![]() |
#2641 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2642 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2643 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Współczuje samotności z malutką, dzieciaczki potrafią wymęczyć ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Była u nas kumpelka Olafa, maluchy tak się wybawiły, że zaraz po wyjściu młody padł na podłodze ![]()
![]() |
#2644 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a dzięcięcych mam pełno, choć nie ukrywam że marzy mi sie dziewczynka i zakup sukieneczek itp::D:love: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
co do prezentu to też nie mam pomysłu, może jakieś klocki lego czy coś takiego bo wstyd się przyznać ale klocków żadnych do układania nie mamy. chcieliśmy mu kupić taka maskotkę "raa raa" z tej bajki "raa raa mały hałasliwy lew" bo ją uwielbia, ale ten lew gada po angielsku więc odpada to może bedzie prezent na dzien matki:)
![]() ![]() |
![]() |
#2645 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do mówienia to póki co, Emilka za mało kuma, więc sobie daruję ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Seleniti Orzesze - okolice Mikołowa ' ![]() Resztę nadrobię na wieczór , bo teraz odkurzanie, A potem na spacer bo piekna pogoda u Nas ![]() PS. Rano kupiliśmy drzewka owocowe na ogródek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2647 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A teraz w nagrode dla mnie kawusia i monte na deser ummmmm A tez myslalam o tej poduszce narazie okladam sie jaśkami ale tez myslalam by koc w takiego rogala pozwijac ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
![]()
Będe mamusią ![]() Edytowane przez Gosiiaczek Czas edycji: 2013-10-05 o 14:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2648 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Doprawiam skrzydełka jak zwykle. Potem mieszam 4 łyżki majonezu + 4 łyżki keczupu (proporcja na kg skrzydełek). Maczam w tej papce skrzydełko i panieruję w płatkach kukurydzianych. Układam na blasze wyłozonej papierem do pieczenia. Piekę w 180 stopniach ok godz- zależy jak duże te udka lub skrzydełka. Ale godz to max ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A zaraz idę do koleżanki na plotki!!! Jak ja dawno nigdzie nie byłam
15.11.2013 r.[*]- Ania 16tc Edytowane przez dwakolory1 Czas edycji: 2013-10-05 o 15:09 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Zakorzenienie
|
Powróciłam od mamy.
Brzuch pokażę jak zdjęcie zrobimy ![]() Te skrzydełka z sosem majonezowo ketchupowym są pyszne ![]() A ja mam smaka na kebaba ![]() ![]() Mąż mi sajgon w domu zrobił. Wszystko było posprzątane a teraz bajzel okropny. Przyszła nam garderoba na korytarz. pikaso - piękne malowidła tej Twojej córci ![]() Ja okien nie myje, siostra mojego męża w drugiej ciąży zaczęła myc no i niestety skończyło się to aniołkiem:/ Także tu na mnie w domu każdy chucha i dmucha jak może. Nawet za często po schodach chodzic nie mogę ![]() Powiem Wam, że chce mi się dziś jakiejś dobrej herbatki w miłym towarzystwie ![]() ![]() No tak jak jestem ja to nikt nie napisze!! ![]()
Dziewczyna - 27.06.2006 ![]() Narzeczona - 24.01.2012 ![]() Żona- 10.08.2013 ![]() ![]() MAMA- 03.05.2014 ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png Edytowane przez kasiab91 Czas edycji: 2013-10-05 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Zakorzenienie
|
tak, zgadza sie nie można podnosić wysoko rąk: czyli np, wieszanie firanek, mycie okien. koleżanka mi o tym powiedziałą jak jej powiedzielismy o dzidzi, i babcia również... więc to juz zakaz z dawnych czasów...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba nauczyłam się odpowiadac cytując ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2652 | ||||||
Zakorzenienie
|
Co do popcornu. Robiłam i jadłam chyba w środę. Trochę zostało. Dziś rano tak mi w kuchni śmierdziało popcornem, że mąż biegusiem wynosił go do wiatrołapu, a ja wietrzyłam.
Cytat:
Za to obecna ciąża jest owocem jednego stosunku na cały cykl ![]() Za mną też, mimo że rzadko pijam. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Teraz już tak nie będzie bo mięśnie rozciągnięte i nie ćwiczyłam przed tą ciążą tak jak przed poprzednią, więc muszę się zaopatrzyć. Czekam jeszcze na to jak będę się czuć, czy będę do pracy chodzić, bo nie wiem czy domowe ciuchy kupować czy pracowe. Ja jestem ![]() Cytat:
Podnoszenie rąk może powodować skurcze, więc w razie czego trzeba w porę zaprzestać tych czynności. Bratowa w ten sposób chciała poród przyspieszyć, ale nie udało się. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Raczkowanie
|
Zaczynam sie was bac male okno w kuchni nawet firan nie musze wieszac bo mam zazdroski wiecie takie male firanki na takich plastkiwych szynach , troche rekami pomachalam i pierzi rozruszalam bo tak mnie bola a taki maly ruch im sie przydal , mamuski nie skakalam po parapetach i drabinach nic podobnego......
#2655 | ||||||
Zakorzenienie
|
Witam słonecznie. Piękny dzień mamy dziś. A ja z mega energią posparzątałam dom, zjadłam gołąbki na obiad i wróciłam z mamą z zakupów. Chciałam upolować jakieś leginsy po w jeansach mi ciasno.
