![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz XXIII
witam w nowym wątku
#62 |
Zakorzenienie
|
O, nowy wątek; melduję się i ja
![]() Właśnie sobie uświadomiłam, że od kilku dni nie byłam w Biedronce ![]() ![]()
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem wysoka i np. większość krótkich sukienek z sieciówek ledwo zakrywa mi pupę albo i tego nie ![]() mnie promo na dżemy nie interesuje, jestem po nich bardziej głodna, a poza tym wiem co dzieje się z owocami w przetwórniach (oczywiście chodzi mi o te dżemy z zawartością owoców powyżej minimalnej, a nie te galaretkowato-żelatynowe stwory)-wolę więc domowe Edytowane przez Justine1989 Czas edycji: 2013-10-05 o 12:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Czy są tu jakieś osoby, które kupowały ostatnio ten blender z biedronki? Widziałam, że jest przeceniony na 49,99, ale nie wiem czy wart swojej ceny. Byłabym wdzięczna za opinię ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#65 |
Zakorzenienie
|
Wpadłyby dżemy, ale właśnie wróciłam z zakupów i kupiłam 2 łowicze
![]() A powiecie w jakiej one są normalnie cenie, chodzi mi o Rapsodię bo dawno kupowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
miałam wklejać a patrzę że już są
![]() dżemy kupiłam ostatnio w Piotrze i Pawle ![]() ![]() a z gazetek rajstopy mi się widzą, z kosmetycznej szału nie ma, ale pewnie farba i może sprite ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe na jakie produkty od poniedziałku będą %
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
Niby tak, ale jednak przyprawiamy słabo, lubujemy się w sztucznych wzmacniaczach. Asortyment w przeciętnym sklepie o tym świadczy. Czyli wybór Veget, Kucharków itp. ogromny, przypraw bardzo mało. Podstawowa przyprawa w kebabie to kumin, Polacy nie za bardzo ją lubią i w większości kebabowni tego się nie używa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
Witam w nowym wątku
![]() ![]() Widzę, że gazetki wklejone, dzięki dziewczyny ![]() Kupiłam dziś nowe Bon Creme Owoce i śmietana, jest to przysmak ze śmietany ukwaszonej. Dostępne smaki to wiśnia, czekolada z pomarańczą, jagoda i truskawka. Jeszcze nie otwierałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Konto usunięte
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;43136255]Tu Ci muszę przyznać rację, bo właśnie taka jest rola wzmacniaczy smaków, bez nich naturalny smak produktów wydaje się słaby i niewyrazisty. Niestety coraz ciężej jest ich uniknąć. Ale nie faszerujmy ludzi takimi bzdurami o zabijaniu kubków smakowych
![]() Można uniknąć tylko trzeba sobie zrobić odwyk od poprawiaczy. Wtedy wystarczy polać sałatkę oliwą/olejem i ewentualnie octem balsamicznym. |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Fajne inspiracje. Kupię dżemory, ziemiory, sok, jabłka i przedłużacz
![]() Pewnie konfitury nie łapią się na promo? |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Nie wiecie czy dżemy Łowicz 100% są w B. w stałej ofercie? Kiedyś je widziałam, ale ostatnio jakoś mi umknęły...
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
maskott
|
Cytat:
jak można nie lubić kuminu ![]() ![]() kolejny tydzień z cenami do wzięcia, no dobrze, niech dają te "okazje" jeszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
dziewczyny jest w Biedronie jakiś godny polecenia miód naturalny ? |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Dżemy
![]() ![]() Szkoda tylko, że miody w B. to same chińskie... Skuszę się na wkładki do butów i zimowe skarpety dla faceta. Kardigan wygląda też fajnie, ciekawe tylko jak z długością rękawów, mam z tym zawsze problem. |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Konto usunięte
|
czy byłoby wielkim problemem zastosowanie się do regulaminu i zaznaczenie tekstu na szaro? nikomu to nie sprawia problemu ale ty chyba masz tutaj jakieś specjalne prawa....albo robisz to złośliwie..nie wiem już sama...
