta tam jest taki zlepek nardowosci,ze i po ang. i po rosyjsku i...po polsku mozna sie dogadac.

Tak studiuje..tzn. ten kierunek kiedys nazywal sie "technologia przemyslu chemicznego" teraz zrobili z tego "inzynieria produkcji specjalnosc-technologia przemyslu chemicznego" polaczona z zarzadzaniem.Jedyni twierdza,ze to strara czasu,jedni ze gowniany kierunek..no ja sie z tym nie zgadzam..jest to kierunek interdysyplinarny(masz tytul mgr inz.)..tzn.ze jak nie w branzy przemyslowej,zawsze mozna szukac pracy w sektorze ekonomicznym. Malam praktyki teraz w wakacje w firmie farmaceutycznej i kierownicy mowili,ze to bardzo dobry wybor,ze po takim kierunku praca zawsze sie znajdzie. Jak nie w dziale jakosci, to w laboratorium,jako glowny technolog itd. ja raczej chcialabym pojsc w strone branzy chemicznej,ale zoaczymy jak to bedzie. Pozatym przemysl chemiczny w Polsce ciagle sie rozwija napewno lepsze wyjscie niz biotechnologia,czy biochemia bo masz wieksze mozliwosci. Ale co ludzie to opinia Taki kierunek jest na Politechnice Wroc. i UE.

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Dziękuję Ci bardzo, naszukałaś się

Z takich urodowych kanalow,gdzie mozesz znalezc filmiki po grecku : http://www.youtube.com/user/JianaStar/videos

tyle,ze dziewczyna ma pomieszane z ang. i tytuly tez ma po ang. ale mowi raczej po grecku zobacz sobie ten a ja poszuka jeszcze jakis bo nie wiem czy cos takiego Ci odpowiada

i jeszcze cos takiego:

http://www.youtube.com/user/olini1989

http://www.youtube.com/watch?v=yk7q-dKr2cY podstawowe zwroty
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-05, 13:38   #2252
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość

ojj nie ma za co http://www.youtube.com/user/Papaloizos/videos tu sa takie krotie scenki,filmiki to juz bardziej nauka niz takie paplanie

Edytowane przez 19Agniesiaa
Czas edycji: 2013-10-05 o 13:39
19Agniesiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-05, 13:38   #2253
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość

o, a fajne jakieś? duzy format? są pokazane w jakiejś gazetce?
http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-48505...erta.htm?id=75
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-05, 13:40   #2254
Atenya
summer vibes;)

19Agniesia, fajnie masz, pewnie poznałaś w Grecji niezłe ciacha, co? Ogólnie nie byłam tam jeszcze, może mogłabyś mi polecić jakieś fajne miejsca?A może imprezy nawet? Ale mam podnietę
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-05, 13:42   #2255
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
19Agniesia, fajnie masz, pewnie poznałaś w Grecji niezłe ciacha, co? Ogólnie nie byłam tam jeszcze, może mogłabyś mi polecić jakieś fajne miejsca?A może imprezy nawet? Ale mam podnietę
Egzotyka nam się do wątku wkradła, najlepiej byłoby, gdyby Agniesia założyła swój kanał na YT i nagrała 50 faktów o sobie, miałybyśmy jakiś powiew świeżości jeśli chodzi o główny temat wątku

A tak serio to teraz dobrze jest planować wakacje o tej porze i jechać poza sezonem, jeśli ktoś ma możliwość wzięcia urlopu, zawsze to taniej wychodzi, a w takich miejscach pogoda cały rok jest tak samo cudowna, chciałabym tam mieszkać

