|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
79 dni !! |
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4023 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
postanowiłam,że w tym roku też robię piernikowe choinki!
|
|
|
#4024 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tak w ogóle to fajnie, że mamy tu jakiegoś faceta Mój też lubi święta, ale nie chce z nami popisać ![]() Cytat:
Podobno od razu po wejściu do domu pachniało November Rain Cytat:
Znam ból z sąsiadem. Mój na szczęście trochę się ogarnął, ale był czas kiedy po powrocie imprezy lubił pogadać sam do siebie ta głośno, że cały blok go słyszał ![]() Cytat:
Nie wiem skąd luzie biorą na to siły...Aha - i lecicie jak szaleni z tymi postami!!
|
||||
|
|
|
#4026 |
|
Rozeznanie
|
Oświadczam,że dzisiaj w Tesco widziałam całą półke świątecznych torebek i papierów na prezenty. Leżały sobie obok zniczy,chryzantem itp.
Też poluje na legginsy z jakims motywem świąteczynym albo chociaż takie w norweski wzór i nigdzie nic nie mogę fajnego znaleźć aż cud że dziś udało mi się kupic kurtke zimową ,bo z moim niezdecydowaniem bywa ciężko
|
|
|
|
#4027 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Zastanawiałam się, że może tylko te z YC są dobre .Cytat:
![]() Cytat:
Skoro sprawdza się zwykły kominek, rozejrzę się za takim Cytat:
Cytat:
Wygląda na to, że sprawdzają się różne kominki Pięknie wszystkim dziękuję za miłe powitanie i za odpowiedzi na temat kominka Szukałam na allegro. Jest tam sporo dosyć tanich. Może zdecyduję się na któryś. Przeziębiłam się okropnie. Kaszlę, chrycham, całe zatoki mam zawalone Są tu może jeszcze jakieś miłośniczki/miłośnicy kawy?
|
|||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ze względu na męczący mnie od prawie roku refluks muszę unikać kawy bo nasila u mnie zgagę... a na przeziębienie to nie lepiej herbatkę z miodem i cytrynką??
|
|
|
|
|
#4029 |
|
Zadomowienie
|
Ja wlasnie popijam kawe. Czarna bez cukru, bo jak już zrobiłam to zasiadlam i już nie chce mi się wstawac po mleko i cukier
U mnie to zależy od dnia, niekiedy mam smaka na mega slodka kawę, a niekiedy cukier mi nie pasuje. Byłam z rana przed pracą na targu, kupiłam troche warzyw i owoców, ale co najciekawsze - wczuwam się w wybieranie awokado i słyszę taką miłą, rozgrzewająca, kojącą melodie. Było to wczesnie rano i nie od razu do mnie doszło, że pani sprzedawczyni słucha w najlepsze "Driving home for Christmas" . Od razu przyjemniej się kupowalo Potem widziałam jak pan z ubraniami rozwieszal legginsy właśnie we swiateczne wzory Święta w Londynie pełna para! ah i jeszcze stoisko ze świątecznymi kartkami no cóż, nic dziwnego, że już sprzedają kartki, bo kilka miesiecy temu wysłałam mamie zaproszenie na mój ślub. Już dawno po ślubie, a zaproszenie jeszcze nie doszło
|
|
|
|
#4030 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Co do gacioszków... Jeśli TŻ nie chce, to zawsze sam możesz sobie takie sprawić. ![]() Te choinki są świetne, tylko fajnie mieć foremki gwiazdki w różnych rozmiarach, podejrzewam, że dużo łatwiej się wtedy je robi. ![]() Cytat:
|
|
#4031 |
|
Rozeznanie
|
aamajka ładnie wygląda ten kominek jak się zgasi światło,bo widać go ,że świeci na kolorowo,ale nie rzuca cieni na pokoj,nie wiem czy zrozumiesz o co mi chodzi
. Zrobiłabym zdjecie,ale chwilowo nie mam czym,bo utopiłam aparat w umywalce
|
|
|
|
#4032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4033 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja?? A to byłoby dobre, już sobie wyobrażam jak się krzątam przed wigilią w takich pantalonach. Mina TŻ - bezcenna ![]() Robią takie XL? Edytowane przez DudiBoy Czas edycji: 2013-10-05 o 14:40 |
