|
|
#4231 |
|
Mrs Mrau
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
|
|
|
|
#4232 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
Nasteczka smigaj po miescie
bardzo ladnie.
|
|
|
|
#4234 |
|
Zakorzenienie
|
Canile a te baletki z deichmana to w tmy roku kupilas? Za ile? Sa jeszcze?
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
canile, mow mi szybko skad ta fioletowa torba
ogolnie zestaw wydaje mi sie najlepszy chociaz ten z szara tunika, czerwonym longiem tez nie pozostaja w tyle ![]() nasteczka,po ubraniu, ta spodnica juz nie wyglada tak "wioskowo" jak na zdjeciu gdzie lezy na ziemi zestaw super
|
#4236 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
torba jest z H&M. są jeszcze białe i czarne
|
|
|
|
|
#4237 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4238 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
powinny jeszcze być w jakims deichamnie.
|
|
#4239 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a faktycznie noszą sie bardzo dobrze
|
|
|
#4240 | |||||||||||||
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Moobi,AsikL,,bloondyna,na steczka,paula07,maramara, praline,camilla,ungia,nai la
,paulinaa,ya,kociolek bardzo bardzo dziekuje dziewczyny ciesze sie ze ta seria najbardziej sie bedzie podobala wiec jestem zaskoczona. postaram sie teraz wiecej zestawow z sukienkami bo pokochalam je ![]() Cytat:
![]() torba w grochy przyjechala do mnie z niemiec bardzo ja lubie, ma identyczny ksztalt jak byly te w H&M czarne i biale-bardzoo pakowna.i dziekuje za porownanie- mam nadzieje ze to pozytywne porowanie,ale bardzoo czesto sie z nim spotykam wiec chyba cos w tym jest ![]() Cytat:
a co do figury modelki to chyba sie zaliczam, te 174 wzrostu ![]() ale juz niedlugo chyba sprobuje w koncu sil jako modelka,moze sie uda. Cytat:
![]() dziekuje a co do torby tak jak pisalam wyzej przyjechala z DE.Cytat:
najbardziej podoba mi sie drugi-fajne bolerko ![]() a co do butow ze szpicem to odradzalabym(zgadzam sie z dziewczynami) wydluzaja Ci noge co wyglada troszke nienaturalnie. Cytat:
oo to czekam na nowe zestawy ![]() znam ten bol- brak kasy i szkola-tez mnie to dopadlo teraz ![]() a sukienka z H&M - kiedys kupilam, i dopiero niedawno wyciagnelam i bardzo ja lubie teraz wiecej sukienek bedzie u mnie w szafie,bardzo sie ciesze ze wrocilo to co bylo modne kiedys.a czerwony pasek musze sobie sprawic( a mialam nic nie kupowac ![]() )Cytat:
dziekuje![]() zapomnialam Ci powiedziec wtedy! zestawik Twoj bardzo fajny-prostota ,ale elegancja w jednym no i torba-cudowna!!Cytat:
no i swietnie pasuja do rurek.Cytat:
![]() bardzoo mi sie podoba tunika z szerokimi rekawami i sukienka/tunika z kieszonkami-ja ja chce!! szkoda ze nie u nas:/ Cytat:
![]() oczywiscie bylo a wiec torba from germany :Pbardzoo duza ,i takie lubie,bo chcoiaz raz wszystko sie zmiescilo. po raz kolejny porownanie do Magdy Schejbal milo mi![]() Cytat:
uwielbiam![]() Cytat:
w koncu sie doczekalismy fajny masz styl(czyli to co lubie tuniki.sukienki ,kolorowe torebki) .najbardziej podoba mi sie fioletowy swietnie sie prezenrtujesz w tej tunice ,i ta torba-sama sie nad nia zastanawiam![]() urzekl mnie tez ostatni-lubie takie polaczenie-czerwien-czarny i biel. skad ta spodniczka? Cytat:
Cytat:
![]() slicznie wygladasz!! jak Ci sie nie podoba spodnica,blzueczka i torba oddaj :P A tak przy okazji skad te rzeczy;>? wszystko z lumpa? bardzo wiosenny i optymistyczny zestaw ![]() --- i moj najzwyklejszy dzisiejszy- zakiet z satynowa kokardka,rury,wielka torba
|
|||||||||||||
|
|
|
#4241 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuje
jesteście cudowne ! hehe mam dobry humor Co do pytań to odpowiem łącznie, torba jest z wymiany wiżażowej(watek ciuchlandia) bluzeczka, spódnica - lump, róg od Paulinki ![]() Cieszę się, że wam się podoba, teraz czekam TYLKO na ładną pogodę i w drogę !! Karo Karolina;- ) Ładniuki, fajny żakiecik Dziewczyny nie wiecie, jak naprawić wielo-cytowanie?? bo nie działa od dłuższego czasu
|
|
|
|
#4242 |
|
Wtajemniczenie
|
super_karo : spódnica z lumpa (zresztą jak wszystko z tych zdjęć prócz czerwonej tuniki i szarego sweterka
)
|
#4243 |
|
Zadomowienie
|
Oj dawno mnie tu nie było. Musze nadgonic co-nieco. Dziś chciałam tylko wkleic zestaw który bardzo polubiłam. Kiedyś radziłam się Was czy może być ale był wtedy bez paska i wyglądał nijako. A pasek kupiłam z a 1zł, i moim zdaniem pasuje przyzwoicie. Pozdrawiam Was serdecznie!
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
Hey!
To ja sie tez wkleje, bo mam problem ![]() Kupilam dzisiaj w lumpie, oto taka spodniczke, niby olowkowa, ale sie nie znam Chcialam sie was zapytac, jak sie w niej prezentuje i czy mi pasuje, robiac zdjecia wydawalo mi sie ze chyba mam za bardzo wystajacy brzuch by nosic cokolwiek zalozonego w okolicach pepka zrobilam dodatkowa fotke z grzybkiem by zadac pytanie numer 2
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
witam Paulinkoo
moi zdaniem spódnica jest świetna i naprawdę super w niej wyglądasz i taki zestawik hihi ale z tym grzybkiem to jakoś nie bardzo mi pasuje moim zdaniem powinnać na to mieć jakąs delikatną marynarkę czy żakiecik bo tak to zestaw jest za bardzo krzykliwy jak dla mnie ale to tylko moje zdanie pozdrawiam
|
#4246 |
|
Rozeznanie
|
Paulinkoo-----------skomentuje jeszcze raz hihi bo widze ze masz tu jeszcze magicznego grzybka -sliczny !!!ale zgadzam sie że ze spodnica wyglada krzykliwie-nie to ze brzydko bo mi sie bardzo podoba jest super i orginalnie....napewno bys zwracala na siebie uwage....wiec jesli by ci to nie rzeszkadzalo.ale spodnica jest poprostu boska-ja tez taka chce
|
|
#4247 |
|
Przyczajenie
|
Nieopłacona reklama
JR DesigN - tuning odzieży jeansowej według wzorów i projektów firmy JR DesigN oraz indywidualnych pomysłów klienta. Edytowane przez BabciaWeatherwax Czas edycji: 2007-05-09 o 13:47 |
|
|
|
#4248 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A grzybka do zestawu juz nie zakladaj
|
|
#4249 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, tylko wg mnie torebka jakby kloci sie z butami. Ale ja jestem bardzo monogamiczna jesli chodzi o ubiór, wiec pewnie zelazy to kto co lubi .Cytat:
OMG ! zazdroszcze .Co do grzybka to fakt spodnica jest bardzo wyrazista i grzybek tez. Ale jesli tak tobie podoba to czemu nie