Udało mi się kupić takie nowreskie leginsy i kawa z mlekiem. Poza tym teraz piję herbatkę i odpoczywam. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Witamy kolejne mamy. ![]() Cytat:
WOW ja tam ci serdecznie gratuluje... Wiem że teraz się martwisz i tym jak sobie poradzicie z 2 kolejnych dzieci i z wydatkami i wogóle ale ja ci troszkę zazdroszcze... W głębi serca marzą mi się bliźniaki ![]() Zawsze możesz do nas wpadać i się wyżalić. Cytat:
Cytat:
Ja mam problem z piciem czegokolwiek pije tylko herbaty i to czarną, abo earl grey z pomaranczą. Woda mi nie podchodzi soki też nie... Hej fajnie ze jesteś z nami. Ja kiedyś byłam z Rzeszowa teraz już tam nie mieszkam ale ciągle na Podkarpaciu.
![]() |
#2656 |
Wtajemniczenie
|
No to jesteśmy już 3 ![]()
#2657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- A ja mieszkam ok 100km od Stolicy. Ale kocham tam jeździc. Dla mnie to jest życie ![]() ![]()
![]() |
#2658 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2660 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie wzięłam prysznic i zobaczyłam jakie meeeeega żyły mi wyszły na piersiach, szok
#2661 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dziewczyny jakbyscie tam kiedys siedzialy na necie i mialy jakies ciekawe linki ubrań ciążowych lub dla dzieci to dawajcie linki bo ja matka leżąca jestem więc na zakupy to ja nie wiem kiedy pojade ![]() chetnie podpatrze co tam wygrzebałyście w sieci ![]() Cytat:
a co tych mdlosci i herbatek - czytalam o melisie ze lagodzi je, wiec moze gdybys tak zakupila meliske np smakową to moze by co z tego snu też było ![]() ![]() a z tymi mdlosciami to nawet nie mow mi ze daja jakas pewnosc bo ja nie mam prawie wcale mdlosci to zaraz popadne w paranoje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() jestem w szoku ze Twoja mała córcia tak pięknie to odzwierciedliła... może ona ma jakis dar? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jeju tak kichnelam i nie zdarzylam sie skulić i tak mi brzuszkiem szarpnęło że masakra ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2662 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też już się nie mogę doczekać wizyty i naprawdę odliczam dni. A pani doktor na pewno nie będzie miała nic przeciwko jak jej powiesz jak wygląda Twoja praca Cytat:
![]() Cytat:
Mam to samo, najpierw się opiję a potem sikam jak zwariowana ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja na razie Hani nie mam co mówić, chociaż mam wrażenie, że ona już rozumie dosłownie wszystko co jej mówię, no ale pewnie zaczniemy rozmawiać jak brzuch zacznie rosnąć ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No dzieciaczki potrafią wymęczyć, a ja tak zawsze żyłam trochę od weekendu do weekendu, bo wtedy jednak coś się działo to do kogoś poszliśmy, to ktoś do nas itp, a tak w tygodniu w zasadzie każdy dzień taki sam. To jest niby dobre dla dziecka, takie rytuały, plany dnia, ale ja się czasami czuję zmęczona tą monotonią ![]() Ja w 1 ciąży umyłam jedno okno, bo mój mąż zostawił to jedno jedyne i przez kilka tygodni nie miał czasu, więc się wkurzyłam i umyłam sama. A też słyszałam, że nie można rąk podnosić do góry ![]() ![]() Fajowo, że Olaf wybawiony no i wymęczony, to jest zawsze dobre dla maluchów ![]() Cytat:
![]() Ja nie piłam, bo ja w ogóle mam tak, że albo normalne piwo albo w ogóle, nie pijam bezalkoholowych, ale wiem, że jest coś takiego, ale tak jak mówisz, na pewno nie smakuje jak piwo, raczej wyrób piwopodobny bardziej ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale mam dzisiaj śpiący dzień, normalnie oczy mi się same zamykają ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2663 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2664 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może popatrz na allegro? tam jest wszystko i można znaleźć naprawdę niezłe okazje ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, taka dygresja:
mój mąż chodzi i narzeka, że tyje, że brzuch mu rośnie. teraz się zerwał sprzed tv i atakuje szuflade i mowi zadowolony " mamy tu jeszcze troche tej pysznej czekoladki! ![]() a ja mu mowie - kochanie zostaw te czekolade, bo nic tylko słodycze. -Jakie słodycze?! -No niedawno wpierniczyłeś dwie paczki groszków... -jakie dwie paczki groszków? -misiek, ty mało co jesz posiłków. Jest ta godzina, powinienes iść zrobic sobie jakąś kolację, a nie myśleć o słodyczach jak jesteś głodny. spoważniał i stwierdził: -Masz rację! zrobię sobie kanapkę z nutellą! ........zatkało mnie ![]() ![]()
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2013-10-05 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Zakorzenienie
|
hahaha
![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- kobitki a macie jakies jedzenie które wcześniej jadłyście a teraz was odrzuciło całkowicie?? ja mam tak z pizzą... kupną , czy robiona w domu- obojętnie. ale chyba robiona bo bardziej czuć jej zapach,,, no nie wiem co jest... właśnie siostra zrobiła domową- a mi śmierdzi, aaa o spróbowaniu juz nawet nie wspomnę :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bomba ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2669 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#2670 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.