|
|
#961 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Hejka laseczki
Tz mnie zarazil Ogolnie miedzy mna a TZ jakos ostatnio jest ochlodzenie ... oczywiscie z mojej storny podobno ... a ja mam takie odczucia ze on mnie wkujwia strasznie i dziala mi na nerwy ... podobno sie o wszystko czepiam, jestem niemila ... ale jak on jest niedorobiony i wszytsko robi zle to nie moja wina ... nie bede go chwalic zaq rzeczy banalne ... poza tym ciagle chcialby sie bzyknc ( z 2 tyg ju seksu nie bylo ), ale chory byl to nie bylo opcji, wczesniej jakos tez nie, bo spimy z mala i zawsze sie przebudzala .. ja wiem, ze on juz przez to tez chodzi podminowany, ale co mnie to obchodzi, niech idzie do kibla spusci z kija reka i tyle ... a jak mi powiedzial, zebym sie tylko wypiela to myslalam, ze mnie szlag zaleje ... egoista pieprzony ... oczywiscie tego nie zrobilam i jasnie ksiaze sie obrazil ... ale w dupie go mam za tydzien chrzciny, a my w czarnej dupie, nic nie zrobione, stroj nie kupiony wczoraj bylismy w kinie na Dianie ... bardzo mi sie podobalo, TZ tak srednio, mowi ze nudny ... no coz, ja sie tam dobrze bawilam Moi rodzice zostali z mala ... i wiecie mowia, ze 5 min przed tym jak weszlam do domu, mala sie przebudzila ... tak jakby mnie wyczula i czekala ... moj cycuszek maly W nocy od 4-5 postanowila nie spac i skrzeczala, pojekiwala, poplakiwala, tragedia ...
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
laski ja na chwilę, czimajcie kciuki bo o 12 biegam dyszkę
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć mamuśki
Oskar jeszcze drzemie (ale już niedługo zapewne) a ja was nadrabiałam. Udało się Mąż właśnie pojechał wymienić opony na zimowe a ja jak młody się obudzi biorę się za porządki. I to konkretne Będę później. Nie pisać dużo
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kataru nie pomogę, jeszcze nas nie spotkał... |
|
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
Cala, a moze katar na zeby??? Kurcze my sie meczylismy strasznie z katarem a zab wyszedl i pokatarze, kaszelku ni widu, ni slychu
![]() Wiem, ze Julaskowi w miesiac 6zebow wyszlo (szacun! ) ale....moze kolejne ida???Nocka u nas fatalna, znowu przytulaski pomogly i od 4.50 do 7 pieknie spalismy bez pobudki, a Pietraszko wtulony we mnie caly Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
Obys potem nie mdlala kochana!
Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
Co racja to racja
Mam szokensa! Amelka spi juz 2.5h ooooo szokens nad szokensem. A mama co? nic nie zrobila, oprocz barszczu czerwonego![]() ![]()
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
![]() aska trzymam kciuki aby mała się nie zaraziła. Zdrówka życzę ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Spoko oko jest łikend więc pewnie będą dwie strony max ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Jaki tu spokój na-na-na-na
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-10-05 o 11:29 |
|
|
|
#969 | |
|
Konto usunięte
|
czimam!
Cytat:
piszcie!Spacer zaliczony, pranie zrobione i powieszone, zakupy kupione, zupka Dorci ugotowana, zacierki dla Agatki się gotują, druga kawa czeka a, i bilioteka dla Agatki zaliczona.Noc, wbrew obawom, fajna, Agu spała ładnie, a Dorcia jak zwykle z przerwami na jedzenie.