|
|
|
|
#4035 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że nie znalazł się żaden samozwańczy instruktor. ![]() Cytat:
![]() Te legginsy są rozciągliwe, także nawet XXL może próbować. Może powinieneś przemyśleć ten zakup.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4036 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W nocy, woda stała przy łóżku. Komórka nigdy nie doszła do siebie ![]() Rozumiem, co masz na myśli. Wobec tego chyba najfajniej, jak ta mozaika jest kolorowa. Mnie spodobał się taki kominek (oczywiście niedostępny) http://www.candleroom.pl/?1964,black...-yankee-candle i jeszcze ten http://www.goodies.pl/kominki-zapach...l-mosaic.html# , i ten http://www.goodies.pl/kominki-zapach...-flowers.html#, ten też http://www.goodies.pl/kominki-zapachowe/338-kominek-florentine-frosted-glass.html# |
|
|
|
|
#4037 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niedługo pewnie będzie tego masa w sklepach. Kiedys w Empiku takie widziałam wiec może tam zajrzyj jeśli masz możliwość
|
|
|
|
|
#4038 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może i lepsza herbatka na przeziębienie, ale ja herbatę jakoś nie bardzo... Chyba, że to dobra herbata owocowa, to wtedy tak, jak najbardziej. Za to mój małż w zasadzie pije tylko herbatę i to w ilości wprost kosmicznej. Cytat:
![]() Kawa bez cukru to u mnie norma. Bez mleka w ogóle nie piję. Nawet jeśli w pracy mi mleka zabraknie, wychodzę do sklepu |
||
|
|
|
#4039 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak leczę się już prawie rok... Niestety tabletki to doraźna pomoc. Wkurza mnie że nie da się tego całkowicie wyleczyć. Co do kawy, to nie przepadam za rozpuszczalną
Edytowane przez DudiBoy Czas edycji: 2013-10-05 o 15:23 |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4040 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdzie nie wychodzę Korzystając z okazji, że zarwałam nockę na gadu, z samego rana oglądałam krajobrazy za oknem ![]() Trzeba było ubrać, mielibyśmy pierwszą wątkową choinkę! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W tym, w którym ja kupowałam, mieli z pięć rodzajów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4041 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Trochę zaniedbałam ostatnio Wizaż Obiecuję poprawę! Witam naszego rodzynka na wątku ![]()
|
#4042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj, ja też niestety zaniedbałam A to dlatego, że dużo się ostatnio dzieje w moim życiu: siostrzenica miała operację, później przygotowywaliśmy rodzinną uroczystość, na koniec miałam rozmowę kwalifikacyjną do której musiałam się przygotować... Ten tydzień też będę miała zabiegany, ale mam nadzieje, że zdołam Was chociaż podczytywać![]() Co do kawy, to ja też mam bardzo delikatny żołądek i kawa w dużych ilościach (szczególnie rozpuszczalna) szkodzi mi, niestety Nie wiem czy wiecie, ale kawa rozpuszczalna to ponoć najgorsza kawa jaka może być- jest w niej masę chemii. Co nie znaczy, że mi nie smakuje, nawet zaraz (jak tylko rogaliki do kawy dojdą w piekarniku ) zamierzam się delektować jej smakiem. Uwielbiam też kawę z ekspresu ciśnieniowego, mam taki z młynkiem w domu może z 7 miesięcy- polecam wszytskim, kawa jest przepyszna i mnie po niej żołądek nie boli tak jak po rozpuszczalnej
|
|
|
|
|
#4043 |
|
Zadomowienie
|
Ja niestety nie mam ekspresu ale pije taką fusiastą. Rozpuszczalna mi jakoś nie podchodzi.