[/QUOTE] Jestem tu od 2002 roku i w regulaminie nie było tego, chyba, że muszę czytać co chwila, żeby móc coś napisać. W sumie nawet nie wiem jak zaznaczyć wiadomość na szaro. Po prostu czasem wchodzę i piszę, ale nie jestem już stałym bywalcem wizazu. |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Tak w ramach tytułu- polecam dużo produktów. Ale są niektóre, które odradzam, np płyn do mycia naczyć Tymek - straszny, wodnisty, nie domywa, tylko ładnie pachnie i pasta z twarozkiem i mozarellą - śmierdzi octem i ogólnie niesmaczna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 | ||
Moderator
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Ja dzis skoczylam po swiezy chlebek i zobaczylam nowe smaki tych slodkich ciastek z ciasta francuskiego owoce lesne z kremem i klonowe nadzienie z migdalami oba pyszne
![]()
#81 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Marudziłam wczoraj na brak rajstop, a tutaj proszę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Właśnie. Ja tylko raz próbowałam, więcej na nie się nie skusiłam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
Edytowane przez 201803120844 Czas edycji: 2013-10-05 o 14:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Moderator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Konto usunięte
|
Po kliknięciu na odpowiedz pojawia mi się tytuł potem wiadomość i pod spodem ikonki wiadomości, a jeszcze niżej dodatkowe opcje. Rzeczywiście na innych portalach jest możliwość wyboru podkreślenia, pogrubienia, tu nie widzę tego, ale na pewno jest, bo z tego korzystacie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak jak już dziewczyny pisały, miody z Biedronki są produkowane spoza UE, głównie to Chiny. Na obiad zrobiłam tortillę ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Mogę prosić o podanie kolorów rajstop z inspiracji? Widzę, że są wymieniona ale nie widzę jakie. Interesują mnie brązowe.
Ten BonCreme owoce i śmietana mnie zainteresował, muszę się rozejrzeć jak będę w B. Kuracje do włosów z olejkiem arganowym widziałam już wczoraj, nawet zastanawiałam się na kupnem. Stwierdziłam jednak, że mam olejek więc jest mi to zbędne. Zwłaszcza, że te ampułki niby się zmywa po 3 min. Jak nakładam olejek to zmywam po kilku godzinach (najczęściej po nocy) i włosy są po nim cudowne. |
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślałam że kupię jakiś miód a tu piszecie że one są nie bardzo .... ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kupiłam biedronkowe chyba 2 lata temu - 2 szt - jedne cieńsze, grafitowe z kokardką, drugie grubsze, czarne i jakość zależała od rodzaju. Pierwsze sięgały mi tak jak trzeba czyli sporo za kolana, a jak mocniej naciągnęłam to i do połowy uda jak ciepłe pończochy. Te grubsze, mocno naciągnięte z ledwością do kolana i bez przerwy się zsuwały, a po praniu się sfilcowały, zmechaciły i bardzo skurczyły, teraz są to tylko dłuższe skarpety ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1380906304 Wydaje mi się, ze te szare ze zdjęcia to te grube, mocno filcujące się, które kiedyś kupiłam ![]() ![]() Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...amy-shine.html tylko, że w innym opakowaniu dla biedronki? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękują za gazetki ![]() ![]() ![]() Mam pytanie o kurtkę: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1380906304 może ktoś napisać, jakie są rozmiary (akurat zdj błyszczy się w tym miejscu i nie mogę odczytać)? Spodobała mi się wizualnie, na zdj prezentuje się naprawdę ładnie - klasyczna, prosta nieprzekombinowania. Ciekawe jak w rzeczywistości ![]()
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Inkarnatko miałam Ci podziękować za polecenie wina półsłodkiego Quitana, zanotowałam sobie gdy o nim pisałaś jakiś czas temu (to Ty prawda?) i jest bardzo dobre jak dla mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.