|
|
|
|
|
#970 |
|
Wtajemniczenie
|
Szaja... chciałam ukryć moje niewyjściowe odbicie w lustrze, więc pikselizację zrobiłam
Co do linku to durna ta laska. Ja bym się nie zgodziła i już skoro jest to sprzeczne z jej światopoglądem. A co do apowiedzi to ja znam taką osobę, która chrzciła swoje dziecko a do komuni nie poszła, bo nie dostała rozgrzeszenia. A chrzest się normalnie odbył. |
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja, przynajmniej Ty jesteś
bo ja piszę i piszę a tu cisza ![]() Ja umyłam podłogi, posprzątałam kuchnię. ABS zaliczony ![]() Jedną kawkę już wypiłam a koło 15.00 zrobię drugą ![]() Daria zaliczyła dziś dwie pół godzinne drzemki (na jednej drzemce też się położyłam bo jakaś śpiąca się zrobiłam). Obiadek dla Darii zrobiony (zamrożony miałam ) tylko nie wiem co ja mam zjeść.
|
#972 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a najlepsze jest, to, ze daje jej wapno o smaku bananowym od wczoraj i już jej wyłażą, no to aż nie możliwe... Lady, myślę, że to nie na zęby, bo gluty takie typowego kataru... dziewczyny jak często odciągacie te gluty?
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Daria prześmiesznie wygląda z tymi ząbkami
Chciałam zrobić fotkę ale nie dało się. ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Jak miała taki mega duży katarek to 3x na dzień odciągałam.
|
#974 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Julasek taki biedny jest, widać, że ją męczy ten katar A w dodatku wysypało ją coś na buzi, nie wiem, może się w nocy spociła i potówki... bo ona śpi na brzuchu z głową w poduszce.. i w głowę zachodzę czy iść z nią na dwór, bo wieje... ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- faktycznie dzisiaj to można zanucić: jaki tu spokój NA NA NA NA ![]() ![]()
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Cala a Ty ile razy na dzień odciągasz??
|
#976 |
|
Konto usunięte
|
Silver, no jestem
mała śpi, Agu obok wsuwa zupę aż szok, bo pierwszy raz je pomidorową z zacierkami i zacierki zaakceptowała a ja oglądam zabawki.Gluty - któraś tu pisała, że 3 razy dziennie lekarz kazał
|
|
|
|
#977 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43136428]Silver, no jestem
mała śpi, Agu obok wsuwa zupę aż szok, bo pierwszy raz je pomidorową z zacierkami i zacierki zaakceptowała a ja oglądam zabawki.Gluty - któraś tu pisała, że 3 razy dziennie lekarz kazał [/QUOTE]POWAGA? tylko 3 razy? ja pitole, przeca to sie zbiera tego i tylko 3 razy? 3 razy to już jjej odciągalm odkąd wstałyśmy od 6 rano. Raz katarkiem i dwa fridą. Wiec do konca dnia z 6 sie na pewno uzbiera. Serio można tylko 3 razy? to ja tępa dzida ją męczę może niepotrzebnie- ale szpadel ze mnie
|
|
#978 |
|
Konto usunięte
|
Cała, spokojnie
ja tylko napisałam, co tu któraś pisała (przyznać się )
|
|
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43136118]czimam!
Nie róbcie mi tego, w tydzień wyrobić nie mogę się, to chociaż weekend dajcie poczytać po ludzku piszcie!Spacer zaliczony, pranie zrobione i powieszone, zakupy kupione, zupka Dorci ugotowana, zacierki dla Agatki się gotują, druga kawa czeka a, i bilioteka dla Agatki zaliczona.Noc, wbrew obawom, fajna, Agu spała ładnie, a Dorcia jak zwykle z przerwami na jedzenie.[/QUOTE]już już Szaju kochana piszę jak każesz ;* ![]() Cytat:
![]() W ogóle ostatnio mam tak, że zjem jakąs mała porcję obiadu i czuję się jakbym zeżarła całą lodówkę ![]() Brzuch mi wypycha i robi mi się 6 miesiąc ciązy.... Ja o 15 jade na swag show co kiedyś pisałam nie wiem czy pamiętacie, licze że kupię coś speszjal Ide bo małe się zbudziło
|
|
#980 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43136619]Cała, spokojnie
ja tylko napisałam, co tu któraś pisała (przyznać się )[/QUOTE]szaja, a wg. Ciebie ile razy odciągać? Specjalisto ![]() ![]() bo jak tylko 3 faktycznie (u któej lekarz tyle zalecił? ) to co ma chodzić taka furcząca jak jej zalega...Przed każdym czyszczeniem zakrapiam jej wodą morską odczekuje trochę i sru. Robię to tyle razy, bo się boje, że ta wydzielina będzie jej spływać na oskrzela, albo zapalenie ucha się zrobi... hm.. a szaja, co myslisz o tej krwi co wczesniej pisałam? dwa razy się tak zdarzyło, że w takiej kozie (sorry ), która wyleciała była krew.a dzisiaj w Opolu jest Gok Wan, lubicie gościa?