|
||
|
|
|
#4250 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Paula zostaw spodnice! Owszem jest krzykkliwa, ale do spokojnej gory wyglada wspaniale! Swietnie podkresla Twoja figurke
|
|
#4251 |
|
Raczkowanie
|
Paulinaaa_ Spódnica cudna nawet nie myśl o tym żeby ją zwracać
wogole zestawik bardzo mi sie podoba a co do grzybka to mam takie samo zdanie jak poprzedniczki takie polaczenie zbyt krzykliwe
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się
Noś śmiało
|
#4253 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio w programie na tvn style w tym cos "jak wygladac dobrze nago" stylista mowil, ze spodnice olowkowe sa zalecane dla pan z wystajacym brzuszkiem bo swietnie go maskuja wbrew pozorom. Takze Paulinaa zostawiaj spodniczke. Z ta czarna bluzeczka bardzo fajnie wyglada
|
#4254 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
Paulinaaa_ zostaw spodnice! ładna bardzo moze ja jestem dziwna, ale mi sie z grzybem bodoba Ja bym nosila!Iszsza Z paskiem bardzo ładnie, pasuje wszytko ![]() Super_Karo Przeglądalam wczesniejsze zestawy i wszystkie bardzo ladne! A zakiecik z ostatniego zestawu cud, miod i orzeszki ![]() Ja wklejam kilka swoich, coby odrobine zaleglosci nadrobic 1.Dziesiejszy- troche szary, ale ja lubie ![]() 2.dopóki zimno sie nie zrobilo to zdazylam wyskoczyc juz na miasto tak i ja w muchach ![]() 3. Jeszcze w zycie nie wcielony bo zimnica jak narazie na dworze! gdzie ta ladna pogoda? 4.Sweterek i spodniczka taki grzeczny ![]() 5. Letni patrz #2 ![]() 6. To samo pod spodem co w 5, tylko patencik z biala koszula na letni wieczor ![]() Zapraszam do komentowania i krytykowania!
|
|
|
|
#4255 |
|
Zakorzenienie
|
A_K super zestawik 1 i 5
akurat moje kolorki
|
#4256 |
|
Zadomowienie
|
A_K oddaj baleriny z fotki 4
![]() ![]() ![]() ![]() gdzie kupilas i ile dalas?? bo poszukuje wlasnie takich![]() ![]() Super_karo a ty gdzie kupilas swoje balerinki i za ile??? tez bardzo mi sie podobaja
|
|
|
|
#4257 |
|
Rozeznanie
|
Paulinaaa_ - kieca very good, magiczny grzyb kapelusznik też, ale razem BIG NO
A_K - 1. jest okej ![]() 2. bardzo ładnie ![]() 3. 4. 5. najs najs 6. Kupowałabym ciut dłuższe spódnice, wtedy kolano jest zasłonięte, a spódnica kończy się w najwęższym miejscu nogi. Korzystny tak dla mnie jak i dla Ciebie fason.
|
#4258 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ładnie się prezentuje twoja figura w takim zestawie |
|
|
|
|
#4259 |
|
Wtajemniczenie
|
Paulinaa spódniczkę zostaw ! jest śliczna
, grzybek też bardzo ładny ale nie do tej kiecuszki A_K Bardzo spodobał mi się zestaw nr 2 !! śliczne buty, skad?? |
|
|
|
#4260 |
|
Zadomowienie
|
A ja dziś tak ide do klubu stąd ten odkryty brzuch
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.

ogolnie zestaw wydaje mi sie najlepszy

ciesze sie ze ta seria najbardziej sie bedzie podobala wiec jestem zaskoczona. postaram sie teraz wiecej zestawow z sukienkami bo pokochalam je 

swietnie sie prezenrtujesz w tej tunice ,i ta torba-sama sie nad nia zastanawiam

zrobilam dodatkowa fotke z grzybkiem by zadac pytanie numer 2 
, grzybek też bardzo ładny ale nie do tej kiecuszki