Edytowane przez kustraczek
Czas edycji: 2013-10-05 o 13:45
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-05, 13:43   #2256
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lavi92 Pokaż wiadomość
Gofrzyca!!! Widziałaś najnowszy odcinek CTFxC? Oczywiście zaczęłam czytać komentarze i zaczęłam ryczeć choć wiem, że będzie dobze
właśnie zaczynam oglądać
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-05, 13:44   #2257
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Egzotyka nam się do wątku wkradła, najlepiej byłoby, gdyby Agniesia założyła swój kanał na YT i nagrała 50 faktów o sobie, miałybyśmy jakiś powiew świeżości jeśli chodzi o główny temat wątku
A mnie jeszcze ciekawi, czy Agniesia jest podobna do mamy, czy do taty
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-05, 13:44   #2258
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
Wiesz zalezy co kto lubi, jesli lubisz poludniowy typ urody u facetow to faktycznie mozna stracic glowe co do Grecji..tam bylam tylko przejazdem(21 dni taka jakby wycieczka do korzeni rodzinnych), jesli chodzi o Cypr to tutaj moglabym Ci wiecej opowiedziec bo tam mieszkalam i zylam jak "tubylec"
Stary 2013-10-05, 13:45   #2259
Atenya
summer vibes;)

Cytat:

A tak serio to teraz dobrze jest planować wakacje o tej porze i jechać poza sezonem, jeśli ktoś ma możliwość wzięcia urlopu, zawsze to taniej wychodzi, a w takich miejscach pogoda cały rok jest tak samo cudowna, chciałabym tam mieszkać
Jestem ZA Albo chociaż fotkę Pól Greczynka
Stary 2013-10-05, 13:46   #2260
patisia123
Zakorzenienie

No Agniesia teraz musisz wstawić swoje zdjęcie do albumu Bo pewnie masz ciekawą urodę
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-05, 13:47   #2261
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Wiesz zalezy co kto lubi, jesli lubisz poludniowy typ urody u facetow to faktycznie mozna stracic glowe co do Grecji..tam bylam tylko przejazdem(21 dni taka jakby wycieczka do korzeni rodzinnych), jesli chodzi o Cypr to tutaj moglabym Ci wiecej opowiedziec bo tam mieszkalam i zylam jak "tubylec"
Cypr też mnie interesuje Jakie kluby, imprezy, restauracje byś poleciła?Można poszukać w necie, ale wizaRzanka prawdę Ci powie A na innych portalach wiadomo-często wciskają kity
Stary 2013-10-05, 13:56   #2262
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
A mnie jeszcze ciekawi, czy Agniesia jest podobna do mamy, czy do taty
Zdecydowanie do mamy i co sie z tym niestety wiaze...no nie maly grecki nosek (moj zyciowy kompleks ehhh)..po tacie mam jedynie niebieskie oczy ale twarz,rysy typowo "niepolskie" co jakis czas ludzie sie mnie pytaja czy nie mam jakis poludniowych korzeni wiec chyba jest to zauwazalne...

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Jestem ZA Albo chociaż fotkę Pól Greczynka
Cytat:
Cypr też mnie interesuje Jakie kluby, imprezy, restauracje byś poleciła?Można poszukać w necie, ale wizaRzanka prawdę Ci powie A na innych portalach wiadomo-często wciskają kity
Kurcze dziewczyny,zawstydzacie mnie ja raczej zdjec unikam nie lubie siebie,uwazam,ze wygladam brzydko na fotach no ale wiem moze sie odwaze i kiedys Wam cos wrzuce ale boje sie wysmiania

Cypr...ja mieszkalam w Limassol, to typowe turystyczne nadmorskie miasto (chcesz wysle Ci jakies foteczki,ale wieczorem), duzo hoteli,kluubow ale takim imprezowym miejscem jest Aya Napa,tam jezdzi najwieciej mlodych ludzi. Ja w Limassol chodzilam do klubu DolceClub..niestety troche ekskluzywny(kuzynka tam pracowala wiec wiesz) bylam na koncercie SeanaPaula,Tiesto czesto tam gral (http://pl.tripadvisor.com/Attraction..._District.html ) Pozatym to temat rzeka, nie wiem czy moge zasmiecac tym watek?