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#982 |
|
Wtajemniczenie
|
eee niemożliwe ![]() na pewno o nim słyszałaś- wygugluj ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- jak człowiek ma chwilę, bo dzieć śpi, to jak na złość nikogo nie ma
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam parę razy jego program. Był dziś w dzień dobry tvn
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-10-05 o 14:17 |
|
|
|
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43136428]Silver, no jestem
mała śpi, Agu obok wsuwa zupę aż szok, bo pierwszy raz je pomidorową z zacierkami i zacierki zaakceptowała a ja oglądam zabawki.Gluty - któraś tu pisała, że 3 razy dziennie lekarz kazał [/QUOTE]A propos zabawek, slyszalas o kredkach do kapieli? Weekend u t. spedzamy. Yae pol dnia szalala z prabka. Bede podczytywac podczas karmienia a wroce jutro po poludniu. ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#985 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a nie spłynie na oskrzela? Bo ta wydzielina nie jest taka wodnista, tylko taka gęsta. No jak fluki, każdy wie o co chodzi ![]() Dzięki Ci dobra Kobieto za odpowiedź i miłego weekendu z t.
|
|
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yae miala katar, kiedy ciezko jej sie oddychalo, zakraplalam woda morska, a zawartosc z noska sama wyplywala. Tylko delikatnie osuszaj, bo podraznisz skore. |
|
|
|
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie zlot takich artystów tworzących ubrania dodatki potrawy rózne takie
|
|
#988 |
|
Konto usunięte
|
Cała, jak Meneq pisze, ja np. odciągałam tylko jak młodą na brzuchu dałam, poszalała aż zaczęło wypływać i coby do końca wyszło to gruszką tylko. Może, jeśli u małej faktycznie dużo, to zrób też tak? gruszka nie powinna tak śluzówki podrażniać. Tak, przecież jak dorosły ma katar mocny i dużo smarka też krwiście leci
Hje, miałam pisać - jak palę w centralnym to też gluty czarne ![]() Meneq, znam kredki i nawet mamy taką: http://www.coocoo.pl/product-pol-239...ultikolor.html dużo tego w PL ostatnio jest. Dziewczyny, na przyszłość - faktycznie nie zostawia śladów, tyle, że ja od razu po zabawie myję |
|
|
|
#989 |
|
Wtajemniczenie
|
Julka śpi już prawie trzy godziny
. Ostatnio tak było za czasów noworodkowych ![]() dzięki szaja!! bez wizażu to człowiek niemota
Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-10-05 o 14:43 |
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
Cała, ja odciągałam zdecydowanie częściej niż 3 razy dziennie, inaczej Michaś nie mógł jeść, i jak wciągał ten katar to siębałam że zapalenia uszu dostanie
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.

Moi rodzice zostali z mala ... i wiecie mowia, ze 5 min przed tym jak weszlam do domu, mala sie przebudzila ... tak jakby mnie wyczula i czekala ... moj cycuszek maly

Oskar jeszcze drzemie (ale już niedługo zapewne) a ja was nadrabiałam. Udało się

ooooo szokens nad szokensem. A mama co? nic nie zrobila, oprocz barszczu czerwonego

. Ostatnio tak było za czasów noworodkowych