A Wy dostaniecie baty za nieudzielanie się, bo tak lubię Was wszystkie czytać Pogoda dzisiaj u mnie typowo jesienna i nawet troszkę (!) zimno. Tak mi jakoś miło i przutulnie się zrobiło ;D Mam nadzieje, ze u siostrzenicy już wszystko dobrze? ;* |
|
|
|
#4044 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Myślę nad zakupem dobrego ekspresu, bo nie mam ani w domu, ani w pracy. Ale na razie pozostaje to w dalekiej krainie marzeń ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co dziwne, kiedyś nie lubiłam kawy Piłam wyłącznie towarzysko.Potem polubiłam sypaną, cappuccino. Rozpuszczalna długo mi nie smakowała, a teraz najczęściej piję właśnie ją ![]() Widzę, że smakuje Ci też z ekspresu. Kiedyś może kupię..., ale to nieprędko pewnie będzie. Jaki masz ekspres? Bardzo był drogi? |
|||
|
|
|
#4045 |
|
Rozeznanie
|
Zaczelam sprzatac w pokoju (to rzadkie u mnie zjawisko
,chyba choroba tak na mnie wpływa) i znalazłam torbe z łańcuchami ,anielskimi włosami i innymi ozdobami świątecznymi,które zakupiłam w zeszłym roku do mojego pokoju. Mam straszna ochote je wszystkie porozwieszać,ale i tak teraz to nie to samo co przed samymi świętami![]() I mam pyszną kawe z czekoladą,cynamonem, wanilia i kardamonem. Uwielbiam to,a mój tż twierdzi ,że smakuje to ohydnie i nawet nie chce powąchac
Edytowane przez wiki2501 Czas edycji: 2013-10-05 o 17:19 |
|
|
|
#4046 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jupi Cytat:
Kominek i woski Cytat:
za to rozpuszczalną bardzo lubię.Dziś robiliśmy ciasto z torebki kopiec kreta ( z moimi zdolnościami tylko na to mnie stać) i nawet takie ciasto zepsułam I kupiłam lizaki-mikołaje z Lidla. Już dwa zjadłam, pycha
Edytowane przez sherlook Czas edycji: 2013-10-05 o 17:43 |
|||||
|
|
|
#4047 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4048 |
|
Rozeznanie
|
Ależ dzisiaj mi się nic nie chce.Ja na szczęście mieszkam na spokojnym osiedlu i nie mam problemu z pijącym i imprezującym towarzystwem. Kawy nie piję,oduczyłam się.Kiedyś piłam jej bardzo dużo,cieszę się ,że mi przeszło.Tak to zdarzy mi się wypić rozpuszczalną ,raz na jakiś czas.
|
|
#4049 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, Christmas memories, [B]Merry Marshallow czy Snowflake cookie? Szybka decyzja, pomocy ;p
+ zaraz edytuję, i wstawię zdjęcia i dłuższy post :P Edytowane przez Malinovva Czas edycji: 2013-10-05 o 18:04 |
|
|
|
#4050 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
+ cynamon, waniliowa herbatka i jesienne owoce ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.

Ale dzięki tej wyprawie miałam okazję pooddychać mocno rześkim powietrzem i kupić rzeczy, których w zasadzie nie potrzebuję.
A wyleżę się jutro, o!
postanowiłam,że w tym roku też robię piernikowe choinki!
A tak w ogóle to fajnie, że mamy tu jakiegoś faceta 

Po szóstej sąsiad wrócił z dyskoteki i postanowił ją przedłużyć i tak do tej pory

. Zastanawiałam się, że może tylko te z YC są dobre
.
Są tu może jeszcze jakieś miłośniczki/miłośnicy kawy?

Obiecuję poprawę!