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
No Agniesia teraz musisz wstawić swoje zdjęcie do albumu Bo pewnie masz ciekawą urodę
Dobrze napisane.. ciekawa..dla jedych brzydka dla innych atrakcyjna. Marza mi sie delikatne slowianskie rysy..malenki nosek itd... ah pomarzyc mozna

Czas edycji: 2013-10-06 o 13:57
Stary 2013-10-05, 14:00   #2263
lovically
Zadomowienie

Cytat:
Cypr...ja mieszkalam w Limassol, to typowe turystyczne nadmorskie miasto (chcesz wysle Ci jakies foteczki,ale wieczorem), duzo hoteli,kluubow ale takim imprezowym miejscem jest Aya Napa,tam jezdzi najwieciej mlodych ludzi. Ja w Limassol chodzilam do klubu DolceClub..niestety troche ekskluzywny(kuzynka tam pracowala wiec wiesz) bylam na koncercie SeanaPaula,Tiesto czesto tam gral (http://pl.tripadvisor.com/Attraction..._District.html ) Pozatym to temat rzeka, nie wiem czy moge zasmiecac tym watek?[COLOR=Silver]
I tak pytasz się tu o wszystko, więc Cyprem krzywdy nikomu nie zrobisz.
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-05, 14:02   #2264
patisia123
Zakorzenienie

ale egzotycznie na naszym wątku , chyba też poszukam swoich korzeni w innych krajach
#fejmrośnie

Oglądałyście live Karoliny , Boogie i Karicośtam ?
Karolina idzie dziś na wesele ze swoją siostrą
Stary 2013-10-05, 14:02   #2265
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Zdecydowanie do mamy i co sie z tym niestety wiaze...no nie maly grecki nosek (moj zyciowy kompleks ehhh)..po tacie mam jedynie niebieskie oczy ale twarz,rysy typowo "niepolskie" co jakis czas ludzie sie mnie pytaja czy nie mam jakis poludniowych korzeni wiec chyba jest to zauwazalne...

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Kurcze dziewczyny,zawstydzacie mnie ja raczej zdjec unikam nie lubie siebie,uwazam,ze wygladam brzydko na fotach no ale wiem moze sie odwaze i kiedys Wam cos wrzuce ale boje sie wysmiania

Cypr...ja mieszkalam w Limassol, to typowe turystyczne nadmorskie miasto (chcesz wysle Ci jakies foteczki,ale wieczorem), duzo hoteli,kluubow ale takim imprezowym miejscem jest Aya Napa,tam jezdzi najwieciej mlodych ludzi. Ja w Limassol chodzilam do klubu DolceClub..niestety troche ekskluzywny(kuzynka tam pracowala wiec wiesz) bylam na koncercie SeanaPaula,Tiesto czesto tam gral (http://pl.tripadvisor.com/Attraction..._District.html ) Pozatym to temat rzeka, nie wiem czy moge zasmiecac tym watek?

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Dobrze napisane.. ciekawa..dla jedych brzydka dla innych atrakcyjna. Marza mi sie delikatne slowianskie rysy..malenki nosek itd... ah pomarzyc mozna
Agniesia, no teraz to już nie masz wyjścia i musisz mi wysłać te fotki - i nie piszę tylko o tych miejscach, ale i o Tobie

Jest off top, ale w końcu mamy go w tytule Zresztą...resztę jakbyś mogła mi napisać na pw, to byłabym wdzięczna Bo w końcu przydałoby się zobaczyć Cypr ale i wcześniej dowiedzieć się czegoś o nim tak z pierwszej ręki.
Stary 2013-10-05, 14:03   #2266
lovically
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
ale egzotycznie na naszym wątku , chyba też poszukam swoich korzeni w innych krajach
#fejmrośnie

Oglądałyście live Karoliny , Boogie i Karicośtam ?
Karolina idzie dziś na wesele ze swoją siostrą
Ja zobaczyłam początek po czym stwierdziłam, że ta trójca mnie drażni i wyłączyłam.
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-05, 14:03   #2267
patisia123
Zakorzenienie

Haul Oleski z Ebay , chyba też się w końcu na coś skuszę. Bo zawsze oglądam , a później nie chce mi się bawić w zamawianie , przelewanie kasy itp
http://youtu.be/iz6HH8B1PDw
Stary 2013-10-05, 14:09   #2268
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
Agniesia, no teraz to już nie masz wyjścia i musisz mi wysłać te fotki - i nie piszę tylko o tych miejscach, ale i o Tobie

Jest off top, ale w końcu mamy go w tytule Zresztą...resztę jakbyś mogła mi napisać na pw, to byłabym wdzięczna Bo w końcu przydałoby się zobaczyć Cypr ale i wcześniej dowiedzieć się czegoś o nim tak z pierwszej ręki.
Mam nadzieje,ze kiedys sie odwaze i wstawie Wam fotki ale uprzedzam nic ciekawego. Jesli chodzi o wyspe to juz inna bajka.

okej napisze do Ciebie na priv i poopowiadam co nieco albo jak Ty masz jakies pytania to smialo pisz, jesli bede znac odpowiedz chetnie pomoge Uprzedzam jednak,ze nigdy nie bylam tam jako
turysta( w sensie hotel,wycieczka itd.) zawsze mieszkalam u rodziny, prowadzilam "normalne" zycie,jak tamtejsi mieszkancy..jedynie na taki temat moge sie wypowiedziec.

Czas edycji: 2013-10-05 o 14:16
Stary 2013-10-05, 14:15   #2269
evvelinek
Zakorzenienie

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4313665 4]http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-48505...erta.htm?id=75[/QUOTE]

dzięki calkiem ciekawe na pierwszy rzut oka
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-05, 14:20   #2270
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:

Oj nie ja bym sie raczej nie nadawala do tego kamera mnie nie lubi chyba 50 faktow to ja Wam moge napisac na forum

Tak tam jest pogoda zawsze. W sezonie temp. dochodzi do +45C teraz jest tam ok. 20-25C..najlepsze jest to,ze ja tam w pazdzierniku lazilam w sukienkach itd. a moja rodzina w kurteczkach,jeansach itd. wiecie dla nich spadek temp o jakies 25C, to jak dla nas przejscie z lata na zime komicznie to wygladalo
Stary 2013-10-05, 14:41   #2271
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Mam nadzieje,ze kiedys sie odwaze i wstawie Wam fotki ale uprzedzam nic ciekawego. Jesli chodzi o wyspe to juz inna bajka.

okej napisze do Ciebie na priv i poopowiadam co nieco albo jak Ty masz jakies pytania to smialo pisz, jesli bede znac odpowiedz chetnie pomoge Uprzedzam jednak,ze nigdy nie bylam tam jako
turysta( w sensie hotel,wycieczka itd.) zawsze mieszkalam u rodziny, prowadzilam "normalne" zycie,jak tamtejsi mieszkancy..jedynie na taki temat moge sie wypowiedziec.
Ok, to wieczorkiem napiszę, bo muszę się zastanowić dobrze o co chcę zapytać Dzięki
Stary 2013-10-05, 14:46   #2272
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
Ok, to wieczorkiem napiszę, bo muszę się zastanowić dobrze o co chcę zapytać Dzięki

Dobrze nie ma sprawy, pytaj smialo o co tylko chcesz
Stary 2013-10-05, 15:02   #2273
Devojce
Raczkowanie

Cytat:

Cypr...ja mieszkalam w Limassol, to typowe turystyczne nadmorskie miasto (chcesz wysle Ci jakies foteczki,ale wieczorem), duzo hoteli,kluubow ale takim imprezowym miejscem jest Aya Napa,tam jezdzi najwieciej mlodych ludzi. Ja w Limassol chodzilam do klubu DolceClub..niestety troche ekskluzywny(kuzynka tam pracowala wiec wiesz) bylam na koncercie SeanaPaula,Tiesto czesto tam gral (http://pl.tripadvisor.com/Attraction..._District.html ) Pozatym to temat rzeka, nie wiem czy moge zasmiecac tym watek?[COLOR=Silver]

Ojjj kluby w Limassol coraz słabsze ... Teraz to już w ogóle masakra, a turystów jeszcze mniej .. Niestety.
Aya Napa cudowna
Jeśli ktoś chce tam jechać turystycznie, niech od razu celuje na północ :P

Edytowane przez Devojce
Czas edycji: 2013-10-05 o 15:05
Devojce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-05, 15:06   #2274
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Devojce Pokaż wiadomość

Ojjj kluby w Limassol coraz słabsze ... Teraz to już w ogóle masakra, a turystów jeszcze mniej .. Niestety.
Aya Napa cudowna

Wiem,ze coraz gorzej w tym roku niestety nie bylam bo mialam praktyki cale wakacje,ale slyszalam ze juz nie jest tak kolorowo
Mieszkasz na Cyprze? czy moze tak turystycznie na wakacje ?

Czas edycji: 2013-10-05 o 15:09
Stary 2013-10-05, 15:25   #2275
Devojce
Raczkowanie

Cytat:
Wiem,ze coraz gorzej w tym roku niestety nie bylam bo mialam praktyki cale wakacje,ale slyszalam ze juz nie jest tak kolorowo
Mieszkasz na Cyprze? czy moze tak turystycznie na wakacje ?

Też mam tam rodzinę I niestety baaardzo dużo się zmieniło...
Devojce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-05, 15:30   #2276
Atenya
summer vibes;)

Cytat:

Dobrze nie ma sprawy, pytaj smialo o co tylko chcesz

3 ulubione czerwienie na ustach u Korneli. Mam Stelar, piękny kolor ale nie zauważyłam u siebie rozlewania poza kontury ust. No i kolor w tym filmiku jest bardziej różowy i wg mnie delikatniejszy niż w rzeczywistości. U mnie to jest żarówa po prostu

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2013-10-05 o 15:31
Stary 2013-10-05, 15:32   #2277
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

hmm, stellar czerwony? moim zdaniem to róż
edit: obejrzałam filmik i na jej ustach też typowy róż, a nie czerwień

Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Czas edycji: 2013-10-05 o 15:35
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-05, 15:39   #2278
201607131106
Konto usunięte

Cytat:

3 ulubione czerwienie na ustach u Korneli. Mam Stelar, piękny kolor ale nie zauważyłam u siebie rozlewania poza kontury ust. No i kolor w tym filmiku jest bardziej różowy i wg mnie delikatniejszy niż w rzeczywistości. U mnie to jest żarówa po prostu

Pokazuje pomadkę czerwoną mocno wpadającą w róż, kolor zimny, po czym mówi, że ma konturówkę "taką zwykłą czerwoną, ciepły kolor i pasuje do wszystkiego"...
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-05, 15:39   #2279
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Devojce Pokaż wiadomość

Też mam tam rodzinę I niestety baaardzo dużo się zmieniło...
Niestety, nie na lepsze...
Stary 2013-10-05, 15:42   #2280
Atenya
summer vibes;)

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4313798 6]hmm, stellar czerwony? moim zdaniem to róż
edit: obejrzałam filmik i na jej ustach też typowy róż, a nie czerwień[/QUOTE]
Stellar to dziwny kolor Ma w sobie róż, czerwień i pomarańczowy wg mnie i w dodatku jest tak nasycony, że jest żarówą W filmiku jest wg mnie bardziej różowy i delikatniejszy niż w rzeczywistości.

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Pokazuje pomadkę czerwoną mocno wpadającą w róż, kolor zimny, po czym mówi, że ma konturówkę "taką zwykłą czerwoną, ciepły kolor i pasuje do wszystkiego"...
Trochę jej z tym nie wyszło
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości